Skocz do zawartości

Gdzie szukać pracy?

nuu

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jestem młodą osobą, w końcu chciałam przestać być utrzymywana i w jakiś sposób posiąść niezależność. Po prostu chciałam iść do pracy. Mam wszystko przygotowane, więc zapytała kart ogólnie o pracę i gdzie mam jej szukać.

Koło Fortuny - (odwrócona0 9 buław - (odwrócona) 8 buław

Koło fortuny to nagłą zmiana, dopiero następujące karty rozstrzygają czy pozytywna czy negatywna. Patrząc na to obiektywnie kolejne karty mówią o moim ociąganiu się w szukaniu pacy i o walce z wiatrakami, czyli długim okresie szukania albo o znalezieniu ciężkiej pracy za małą płacę. Nie wiem jak interpretować ostatnie dwie pozycję.

Karta którą dociągnęłam: (odwrócona) śmierć.

Muszę to przyznać, ale to wróży niemożność zdobycia pracy i bezrobocie.

Napisano (edytowane)

Mozesz dostac pracę na nocki albo faktycznie jakąś z tych gorszych , boisz się czegoś? moze masz jakis talent artystyczny i na tym warto pomyslec, jak zarobic?

Nie wiem dlaczego w mojej glowie pojawily sie mysli,ze mozesz dostac cos w spadku, jakis przyplyw gotowki...choc w kartach nie widac tego jednoznacznie hm

Edytowane przez gucio19
Napisano (edytowane)

marazm ,stagnacja i bezrobocie... to tak w skrócie.

Nie wiem jak długo zajmujesz się Tarotem , ale moze warto stawiać póki co karty w pozycji prostej. Ja tez próbowąłam sie w to bawić ( karty odwrócone) ,ale doszlam do wniosku ze nie tędy droga....owszem też czasem (zbieg dziwnych okolicznosci) zdarzają mi sie w pozycji odwróconej...ale wtedy włącza mi sie lampka i tzw "czuj" w konkretnej sprawie.

Dodam ze nie wszystkie dziewczyny ( Tarocistki) chcą interpretować karty odwrócone...

Pozdrawiam :)

I zycze powodzenia w szukaniu pracy:)

Edytowane przez Lena75