pretoria Napisano 23 Listopada 2014 Napisano 23 Listopada 2014 Dziękuję Lena75 za karty Singielka, tam gdzie rozkład kończy sie AW robię sumę... Grudzien Krolowa Pucharów - Wieża - Rycerz Mieczy Zmienie nastawienie do jakiegoś faceta, czeka nas jakaś nieprzyjemna sytuacja, może kłótnia. Styczen Paź Buław - 7 Mieczy - Koło Fortuny → Gwiazda Kontaktowanie się, które będzie wiązało się z nieszczerością. Po tym czasie nastąpi poprawa. luty 7 Bulaw - 4 Monety - Koło Fortuny → Świat To nie miesiąc na uczucia. marzec 9 Monet - 9 Bulaw – Kapłan → Kapłan Miesiąc wyciągania nauk z relacji. kwiecien Sprawiedliwośc - As Monet – Cesarzowa → Umiarkowanie W kwietniu dojrzeję do uporządkowania swojego życia I dotychcasowego postępowania. Zajmę sie sobą, nie uczuciami. maj Cesarz - 4 Miecze - Sąd Ostateczny → Koło Uporządkuję relację z silnym facetem. czerwiec Sąd Ostateczny- 6 Buław – Kapłanka → Koło Po uporządkowaniu pewnych spraw może zacząć się coś dziać. lipiec 3 Pucharów - Królowa Pucharów - 5 Buław Tu raczej pochłoną mnie imprezy, wycofanie z tego powyżej. sierpien 9 Monet- 3 Pucharów - 9 Mieczy Coś się może zanosić, ale później upaść wrzesien Wieża - Król Buław - 2 Mieczy Zmiany ze stony króla – blokada, uciekanie od znajmości. Ja mogę nie dostrzegać tego I się łudzić/oszukiwać. pazdziernik Eremita - Krolowa Monet - 2 Buław Po okresie wycofania możliwy romans, flirt. listopad Księzyc - Krol Mieczy - 9 Mieczy Totalne wycofanie na uczucia, ale będę lekko o tym marzyła. Reasumując wg mnie związku nie widać, głębszych relacji też nie, ewentualnie flirt, luźną znajomość. Dużo kół – nie lubię tej karty. Cytuj
Lena75 Napisano 23 Listopada 2014 Napisano 23 Listopada 2014 Na przyszłość postaram się wyciągnąć lepsze ;P Buzka Cytuj
pretoria Napisano 23 Listopada 2014 Autor Napisano 23 Listopada 2014 Chyba wolę już gorsze, a realne niż lepsze, a mijające się z rzeczywistością Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 23 Listopada 2014 Maestro Napisano 23 Listopada 2014 Grudzien Krolowa Pucharów - Wieża - Rycerz Mieczy uważaj na faceta, z którym czeka Cie niezłe spięcie, albo nawet dzika awantura, mozliwe, że Ty sie na niego za cos obrazisz, on nie zrozumie, weźmie za bardzo do siebie i rozpeta sie afera.. Styczen Paź Buław - 7 Mieczy - Koło Fortuny → Gwiazda jakas informacja, która może okazac sie nieprawdziwa, nieoczekiwane plotki, albo ktos cos powie i okaże sie, że rzucił ot tak sobie, ale zrobił Tobie tym niechcący nadzieję luty 7 Bulaw - 4 Monety - Koło Fortuny → Świat ktos może poakzać zazdrosc, zaborczośc wręcz o Ciebie marzec 9 Monet - 9 Bulaw – Kapłan → Kapłan samozadowolenie, cieszenie sie soba, spotkaniami z przyjaciółmi i dystans do plci męskiej kwiecien Sprawiedliwośc - As Monet – Cesarzowa → Umiarkowanie ktos może wyjśc z inicjatywą w Twoim kierunku, może wygladac poważnie, będziesz zadowolona maj Cesarz - 4 Miecze - Sąd Ostateczny → Koło relacja z męzczyzną, możliwe chwilowe oddalenie, separacja, ale i powrót i dążenie w kierunku wspólnej przyszłości czerwiec Sąd Ostateczny- 6 Buław – Kapłanka → Koło dobry mieisac, będziesz dobra i czułą partnerka, duzo uczuć, namiętnosci i bliskości lipiec 3 Pucharów - Królowa Pucharów - 5 Buław ktos może podbijac do Ciebie, ktos trzeci, co nawet Ci sie spodoba, przez to moga nastapic spięcia w związku sierpien 9 Monet- 3 Pucharów - 9 Mieczy miłe złego początki, imprezy, ale potem jakieś nerwy niepotrzebne wrzesien Wieża - Król Buław - 2 Mieczy dzika awantura z facetem, zakończona względnym porozumieniem pazdziernik Eremita - Krolowa Monet - 2 Buław duzo samotności Ciebie czeka, ale z drugiej strony zaakceptujesz tę sytuację listopad Księzyc - Krol Mieczy - 9 Mieczy nerwowy okres, bo jakis mezczyzna będzie Cie ostro wkurzał, możesz mieć nawet myśli depresyjne 1 Cytuj
Lena75 Napisano 23 Listopada 2014 Napisano 23 Listopada 2014 (edytowane) GrudzienKrolowa Pucharów - Wieża - Rycerz Mieczy Zmienie nastawienie do jakiegoś faceta, czeka nas jakaś nieprzyjemna sytuacja, może kłótnia. W tym miesiącu runie fałszywe wyobrazenie jakiegos faceta.Nastąpią gwałtowne zmiany pod wpływem jakieś kłotni lub zaskakującej wiadomości.Generalnie nastąpi przełom w tej relacji. Styczen Paź Buław - 7 Mieczy - Koło Fortuny → Gwiazda Kontaktowanie się, które będzie wiązało się z nieszczerością. Po tym czasie nastąpi poprawa. A ja myślę ze mozesz kogos poznac, ale bedzie to raczej z tych krótkich i szybkich znajomości. Być moze właczy Ci sie "czujka" i bedziesz w tej relacji bardzo ostrozna i pod chodzić do niej z doza nieufności.Los pomoze...wyjdziesz obronna ręką. luty7 Bulaw - 4 Monety - Koło Fortuny → Świat To nie miesiąc na uczucia. W tym miesiącu nie w głowie beda Ci amory...bedziesz czyms zajęta...oddalisz od siebie wszelkie uczucia. marzec9 Monet - 9 Bulaw – Kapłan → Kapłan Miesiąc wyciągania nauk z relacji. oraz skupisz sie na sobie i swoich sprawach. kwiecien Sprawiedliwośc - As Monet – Cesarzowa → Umiarkowanie W kwietniu dojrzeję do uporządkowania swojego życia I dotychcasowego postępowania. Zajmę sie sobą, nie uczuciami. Owszem bedziesz porzadkowac swoje zycie ale w Asie Monet widze mozliwosc nadejscia nowej miłosci , poczujesz sie piekna , zmysłowa i pewna siebie . Sfera uczuciowa zacznie wracac do równowagi. majCesarz - 4 Miecze - Sąd Ostateczny → Koło Uporządkuję relację z silnym facetem. I tu może sie pojawić ten "właściwy" facet w 4 mieczy widze raczej Twoje analizowanie i ostroznośc ale ostatecznie dacie sobie szansę. czerwiec Sąd Ostateczny- 6 Buław – Kapłanka → Koło Po uporządkowaniu pewnych spraw może zacząć się coś dziać. I bedzie sie działo sporo tu namietności i czułosci...wiele od siebie dasz. lipiec3 Pucharów - Królowa Pucharów - 5 Buław Tu raczej pochłoną mnie imprezy, wycofanie z tego powyżej. Bedziesz pochłonieta ta relacją...mozliwy jednak spór....byc moze o kogoś. sierpien9 Monet- 3 Pucharów - 9 Mieczy Coś się może zanosić, ale później upaść Myślę ze temat z lipca dalej sie tu bedzie ciagnąc...i moze juz byc bardziej nieprzyjemnie.Będzie oodalenie . wrzesienWieża - Król Buław - 2 Mieczy Zmiany ze stony króla – blokada, uciekanie od znajmości. Ja mogę nie dostrzegać tego I się łudzić/oszukiwać. Moim zdaniem tu może nastapic koniec relacji, bedzie sporo rozmów ale nic nie przynoszących. pazdziernikEremita - Krolowa Monet - 2 Buław Po okresie wycofania możliwy romans, flirt. Oj w tym miesiącu mozesz sie czuc bardzo samotna, ale własnie ta samotnośc przyniesie Ci względną stabilizację emocjonalną.Odzyskasz siłę. listopadKsięzyc - Krol Mieczy - 9 Mieczy Totalne wycofanie na uczucia, ale będę lekko o tym marzyła. Moim zdaniem bedziesz teskniła za facetem ,który sie odciął. Takze moja kochana....w najbliższych miesiącach czekają Cie wzloty i upadki....Trzymam kciuki:) w koncu to my kształtujemy własna przyszłośc Edytowane 23 Listopada 2014 przez Lena75 Cytuj
pretoria Napisano 23 Listopada 2014 Autor Napisano 23 Listopada 2014 poczujesz sie piekna , zmysłowa i pewna siebie Taka to codziennie się czuję Niestety bądź stety jestem pewna siebie, momentami za bardzo ;P Dziękuję za interpretacje kobietki Cytuj
roszpunka79 Napisano 29 Listopada 2014 Napisano 29 Listopada 2014 (edytowane) Grudzien Krolowa Pucharów - Wieża - Rycerz Mieczy Nastąpi istotna zmiana w relacji z jakimś facetem. Nie wiem czy to będzie zmiana na lepsze czy gorsze, bo dla mnie może być i tak i tak; ja bym tu dociągnęła. Ale na pewno jakieś nieoczekiwane zwroty akcji będą w związku z jakimś łotrzykiem. Styczen Paź Buław - 7 Mieczy - Koło Fortuny → Gwiazda Tutaj jakiś kochaś może zaznaczyć swoją obecność. Ale to jakiś kombinator, poczaruje, pomami i da nogę. Albo Tobie się on nie spodoba i to Ty się cichcem ulotnisz. luty 7 Bulaw - 4 Monety - Koło Fortuny → Świat Może po doświadczeniu styczniowym będziesz się bronić nogami i rękami przed facetami. Duża ostrożność Twoja i powściągliwość w okazywaniu uczuć się tutaj zaznacza. marzec 9 Monet - 9 Bulaw – Kapłan → Kapłan Tutaj szans na nawiązanie relacji z kimkolwiek nie ma. Tu widzę taka postawę : wolę być sama niż z byle kim. kwiecien Sprawiedliwośc - As Monet – Cesarzowa → Umiarkowanie Tutaj widać dużą stabilność i równowagę w emocjach. Nie wiem czy tu po momencie rozważania nie zechcesz jednak dać komuś szansy. Ty tu będziesz rozdawać karty. Ale każdy ruch będzie przemyślany, nic na hura. Może coś powoli zacząć kiełkować. maj Cesarz - 4 Miecze - Sąd Ostateczny → Koło Reaktywacja kontaktu z kimś z kim przez jakiś czas go nie miałaś albo uwolnienie od tego kontaktu i odseparowanie się od kogoś. Jeśli reaktywacja to Ty będziesz do niej dążyć. czerwiec Sąd Ostateczny- 6 Buław – Kapłanka → Koło I tu mi się widzi jakiś ciąg dalszy z maja. Ale mam problem, nie wiem czy wycofasz się, bo okaże się , że jest inna czy to się zacznie rozwijać. Jeśli zacznie to Ty tu będziesz stroną mniej aktywną, raczej wyczekującą i obserwującą rozwój wydarzeń. lipiec 3 Pucharów - Królowa Pucharów - 5 Buław No chyba jednak możesz mieć konkurencję… sierpien 9 Monet- 3 Pucharów - 9 Mieczy I chyba zdecydujesz o wycofaniu się z tego kółka wzajemnej adoracji, bo zbyt wiele Cię to będzie kosztować. Ewentualnie będziesz mieć kontakt z mężczyzną, który nie będzie zainteresowany stałymi związkami tylko luźnymi znajomościami ku uciesze własnej. Może ulegniesz i będziesz mieć kaca? Ale jak dla mnie równie prawdopodobne jest to, że będzie Ci po prostu doskwierać samotność, brak kogoś bliskiego, na stałe. wrzesien Wieża - Król Buław - 2 Mieczy I tu możesz ostatecznie zrezygnować z kontaktu z tym wakacyjnym adoratorem. Albo on to zrobi. Widać tu bicie się z myślami, konieczność podjęcia decyzji. pazdziernik Eremita - Krolowa Monet - 2 Buław Eremita nie jest romansowy. A monetowa jest na to zbyt dumna. Myślę, że tu ta 2 buław oznacza właśnie wstrzymanie tej energii romansowej. Coś tam się może tlić, ale nie wybuchnie. listopad Księzyc - Krol Mieczy - 9 Mieczy Znajomość utrzymywana w ukryciu okupiona wyrzutami sumienia? Twoje zainteresowanie jakimś typem spod ciemnej gwiazdy? Ujawnienie się jakichś faktów o mężczyźnie, którym będziesz zainteresowana, które Cię dobiją? Nie wiem…ciężkie karty. Córko moja adopcyjna… bądź ostrożna w kolejnym roku w doborze chłopaków, bo faktycznie te karty jakieś przytłaczające. Albo Lenka miała słabszy dzień ;-P. Edytowane 29 Listopada 2014 przez roszpunka79 1 Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 29 Listopada 2014 Napisano 29 Listopada 2014 Grudzien Krolowa Pucharów - Wieża - Rycerz Mieczy Wydaje mi sie, ze ktos, odnosnie kogos mialas jakies nadzieje okaze nie spelniac ich. Mozesz probowac zadzialac w tej relacji, za wszelka cene Styczen Paź Buław - 7 Mieczy - Koło Fortuny → Gwiazda Rozmowy, flirt, nic zobowiazujacego. Stanie sie cos, na co nie bedziesz miala wplywu. luty 7 Bulaw - 4 Monety - Koło Fortuny → Świat Cos na co nie bedziesz miala wplywu moze byc nadal obecne. Bedziesz szukala w sobie sily aby to po prostu przetrwac, ale mozesz miec tez dosc tego co moze prowadzic do proby odciecia sie od tego, ale nie bedzie to takie proste marzec 9 Monet - 9 Bulaw – Kapłan → Kapłan Singielka, ale zadowolona, dbaja o siebie i przyciagajaca uwage. Potem mozesz jednak troszke zamknac sie w sobie a szczegolnie na otoczenie. kwiecien Sprawiedliwośc - As Monet – Cesarzowa → Umiarkowanie Wyjasnienie jakis spraw, pojawi sie szansa stworzenia jakiegos zwiazku maj Cesarz - 4 Miecze - Sąd Ostateczny → Koło W relacji z kims, moze pojawic sie maly zastoj, moze kłótnia, ale pod koniec miesiaca sie pogodzicie czerwiec Sąd Ostateczny- 6 Buław – Kapłanka → Koło To pogodzenie bedzie mialo chyba miejsce na przelomie maja/czerwca. Pojawia sie spotkania a pod koniec miesiaca wyniknie jakas tajemnica. lipiec 3 Pucharów - Królowa Pucharów - 5 Buław Ale wyglada na to, ze wszystko sie dobrze potoczy, widac swietowanie i Twoje zaangazowanie. Bedziesz zakochana i pelna emocji sierpien 9 Monet- 3 Pucharów - 9 Mieczy Udany miesiac, pod koniec moga wyniknac jakies problemy, cos sie wydarzy co przysporzy Ci zmartwien wrzesien Wieża - Król Buław - 2 Mieczy Wydaje mi sie, ze okaze sie, ze to jednak nie bylo to. W poprzednim miesiacu pojawila sie karta kaplanki co odczytalam jako tajemnice, mam nadzieje, ze pan ktorego to bedzie dotyczyc nie bedzie z tych co lubia miec kilka dziewczyn na raz, ale poradzilabym ostroznosc pazdziernik Eremita - Krolowa Monet - 2 Buław uciekniesz w swoje sprawy i sie oddalisz, ale bedziesz czekala na cos listopad Księzyc - Krol Mieczy - 9 Mieczy :| az niechetnie interpretuje te karty bo pelno w nich smutku sie pojawia, mam nadzieje, ze beda symbolizowac zupelnie inne mniej dramatyczne sytuacje. W tym miesiacu pojawi sie sytuacja, w ktorej bedziesz ja widziala inna niz jest, albo jakas plotka, ktos moze bedzie chcial namieszac. Niestety widac dalej problemy i moze to miec zwiazek z Krolem mieczy. Z calego serca zycze, zeby ten rok byl znacznie lepszy niz pokazuja to karty 1 Cytuj
Gość Daffne Napisano 30 Listopada 2014 Napisano 30 Listopada 2014 Grudzien Krolowa Pucharów - Wieża - Rycerz Mieczy w pierwszej dekadzie miesiąca będziesz rozczulona i uczuciowa, możliwe, że zadziała urok mikołaja albo atmosfera przedświąteczna, jednak w drugiej połowie miesiąca zmienić nastawienie i postanowisz twardo stąpać po ziemi. Styczen Paź Buław - 7 Mieczy - Koło Fortuny → Gwiazda styczeń do uczuciowych nie bedzie należał. W pierwszej dekadzie miesiąca odczujesz jakieś miłe emocje, być może za sprawą jakiegoś mężczyzny, ale poźniej skupisz się na innych sprawach, ktore całkowicie Cię pochłoną. Możesz wyczekiwać ewentualnie ruchów ze strony jakiegoś pana, ale w tym miesiącu moga nie nastąpić i trzeba będzie uzbroić się w cierpliwość. luty 7 Bulaw - 4 Monety - Koło Fortuny → Świat ktoś tu może o Ciebie zawalczyć albo sama tego zapragniesz gdy nadarzy się sprzyjająca okazja, ale później znów przybierzesz pozę wyzekującą na działania drugiej strony. marzec 9 Monet - 9 Bulaw – Kapłan → Kapłan w marcu stabilnie, niezależnie. Skupiona będziesz na sobie i najbliższych. Nie bedą CI w głowie romanse, ale za to może pojawić się przyjaźń, z ktorej może być szansa na coś więcej w czasie późniejszym. kwiecien Sprawiedliwośc - As Monet – Cesarzowa → Umiarkowanie a tutaj piękny czas, po 10 kwietnia pojawi się szansa na uczucia, które dadzą CI wiele radości i szczęścia. Poczujesz się doceniona, atrakcyjna i piękna maj Cesarz - 4 Miecze - Sąd Ostateczny → Koło tu troszkę się wstrzyma druga strona z działaniem i bedziesz wyczekiwać na dalsze wydarzenia. czerwiec Sąd Ostateczny- 6 Buław – Kapłanka → Koło Czekanie bedzie się opłacało bo pojawi się Pan i uda się postwić na swoim i zrealizowac jakieś pragnienia, które mogły chodzić po głowie. lipiec 3 Pucharów - Królowa Pucharów - 5 Buław w lipcu pieknie i uczuciowo. Będziesz zakochana i zadowolona :-) Pod koniec miesiaca może być jakaś kłótnia. sierpień 9 Monet- 3 Pucharów - 9 Mieczy Kłótnia bedzie miała efekt dalekosiężny więc możecie się początkowo dogadać, ale na dłuższą metę bedą problemy i możesz wkręcac sobie różne rzeczy. wrzesien Wieża - Król Buław - 2 Mieczy Tu nagłe wydarzenia....przeczucie z sierpnia może się zrealizować wcale nie pozytywnie... Pojawi się mężczyzna i będa próby uzyskania kompromisu...ewentualnie to nowy Pan ognisty, energiczny i przystojny ^^ pazdziernik Eremita - Krolowa Monet - 2 Buław troszkę początkiem miesiaca możesz odczuwać niechęć do bycia samej, ewentialnie zajmiesz się sobą, końcem miesiąca może być rozmowa i kontakt z jakimś mężczyzną. listopad Księzyc - Krol Mieczy - 9 Mieczy możesz się złościć na niejasności jakie mężczyzna będzie Ci fundował. Ten Pan (Król buław) nie bedzie nalezął do odpowiedzialnych i może zachowywać się ignorancko... nie wyjaśniając Ci żadnych niejasności...co może sprawic, że nie bedziesz wiedziała na czym stoisz...Olać kogoś takiego! :-) Udanego roku życzę uczuciowego i lepszego od tych kart Cytuj
Gość Euterpe Napisano 1 Grudnia 2014 Napisano 1 Grudnia 2014 Grudzień: Królowa Pucharów - Wieża - Rycerz Mieczy rozmyślanie, wspominanie, tęsknota, może nawet niespełnienie uczuciowe, ale później ktoś szybko Cię wyrwie z tego marazmu. Może się pojawić wiadomość, która bardzo Cię zaskoczy, zakłóci spokój/nudę. W rycerzu mieczy mogłaś się pokazać również Ty jako osoba kłótliwa, niedostępna, nie pokazujące chętnie co czuje. Cytuj
pretoria Napisano 22 Grudnia 2014 Autor Napisano 22 Grudnia 2014 Grudzien Krolowa Pucharów - Wieża - Rycerz Mieczy Zmienie nastawienie do jakiegoś faceta, czeka nas jakaś nieprzyjemna sytuacja, może kłótnia. W zasadzie to było dwóch takich Panów... I do jednego i do drugiego zmieniłam nastawienie ( na gorsze ), ale tylko z jednym była niemiła sytuacja, przepychanka słowna, a nawet nieudolna próba szantażu z jego strony. Urażona męska duma i ego, no cóż uważaj na faceta, z którym czeka Cie niezłe spięcie, albo nawet dzika awantura, mozliwe, że Ty sie na niego za cos obrazisz, on nie zrozumie, weźmie za bardzo do siebie i rozpeta sie afera.. Jako takiej afery nie było, ale to co opisałam powyżej. W tym miesiącu runie fałszywe wyobrazenie jakiegos faceta.Nastąpią gwałtowne zmiany pod wpływem jakieś kłotni lub zaskakującej wiadomości.Generalnie nastąpi przełom w tej relacji. Oj runęło, runęło jego wyobrażenie.... Zmiany również nastąpiły. Nastąpi istotna zmiana w relacji z jakimś facetem. Nie wiem czy to będzie zmiana na lepsze czy gorsze, bo dla mnie może być i tak i tak; ja bym tu dociągnęła. Ale na pewno jakieś nieoczekiwane zwroty akcji będą w związku z jakimś łotrzykiem. Na gorsze Wydaje mi sie, ze ktos, odnosnie kogos mialas jakies nadzieje okaze nie spelniac ich. Mozesz probowac zadzialac w tej relacji, za wszelka cene Tutaj pasuje do obu facetów. Jednak nie działałam za wszelką cenę. w pierwszej dekadzie miesiąca będziesz rozczulona i uczuciowa, możliwe, że zadziała urok mikołaja albo atmosfera przedświąteczna, jednak w drugiej połowie miesiąca zmienić nastawienie i postanowisz twardo stąpać po ziemi. Cały miesiąc stąpałam w miarę twardo, ale jak napisałaś - na początku byłam nieco bardziej uczuciowa. rozmyślanie, wspominanie, tęsknota, może nawet niespełnienie uczuciowe, ale później ktoś szybko Cię wyrwie z tego marazmu. Może się pojawić wiadomość, która bardzo Cię zaskoczy, zakłóci spokój/nudę. W rycerzu mieczy mogłaś się pokazać również Ty jako osoba kłótliwa, niedostępna, nie pokazujące chętnie co czuje. Rycek się zgadza, głównie z niedostępnością. Rozmyślanie również było. Także wszyscy zinterpretowali w dechę Dziękuję Cytuj
pretoria Napisano 29 Stycznia 2015 Autor Napisano 29 Stycznia 2015 Styczeń -> Dużo spotkań z jednym Panem, który niedawno wyjechał na pół roku. 1 Cytuj
pretoria Napisano 28 Lutego 2015 Autor Napisano 28 Lutego 2015 Luty był ładnym miesiącem pod względem uczuciowym. luty7 Bulaw - 4 Monety - Koło Fortuny → Świat Może po doświadczeniu styczniowym będziesz się bronić nogami i rękami przed facetami. Duża ostrożność Twoja i powściągliwość w okazywaniu uczuć się tutaj zaznacza. To by się mogło zgadzać, bo byłam zajęta jednym facetem, resztę potencjalnych olałam, czyli 'broniłam' się przed nimi. Choć powściągliwa w uczuciach nie byłam luty7 Bulaw - 4 Monety - Koło Fortuny → Świat ktoś tu może o Ciebie zawalczyć albo sama tego zapragniesz gdy nadarzy się sprzyjająca okazja, ale później znów przybierzesz pozę wyzekującą na działania drugiej strony. Tutaj również część się zgadza. Cytuj
pretoria Napisano 24 Marca 2015 Autor Napisano 24 Marca 2015 Cytuję tylko te wpisy, do których mogę się jakoś odnieść marzec 9 Monet - 9 Bulaw – Kapłan → Kapłan Miesiąc wyciągania nauk z relacji. + z zachowania marzec 9 Monet - 9 Bulaw – Kapłan → Kapłan samozadowolenie, cieszenie sie soba, spotkaniami z przyjaciółmi i dystans do plci męskiej Dystans poniekąd się zgadza, bo pozostaję obojętna na wszelkie zaloty. marzec 9 Monet - 9 Bulaw – Kapłan → Kapłan w marcu stabilnie, niezależnie. Skupiona będziesz na sobie i najbliższych. Nie bedą CI w głowie romanse, ale za to może pojawić się przyjaźń, z ktorej może być szansa na coś więcej w czasie późniejszym. marzec 9 Monet - 9 Bulaw – Kapłan → Kapłan Singielka, ale zadowolona, dbaja o siebie i przyciagajaca uwage. Potem mozesz jednak troszke zamknac sie w sobie a szczegolnie na otoczenie. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 24 Marca 2015 Napisano 24 Marca 2015 kwiecień: Sprawiedliwość - As Monet – Cesarzowa → Umiarkowanie na początku będziesz musiała podjąć decyzję, aby móc żyć w spokoju, przeanalizujesz wszystkie za i przeciw, aby była ona sprawiedliwa, rezultat może okazać się szansą na coś nowego i lepszego nowości w sklepach, więc i pewnie trochę "groszy" na to wydasz (as denarów + cesarzowa) w tym miesiącu zaczniesz bardziej dbać o siebie, głównie o ciało, chyba zainwestujesz w jakiś kosmetyk, zaczniesz podkreślać swoje atuty (ubiorem, makijażem) i może będziesz bardziej skora do flirtów pod koniec miesiąca ogarnie Cię spokój, poczujesz równowagę, harmonię Dobrego nastroju nie powinno Ci zabraknąć Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 24 Marca 2015 Napisano 24 Marca 2015 O prosze, dobrze wiedziec ze 9 den nie wskazuje na singielstwo. Przyda mi sie ta wiedza przy moich kartach hehe Cytuj
pretoria Napisano 1 Maja 2015 Autor Napisano 1 Maja 2015 kwiecien Sprawiedliwośc - As Monet – Cesarzowa → Umiarkowanie W kwietniu dojrzeję do uporządkowania swojego życia I dotychcasowego postępowania. Zajmę sie sobą, nie uczuciami. Owszem bedziesz porzadkowac swoje zycie ale w Asie Monet widze mozliwosc nadejscia nowej miłosci , poczujesz sie piekna , zmysłowa i pewna siebie . Sfera uczuciowa zacznie wracac do równowagi. W sumie piekna czuje sie zqawsze kwiecien Sprawiedliwośc - As Monet – Cesarzowa → Umiarkowanie Tutaj widać dużą stabilność i równowagę w emocjach. Nie wiem czy tu po momencie rozważania nie zechcesz jednak dać komuś szansy. Ty tu będziesz rozdawać karty. Ale każdy ruch będzie przemyślany, nic na hura. Może coś powoli zacząć kiełkować. kwiecien Sprawiedliwośc - As Monet – Cesarzowa → Umiarkowanie Wyjasnienie jakis spraw, pojawi sie szansa stworzenia jakiegos zwiazku kwiecien Sprawiedliwośc - As Monet – Cesarzowa → Umiarkowanie a tutaj piękny czas, po 10 kwietnia pojawi się szansa na uczucia, które dadzą CI wiele radości i szczęścia. Poczujesz się doceniona, atrakcyjna i piękna kwiecień: Sprawiedliwość - As Monet – Cesarzowa → Umiarkowaniena początku będziesz musiała podjąć decyzję, aby móc żyć w spokoju, przeanalizujesz wszystkie za i przeciw, aby była ona sprawiedliwa, rezultat może okazać się szansą na coś nowego i lepszego nowości w sklepach, więc i pewnie trochę "groszy" na to wydasz (as denarów + cesarzowa) w tym miesiącu zaczniesz bardziej dbać o siebie, głównie o ciało, chyba zainwestujesz w jakiś kosmetyk, zaczniesz podkreślać swoje atuty (ubiorem, makijażem) i może będziesz bardziej skora do flirtów pod koniec miesiąca ogarnie Cię spokój, poczujesz równowagę, harmonię Dobrego nastroju nie powinno Ci zabraknąć Oj kasy poszło mega dużo... Skora do flirtów jestem niemalże codziennie 1 Cytuj
pretoria Napisano 31 Maja 2015 Autor Napisano 31 Maja 2015 maj Cesarz - 4 Miecze - Sąd Ostateczny → Koło relacja z męzczyzną, możliwe chwilowe oddalenie, separacja, ale i powrót i dążenie w kierunku wspólnej przyszłości Oddalenie było i jeśli chodzi o kilometry i o chwilowe nieporozumienie. Separacja nas ominęła. I tu może sie pojawić ten "właściwy" facet w 4 mieczy widze raczej Twoje analizowanie i ostroznośc ale ostatecznie dacie sobie szansę. Pojawił się szybciej. Moje analizowani i ostrożność oczywiście w maju były maj Cesarz - 4 Miecze - Sąd Ostateczny → Koło Reaktywacja kontaktu z kimś z kim przez jakiś czas go nie miałaś albo uwolnienie od tego kontaktu i odseparowanie się od kogoś. Jeśli reaktywacja to Ty będziesz do niej dążyć. Poniekąd tak, jak napisałam wyżej mięliśmy chwilę cichych dni ( a właściwie dnia ) maj Cesarz - 4 Miecze - Sąd Ostateczny → Koło W relacji z kims, moze pojawic sie maly zastoj, moze kłótnia, ale pod koniec miesiaca sie pogodzicie Sprzeczka to nie była, a coś hmmm - nie wiem nawet jak to określić. Chwila zachwiania (?), ale było to chwilowe. maj Cesarz - 4 Miecze - Sąd Ostateczny → Koło tu troszkę się wstrzyma druga strona z działaniem i bedziesz wyczekiwać na dalsze wydarzenia. Fakt, zawsze on rękę wyciągał, teraz ja musiałam Dziękuję Cytuj
pretoria Napisano 30 Czerwca 2015 Autor Napisano 30 Czerwca 2015 czerwiec Sąd Ostateczny- 6 Buław – Kapłanka → Koło Po uporządkowaniu pewnych spraw może zacząć się coś dziać. czerwiec Sąd Ostateczny- 6 Buław – Kapłanka → Koło dobry mieisac, będziesz dobra i czułą partnerka, duzo uczuć, namiętnosci i bliskości I bedzie sie działo sporo tu namietności i czułosci...wiele od siebie dasz. czerwiec Sąd Ostateczny- 6 Buław – Kapłanka → Koło I tu mi się widzi jakiś ciąg dalszy z maja. Ale mam problem, nie wiem czy wycofasz się, bo okaże się , że jest inna czy to się zacznie rozwijać. Jeśli zacznie to Ty tu będziesz stroną mniej aktywną, raczej wyczekującą i obserwującą rozwój wydarzeń. W tym mcu nie byłam bierna czerwiec Sąd Ostateczny- 6 Buław – Kapłanka → Koło To pogodzenie bedzie mialo chyba miejsce na przelomie maja/czerwca. Pojawia sie spotkania a pod koniec miesiaca wyniknie jakas tajemnica Dziękuje Cytuj
pretoria Napisano 30 Lipca 2015 Autor Napisano 30 Lipca 2015 lipiec 3 Pucharów - Królowa Pucharów - 5 Buław ktos może podbijac do Ciebie, ktos trzeci, co nawet Ci sie spodoba, przez to moga nastapic spięcia w związku Bedziesz pochłonieta ta relacją...mozliwy jednak spór....byc moze o kogoś. Drobne spory bywają, jestem ich prowokatorem lipiec 3 Pucharów - Królowa Pucharów - 5 Buław Ale wyglada na to, ze wszystko sie dobrze potoczy, widac swietowanie i Twoje zaangazowanie. Bedziesz zakochana i pelna emocji Czy zakochana to nie wiem, ale ogromnie mi zależy- jak nigdy dotąd. lipiec 3 Pucharów - Królowa Pucharów - 5 Buław w lipcu pieknie i uczuciowo. Będziesz zakochana i zadowolona :-) Pod koniec miesiaca może być jakaś kłótnia. Jak powyżej 'zakochana to nie wiem, ale ogromnie mi zależy- jak nigdy dotąd', ostrych kłótni brak, sprzeczki owszem. Cytuj
pretoria Napisano 22 Sierpnia 2015 Autor Napisano 22 Sierpnia 2015 sierpien9 Monet- 3 Pucharów - 9 Mieczy Udany miesiac, pod koniec moga wyniknac jakies problemy, cos sie wydarzy co przysporzy Ci zmartwien Na początku miesiąca miałam 'zmartwienia', a raczej wahania nastroju (dni kobiece mnie dopadły na maxa- jak nigdy ) sierpień9 Monet- 3 Pucharów - 9 Mieczy Kłótnia bedzie miała efekt dalekosiężny więc możecie się początkowo dogadać, ale na dłuższą metę bedą problemy i możesz wkręcac sobie różne rzeczy. Dziękuję Cytuj
pretoria Napisano 28 Września 2015 Autor Napisano 28 Września 2015 A we wrześniu nic się nie zgadza... Na szczęście Cytuj
pretoria Napisano 21 Października 2015 Autor Napisano 21 Października 2015 W październiku też niczego nie mogę podciągnąć... Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 21 Października 2015 Maestro Napisano 21 Października 2015 W październiku też niczego nie mogę podciągnąć... A nie masz tam aby drugiego na oku? Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 21 Października 2015 Maestro Napisano 21 Października 2015 Absolutnie nie ;-) Aha, bo 2 buław na końcu wyszła..chyba, ze mowa tu o planowaniu przyszłości.. Cytuj
pretoria Napisano 21 Października 2015 Autor Napisano 21 Października 2015 Ewentualnie to ja jestem na oku innego, ale ja absolutnie nie rozglądam się za innymi. Przyszłość planujemy raczej w luźny sposób :-) Luźne gadanie, bez konkretnych kroków póki co. Cytuj
pretoria Napisano 20 Listopada 2015 Autor Napisano 20 Listopada 2015 Do końca miesiąca jeszcze 10dni, ale kompletnie nic się nie zgadza. To naprawdę fajny miesiąc pod względem uczuć Jeszcze raz wszystkim baaaaaardzo dziękuję za wpisy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi