d@neczka Napisano 21 Listopada 2014 Napisano 21 Listopada 2014 Moja siostra zgubiła klucze. Poprosiła o pomoc w ich znalezieniu. Gdzie są klucze? Giermek mieczy 2 Buław 8 Denarów Może ktoś znalazł i dał ogłoszenie, albo jest informacja w jakiejś instytucji, coś jak urząd pracy, może szkoła. Czy ona znajdzie sama te klucze? Rycerz mieczy 2 Mieczy 5 Buław Na mój gust to ona ich samodzielnie nie znajdzie, za dużo tu zamieszania Czy ktoś odniesie je do pracy? Kochankowie 6 Mieczy 2 Kielichów No, tu już lepiej. Jest chyba nadzieja. Pomóżcie bo chyba za bardzo emocjonalnie podchodzę i to mi zaburza widzenie Cytuj
panna.marta Napisano 21 Listopada 2014 Napisano 21 Listopada 2014 Gdzie są klucze? Giermek mieczy 2 Buław 8 Denarów praca, szkoła, biblioteka, ewentualnie miejsce gdzie można odpocząć po pracy Czy ona znajdzie sama te klucze? Rycerz mieczy 2 Mieczy 5 Buław sama chyba nie Czy ktoś odniesie je do pracy? Kochankowie 6 Mieczy 2 Kielichów ja się zastanawiam czy w ogóle je odzyska 1 Cytuj
elwi Napisano 22 Listopada 2014 Napisano 22 Listopada 2014 Klucze raczej zgubione w drodze ,bardzo mozliwe ze ktos da ogloszenie o znalezieniu kluczy. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 23 Listopada 2014 Maestro Napisano 23 Listopada 2014 Gdzie są klucze? Giermek mieczy 2 Buław 8 Denarów klucze zgubiła w miejscu pracy lub w sklepie Czy ona znajdzie sama te klucze? Rycerz mieczy 2 Mieczy 5 Buław ktos je znalazł, ale nie wiedział do kogo należą, zaniósł w miejsce, w które ona może nawet sie nie udać, bo nie będzie podejrzewała, że tam są Czy ktoś odniesie je do pracy? Kochankowie 6 Mieczy 2 Kielichów możliwe, że tam się znajdą 1 Cytuj
adivino Napisano 23 Listopada 2014 Napisano 23 Listopada 2014 gdzie są? w miejscu, gdzie się dużo dzieje, przy jakimś wyjściu/wejściu, trudne miejsce czy sama znajdzie? przekopie wszystkie możliwe miejsca, ale nie znajdzie czy ktoś odniesie je do pracy? bardzo możliwe, ktoś je znalazł i nie wiedział co z nimi zrobić, ale mogą znaleźć się w pracy 1 Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 24 Listopada 2014 Napisano 24 Listopada 2014 Moja siostra zgubiła klucze. Poprosiła o pomoc w ich znalezieniu. Gdzie są klucze? Giermek mieczy 2 Buław 8 Denarów a czy siostra pracuje ? jeżeli tak to w miejscu pracy, lub w miejscu w ktorym rozmawiała z kimś o pracy Może ktoś znalazł i dał ogłoszenie, albo jest informacja w jakiejś instytucji, coś jak urząd pracy, może szkoła. Czy ona znajdzie sama te klucze? Rycerz mieczy 2 Mieczy 5 Buław uwazam że nie Na mój gust to ona ich samodzielnie nie znajdzie, za dużo tu zamieszania Czy ktoś odniesie je do pracy? Kochankowie 6 Mieczy 2 Kielichów hm... ktoś moze probowac sie odezwac, w sprawie kluczy, dotrzec do wlasciciela,ale nie jestem pewna czy uda sie je odzyskac... No, tu już lepiej. Jest chyba nadzieja. Pomóżcie bo chyba za bardzo emocjonalnie podchodzę i to mi zaburza widzenie Cytuj
d@neczka Napisano 30 Listopada 2014 Autor Napisano 30 Listopada 2014 Sprawa z kluczami ma się następująco: Okazało się, że klucze zostały zgubione w miejscu pracy - tak jak wiele osób pisało, dokładniej w wellness - czyli można tam odpocząć po pracy jak pisała panna.marta, sama ich nie znalazła, znalazła je koleżanka pomiędzy ręcznikami, ręczniki znajdują się rzeczywiście przy wejściu jak zauważył adivino. A te ogłoszenia, które chodziły nam po głowie to po prostu gazetki leżące na stoliku. Dzięki wszystkim za interpretację. Pozdrawiam! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi