NarratorkaHorrorow Napisano 26 Listopada 2014 Napisano 26 Listopada 2014 Proszę, nie odgryzcie mi głowy! Wiem, ze nie powinnam o to pytać. Najlepiej byłoby gdybym spaliła ziemie za sobą i zaczęła żyć dalej, bez powrotu do tego co było. Każdego jednak dnia marze o tym by się po prostu odezwał, napisał że wszystko u niego dobrze, jest szczęśliwy itp. Czy się odezwie do końca roku? VII mieczy IX pałek IX kielichów. Mam niejasne wrażenie, iż czegoś się obawia, dlatego też milczy. Może stało się coś o czym nie powinnam wiedzieć, możliwe też że nie chce rozmawiać/ wracać do tego z uwagi na fakt, iż dla niego ten temat jest zamknięty. 7 mieczy jawi mi się chęć ucieczki, z obawy przed czymś. W 9 buław, ma tyle pracy że nie zdecyduje się na nic ponad to co uznał za swoje zobowiązanie. Końcowa 9 kielichów, daje mi do zrozumienia iż ktoś inny jest dla niego teraz szczęściem i nie wróci w żaden sposób nigdy do tematu. Odpowiadając klarownie na moje pytanie, Nie nie odezwie się do końca roku. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 26 Listopada 2014 Napisano 26 Listopada 2014 u mnie 7 mieczy nie mówi o kontakcie, podobnie jak pozostałe karty. Przykro mi, ale chyba żadnej wiadomości od niego nie będzie. Z HB wychodzi VII Rydwan (7+9+9=28 -> 2+5=7) czyli przy takich kartach rozejście się dróg. Cytuj
Czarownica Napisano 27 Listopada 2014 Napisano 27 Listopada 2014 Moim zdaniem również się nie odezwie, choć u mnie 7 mieczy na początku rozkładu sugeruje błędnie zadane pytanie (nie biorące jakiegoś czynnika pod uwagę). W takim wypadku mogłoby to oznaczać, że nie bieżesz pod uwagę, że to Ty się odezwiesz (np. z życzeniami), na co on zdawkowo po czasie odpisze. Czyli teoretycznie się odezwie, ale w praktyce nie jest to pozytywna odpowiedź, bo w pytaniu zawarte jest oczekiwanie, że zrobi to pierwszy, a warunek ten nie zostanie spełniony. Cytuj
Lena75 Napisano 27 Listopada 2014 Napisano 27 Listopada 2014 Jestem tego samego zdania co Czarownica.....nie odezwie się pierwszy, jesli już to odpisze niezobowiązująco na Twoją wiadomośc. Cytuj
Villandra Napisano 27 Listopada 2014 Napisano 27 Listopada 2014 mi się wydaje, że nie, był wobec ciebie nieszczery i będzie dalej tkwił w swojej postawie, bo tak mu jest dobrze i wyygodnie Cytuj
LasMeninas Napisano 27 Listopada 2014 Napisano 27 Listopada 2014 Niestety wiadomosci nie widzę. 7 mieczy to działania ukradkowe, podstępne może szukać informacji o Tobie np u innych lub podglądać na Fb ale nie widzę kontaktu ani w 9 buław ani 9 kielichów. Podsuma śmierć... Kontakt się urywa Cytuj
d@neczka Napisano 27 Listopada 2014 Napisano 27 Listopada 2014 Ja bym widziała to tak, że Ty zechcesz sprowokować go do kontaktu. Nie widzę tu jego zaangażowania, a raczej Twoją chęć, Twoją potrzebę. Cytuj
Gość Linkinia Napisano 27 Listopada 2014 Napisano 27 Listopada 2014 7 mieczy, 9 buław, 9 kielichów --> HB Rydwan 9 buław chyba zawsze pokazywała mi dystans, brak kontaktu, zachowawczą postawę. O ile pierwsza karta może wskazywać na pozyskiwanie informacji gdzieś z ukrycia, czyli tak jak poprzedniczka napisała - śledzenie na facebooku, czy innym portalu społecznościowym, może jakieś szczątkowe informacje od wspólnych znajomychm... Kontaktu tutaj nie widzę, mimo karty zadowolenia na końcu. Panu jest dobrze w obecnej sytuacji. Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 27 Listopada 2014 Napisano 27 Listopada 2014 Czytalam poprazedni watek i karty pasuja do odpowiedzi czy sie odezwie Czy się odezwie do końca roku? VII mieczy IX pałek IX kielichów. 7 miecyz mowi o przekrecie, ukrywaniu czegos, klamstwie. 9 palek to tez wstyd , izolacja, niechec do wyjscia z ukrycia. 9 pucharow w tym rozkladzie mowi o egoizmie i samozadowoleniu. Mysli tylko o sobie, aby jemu bylo dobrze i tak sie wlasnie czuje. Podsumowujac nie odezwie sie do Ciebie do konca roku. Ogromnie mi przykro, ze przechodzisz przez to i nie moglas po calym zwiazku liczyc chociazby na szczerosc z jego strony. Takich facetow lepiej omijac bo sprowadzaja tylko lzy Cytuj
roszpunka79 Napisano 27 Listopada 2014 Napisano 27 Listopada 2014 Jak widzę 7 mieczy na początku to bez względu na pytanie zawsze jestem na nie. Ale tutaj ta 9 kielichów nie daje mi spokoju. Wydaje mi się, ze może się jednak niezobowiązująco odezwać. Może złoży życzenia noworoczne w sylwestra po kilku głębszych? Bo jeśli się odezwie to moim zdaniem w końcówce roku. Cytuj
Davisa Napisano 27 Listopada 2014 Napisano 27 Listopada 2014 Proszę, nie odgryzcie mi głowy! Wiem, ze nie powinnam o to pytać. Najlepiej byłoby gdybym spaliła ziemie za sobą i zaczęła żyć dalej, bez powrotu do tego co było. Każdego jednak dnia marze o tym by się po prostu odezwał, napisał że wszystko u niego dobrze, jest szczęśliwy itp. Czy się odezwie do końca roku? VII mieczy IX pałek IX kielichów. A moim zdaniem, odezwie się. Ale radzę uciekać od niego, jak najdalej;-) Cytuj
NarratorkaHorrorow Napisano 28 Listopada 2014 Autor Napisano 28 Listopada 2014 Serdecznie dziękuje, Także sądzę, że się nie odezwie. Ja sama z siebie odzywać się nie będę, bo mam wrażenie że sobie tego nie życzy. Zachował się dość dziwnie, bowiem jednego dnia wszystko było w porządku (rozeszliśmy się, ale ustaliliśmy że pozostaniemy na normalnej stopie koleżeńskiej ), wskazuję że przyjedzie danego dnia bo chce jeszcze pogadać, oddać mi moje rzeczy ( w tym płaszcz, już go chyba nie odzyskam) Po czym następnego dnia przyjeżdża, zabiera swoje rzeczy ( pozostawione u mojej przyjaciółki) i milczy do chwili obecnej. W miedzy czasie pisze do mnie jego mama, pytając czy u mnie wszystko dobrze i prosząc by każde jej słowo pozostało tajemnicą. Korespondencja z jego mamą kończy się tym, że Ona tłumaczy się za niego, informuje że podjął taką decyzję ( porównuje do swojej decyzji sprzed lat, melancholijnie snując teorie że poniesie/poniosła konsekwencje swej decyzji ) podkreślając, że nie chodzi o inną kobietę. Koniec końców prosi bym więcej do niej nie pisała. Nie podnosiłam już tego, ze to Ona napisała do mnie, i to Ona tłumaczyła rzeczy o które nawet nie pytałam. Podkreślam, wbrew pozorom to nie są " trudne sprawy". To zdarzyło się naprawdę. Do tej pory nie mogę rozgryźć, po co do mnie napisała. Nie oczekiwałam, że przyjedzie i będzie błagał o przebaczenie. Sądziłam jednak, że po tym wszystkim co razem przeszliśmy, nie będzie mnie traktował jakbym nigdy nie istniała i nie miała dla niego żadnego znaczenia. Cytuj
Czarownica Napisano 29 Listopada 2014 Napisano 29 Listopada 2014 Dobrze, że masz do tego zdrowe podejście, choć nie dziwię Ci się, że temat Cię mierzi. Jakieś wariackie towarzystwo, faktycznie rodem z paradokumentu... Trzymaj się Cytuj
Lena75 Napisano 29 Listopada 2014 Napisano 29 Listopada 2014 Sądziłam jednak, że po tym wszystkim co razem przeszliśmy, nie będzie mnie traktował jakbym nigdy nie istniała i nie miała dla niego żadnego znaczenia. ech...skąd ja to znam... :/ Gypsy...faceci to tchórze, albo zapadaja pod ziemię, albo zachowują się wulgarnie i agresywnie jakbysmy im zrobiły nie wiadomo jaką krzywdę Też niejednokrotnie sie zastanawiałam dlaczego facet którego kochałam i który kochał mnie zachowuje sie jak skończony baran....ale teraz to juz mam w 4 literach...bo to On bedzie musiał żyć z tym ( jesli w ogóle zrozumie ze zachował sie jak burak) nie ja. Jedno wiem...to co robimy innym wraca do nas z dwojoną siłą. I tego mu życzę..;P Cytuj
afercia Napisano 29 Listopada 2014 Napisano 29 Listopada 2014 Ciekawy facet a niedoszła teściowa w ogóle... VII mieczy IX pałek IX kielichów. Nie. Pan w buławach stoi sam zadowolony z tego powodu. W kielichach jest zajęty np imprezami, ale ogólnie wszystko o co pytasz `ma za sobą` jak te kielichy. W mieczach może zerkać na Twojego fb albo pytać się znajomych chociaż uważa, że on wyszedł korzystnie z tego rozstania. Nie łam się. Tacy mężczyźni są nic nie warci. Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 29 Listopada 2014 Napisano 29 Listopada 2014 Kolejny raz sprawdza sie powiedzenie, ze czlowieka poznaje sie nie po tym jak zaczyna, ale po tym jak konczy. Cytuj
adivino Napisano 30 Listopada 2014 Napisano 30 Listopada 2014 nie odezwie się, będziesz się musiała pogodzić z takim stanem rzeczy Cytuj
NarratorkaHorrorow Napisano 24 Grudnia 2014 Autor Napisano 24 Grudnia 2014 Moi Drodzy, śpieszę zweryfikować. Wczoraj dostałam pocztówkę od niego ( podpisał się), z tą różnicą jednak że to nie był jego charakter pisma. Nie byłabym zdziwiona gdyby wysłała to jego mama. Dziś z kolei dostałam życzenia w formie smsa( usunełam jego nr), także podpisane. W związku z faktem, iż wychodzę na prostą, zaczynając doceniać życie w pojedynkę pozostawiłam kartkę jak i wiadomość bez odpowiedzi, kartkę wyrzucając a wiadomość kasując. Teraz zastanawiam się czy IX Kielichów- nie podjąć jako wysłanie zwykłych życzeń ( chociaż kartki nigdy wcześniej nie dostałam co mnie dziwi, ale traktuje to jako zwykłą tradycje wysyłania życzeń). Energia IX bardzo pasuje mi do takiej świątecznej ciepłej a zarazem rodzinnej atmosfery. A tak w ogóle, Wesołych Świąt. Niech będą rodzinne, szczęśliwe, smaczne i co najważniejsze spędzone w gronie najbliższych. Niech niosą ze sobą odpoczynek, chwile relaksu dla Siebie oraz dużo dobrych emocji i wspomnień. Ah, zapomniałabym- niech Mikołaj będzie bogaty Wszystkiego Dobrego! Cytuj
Gość Euterpe Napisano 24 Grudnia 2014 Napisano 24 Grudnia 2014 A tak w ogóle, Wesołych Świąt. Niech będą rodzinne, szczęśliwe, smaczne i co najważniejsze spędzone w gronie najbliższych. Niech niosą ze sobą odpoczynek, chwile relaksu dla Siebie oraz dużo dobrych emocji i wspomnień. Ah, zapomniałabym- niech Mikołaj będzie bogaty Wszystkiego Dobrego! Dziękuję Jaką masz talię? Cytuj
NarratorkaHorrorow Napisano 25 Grudnia 2014 Autor Napisano 25 Grudnia 2014 Euterpe, jestem szczęśliwą posiadaczką tali Ridera Waita. Od jakiegoś czasu chodzi za mną chęć,stworzenia swojej własnej tali ( mam na myśli swoją interpretacje kart ). Jeśli kiedyś pomysł wprowadze w życie, nie omieszkam się pochwalić z efektów Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi