Skocz do zawartości

Kiedy dostane wiadomosc i czy do konca roku Pan wyjdzie ze szpitala

JagodowaTruskawka

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

7 listopada mial wypadek. Od tego czasu nie rozmawialismy. Dostalam 3 wiadomosci od zony jego kuzyna, ktora przekazala mi kilka slow od mojego. Od ponad tygodnia nie zostawila mi juz zadnej wiadomosci.

Stawiane: 22 listopada

Kiedy skontaktuje sie ze mna M we wlasnej osobie. 8 bulaw 6 monet sad as mieczy - Czyzby 8 dni?

czy do konca roku M wyjdzie ze szpitala - ryc den 9 puch kaplan 5 bulaw /HB Slonce/Kaplanka- Wydaje mi sie ze tak, sam bedzie do tego dazyl, bedzie mial dosc szpitala

Dlaczego przez ponad tydzen nie dostalam juz zadnej wiadomosci od M2 (zona kuzyna M) - 3 puchary 5 pucharow wisielec 3 bulaw/HB 23 nie mam pojecia jak policzyc / Swiat - Te karty bardzo mnie zmartwily. W 3 p mogla sie pokazac Ona, jej maz (tez lezy w szpitalu) i moj M, 5 puch wskazuje ze nie jest za dobrze, chciala do mnie napisac(3 bulawy), ale chyba wolala sie powstrzymac..

Napisano

Uważam, że skontaktuje się osobiście z Tobą na pewno w znaku Strzelca (do ok. ośmiu dni, niekoniecznie równo za osiem). Tak, wyjdzie do końca roku ze szpitala, jego stan się polepszy. Myślę, że przez ponad tydzień nie skontaktowała się z Tobą dlatego, że był pewien zastój, ich stan jest nadal średni, więc nie chciała Cię zamartwiać. Możliwe też, że miała kupę spraw do załatwienia, jeżdżenia po mieście, etc. (3 buław jest kartą ruchu), stąd nie było kontaktu z jej strony.

Napisano

Na moim telefonie pokazywalo mi, ze wchodzila na fb. Tym bardziej sie martwilam i martwie nadal :(

Napisano

Wiadomość około 6 dni max 8. w najgorszej opcji do 6 grudnia.

Czy wyjdzie, nie wiem, ale będzie się o to starał

Dlaczego nie napisała? bo nie mogła ci niczego nowego przekazać, sama też jest zestresowana tą całą sytuacją, więc niestety twoje obawy są jak dla niej, sprawą drugorzędną.

Napisano

Dzis dostalam wiadomosc od pana

• Lubię to! 1
Napisano

Zastanawiam si,ę, czy nie jest tak, że karty pokazały:

Kiedy skontaktuje sie ze mna M we wlasnej osobie: minimum 8 dni (8 bulaw) maksimum 16dni (6 monet) a kontakt bedzie sąd as mieczy

Trzeba by jakos dopracować to myślenie o pozycjach kart przy czasówkach... :mysli:

Cieszę się, że w końcu masz znak życia.

Napisano

Moge dodac ze as mieczy pokazal smutne wiesci. Pan nie ma czucia w nodze. Zle sie czuje psychicznie i fizycznie.