panna.marta Napisano 24 Listopada 2014 Napisano 24 Listopada 2014 Jutro czekają mnie dwa, dość trudne egzaminy. Pytanie do kart brzmi: 1: jak pójdzie mi egzamin z ekonomii? 4 puchary, księżyc XVII, cesarz IV, as monet dołożone śmierć XIII mam wrażenie, że będę rozkojarzona albo zmęczona słabo to widzę 2: jak pójdzie mi egzamin z MSG? królowa mieczy, król pucharów, kochankowie VI dołożone słońce XIX będzie chwila zawahania, ale powinno pójść dobrze Cytuj
Czarownica Napisano 25 Listopada 2014 Napisano 25 Listopada 2014 Pierwszy oblejesz, a drugi zdasz. Cytuj
gucio19 Napisano 25 Listopada 2014 Napisano 25 Listopada 2014 (edytowane) z tym pierwszym jakos slabo, moze bedziesz niewyspana, a egzaminator dosc ciety, ale smierc moze wskazywac na dobry wynik i ten as monet drugi raczej lepiej pojdzie Edytowane 25 Listopada 2014 przez gucio19 Cytuj
Gość Linkinia Napisano 25 Listopada 2014 Napisano 25 Listopada 2014 Drugi zdasz. Co do pierwszego to może ktoś Ci pomoże albo jakimś fartem się uda, może skorzystasz ze ściąg... Cesarz to wg mnie dobra karta na zdanie. Cytuj
panna.marta Napisano 25 Listopada 2014 Autor Napisano 25 Listopada 2014 jeju, mam nadzieję, że zdam! Chociaż czarno to widzę profesor tak pilnował, żeby nikt nie ściągał i w dodatku był taki zasadniczy jak nigdy Chyba on jest tym cesarzem! Cytuj
pretoria Napisano 26 Listopada 2014 Napisano 26 Listopada 2014 Drugi pójdzie lepiej, pierwszy albo baaaardzo słabo, albo nie zaliczysz Cytuj
Lena75 Napisano 27 Listopada 2014 Napisano 27 Listopada 2014 Jutro czekają mnie dwa, dość trudne egzaminy. Pytanie do kart brzmi: 1: jak pójdzie mi egzamin z ekonomii? 4 puchary, księżyc XVII, cesarz IV, as monet dołożone śmierć XIII 2: jak pójdzie mi egzamin z MSG? królowa mieczy, król pucharów, kochankowie VI dołożone słońce XIX 1. oblejesz 2. zdasz Cytuj
Gość Daffne Napisano 30 Listopada 2014 Napisano 30 Listopada 2014 1: jak pójdzie mi egzamin z ekonomii? 4 puchary, księżyc XVII, cesarz IV, as monet dołożone śmierć XIII nie przyłożysz się do nauki co widać po 4 kielichach. Będziesz miała trudność ze skupieniem sie nad ekonomią...może po prostu to nie Twój konik.... Jeśli zdasz za pierwszym razem to na 3, ale może się okazać, że nie zdasz i może być powtórka. Jednak życzę by to było zdane od razu . 2: jak pójdzie mi egzamin z MSG? królowa mieczy, król pucharów, kochankowie VI dołożone słońce XIX Zdasz i to na tyle ładnie, że bedziesz zadowolona Cytuj
adivino Napisano 30 Listopada 2014 Napisano 30 Listopada 2014 drugi zdasz do pierwszego nie będziesz dobrze przygotowana i dzięki szczęściu zdasz, albo będzie tak blisko ale jednak nie zdasz Cytuj
afercia Napisano 30 Listopada 2014 Napisano 30 Listopada 2014 1. Jak zdasz to tak na styk 2. Zdasz Cytuj
panna.marta Napisano 17 Stycznia 2015 Autor Napisano 17 Stycznia 2015 Jutro czekają mnie dwa, dość trudne egzaminy. Pytanie do kart brzmi: 1: jak pójdzie mi egzamin z ekonomii? 4 puchary, księżyc XVII, cesarz IV, as monet dołożone śmierć XIII mam wrażenie, że będę rozkojarzona albo zmęczona słabo to widzę 2: jak pójdzie mi egzamin z MSG? królowa mieczy, król pucharów, kochankowie VI dołożone słońce XIX będzie chwila zawahania, ale powinno pójść dobrze Weryfikacja: egzamin nr 1 - oblany egzamin nr 2 - zdany dość dobrze z góry przepraszam, że to tak długo trwało, ale na wyniki egzaminu nr 2 musieliśmy czekać 1,5 miesiąca xD 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi