Michelet Napisano 22 Listopada 2014 Napisano 22 Listopada 2014 Witam Miałem sen w którym jechałem w autobusie z byłą dziewczyną, po czym w pewnym w momencie wysiadła z niego a ja pojechałem dalej.Gdy spoglądałem przez okno za nią na dworze panowała szara deszczowa pogoda. Później dwie kobiety obcinały mi paznokcie u stóp-jedna z prawej nogi,druga z lewej.Obcięte paznokcie były dobrze i bezboleśnie zaś autobus był pełen ludzi. Cytuj
Michelet Napisano 28 Listopada 2014 Autor Napisano 28 Listopada 2014 No nic postaram się sam jakoś jakoś to wszystko zrozumieć-w końcu i tak sporo mi osób pomogło na forum Wątek do zamknięcia. Cytuj
vikib Napisano 29 Listopada 2014 Napisano 29 Listopada 2014 Witam. Tęsknisz za nią, nadal coś do niej czujesz, pamiętaj, że czas leczy rany. Autobus, okno, deszcz, ludzie, paznokcie: Twój los w twoich rękach, wybrałeś najbezpieczniejszą z dróg, nie ważne czy chodzi o życie zawodowe czy prywatne, słuchasz kogoś kto dobrze ci radzi. Boisz się czegoś jesteś nastawiony negatywnie do kogoś lub czegoś, mogą pojawić się kłopoty w pracy i starty finansowe ale jak pogoda za oknem w końcu przejdzie i wyjdzie słonko. Pamiętaj, że to moja interpretacja, Ty przemyśl to co czujesz i czego się boisz a zrozumiesz swój sen. Pozdrawiam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi