Gość grimmoire Napisano 24 Listopada 2014 Napisano 24 Listopada 2014 (edytowane) karty stawiała Lena - dziękuję Edytowane 20 Stycznia 2015 przez grimmoire Cytuj
gucio19 Napisano 24 Listopada 2014 Napisano 24 Listopada 2014 wieczorem,najdalej jutro do poludnia zinterpretuje;) Cytuj
roszpunka79 Napisano 24 Listopada 2014 Napisano 24 Listopada 2014 1.Jego intencje wobec mnie 7 Buław- moim zdaniem chce grać fair i dlatego broni się przed romansem i Twoimi zalotami, nie chce wchodzić w paradę między Ciebie i męża, 7 buław to czyste zasady gry i uczciwość, układ, który może nie wprost, ale mu sugerujesz, jemu nie pasuje 2.Jego oczekiwania wobec mnie, 10 Mieczy - 2 Pucharów - 7 Denarów Dużo musiałoby się zmienić, aktualna sytuacja (małżeństwo)chyba jest nie do przyjęcia dla niego. Nie wiem czy to możliwe, ale przyszło mi do głowy, że może chciałby, żebyś zostawiła męża i gotów na to czekać. 3. Jak mnie postrzega Kapłan - 3 Mieczy- 9 Mieczy Jako osobę niespełnioną i nieszczęśliwą, która z tego powodu jest w stanie złamać swoje zasady. Myślę, że może Cię też oceniać przez pryzmat swoich własnych zasad i wartości. I może nie chce wprowadzać większego bałaganu i zamętu w Twoje życie. 4. Co może mi dać Król Denarów - Koło Fortuny - 9 Mieczy Może być powodem Twoich wyrzutów sumienia wobec męża i koszmarnego moralniaka. 5. Ogólnie jego nastawienie do mnie Równowaga - 2 Buław - 4 Buław Chce utrzymywać z Tobą kontakty, ale przyjacielskie, na inne sprawy ma bardzo silnie zaciągnięty hamulec. 6. Co ukrywa przede mną Królowa Mieczy - 2 Monet - Koło Fortuny W rtg ta pozycja zawsze sprawia mi największe trudności. Też przyszła mi do głowy kobieta, ale jeśli nie musi jej ukrywać to myślę, że nie chce ładować się w trójkąt, nie chce być jednym z dwóch. Może myśli, że chcesz się nim pobawić? Tu też mi się skojarzyło to co wcześniej- w jego odczuciu wiele musiałoby się zmienić (Twoja sytuacja). 7. Czego ja oczekuję Rycerz Monet - Głupiec - 5 Monet A nie masz ochoty po prostu na przygodę? Przy rycku denarowym życie jest stabilne i bezpieczne, ale też przewidywalne i czasem nudne. Może czegoś brakuje Ci w małżeństwie i Cię nosi. Głupca widzę tu jako pragnienie czegoś nowego, potrzebę przeżycia jakiegoś dreszczyku, żeby poczuć i doświadczyć czegoś, czego Ci brakuje obecnie. 8. Co mogę dać z siebie Król Mieczy - 6 Pucharów -10 Mieczy Moim zdaniem niewiele, za bardzo jesteś przywiązana do tego co masz. 9. Obraz relacji w tej chwili 5 Mieczy - Rycerz Monet - As Mieczy Jest relacja, która nie cieszy i nie jest taką jakiej byś oczekiwała. I on też. Bo jest mąż. I ten fakt każe postawić wyraźne granice. 10. Jego działania w moją stronę w przeciągu 3 miesięcy 5 Buław - 7 Monet - 9 Monet / przy tasowaniu wypadł Diabeł Myślę, że w dalszej perspektywie czasowej się zdystansujecie do siebie. On przez jakiś czas może jeszcze zabiegać o kontakt, ale wydaje mi się, że przestanie i będzie czekać na rezultaty swoich działań. Znów mi się skojarzyło, że może gdybyś była sama…Chociaż diabeł i 5 buław mi się z seksem skojarzyła- może na chwilę puści wam hamulec? Ale jeśli tak się stanie to pozostałe karty pokazują, że raczej oprzytomniejecie. 11. W jakim kierunku zmierza relacja 8 Mieczy - 10 Mieczy - 4 Monet Ale nie jesteś sama i wydaje mi się, że dlatego ta przyjaźń nie przetrwa próby czasu. Zostaniesz przy tym co masz i znasz. Tutaj nie widać rozwoju tej relacji i wyjścia poza dotychczasowe ramy, w których ona funkcjonuje. Cytuj
Gość grimmoire Napisano 24 Listopada 2014 Napisano 24 Listopada 2014 roszpunka79 bardzo dziękuję za dokładną interpretację Cytuj
marcepanka Napisano 24 Listopada 2014 Napisano 24 Listopada 2014 Witam:) dlaczego 10 Mieczy pojawiła się dwa razy w rozkładzie? pozycja 2, pozycja 11. Cytuj
LasMeninas Napisano 24 Listopada 2014 Napisano 24 Listopada 2014 1. Jego intencje wobec mnie 7 Buław Chciałbym zawalczyc ale uważaj też na czy on nie zacznie Cię w jakiś sposób oskarzać/atakować. Kiedyś mi karty podobnie pokazały na pana który do mnie działa i okazło się, ze pan zachowywał się jak urażony dzieciak i odpusic nie chciał a wprowadzał zamęt. 2. Jego oczekiwania wobec mnie 10 Mieczy - 2 Pucharów - 7 Denarów Że jak Ci przeszło tak z powrotem się zakochasz, a on sobie cierpliwie poczeka 3. Jak mnie postrzega Kapłan - 3 Mieczy- 9 Mieczy Jako osobę nieszczęśliwą w małżeństwie, uwięzioną. Żalisz mu się może? 4. Co może mi dać Król Denarów - Koło Fortuny - 9 Mieczy Pozorne oparcie i poczucie stabilizacji a zaraz potem to runie jak zamek z piasku pozostawiając zmartwienia ;/ 5. Ogólnie jego nastawienie do mnie Równowaga - 2 Buław - 4 Buław nastawia się na odżycie waszej relacji 6. Co ukrywa przede mną Królowa Mieczy - 2 Monet - Koło Fortuny tak moim zdaniem to druga opcja 7. Czego ja oczekuję Rycerz Monet - Głupiec - 5 Monet oparcia, przyjaciela, braku zobowiązan i wsparcia. 5 monet to typowa karta wspierania się w potrzebie 9. Obraz relacji w tej chwili 5 Mieczy - Rycerz Monet - As Mieczy niepewność, brak zaufania, odcięcie, suma Kochankowie - dokonuję wyboru, właściwie już go dokonałam. TAK samo uważam. 10. Jego działania w moją stronę w przeciągu 3 miesięcy 5 Buław - 7 Monet - 9 Monet / przy tasowaniu wypadł Diabeł Będzie Cie brał na przeczekanie, Najpierw sie podrazni pomęczy Ciebie, namiesza a potem bierne nic 11. W jakim kierunku zmierza relacja 8 Mieczy - 10 Mieczy - 4 Monet zamieszanie się skończy, oddalenie, grzeczne, poprawne kontakty, nic się nie stało, w sumie Głupiec - lekcja dla mnie, pierwsza taka sytuacja w moim małżeństwie, nauka dla niedoświadczonego Głupca TAK SAMO UWAŻAM Cytuj
roszpunka79 Napisano 24 Listopada 2014 Napisano 24 Listopada 2014 Witam:)dlaczego 10 Mieczy pojawiła się dwa razy w rozkładzie? pozycja 2, pozycja 11. Nie tylko ta karta się powtórzyła. Skoro było więcej dubli to widocznie Lena do każdego pytania ciągnęła z całej talii. Cytuj
Lena75 Napisano 24 Listopada 2014 Napisano 24 Listopada 2014 Nie tylko ta karta się powtórzyła. Skoro było więcej dubli to widocznie Lena do każdego pytania ciągnęła z całej talii. Dokładnie Dziękuję Cytuj
Gość grimmoire Napisano 25 Listopada 2014 Napisano 25 Listopada 2014 3. Jak mnie postrzega Kapłan - 3 Mieczy- 9 Mieczy Jako osobę nieszczęśliwą w małżeństwie, uwięzioną. Żalisz mu się może? nie żalę się, jeśli coś się pojawia to staram się nie dawać poznać po sobie Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 25 Listopada 2014 Maestro Napisano 25 Listopada 2014 Z tego rtg wynika, że nic szczególnego z relacji nie wyniknie. Co najwyżej pozostanie znajomość na obecnym etapie. Cytuj
gucio19 Napisano 25 Listopada 2014 Napisano 25 Listopada 2014 (edytowane) karty stawiała Lena - dziękuję Historia w skrócie : ja zajęta, on podobno wolny, miła przyjacielska, relacja do ocieplenia stosunków (pana inicjatywa) po którym ja chciałam więcej, a pan raczej nie, bo nie poszedł w tym kierunku, w między czasie były kontakty spotkaniowe, wiadomościowe i fizyczne, ale ciągle w granicach przyzwoitości, technicznie do niczego nie doszło. Zauroczyłam się, ale dotarło do mnie co i jak i mi przeszło, pan bez zmian, trochę zdziwiony, że się odsuwam, tymczasem totalnie nie wiem co i jak w tej głowie siedzi i mamy rtg... jak myślicie? 1. Jego intencje wobec mnie 7 Buław mógłby pograć jeszcze w tę grę Moze zaczac ingerowac w Twoja prywatnosc,byc zazdrosny 2. Jego oczekiwania wobec mnie 10 Mieczy - 2 Pucharów - 7 Denarów oczekuje, że skończą się moje uczucia (tak się stało), gotów cierpliwie na to poczekać On czeka, ma nadzieje,ze zakonczysz swoj zwiazek(z podsumy gwiazda 3. Jak mnie postrzega Kapłan - 3 Mieczy- 9 Mieczy jako osobę zajęta, zobowiązaną (mężatkę) i bierną, czekającą na jego inicjatywę, ze złamanym sercem, płaczącą po nocach? Jako osobę z zasadami, inteligentną, jeśli masz problemy to widzi że cierpisz 4. Co może mi dać Król Denarów - Koło Fortuny - 9 Mieczy trochę smutku i przejażdżkę na diabelskim kole emocji Na poczatku stabilizacja,potem moze się to zmienic,przez to mozesz stracic zaufanie do niego 5. Ogólnie jego nastawienie do mnie Równowaga - 2 Buław - 4 Buław sam nie wie czego chce, najlepiej poczekać, aż sprawa rozwiąże się sama Stara się wyważyć swoje uczucia,a nawet ochlodzic..przez to ze czuje niepewnosc ,na razie daje na przeczekanie,moze też testowac swoje granice 6. Co ukrywa przede mną Królowa Mieczy - 2 Monet - Koło Fortuny inną kobietę? nie musiałby jej ukrywać Jakąś ex. Możliwe, że został zraniony i nie chce by sytuacja się powtorzyla 7. Czego ja oczekuję Rycerz Monet - Głupiec - 5 Monet suma Kochankowie - że się zdecyduje, postawi sprawę jasno, zabierze wszystko albo nic Dokladnie 8. Co mogę dać z siebie Król Mieczy - 6 Pucharów -10 Mieczy trochę wspomnień, mogę zakończyć ten cały bałagan, suma Wieża - mogę to zburzyć, uwolnić siebie Milo spedzony czas,ale bez szalenstw 9. Obraz relacji w tej chwili 5 Mieczy - Rycerz Monet - As Mieczy niepewność, brak zaufania, odcięcie, suma Kochankowie - dokonuję wyboru, właściwie już go dokonałam 10. Jego działania w moją stronę w przeciągu 3 miesięcy 5 Buław - 7 Monet - 9 Monet / przy tasowaniu wypadł Diabeł być może chciałby, ale niczego nie zrobi (Diabeł i suma Świat) Nie zrobi nic- będzie czekał na Twój ruch, ja w 5 buław zawsze wychodze, gdy bije sie z myslami co zrobić, tu też tak może byc. ponadto Diabel-pokusa, wrecz zniewolenie 11. W jakim kierunku zmierza relacja 8 Mieczy - 10 Mieczy - 4 Monet zamieszanie się skończy, oddalenie, grzeczne, poprawne kontakty, nic się nie stało, w sumie Głupiec - lekcja dla mnie, pierwsza taka sytuacja w moim małżeństwie, nauka dla niedoświadczonego Głupca jeszcze trochę możecie popisać w necie czy na tel, ale w koncu kazde wroci do swoich spraw, to tez bedzie nauka dla Ciebie ps.nie sugerowałam się poprzednimi odpowiedziami, a widzę ,ze troche sie pokrywa Edytowane 25 Listopada 2014 przez gucio19 Cytuj
Gość Euterpe Napisano 25 Listopada 2014 Napisano 25 Listopada 2014 widać, że pan jest wycofany, zna swoje granice i ich nie przekroczy. Relacja zostanie na tym etapie, co jest albo zakończycie to. Możliwe również, że ta propozycja wyjdzie od strony pana. Niczego wielkiego bym się po nim nie spodziewała. Cytuj
niiwa Napisano 27 Listopada 2014 Napisano 27 Listopada 2014 1. Jego intencje wobec mnie -7 Buław 2. Jego oczekiwania wobec mnie -10 Mieczy - 2 Pucharów - 7 Denarów 3. Jak mnie postrzega - Kapłan - 3 Mieczy- 9 Mieczy Postrzega Cię jako osobę, która jest pod despotyzmem partnera/męża - jesteś zdesperowana i zrozpaczona. Jakie może mieć oczekiwania, intencje w związku z powyższym? - na teraz odpiera wszelkie emocje z Tobą związane/7 buław/. 7 denarów będzie dla niego znakiem, że się odbiłaś i zaczęłaś myśleć o swojej przyszłości. Powodzenia Grimmoire i cierpliwości, bo w tej relacji jeśli Ci zależy, to będzie jej potrzeba!., Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi