Skocz do zawartości

Uczucia 2015, jakieś do 4liter te karty :P (ZWERYFIKOWANY)

pretoria

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dziękuję Lena75 za karty :)

Singielka, tam gdzie rozkład kończy sie AW robię sumę...

Grudzien

Krolowa Pucharów - Wieża - Rycerz Mieczy

Zmienie nastawienie do jakiegoś faceta, czeka nas jakaś nieprzyjemna sytuacja, może kłótnia.

Styczen

Paź Buław - 7 Mieczy - Koło Fortuny → Gwiazda

Kontaktowanie się, które będzie wiązało się z nieszczerością. Po tym czasie nastąpi poprawa.

luty

7 Bulaw - 4 Monety - Koło Fortuny → Świat

To nie miesiąc na uczucia.

marzec

9 Monet - 9 Bulaw – Kapłan → Kapłan

Miesiąc wyciągania nauk z relacji.

kwiecien

Sprawiedliwośc - As Monet – Cesarzowa → Umiarkowanie

W kwietniu dojrzeję do uporządkowania swojego życia I dotychcasowego postępowania. Zajmę sie sobą, nie uczuciami.

maj

Cesarz - 4 Miecze - Sąd Ostateczny → Koło

Uporządkuję relację z silnym facetem.

czerwiec

Sąd Ostateczny- 6 Buław – Kapłanka → Koło

Po uporządkowaniu pewnych spraw może zacząć się coś dziać.

lipiec

3 Pucharów - Królowa Pucharów - 5 Buław

Tu raczej pochłoną mnie imprezy, wycofanie z tego powyżej.

sierpien

9 Monet- 3 Pucharów - 9 Mieczy

Coś się może zanosić, ale później upaść

wrzesien

Wieża - Król Buław - 2 Mieczy

Zmiany ze stony króla – blokada, uciekanie od znajmości. Ja mogę nie dostrzegać tego I się łudzić/oszukiwać.

pazdziernik

Eremita - Krolowa Monet - 2 Buław

Po okresie wycofania możliwy romans, flirt.

listopad

Księzyc - Krol Mieczy - 9 Mieczy

Totalne wycofanie na uczucia, ale będę lekko o tym marzyła.

Reasumując wg mnie związku nie widać, głębszych relacji też nie, ewentualnie flirt, luźną znajomość.

Dużo kół – nie lubię tej karty.

Napisano

Chyba wolę już gorsze, a realne niż lepsze, a mijające się z rzeczywistością ;)

• Maestro
Napisano

Grudzien

uważaj na faceta, z którym czeka Cie niezłe spięcie, albo nawet dzika awantura, mozliwe, że Ty sie na niego za cos obrazisz, on nie zrozumie, weźmie za bardzo do siebie i rozpeta sie afera..

Styczen

jakas informacja, która może okazac sie nieprawdziwa, nieoczekiwane plotki, albo ktos cos powie i okaże sie, że rzucił ot tak sobie, ale zrobił Tobie tym niechcący nadzieję

luty

ktos może poakzać zazdrosc, zaborczośc wręcz o Ciebie

marzec

samozadowolenie, cieszenie sie soba, spotkaniami z przyjaciółmi i dystans do plci męskiej

kwiecien

ktos może wyjśc z inicjatywą w Twoim kierunku, może wygladac poważnie, będziesz zadowolona

maj

relacja z męzczyzną, możliwe chwilowe oddalenie, separacja, ale i powrót i dążenie w kierunku wspólnej przyszłości

czerwiec

dobry mieisac, będziesz dobra i czułą partnerka, duzo uczuć, namiętnosci i bliskości

lipiec

ktos może podbijac do Ciebie, ktos trzeci, co nawet Ci sie spodoba, przez to moga nastapic spięcia w związku

sierpien

miłe złego początki, imprezy, ale potem jakieś nerwy niepotrzebne

wrzesien

dzika awantura z facetem, zakończona względnym porozumieniem

pazdziernik

duzo samotności Ciebie czeka, ale z drugiej strony zaakceptujesz tę sytuację

listopad

nerwowy okres, bo jakis mezczyzna będzie Cie ostro wkurzał, możesz mieć nawet myśli depresyjne

• Lubię to! 1
Napisano (edytowane)
Grudzien

Zmienie nastawienie do jakiegoś faceta, czeka nas jakaś nieprzyjemna sytuacja, może kłótnia.

W tym miesiącu runie fałszywe wyobrazenie jakiegos faceta.Nastąpią gwałtowne zmiany pod wpływem jakieś kłotni lub zaskakującej wiadomości.Generalnie nastąpi przełom w tej relacji.

Styczen

Kontaktowanie się, które będzie wiązało się z nieszczerością. Po tym czasie nastąpi poprawa.

A ja myślę ze mozesz kogos poznac, ale bedzie to raczej z tych krótkich i szybkich znajomości. Być moze właczy Ci sie "czujka" i bedziesz w tej relacji bardzo ostrozna i pod chodzić do niej z doza nieufności.Los pomoze...wyjdziesz obronna ręką.

luty

To nie miesiąc na uczucia.

W tym miesiącu nie w głowie beda Ci amory...bedziesz czyms zajęta...oddalisz od siebie wszelkie uczucia.

marzec

oraz skupisz sie na sobie i swoich sprawach.

kwiecien

W kwietniu dojrzeję do uporządkowania swojego życia I dotychcasowego postępowania. Zajmę sie sobą, nie uczuciami.

Owszem bedziesz porzadkowac swoje zycie ale w Asie Monet widze mozliwosc nadejscia nowej miłosci , poczujesz sie piekna , zmysłowa i pewna siebie . Sfera uczuciowa zacznie wracac do równowagi.

maj

Uporządkuję relację z silnym facetem.

I tu może sie pojawić ten "właściwy" facet ;) w 4 mieczy widze raczej Twoje analizowanie i ostroznośc ale ostatecznie dacie sobie szansę.

czerwiec

I bedzie sie działo :) sporo tu namietności i czułosci...wiele od siebie dasz.

lipiec

Tu raczej pochłoną mnie imprezy, wycofanie z tego powyżej.

Bedziesz pochłonieta ta relacją...mozliwy jednak spór....byc moze o kogoś.

sierpien

Coś się może zanosić, ale później upaść

Myślę ze temat z lipca dalej sie tu bedzie ciagnąc...i moze juz byc bardziej nieprzyjemnie.Będzie oodalenie .

wrzesien

Zmiany ze stony króla – blokada, uciekanie od znajmości. Ja mogę nie dostrzegać tego I się łudzić/oszukiwać.

Moim zdaniem tu może nastapic koniec relacji, bedzie sporo rozmów ale nic nie przynoszących.

pazdziernik

Po okresie wycofania możliwy romans, flirt.

Oj w tym miesiącu mozesz sie czuc bardzo samotna, ale własnie ta samotnośc przyniesie Ci względną stabilizację emocjonalną.Odzyskasz siłę.

listopad

Totalne wycofanie na uczucia, ale będę lekko o tym marzyła.

Moim zdaniem bedziesz teskniła za facetem ,który sie odciął.

Takze moja kochana....w najbliższych miesiącach czekają Cie wzloty i upadki....Trzymam kciuki:) w koncu to my kształtujemy własna przyszłośc :)

Edytowane przez Lena75
Napisano
poczujesz sie piekna , zmysłowa i pewna siebie

Taka to codziennie się czuję :D Niestety bądź stety jestem pewna siebie, momentami za bardzo ;P

Dziękuję za interpretacje kobietki :kwiatek:

Napisano (edytowane)

Grudzien

Nastąpi istotna zmiana w relacji z jakimś facetem. Nie wiem czy to będzie zmiana na lepsze czy gorsze, bo dla mnie może być i tak i tak; ja bym tu dociągnęła. Ale na pewno jakieś nieoczekiwane zwroty akcji będą w związku z jakimś łotrzykiem.

Styczen

Tutaj jakiś kochaś może zaznaczyć swoją obecność. Ale to jakiś kombinator, poczaruje, pomami i da nogę. Albo Tobie się on nie spodoba i to Ty się cichcem ulotnisz.

luty

Może po doświadczeniu styczniowym będziesz się bronić nogami i rękami przed facetami. Duża ostrożność Twoja i powściągliwość w okazywaniu uczuć się tutaj zaznacza.

marzec

Tutaj szans na nawiązanie relacji z kimkolwiek nie ma. Tu widzę taka postawę : wolę być sama niż z byle kim.

kwiecien

Tutaj widać dużą stabilność i równowagę w emocjach. Nie wiem czy tu po momencie rozważania nie zechcesz jednak dać komuś szansy. Ty tu będziesz rozdawać karty. Ale każdy ruch będzie przemyślany, nic na hura. Może coś powoli zacząć kiełkować.

maj

Reaktywacja kontaktu z kimś z kim przez jakiś czas go nie miałaś albo uwolnienie od tego kontaktu i odseparowanie się od kogoś. Jeśli reaktywacja to Ty będziesz do niej dążyć.

czerwiec

I tu mi się widzi jakiś ciąg dalszy z maja. Ale mam problem, nie wiem czy wycofasz się, bo okaże się , że jest inna czy to się zacznie rozwijać. Jeśli zacznie to Ty tu będziesz stroną mniej aktywną, raczej wyczekującą i obserwującą rozwój wydarzeń.

lipiec

No chyba jednak możesz mieć konkurencję…

sierpien

I chyba zdecydujesz o wycofaniu się z tego kółka wzajemnej adoracji, bo zbyt wiele Cię to będzie kosztować. Ewentualnie będziesz mieć kontakt z mężczyzną, który nie będzie zainteresowany stałymi związkami tylko luźnymi znajomościami ku uciesze własnej. Może ulegniesz i będziesz mieć kaca? Ale jak dla mnie równie prawdopodobne jest to, że będzie Ci po prostu doskwierać samotność, brak kogoś bliskiego, na stałe.

wrzesien

I tu możesz ostatecznie zrezygnować z kontaktu z tym wakacyjnym adoratorem. Albo on to zrobi. Widać tu bicie się z myślami, konieczność podjęcia decyzji.

pazdziernik

Eremita nie jest romansowy. A monetowa jest na to zbyt dumna. Myślę, że tu ta 2 buław oznacza właśnie wstrzymanie tej energii romansowej. Coś tam się może tlić, ale nie wybuchnie.

listopad

Znajomość utrzymywana w ukryciu okupiona wyrzutami sumienia? Twoje zainteresowanie jakimś typem spod ciemnej gwiazdy? Ujawnienie się jakichś faktów o mężczyźnie, którym będziesz zainteresowana, które Cię dobiją? Nie wiem…ciężkie karty.

Córko moja adopcyjna… bądź ostrożna w kolejnym roku w doborze chłopaków, bo faktycznie te karty jakieś przytłaczające. Albo Lenka miała słabszy dzień ;-P.

Edytowane przez roszpunka79
  • Lubię to! 1
Napisano

Grudzien

Wydaje mi sie, ze ktos, odnosnie kogos mialas jakies nadzieje okaze nie spelniac ich. Mozesz probowac zadzialac w tej relacji, za wszelka cene

Styczen

Rozmowy, flirt, nic zobowiazujacego. Stanie sie cos, na co nie bedziesz miala wplywu.

luty

Cos na co nie bedziesz miala wplywu moze byc nadal obecne. Bedziesz szukala w sobie sily aby to po prostu przetrwac, ale mozesz miec tez dosc tego co moze prowadzic do proby odciecia sie od tego, ale nie bedzie to takie proste

marzec

Singielka, ale zadowolona, dbaja o siebie i przyciagajaca uwage. Potem mozesz jednak troszke zamknac sie w sobie a szczegolnie na otoczenie.

kwiecien

Wyjasnienie jakis spraw, pojawi sie szansa stworzenia jakiegos zwiazku

maj

W relacji z kims, moze pojawic sie maly zastoj, moze kłótnia, ale pod koniec miesiaca sie pogodzicie

czerwiec

To pogodzenie bedzie mialo chyba miejsce na przelomie maja/czerwca. Pojawia sie spotkania a pod koniec miesiaca wyniknie jakas tajemnica.

