Skocz do zawartości

Sen o dziewczynie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Śniła mi się dziewczyna, którą znam i która bardzo mi się podoba, ale jej jeszcze o tym nie powiedziałem (w ogóle myślę że sporo nas łączy), wstydziłem się, ale zamierzam jej to powiedzieć przy najbliższej okazji… Wracając do snu, byliśmy prawdopodobnie na wyjeździe z innymi studentami (w rzeczywistości też się spotykamy na takich wyjazdach czasem). Pamiętam, że jak byliśmy sami, siedzieliśmy i rozmawialiśmy, ona w pewnym momencie pocałowała mnie w czoło, a potem położyła mi głowę na kolanach… Nie pamiętam ile to trwało, spędzaliśmy też czas z innymi, w większym gronie, ale te dwa momenty najbardziej mi utknęły w pamięci i widzę je cały czas i myślę o niej nie ustannie od kilku dni (od poprzedniego naszego wspólnego wyjazdu, a jeszcze przed tym snem).

Może ktoś wie, co to oznacza? Czy to dobra decyzja, żeby jej powiedzieć co czuję? Czy odwzajemni moje uczucie? Będę wdzięczny i z góry dziękuję :)

Napisano

Wiem, co to znaczy, kiedy samotnej kobiecie śni się mężczyzna. To znaczy, że na jawie będzie musiała jeszcze na niego poczekać. Zastanawiam się, czy w tym przypadku podobna interpretacja za zastosowanie... Dlatego bardzo jestem ciekawa weryfikacji z Twojej strony.

Może być też tak, że sen był wywołany przez Twoje ciągłe rozmyślanie o niej i jako taki nie niesie przepowiedni.

A tak poza tym - Stachu, tak czy inaczej zaproś ją na kawę, bo inaczej się nie dowiesz.

Napisano

Mam nadzieję, że w moim przypadku ta interpretacja nie będzie analogiczna :) To nie jest przypadkowa kobieta, bo na pewno ją znam :) Rozmyślanie o niej też niewątpliwie miało wpływ, że pojawiła się we śnie :) Zastanawiają mnie tylko te gesty z jej strony... Tak czy inaczej zaproszę ją na kawę, mam nadzieję, że nie stchórzę ;)

Napisano

Udało mi się wstępnie umówić z nią i zastanawiam się kiedy jej powiedzieć o tym, że mi się śniła i w ogóle, że mi się podoba myślę o niej itp... Znamy się w sumie już od 6 lat (z przerwami) ;)

Napisano

Ja sobie to interpretuję, że będziemy razem, pocałunek w czoło symbolizuje, że będzie się o mnie troszczyć, a że położyła mi głowę na kolanach, to że będzie się czuła przy mnie bezpieczna i będzie jej dobrze ;) Może mało obiektywna (bardziej chyba subiektywna), ale mam nadzieję, że trafna :)

Napisano

Nie przekładaj tego snu na rzaczywistość.

Uważam, że pocałunek w czoło jest bardzo patetyczny i kojarzymi mi się z błogosławieństwem albo pocałunkiem Judasza. Tak nie całują się zakochani. Z mojej interpretacji mogę wywnioskować, że zostaniecie tylko przyjaciółmi.

Życzę Ci wszytskiego najlepszego i odwzajemnonego uczucia.

Napisano

Szczerze mówiąc to nie wierzę ezoteryce, jestem tu z przypadku i nie biorę tego poważnie :) Będę się jednak trzymał swojej "interpretacji" wierząc, że nam się uda być razem :) Właściwie w ogóle nie powinienem tu zaglądać, bo jestem katolikiem i ezoteryka jest sprzeczna z moją Wiarą :P