Skocz do zawartości

Ocena mojej pracy

Arcan

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Rada się zbiera pod koniec roku. Zadecydują o tym kogo zwolnić, awansować...komu przyznać podwyżkę etc...

Jaka będzie ocena mojej pracy?

8 denarów, 4 kielichy, umiarkowanie

Pracować tam będę dalej. 8 denarów zapewnia mi miejsce pracy. Czyli nie zwolnią mnie. Natomiast te 4 kielichy mnie zastanawiają... Jakby mieli mnie dość? Coś im tam nie pasuje we mnie... Umiarkowanie-jest to karta artystów ponoć... Ale i umiarkowana ocena pracy

Chyba ocenią mnie na taką szkolną 4...

Będę tam pracować, ale mogą do mnie podchodzić z jakąś rezerwą... No zobaczymy, pod koniec grudnia będą nas obgadywać

A do kiedy będę tam pracować?

Pytam, bo coraz rzadziej otrzymuje zlecenia...Wiem doskonale,że paręnaście razy dałam d... ale nie chce uwierzyć,że to koniec... Chce jeszcze działać, pokazać na co mnie stać

głupiec,6 denarów, 2 kielichy

Pracować tam mogę jeszcze długo....ale jak ten głupiec na niestabilnym podłożu... Może do byka-raka... jakoś tak... Chociaż to strzał na ślepo, bo karty chyba tutaj czasu nie pokazały

Napisano

8 denarów, 4 kielichy, umiarkowanie - że oblecisz, nic specjalnego... Trochę jakbyś była pracowita ale nudna, bez ikry

głupiec,6 denarów, 2 kielichy - no nie wiem, do momentu kolejnego zlecenia? nie mam pojęcia, jak ktoś ciągnie 3 karty nieopisane na czas...

Gość SooYoung
Napisano

Karty stałe, bez szaleństw.

Zależy na jaką branżę - do przedszkola dobre ale np. jeśli to handel,marketing lub media, reklama lub Tv to ich nie zaskakujesz, nie wyróżniasz się, nie ma postępu

4 kielichy to znudzenie, opatrzenie się komuś

Pytam, bo coraz rzadziej otrzymuje zlecenia...Wiem doskonale,że paręnaście razy dałam d... ale nie chce uwierzyć,że to koniec... Chce jeszcze działać, pokazać na co mnie stać

Jak znajdziesz protektora lub kogoś kto Ci po znajomości będzie to załatwiał to jeszcze popracujesz, nawet długo.

Karty mówią o dzieleniu się - 6 den, ale poprzez znajomość.

Denary to znak Byka. Do wiosny możesz się tam utrzymać.

A pozwolą Ci pokazać, dadzą szansę, bo Głupiec na początku mówi też o niepoważnym traktowaniu Twojej osoby.Weź to pod uwagę.

Napisano

Jak dla mnie, to te rozkłady sugerują, żebyś spojrzała w życiu zawodowym

w jakimś "nowym" kierunku - tu, gdzie teraz jesteś, nawet jeśli formalnie

to jeszcze nie koniec, to jednak "masz się ku końcowi".

A stać Cię na więcej...

Powodzenia!

:-)

Mariusz

Napisano (edytowane)

Widze,ze mam coraz mniej zlecen..ze powoli sie mnie pozbywaja. ..ale wewnatrz siebie czuje,ze to nie jest koniec...ze mam jeszcze zadanie do wykonania.. ze jeszcze nie nadszedl moj czas... nie umiem tego racjonalnie wyjasnic... czuje,ze jeszcze jakis podryg bedzie

Taki ostatni ruch przedsmiertelny

Edytowane przez Arcan
Napisano

Mam zgryz z tymi kartami. Pojawiają mi się w głowie dwie opcje, wg mnie obydwie prawdopodobne i dlatego nie potrafię się jasno opowiedzieć. Po pierwsze , nie wiem na ile to możliwe, nie zostaniesz poddana ocenie. Tzn. Ty konkretnie nie będziesz jakoś szczególnie na tapecie podczas tego spotkania, nie będą na Tobie skupiać swojej uwagi. I tutaj patrząc na karty wydaje mi się, że może być tak, że po prostu nie doceniają, nie dostrzegają Twoich starań, nie uważają ich za coś wyjątkowo wybijającego się. A jeśli jednak ocena zostanie dokonana to wg mnie będzie umiarkowanie przychylna. Mogą pojawić się stwierdzenia typu „powinnaś się bardziej starać”, „wychodź z inicjatywą”, „nie osiadaj na laurach”, „długa jeszcze droga przed Tobą” itd. Itp. Mogą Ci zarzucić niewystarczające staranie, motywację. I jak dla mnie mogą rzucić coś na osłodę, żeby Cię właśnie zagnać do jeszcze bardziej wytężonej roboty. Na zasadzie, że potencjał masz, ale nie wykorzystujesz. Możesz do czegoś dojść, ale żeby tak się stało powinnaś bardziej zakasać rękawy. Choć czy akurat u nich, nie mam takiej pewności …

Napisano

jaka będzie ocena mojej pracy?

Ukażesz się ww. radzie, jako osoba bardzo pracowita, która mozolnie co dzień wykonuje te same czynności ( w VIII denarów bardzo często jawi mi się własnie taka mozolna praca, codzienne wykonywanie tych samych czynności ) Podejrzewam, że zostanie zauważone iż pewne czynności wykonujesz z przyzwyczejnia, bez większej chęci. Brak tu widocznej inicjatywy w tym co wykonujesz. Nie do końca czujesz się dobrze w tym co robisz, chciałabyś zmiany i to niestety/ stety widać.

Suma sumarum pozostanie tak jest, bez żadnych zmian.

Do kiedy będe tam pracować?

Sądzę, że wszystko zależy od możliwych zleceniodawców i relacji z nimi. W głupcu nie do końca wiesz na czym stoisz, a inni nie postrzegają Cię jako profesjonalistę. Z drugiej jednak strony, może pojawić się jakaś ciekawa propozycja na którą przystaniesz, i nie będzie się ona wiązać z Twoim aktualnym miejscem pracy.

• Lubię to! 1
Napisano

Jesteś pracowity ale bez jakiegoś specjalnego szału. A pracować tam będziesz hmm 6 dni, 6 tygodni, 6 miesięcy, 6 lat? Ja bym obstawiała 6 miesięcy.

Napisano

zwolnić, Cię nie zwolnią ale zadowoleni z Twojej pracy tez nie są

czy to Twoja pierwsza praca, jakiś staż?

potem rysują mi się dwie opcje, dadzą Ci szansę i faktycznie rozwiniesz skrzydła lub znajdziesz coś zupełnie nowego

powodzenia :)

Napisano

Ocena Twojej pracy to wg rady - "niczym się ta Pani nie wyróżnia".

Pracować będziesz jeszcze 6 miesięcy.

Powodzenia!

Napisano

Jaka będzie ocena mojej pracy? 8 denarów, 4 kielichy, umiarkowanie

pracowita, skupiona, dająca sobie jakoś radę, z reguły dokłada, ale zdarzy Ci się mieć gorszy dzień, ani źle ani dobrze, troszkę uczuciowo do tego podchodzisz, siedzisz w tym już długo, więc może ciężko by Cię było zastąpić

A do kiedy będę tam pracować? głupiec,6 denarów, 2 kielichy

głupiec niczego nie wie, więc stawiam na czas nie określony :) dalej 6 denarów przy 2 pucharach to umowa, źle nie jest :okok: