Skocz do zawartości

Zmiana pracy i zadowolenie

Arbogast

Rekomendowane odpowiedzi

• Moderator
Napisano (edytowane)

W przyszłym roku chce zmienić pracę i zadałem pytanie czy będę zadowolony ze zmiany pracy:

Podstawa to pierwsze trzy karty, następnie konkluzja.

Rydwan - 10 mieczy - Król pucharów

10 denarów - 9 pucharów

gwiazda

Rydwan zapowiada zmiany, a więc już pierwsza karta mówi o zmianach, 10 mieczy to po prostu koniec, zaś król pucharów to mogę być ja, ale może też być jakiś znajomy, który mi pomoże

dalej stoi 10 denarów - karta dostatku i 9 pucharów a więc też karta mówiąca o dość takim pokazowym życiu, właśnie o zadowoleniu, więc po tych kartach sądzę, że nowa praca gorzej płatna nie będzie i będe się w niej dobrze czuł

gwiazda na końcu to karta zapowiadająca pomyślność, gdyby była na początku to mówiłaby raczej o tym, że ta zmiana pozostanie w sferze marzeń, ale na końcu rozkładu dobrze rokuje na przyszłość

Edytowane przez Czarownica
znaczenie kart
Napisano
W przyszłym roku chce zmienić pracę i zadałem pytanie czy będę zadowolony ze zmiany pracy:

Rydwan - 10 mieczy - Król pucharów

10 denarów - 9 pucharów

gwiazda

Rydwan zapowiada zmiany, a więc już pierwsza karta mówi o zmianach, 10 mieczy to po prostu koniec, zaś król pucharów to mogę być ja, ale może też być jakiś znajomy, który mi pomoże

dalej stoi 10 denarów - karta dostatku i 9 pucharów a więc też karta mówiąca o dość takim pokazowym życiu, właśnie o zadowoleniu, więc po tych kartach sądzę, że nowa praca gorzej płatna nie będzie i będe się w niej dobrze czuł

gwiazda na końcu to karta zapowiadająca pomyślność, gdyby była na początku to mówiłaby raczej o tym, że ta zmiana pozostanie w sferze marzeń, ale na końcu rozkładu dobrze rokuje na przyszłość

Uważam że tej pracy nie zmienisz, to jest w Twojej sferze marzeń na chwilę obecną ale nastąpi poprawa finansów i zostaniesz w obecnej pracy.

• Moderator
Napisano

też tak myślałem, ale gwiazda jest na końcu a nie na początku... a mimo to obstawiasz że nie zmienię?

Napisano
też tak myślałem, ale gwiazda jest na końcu a nie na początku... a mimo to obstawiasz że nie zmienię?

Jednak tak, zwróć uwagę Król Pucharów i 9 pucharów to karty bezruchu, czekania, braku działań. Będę ciekawa na weryfikację.

• Moderator
Napisano

To też może oznaczać, że nie będę szukał tej pracy tylko ona sama się trafi, co dobrze by grało z gwiazdą... no ale za rok zobaczymy :)