JagodowaTruskawka Napisano 26 Listopada 2014 Napisano 26 Listopada 2014 (edytowane) Moj TŻ leży w szpitalu, nie mamy kontaktu. Napisalam do niego list i wyslalam w zeszly czwartek. Priorytetem do Irlandii. Czy list doszedl? krolowa monet 2 puchary slonce glupiec/Kaplan/HB Swiat - tak, list zostal doreczony, ucieszyl sie z niego. Edytowane 27 Listopada 2014 przez JagodowaTruskawka Cytuj
Arcan Napisano 26 Listopada 2014 Napisano 26 Listopada 2014 Moj TŻ leży w szpitalu, nie mamy kontaktu. Napisalam do niego list i wyslalam w zeszly czwartek. Priorytetem do Irlandii. Czy list doszedl? krolowa monet 2 puchary slonce glupiec - tak, list zostal doreczony, ucieszyl sie z niego. Tak, doszedł. Zaskoczyłaś go, ucieszył się Nie spodziewał się tego Cytuj
Gość grimmoire Napisano 26 Listopada 2014 Napisano 26 Listopada 2014 Ile pozytywnych kart i nawet suma musiał być doręczony i sprawić wiele radości i innych ciepłych uczuć Cytuj
Gość Euterpe Napisano 26 Listopada 2014 Napisano 26 Listopada 2014 jasne, że tak może sam przeczytać? Cytuj
pretoria Napisano 26 Listopada 2014 Napisano 26 Listopada 2014 TŻ?? Któż to? A list jest na miejscu Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 26 Listopada 2014 Napisano 26 Listopada 2014 towarzysz życia moją opinie już znasz Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 26 Listopada 2014 Autor Napisano 26 Listopada 2014 jasne, że tak może sam przeczytać? Tak moze Cytuj
pretoria Napisano 27 Listopada 2014 Napisano 27 Listopada 2014 towarzysz życia moją opinie już znasz Nie wpadłabym na to haha Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 3 Grudnia 2014 Autor Napisano 3 Grudnia 2014 Pan dzis sie odezwal. Nie dostal listu Pojawila mi sie mysl, ze pielegniarka moze go przetrzymywac bo moj M prosil aby nie informowac nikogo o jego wypadku.. Dziekuje wszystkim za interpretacje. Jesli sie cos zmieni, dopisze 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi