Skocz do zawartości

Jak potoczy się sprawa sądowa (ZWERYFIKOWANY)

gucio19

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Niebawem odbedzie sie sprawa na ktorej bede swiadkiem, to wazne dla mnie bo dotyczy bliskiej mi osoby.

Rycerz kielichow 4 kielichow Slonce 5 bulaw p.o

Ta ostatnia karta w negacji oznacza przegrana sprawe.. rycerz kiel moze manipulowac ,bedzie wiarygodny i 'oslepi' sedzie(slonce) co spowoduje apatie i smutek u ofiary(4kiel)

Napisano

Na moje OKO....

Nie wiem kim jest dla Ciebie Rycerz Kielichów, ale to manipulant/ka...bardzo emocjonalna osoba , ale bedzie doskonale kontrolowac uczucia. Mozliwe też ze wypłyną nowe sprawy na swiatło dzienne , które uderza z zdwojona siłą.Ta osoba osiągnie swój cel ,ale nie bedzie jej to cieszyło( 4 Kielichy) w Słoncu widze raczej krótkowaly sukces i liczenie sie z nowymi przeszkodami. 5 Buław owszem mówi o przegranej sprawie, ale takze o nieostrozności w działaniu i na problemy z tego wynikające. Uwikłałaś sie w cudze kłopoty i moze Ci to na dobre nie wyjść.

Napisano (edytowane)

Gucio, co to jest p.o? pozycja odwrócona?

Ok, już wiem...doczytałam o negacji. Wcześniej widziałam tam negocjacji ;-)

Edytowane przez roszpunka79
Napisano

Mnie się ta odwrócona 5 buław skojarzyła z poddaniem walki. Wydaje mi się, że szarpania tu nie będzie, sprawa powinna się rozstrzygnąć szybko- w słońcu tak jakby od razu było wiadomo o co chodzi, jaki jest jej rezultat. Chyba zakończy się na jednym posiedzeniu. Poza tym 5 buław to taka walka bez zasad, po trupach, na emocjach; tutaj jeśli karta jest odwrócona to myślę, że nie będzie prania brudów i jakichś nieczystych zagrywek. Rycka kielichowego widzę tu jako dążenie do ugody, którejś ze stron ( nie wnikam w pobudki i sposóB), tu może wyjść jakaś propozycja dogadania się. I druga strona może się zgodzić na to, ale tylko dla świętego spokoju, bo nie będzie jej się chciało szarpać. Albo ewentualnie nie przystanie na tę propozycję, ale sprawa będzie tak ewidentna, że i tak znajdzie finał na tym posiedzeniu. Jaki nie wiem. Ktoś będzie się cieszył, ktoś będzie niepocieszony- jak to zwykle w takich sytuacjach. Ale kto, co i dlaczego trudno mi stwierdzić, bo właściwie nic nie wiadomo. Tu jest silna energia męska zaznaczona –rycek, słońce. Mężczyzna może tu rozdawać karty lub być wygranym.

Napisano
Niebawem odbedzie sie sprawa na ktorej bede swiadkiem, to wazne dla mnie bo dotyczy bliskiej mi osoby.

Pozornie błaha sprawa, ale w trakcie zacznie się wyciąganie "brudów" i gra nie fair.

• 1 rok później...
Napisano

Weryfikacja

Sprawa została umorzona, oskarżonego nie było, zwiał za granicę.. czyli "wygrał " ale jakiejs rzeczywistej straty ofiara nie poniosla..i mam nadzieję, ze w przyszłości także nie poniesie ;)