Skocz do zawartości

Co myślicie o tym wyniku?

Bellcia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

1 jak on mnie widzi 7kije

2 jak wg niego ja go widzę 5kije

3 jakie uczucia pokazuje on na zewnątrz Moc

4 co na prawdę on czuje K pucharów

5 jak on widzi naszą relację As kije/Q kije/3puchary

Co on czuje- miłość/zauroczenie/lubienie.

K pucharów i Moc pasują, bo pan lubić popić i raczej jest zamknięty w sobie, ale uczuciowy. Czasami mu się wyrywa coś o uczuciach..

a co na przyszłość? Tylko randka-sex, czy jest szansa na coś więcej?

Co z pierwszymi dwiema kartami.. tu mam problem ogromny. Czy on mnie widzi jako swoją zdobycz, czy kogoś kto raczej go naciska, gnębi... owszem gdy zapytałam o intencje czuł się zagrożony (ale raczej tym że kpie z niego), po jakimś czasie znowu był blisko, ale boi się rozmów o uczuciach.. boi się wyśmiania, czy ze popsuję mu kawalerskie życie? ten król to mi pasuje na kogos uczuciowego strasznie

Napisano (edytowane)

Post niezgodny z regulaminem - zapoznaj się;-)

Edytowane przez Davisa
Napisano

Nie jesteśmy w związku.

On jest takim cielakiem. Nie wiem jakie są jego intencje

Dotykał obejmował. Gdy zaczynałam rozmowy nagle uciekał, uciekał też gdy pytałam o jego intencje. Wtedy wyparł się dotyku, obraził mnie i uciekł. Potem jednak po jakimś czasie zaczął się znowu był dotyk, zaczepianie, bo gniew mu minął i znowu zrobiło się słodko. To on zaczepiał i znowu uciekał gdy ja zaczepiałam. Zaczepiał zawsze stojąc przy mnie. naciskał tym staniem, bym to ja zaczęłam z nim rozmowę. Nie podjęłam rozmów do tej pory. Kontakt się urwał, gdyż już fizycznie nie możemy się widzieć

Nie ma nikogo obecnie i nie jest też nikim innym zainteresowany.

Napisano

Zapoznałam się i nie rozumiem teraz o co chodzi, ale ok trudno, poszukam sama może gdzieś coś znajdę :)

Trudno.. Podałam tez część swojej interpretacji.

Napisano

Bellcia, żeby taki post wstawić, musisz mieć 100 innych, więc zanim zadasz pytania, które nie są do zweryfikowania, powinnaś najpierw wykazać się i pointerpretować inne rozkłady:-) Wówczas będziesz mogła załączać rozkłady do interpretacji, których nie można zweryfikować (Twojego się nie da, bo dotyczy uczuć osoby trzeciej)

Napisano

W takim razie... czy mogłabym prosić o usunięcie wątku i tego poprzedniego też...bo ktoś zapytał mnie o aktuana sytuację i bardzo niepotrzebnie się wynurzyłam dla cełów wyższych :)

Nie znam się na kartach aż tak i nie chcę się w to wgłebiać dostałam taki rozkład od kogoś innego kto nie chciał do końca zinterpretować. Dużą cześć o swoich kartach znalazłam w necie, ale zostałam z tym praktycznie sama.