Skocz do zawartości

Wynik jutrzejszego egzaminu ?

ansie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Witam,

tak jak w tytule- jutro podchodze do egzaminu - o tyle sytuacja malo komfortowa ze pierwszy termin zostal odwolany a obecny jest ponad pol roku po skonczeniu kursu wiec w glowie zostalo niewiele ;)

Jesli ktos pokusilby sie o interpretacje bede wdzieczna :)

1.Nastawienie do egzaminu - 3 miecze :no cóz, bardzo sceptyczne, na zasadzie isc i miec to za soba

2.Jak bedzie wygladala sytuacja przed egzaminem- 7 mieczy :czyzbym chciala uciec sie do podstepu?

3.jakie wrazenie zrobie na komisji egzaminacyjnej- rycerz bulaw - osoby dosc narwanej i temperamentnej niestety ( nie sadze zeby to zadzialalo na moja korzysc :( )

4.Co mi pomoze w egzaminie- 5 kielichow - i tutaj przyznam sie ze poleglam z kretesem ...

5.jaki bedzie wynik egzaminu- as mieczy- wynik powinien byc korzystny choc z drugiej strony moze to bedzie tylko wyciagniecie wnioskow na przyszlosc po zawalonym egzaminie?

6.jak sie bede czula po egzaminie- as kielichow- spelniona i pelna szczescia ( czyzby jednak ten wczesniejszy as mieczy zwiastowal pomyslnosc ;) )

7. Co mi da ten egzamin na przyszlosc- sprawiedliwosc - moze okazac sie ze ten egzamin bedzie mial wiekszy wplyw na moja przyszlosc niz sadzilam i "zbiore to co zasialam " :)

Podsumowujac calkiem prawdopodobne ze jednak zdam egzamin choc czeka mnie przed nim istna emocjonalna droga przez meki i choc tego moze sie nie spodziewam okaze sie ze bedzie on mial duze znaczenie dla mojej przyszlosci.

Jesli ktos rzuci okiem, bede wdzieczna bo byc moze zbyt optymistycznie do tego podchodze ;)

Pozdrawiam

P.S weryfikacja czesci po weekendzie - niestety wyniki dopiero w styczniu :(

Edytowane przez ansie
Napisano

A to jest ustny? Wygląda jakby Ci zaliczyli, bo zrobi im się Ciebie żal :P

Nastawienie sztywne, nie widzisz tego różowo, sytuacja przed egzaminem napięta, nerwowa, dużo plot z innymi, wrażenie zrobic dobre, ale osoby strasznie poddenerwowanej, pomoże Ci ich empatia, zdasz i będziesz szczęśliwa, że masz to już za sobą, a da Ci nic szczególnego, kolejną formalność, którą musisz odklepać.

Powodzenia!

Napisano

Widać Twoje napięcie i myśl co by tu zrobić, jakieś kombinowanie, napięcie. Ale im dalej tym zdecydowanie spokojniej. Egzamin zdasz bez problemu.

Napisano

1.Nastawienie do egzaminu - 3 miecze :po prostu nie chce Ci się, nie jesteś szczęśliwa z tego powodu- wiadomo nikt nie lubi egzaminów

2.Jak bedzie wygladala sytuacja przed egzaminem- 7 mieczy :spory stres, może będziesz się też jeszcze douczać, doczytywać

3.jakie wrazenie zrobie na komisji egzaminacyjnej- rycerz bulaw - moim zdaniem pozytywne, ale z drugiej strony jakbyś się starała na siłę

4.Co mi pomoze w egzaminie- 5 kielichow - spokój, może trochę pokory, opanowanie

5.jaki bedzie wynik egzaminu- as mieczy- ja bym tu coś dołożyła - obstawiam, że zdasz.

6.jak sie bede czula po egzaminie- as kielichow- zadowolona

7. Co mi da ten egzamin na przyszlosc- sprawiedliwosc - mm może myślę, że to było korzystne i przyda Ci się to w życiu

Napisano

3 mieczy, 7 mieczy, Rycerz Buław, 5 pucharów, As Mieczy, As Kielichów, SPRAWIEDLIWOŚĆ.

- zdasz egzamin -

Napisano

Wszystkim bardzo dziekuję :) egzamin pisemny i ustny ( niestety) - Business Cambridge English. Czarownico niech im sie zrobi żal byle tylko zaliczyli ;) Panno Marto - doczytywac i douczac bede napewno - tak to jest niestety jak w pracy nawal roboty a jeszcze sie zachciewa kursow :P Dam znac jak poszlo - trzymajcie kciuki - pozytywna energia mile widziana :) pozdrawiam cieplutko

Napisano (edytowane)

1.Nastawienie do egzaminu - 3 miecze , no sceptyczne, jakbyś zakładała, że nie zdasz

2.Jak bedzie wygladala sytuacja przed egzaminem- 7 mieczy, może wykombinujesz jakieś ściągi;)

3.jakie wrazenie zrobie na komisji egzaminacyjnej- rycerz bulaw - zauważą Twoje zdenerwowanie ale w takiej sytuacji to norma

4.Co mi pomoze w egzaminie- 5 kielichow - chyba nic tak naprawdę, ewentualnie może to, że zobojętniejesz

5.jaki bedzie wynik egzaminu- as mieczy- moim zdaniem niekorzystny:(

6.jak sie bede czula po egzaminie- as kielichow- w takim wypadku tu as kielichowy zwiastuje mi łzy

7. Co mi da ten egzamin na przyszlosc- sprawiedliwosc - hmm, może to, że przyda Ci się wiedza i wyciągniesz też wniosek by na następne egzaminy bardziej się przygotować

Edytowane przez Noa20
Napisano

No coż , wszystko bylo troche na opak :) Egzamin pisemny ktorego najmniej sie obawialam sprawil mi najwiecej trudnosci , natomiast zadania ze sluchu i speaking test ktorych sie obawialam poszly calkiem nienajgorzej. oczywiscie to tylko moje subiektywne zdanie. Faktycznie strachu bylo zwlaszcza przed ustnym stad moze te miecze ale poza tym jak na mnie zadziwiajaco spokojnie - nawet pozwolilam sobie na zarcik do egzaminatora po skonczonym tescie ze teraz moze wytrzec moje zle odpowiedzi i powstawiac dobre :) Nadmienie ze egzaminator moglby prawie byc moim dziecieciem ;) ( chociaz przystojny niepowiem ;) )

czy zdam - na dzien dzisiejszy nie mam bladego pojecia a wyniki dopiero w styczniu (w Irlandii nikt sie z niczym nie spieszy ehhh ) - ale zweryfikuje na 100 % bo sama jestem ciekawa tego asa mieczy.

P.S LunaSol - faktycznie juz wczoraj doszlam do wniosku ze jakbym sie tak na serio przylozyla to ten test byl do ogarniecia za przeproszeniem z palcem w nosie ...no ale coz , madry polak po szkodzie jak to mowia ;) jeszcze raz wielkie dzieki :)

• 4 tygodnie później...
Napisano

Tak jak obiecalam weryfikuje - zdalam egzamin :) jeszcze raz wszystkim dziekuje za pomoc w interpretacji :)