lipiec

Ale wyglada na to, ze wszystko sie dobrze potoczy, widac swietowanie i Twoje zaangazowanie. Bedziesz zakochana i pelna emocji

sierpien

Udany miesiac, pod koniec moga wyniknac jakies problemy, cos sie wydarzy co przysporzy Ci zmartwien

wrzesien

Wydaje mi sie, ze okaze sie, ze to jednak nie bylo to. W poprzednim miesiacu pojawila sie karta kaplanki co odczytalam jako tajemnice, mam nadzieje, ze pan ktorego to bedzie dotyczyc nie bedzie z tych co lubia miec kilka dziewczyn na raz, ale poradzilabym ostroznosc

pazdziernik

uciekniesz w swoje sprawy i sie oddalisz, ale bedziesz czekala na cos

listopad

:| az niechetnie interpretuje te karty bo pelno w nich smutku sie pojawia, mam nadzieje, ze beda symbolizowac zupelnie inne mniej dramatyczne sytuacje. W tym miesiacu pojawi sie sytuacja, w ktorej bedziesz ja widziala inna niz jest, albo jakas plotka, ktos moze bedzie chcial namieszac. Niestety widac dalej problemy i moze to miec zwiazek z Krolem mieczy.

Z calego serca zycze, zeby ten rok byl znacznie lepszy niz pokazuja to karty :(

• Lubię to! 1
Napisano

Grudzien

w pierwszej dekadzie miesiąca będziesz rozczulona i uczuciowa, możliwe, że zadziała urok mikołaja albo atmosfera przedświąteczna, jednak w drugiej połowie miesiąca zmienić nastawienie i postanowisz twardo stąpać po ziemi.

Styczen

styczeń do uczuciowych nie bedzie należał. W pierwszej dekadzie miesiąca odczujesz jakieś miłe emocje, być może za sprawą jakiegoś mężczyzny, ale poźniej skupisz się na innych sprawach, ktore całkowicie Cię pochłoną. Możesz wyczekiwać ewentualnie ruchów ze strony jakiegoś pana, ale w tym miesiącu moga nie nastąpić i trzeba będzie uzbroić się w cierpliwość.

luty

ktoś tu może o Ciebie zawalczyć albo sama tego zapragniesz gdy nadarzy się sprzyjająca okazja, ale później znów przybierzesz pozę wyzekującą na działania drugiej strony.

marzec

w marcu stabilnie, niezależnie. Skupiona będziesz na sobie i najbliższych. Nie bedą CI w głowie romanse, ale za to może pojawić się przyjaźń, z ktorej może być szansa na coś więcej w czasie późniejszym. :)

kwiecien

a tutaj piękny czas, po 10 kwietnia pojawi się szansa na uczucia, które dadzą CI wiele radości i szczęścia. Poczujesz się doceniona, atrakcyjna i piękna :D

maj

tu troszkę się wstrzyma druga strona z działaniem i bedziesz wyczekiwać na dalsze wydarzenia.

czerwiec

Czekanie bedzie się opłacało bo pojawi się Pan i uda się postwić na swoim i zrealizowac jakieś pragnienia, które mogły chodzić po głowie.

lipiec

w lipcu pieknie i uczuciowo. Będziesz zakochana i zadowolona :-) Pod koniec miesiaca może być jakaś kłótnia.

sierpień

Kłótnia bedzie miała efekt dalekosiężny więc możecie się początkowo dogadać, ale na dłuższą metę bedą problemy i możesz wkręcac sobie różne rzeczy.

wrzesien

Tu nagłe wydarzenia....przeczucie z sierpnia może się zrealizować wcale nie pozytywnie... Pojawi się mężczyzna i będa próby uzyskania kompromisu...ewentualnie to nowy Pan ognisty, energiczny i przystojny ^^

pazdziernik

troszkę początkiem miesiaca możesz odczuwać niechęć do bycia samej, ewentialnie zajmiesz się sobą, końcem miesiąca może być rozmowa i kontakt z jakimś mężczyzną.

listopad

możesz się złościć na niejasności jakie mężczyzna będzie Ci fundował. Ten Pan (Król buław) nie bedzie nalezął do odpowiedzialnych i może zachowywać się ignorancko... nie wyjaśniając Ci żadnych niejasności...co może sprawic, że nie bedziesz wiedziała na czym stoisz...Olać kogoś takiego! :-)

Udanego roku życzę uczuciowego i lepszego od tych kart :D

Gość Euterpe
Napisano

Grudzień: Królowa Pucharów - Wieża - Rycerz Mieczy

rozmyślanie, wspominanie, tęsknota, może nawet niespełnienie uczuciowe, ale później ktoś szybko Cię wyrwie z tego marazmu. Może się pojawić wiadomość, która bardzo Cię zaskoczy, zakłóci spokój/nudę.

W rycerzu mieczy mogłaś się pokazać również Ty jako osoba kłótliwa, niedostępna, nie pokazujące chętnie co czuje.

• 3 tygodnie później...
Napisano

Grudzien

W zasadzie to było dwóch takich Panów... I do jednego i do drugiego zmieniłam nastawienie ( na gorsze ), ale tylko z jednym była niemiła sytuacja, przepychanka słowna, a nawet nieudolna próba szantażu z jego strony. Urażona męska duma i ego, no cóż :P

uważaj na faceta, z którym czeka Cie niezłe spięcie, albo nawet dzika awantura, mozliwe, że Ty sie na niego za cos obrazisz, on nie zrozumie, weźmie za bardzo do siebie i rozpeta sie afera..

Jako takiej afery nie było, ale to co opisałam powyżej.

W tym miesiącu runie fałszywe wyobrazenie jakiegos faceta.Nastąpią gwałtowne zmiany pod wpływem jakieś kłotni lub zaskakującej wiadomości.Generalnie nastąpi przełom w tej relacji.

Oj runęło, runęło jego wyobrażenie.... Zmiany również nastąpiły.

Nastąpi istotna zmiana w relacji z jakimś facetem. Nie wiem czy to będzie zmiana na lepsze czy gorsze, bo dla mnie może być i tak i tak; ja bym tu dociągnęła. Ale na pewno jakieś nieoczekiwane zwroty akcji będą w związku z jakimś łotrzykiem.

Na gorsze ;)

Wydaje mi sie, ze ktos, odnosnie kogos mialas jakies nadzieje okaze nie spelniac ich. Mozesz probowac zadzialac w tej relacji, za wszelka cene

Tutaj pasuje do obu facetów. Jednak nie działałam za wszelką cenę.

w pierwszej dekadzie miesiąca będziesz rozczulona i uczuciowa, możliwe, że zadziała urok mikołaja albo atmosfera przedświąteczna, jednak w drugiej połowie miesiąca zmienić nastawienie i postanowisz twardo stąpać po ziemi.

Cały miesiąc stąpałam w miarę twardo, ale jak napisałaś - na początku byłam nieco bardziej uczuciowa.

rozmyślanie, wspominanie, tęsknota, może nawet niespełnienie uczuciowe, ale później ktoś szybko Cię wyrwie z tego marazmu. Może się pojawić wiadomość, która bardzo Cię zaskoczy, zakłóci spokój/nudę.

W rycerzu mieczy mogłaś się pokazać również Ty jako osoba kłótliwa, niedostępna, nie pokazujące chętnie co czuje.

Rycek się zgadza, głównie z niedostępnością. Rozmyślanie również było.

Także wszyscy zinterpretowali w dechę :D

Dziękuję :bukiet:

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Styczeń -> Dużo spotkań z jednym Panem, który niedawno wyjechał na pół roku.

• Lubię to! 1
  • 5 tygodni później...
Napisano

Luty był ładnym miesiącem pod względem uczuciowym.

luty

Może po doświadczeniu styczniowym będziesz się bronić nogami i rękami przed facetami. Duża ostrożność Twoja i powściągliwość w okazywaniu uczuć się tutaj zaznacza.

To by się mogło zgadzać, bo byłam zajęta jednym facetem, resztę potencjalnych olałam, czyli 'broniłam' się przed nimi. Choć powściągliwa w uczuciach nie byłam :D

luty

ktoś tu może o Ciebie zawalczyć albo sama tego zapragniesz gdy nadarzy się sprzyjająca okazja, ale później znów przybierzesz pozę wyzekującą na działania drugiej strony.

Tutaj również część się zgadza.

• 4 tygodnie później...
Napisano

Cytuję tylko te wpisy, do których mogę się jakoś odnieść ;)

marzec

+ z zachowania

marzec

samozadowolenie, cieszenie sie soba, spotkaniami z przyjaciółmi i dystans do plci męskiej

Dystans poniekąd się zgadza, bo pozostaję obojętna na wszelkie zaloty.

marzec

w marcu stabilnie, niezależnie. Skupiona będziesz na sobie i najbliższych. Nie bedą CI w głowie romanse, ale za to może pojawić się przyjaźń, z ktorej może być szansa na coś więcej w czasie późniejszym. :)

marzec

Singielka, ale zadowolona, dbaja o siebie i przyciagajaca uwage. Potem mozesz jednak troszke zamknac sie w sobie a szczegolnie na otoczenie.

Gość Euterpe
Napisano

kwiecień: Sprawiedliwość - As Monet – Cesarzowa → Umiarkowanie

na początku będziesz musiała podjąć decyzję, aby móc żyć w spokoju, przeanalizujesz wszystkie za i przeciw, aby była ona sprawiedliwa, rezultat może okazać się szansą na coś nowego i lepszego

nowości w sklepach, więc i pewnie trochę "groszy" na to wydasz (as denarów + cesarzowa)

w tym miesiącu zaczniesz bardziej dbać o siebie, głównie o ciało, chyba zainwestujesz w jakiś kosmetyk, zaczniesz podkreślać swoje atuty (ubiorem, makijażem) i może będziesz bardziej skora do flirtów

pod koniec miesiąca ogarnie Cię spokój, poczujesz równowagę, harmonię

Dobrego nastroju nie powinno Ci zabraknąć :)

Napisano

O prosze, dobrze wiedziec ze 9 den nie wskazuje na singielstwo. Przyda mi sie ta wiedza przy moich kartach hehe ;)

• 1 miesiąc temu...
Napisano

kwiecien

Owszem bedziesz porzadkowac swoje zycie ale w Asie Monet widze mozliwosc nadejscia nowej miłosci , poczujesz sie piekna , zmysłowa i pewna siebie . Sfera uczuciowa zacznie wracac do równowagi.

W sumie piekna czuje sie zqawsze :lol:

kwiecien

Tutaj widać dużą stabilność i równowagę w emocjach. Nie wiem czy tu po momencie rozważania nie zechcesz jednak dać komuś szansy. Ty tu będziesz rozdawać karty. Ale każdy ruch będzie przemyślany, nic na hura. Może coś powoli zacząć kiełkować.

kwiecien

Wyjasnienie jakis spraw, pojawi sie szansa stworzenia jakiegos zwiazku

kwiecien

a tutaj piękny czas, po 10 kwietnia pojawi się szansa na uczucia, które dadzą CI wiele radości i szczęścia. Poczujesz się doceniona, atrakcyjna i piękna :D

kwiecień: Sprawiedliwość - As Monet – Cesarzowa → Umiarkowanie

na początku będziesz musiała podjąć decyzję, aby móc żyć w spokoju, przeanalizujesz wszystkie za i przeciw, aby była ona sprawiedliwa, rezultat może okazać się szansą na coś nowego i lepszego

nowości w sklepach, więc i pewnie trochę "groszy" na to wydasz (as denarów + cesarzowa)

w tym miesiącu zaczniesz bardziej dbać o siebie, głównie o ciało, chyba zainwestujesz w jakiś kosmetyk, zaczniesz podkreślać swoje atuty (ubiorem, makijażem) i może będziesz bardziej skora do flirtów

pod koniec miesiąca ogarnie Cię spokój, poczujesz równowagę, harmonię

Dobrego nastroju nie powinno Ci zabraknąć :)

Oj kasy poszło mega dużo... Skora do flirtów jestem niemalże codziennie :P

• Lubię to! 1
  • 5 tygodni później...
Napisano

maj

relacja z męzczyzną, możliwe chwilowe oddalenie, separacja, ale i powrót i dążenie w kierunku wspólnej przyszłości

Oddalenie było i jeśli chodzi o kilometry i o chwilowe nieporozumienie. Separacja nas ominęła.

I tu może sie pojawić ten "właściwy" facet ;) w 4 mieczy widze raczej Twoje analizowanie i ostroznośc ale ostatecznie dacie sobie szansę.

Pojawił się szybciej. Moje analizowani i ostrożność oczywiście w maju były :)

maj

Reaktywacja kontaktu z kimś z kim przez jakiś czas go nie miałaś albo uwolnienie od tego kontaktu i odseparowanie się od kogoś. Jeśli reaktywacja to Ty będziesz do niej dążyć.

Poniekąd tak, jak napisałam wyżej mięliśmy chwilę cichych dni ( a właściwie dnia :lol: )

maj

W relacji z kims, moze pojawic sie maly zastoj, moze kłótnia, ale pod koniec miesiaca sie pogodzicie

Sprzeczka to nie była, a coś hmmm - nie wiem nawet jak to określić. Chwila zachwiania (?), ale było to chwilowe.

maj

tu troszkę się wstrzyma druga strona z działaniem i bedziesz wyczekiwać na dalsze wydarzenia.

Fakt, zawsze on rękę wyciągał, teraz ja musiałam :D

Dziękuję ;)

• 5 tygodni później...
Napisano

czerwiec

czerwiec

dobry mieisac, będziesz dobra i czułą partnerka, duzo uczuć, namiętnosci i bliskości

I bedzie sie działo :) sporo tu namietności i czułosci...wiele od siebie dasz.

czerwiec

I tu mi się widzi jakiś ciąg dalszy z maja. Ale mam problem, nie wiem czy wycofasz się, bo okaże się , że jest inna czy to się zacznie rozwijać. Jeśli zacznie to Ty tu będziesz stroną mniej aktywną, raczej wyczekującą i obserwującą rozwój wydarzeń.

W tym mcu nie byłam bierna ;)

czerwiec

To pogodzenie bedzie mialo chyba miejsce na przelomie maja/czerwca. Pojawia sie spotkania a pod koniec miesiaca wyniknie jakas tajemnica

Dziękuje ;)

• 1 miesiąc temu...
Napisano

lipiec

ktos może podbijac do Ciebie, ktos trzeci, co nawet Ci sie spodoba, przez to moga nastapic spięcia w związku

Bedziesz pochłonieta ta relacją...mozliwy jednak spór....byc moze o kogoś.

Drobne spory bywają, jestem ich prowokatorem :P

lipiec

Ale wyglada na to, ze wszystko sie dobrze potoczy, widac swietowanie i Twoje zaangazowanie. Bedziesz zakochana i pelna emocji

Czy zakochana to nie wiem, ale ogromnie mi zależy- jak nigdy dotąd.

lipiec

w lipcu pieknie i uczuciowo. Będziesz zakochana i zadowolona :-) Pod koniec miesiaca może być jakaś kłótnia.

Jak powyżej 'zakochana to nie wiem, ale ogromnie mi zależy- jak nigdy dotąd', ostrych kłótni brak, sprzeczki owszem.

• 4 tygodnie później...
Napisano
sierpien

Udany miesiac, pod koniec moga wyniknac jakies problemy, cos sie wydarzy co przysporzy Ci zmartwien

Na początku miesiąca miałam 'zmartwienia', a raczej wahania nastroju (dni kobiece mnie dopadły na maxa- jak nigdy :P)

sierpień

Kłótnia bedzie miała efekt dalekosiężny więc możecie się początkowo dogadać, ale na dłuższą metę bedą problemy i możesz wkręcac sobie różne rzeczy.

Dziękuję :kwiatek:

• 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...
  • Maestro
Napisano
W październiku też niczego nie mogę podciągnąć...

A nie masz tam aby drugiego na oku?;)

• Maestro
Napisano
Absolutnie nie ;-)

Aha, bo 2 buław na końcu wyszła..chyba, ze mowa tu o planowaniu przyszłości..

Napisano

Ewentualnie to ja jestem na oku innego, ale ja absolutnie nie rozglądam się za innymi.

Przyszłość planujemy raczej w luźny sposób :-) Luźne gadanie, bez konkretnych kroków póki co.

• 5 tygodni później...
Napisano

Do końca miesiąca jeszcze 10dni, ale kompletnie nic się nie zgadza. To naprawdę fajny miesiąc pod względem uczuć ;)

Jeszcze raz wszystkim baaaaaardzo dziękuję za wpisy :bukiet: