JagodowaTruskawka Napisano 28 Listopada 2014 Napisano 28 Listopada 2014 3 tygodnie ponad bez kontaktu Jak zrealizuje sie moje oczekiwanie, ze w niedziele M skontaktuje sie ze mna osobiscie : Kaplan, 3 mieczy, 2 buław / Koło fortuny - Odezwie sie, niespodziewanie, chyba przekaze mi smutne wiesci Cytuj
pretoria Napisano 28 Listopada 2014 Napisano 28 Listopada 2014 Może czas odpuścić i nie pytać o to przez jakiś czas?? Wg mnie nie. Cytuj
gucio19 Napisano 28 Listopada 2014 Napisano 28 Listopada 2014 Raczej nie, bedzie rozważał odezwanie się w niedalekiej przyszłości,a sam odzew może wyjść niespodziewanie Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 28 Listopada 2014 Autor Napisano 28 Listopada 2014 Może czas odpuścić i nie pytać o to przez jakiś czas?? Wg mnie nie. Odpuscilabym gdybym miala pewnosc ze wszystko jest w porzadku. Nie moge spokojnie czekac, bedac w tak niepewnej sytuacji. Zona jego kuzyna przestala do mnie pisac co moze oznaczac ze sie pogorszylo albo ze jest lepiej. Minelo juz duzo czasu. Po prostu sie martwie. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 28 Listopada 2014 Napisano 28 Listopada 2014 w kapłanie może się odezwać, ale to chyba nie będzie miła wiadomość (3 miecze). 2 buław będziesz dalej wypatrywać informacji od niego. 3 miecze i 2 buławy skojarzyły mi się z smutkiem związanym z niemożliwością przyjazdu do Ciebie lub odwrotnie. Cytuj
Orchidea87 Napisano 28 Listopada 2014 Napisano 28 Listopada 2014 Myślę, że on się nie skontaktuje. Jak już to czeka na to aż Ty do niego odezwiesz się pierwsza. Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 28 Listopada 2014 Autor Napisano 28 Listopada 2014 Myślę, że on się nie skontaktuje. Jak już to czeka na to aż Ty do niego odezwiesz się pierwsza. Mial wypadek samochodowy.Lezy w szpitalu w irlandii. Nie kontaktuje sie, bo nie moze, ale wiem ze by chcial. Cytuj
Koma Napisano 29 Listopada 2014 Napisano 29 Listopada 2014 Mysle ze by chcial sie odezwac, ale na razie nic z tego. Cytuj
Czarownica Napisano 29 Listopada 2014 Napisano 29 Listopada 2014 (edytowane) Nie odezwie się póki co. Jagodowa, spróbuj nie pytać też o to kart codziennie, bo raz, że fiksujesz, a dwa podbierasz energie mu. Edytowane 29 Listopada 2014 przez Czarownica żenujący ort;) Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 29 Listopada 2014 Autor Napisano 29 Listopada 2014 Nie bede juz wiecej ich klasc. Ten rozkladbyl odnosnie innego - "kiedy", gdzie pojawilo sie 8 bulaw, takie sprawdzenie. Cytuj
Lena75 Napisano 29 Listopada 2014 Napisano 29 Listopada 2014 Nie odezwie się póki co. Jagodowa, spróbuj nie pytać też o to kart codziennie, bo raz, że fiksujesz, a dwa podbierasz energie mu. Przepraszam ze tu ..ale stawiając karty na kogos mozna mu odbierac energie? Mozecie dziewczyny rozwinąc troche temat? Cytuj
roszpunka79 Napisano 29 Listopada 2014 Napisano 29 Listopada 2014 On sam chyba nie, ale ten kapłan nasunął mi skojarzenie, że być może ktoś z jego rodziny nawiąże z Tobą kontakt. Cytuj
Czarownica Napisano 29 Listopada 2014 Napisano 29 Listopada 2014 Przepraszam ze tu ..ale stawiając karty na kogos mozna mu odbierac energie? Mozecie dziewczyny rozwinąc troche temat? Nom, a dlaczego nie wróży się kobietom w ciąży? Oczywiście, że tak. Nie tyle może podebrać, ale majstrując przy niej często zwyczajnie jakbyś cały czas dłubała i grzebała w niej łyżką, skutki mogą być różne. Dlatego np, gdy ktoś non stop stawia karty na Pana, to Pan nagle zaczyna się odsuwać. Na przykład: Karty radzą nie działać i teoretycznie Ty nic nie robisz (tylko codziennie jak mantrę klepiesz czy dziś myślał, a o czym, a czy o Tobie, a co takiego...) i masz pretensje, że dalej relacja się nie posuwa do przodu, a przecież Ty nic nie robisz... Ale nie posuwa się, bo na poziomie energetycznym on jest przez Ciebie osaczony, jesteś jak bluszcz i najzwyczajniej nie ma ochoty/potrzeby kontaktu z Tobą, bo nie ma tu szansy zaistnieć tęsknota. A w przypadku leżenia w szpitalu tym bardziej nie wiadomo jak takie dłubanie wpłyniena osłabionego człowieka, który energii potrzebuje na rekonwalescencję. Może nijak, ale po co ryzykować. Cytuj
adivino Napisano 30 Listopada 2014 Napisano 30 Listopada 2014 gdyby 3 mieczy była po 2 buław, to uznałbym że się nie odezwie, ale tak...może jest jakaś mała szansa, choć też to widzę czarno Cytuj
afercia Napisano 30 Listopada 2014 Napisano 30 Listopada 2014 Wydaje mi się, że chciałby ale nie może co go boli. Wydaje mi się, że myśli o Tobie Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 30 Listopada 2014 Autor Napisano 30 Listopada 2014 Nie bylo kontaktu 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi