Skocz do zawartości

zakup internetowy (ZWERYFIKOWANY)

panna.marta

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

zakupiłam pewną rzecz na allegro, ale nie zwróciłam ywagi na opinię na temat sprzedawcy. Rzadko mi się to zdarza, ale dziś się spieszyłam.

Wieczorem weszłam już na spokojnie na opinie o użytkowniku i niestety część z nich nie jest zbyt dobra. Aż sie zaczęłam bać!!

Zadałam pytanie kartom czy wszystko przebiegnie pomyślnie jeśli chodzi o zakup?

2 buław, śmierć XIII, 10 buław dołożne giermek pucharów i mag I

pierwsze co przyszło mi do głowy to to, że nie odzyskam sowjego zakupu i serio aż się przeraziłam!

Napisano

Długo będzie przesyłka iść, możliwe, że będziesz sie musiała przypomnieć, czy już łaskawie wysłał. Ale dostaniesz. A bać się nie ma co, bo od tego jest POK, żeby jakby co interweniować.

Napisano

przesyłka powinna dotrzeć:

- 2 buławy jako wysyłka albo jej planowanie

- śmierć + 10 buław - i tutaj widziałabym listonosza/kuriera

- giermek pucharów - dostawca, który Ci ją wręczy

- mag - Ty jako osoba rozpakowująca paczkę :)

2+13+10+1=26 -> 2+6=8 -> XI Sprawiedliwość, a więc powinno przebiec wszystko zgodnie z prawem, tak jak uzgodniłaś z sprzedającym.

Napisano

uf, dzięki dziewczyny. Bałam się, że będzie gorzej :)

• 2 tygodnie później...
Napisano

weryfikacja. Poszło szybko, sprawnie bez konfliktów.

• Lubię to! 1