Moderator Arbogast Napisano 22 Listopada 2014 Moderator Napisano 22 Listopada 2014 (edytowane) W przyszłym roku chce zmienić pracę i zadałem pytanie czy będę zadowolony ze zmiany pracy: Podstawa to pierwsze trzy karty, następnie konkluzja. Rydwan - 10 mieczy - Król pucharów 10 denarów - 9 pucharów gwiazda Rydwan zapowiada zmiany, a więc już pierwsza karta mówi o zmianach, 10 mieczy to po prostu koniec, zaś król pucharów to mogę być ja, ale może też być jakiś znajomy, który mi pomoże dalej stoi 10 denarów - karta dostatku i 9 pucharów a więc też karta mówiąca o dość takim pokazowym życiu, właśnie o zadowoleniu, więc po tych kartach sądzę, że nowa praca gorzej płatna nie będzie i będe się w niej dobrze czuł gwiazda na końcu to karta zapowiadająca pomyślność, gdyby była na początku to mówiłaby raczej o tym, że ta zmiana pozostanie w sferze marzeń, ale na końcu rozkładu dobrze rokuje na przyszłość Edytowane 22 Listopada 2014 przez Czarownica znaczenie kart Cytuj
Gość ANEZ Napisano 22 Listopada 2014 Napisano 22 Listopada 2014 W przyszłym roku chce zmienić pracę i zadałem pytanie czy będę zadowolony ze zmiany pracy: Rydwan - 10 mieczy - Król pucharów 10 denarów - 9 pucharów gwiazda Rydwan zapowiada zmiany, a więc już pierwsza karta mówi o zmianach, 10 mieczy to po prostu koniec, zaś król pucharów to mogę być ja, ale może też być jakiś znajomy, który mi pomoże dalej stoi 10 denarów - karta dostatku i 9 pucharów a więc też karta mówiąca o dość takim pokazowym życiu, właśnie o zadowoleniu, więc po tych kartach sądzę, że nowa praca gorzej płatna nie będzie i będe się w niej dobrze czuł gwiazda na końcu to karta zapowiadająca pomyślność, gdyby była na początku to mówiłaby raczej o tym, że ta zmiana pozostanie w sferze marzeń, ale na końcu rozkładu dobrze rokuje na przyszłość Uważam że tej pracy nie zmienisz, to jest w Twojej sferze marzeń na chwilę obecną ale nastąpi poprawa finansów i zostaniesz w obecnej pracy. Cytuj
Moderator Arbogast Napisano 22 Listopada 2014 Autor Moderator Napisano 22 Listopada 2014 też tak myślałem, ale gwiazda jest na końcu a nie na początku... a mimo to obstawiasz że nie zmienię? Cytuj
Gość ANEZ Napisano 22 Listopada 2014 Napisano 22 Listopada 2014 też tak myślałem, ale gwiazda jest na końcu a nie na początku... a mimo to obstawiasz że nie zmienię? Jednak tak, zwróć uwagę Król Pucharów i 9 pucharów to karty bezruchu, czekania, braku działań. Będę ciekawa na weryfikację. Cytuj
Moderator Arbogast Napisano 22 Listopada 2014 Autor Moderator Napisano 22 Listopada 2014 To też może oznaczać, że nie będę szukał tej pracy tylko ona sama się trafi, co dobrze by grało z gwiazdą... no ale za rok zobaczymy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi