Meganos Napisano 23 Listopada 2014 Napisano 23 Listopada 2014 mam nieodebrane polaczenie od Pana. Pytanie- dlaczego do mnie dzwonil? wisielec, pustelnik, glupiec (wrozne z AW) nudzil sie? raczej niczego konkretnego nie chcial
Beata39 Napisano 23 Listopada 2014 Napisano 23 Listopada 2014 też uważam, że się nudził i miał ochotę porozmawiać. Czuł się samotny i chciał zaszaleć rozmawiając z kimś. Pozdrawiam
adivino Napisano 23 Listopada 2014 Napisano 23 Listopada 2014 myślę tak samo jak wy..hmm..albo też chciał nawiązać ponowny kontakt, trochę nieśmiało jaka relacja jest między wami? jak to wygląda?
Meganos Napisano 23 Listopada 2014 Autor Napisano 23 Listopada 2014 w sumie to nie ma zadnej relacji. kiedys niby bylismy ze soba, pozniej przestal sie odzywac az do wczoraj. ale nie odebralam tel wiec nie wiem co chcial
Czarownica Napisano 23 Listopada 2014 Napisano 23 Listopada 2014 Zweryfikujesz to w jaki sposób? Zadzwonisz i go zapytasz? Skąd pewność, ze powie prawdę? Lepiej zadać pytanie co on powie (że dlaczego dzwonił), niż pytać o faktyczny powód, bo ten mógł wyjść w kartach a niekoniecznie może zostać zdradzony i weryfikacja ich będzie mylna.
Rekomendowane odpowiedzi