Apokalipto Napisano 29 Listopada 2014 Napisano 29 Listopada 2014 Jak w temacie; śmierc - diabeł - wisielec + mag szczerze powiedziawszy to wygląda tak jak bym to ja na niego podswiadomie czekała ale nie jestem pewna czy przybędzie, ostatecznie pojawi sie ktoś ale nie wiem czy z informacja o zakończeniu współpracy czy nadaniu jej nowych możliwości i formy. Nie wiem w zasadzie jak to poprawnie odczytać. Cytuj
gucio19 Napisano 29 Listopada 2014 Napisano 29 Listopada 2014 Jezeli nie wyszly Twoje obawy to mysle,ze tak moze odwiedzić szef lub ktos inny ale doslownie wpadnie na sekundę, niespodziewanie. ewentualnie moze Cię "sprawdzić", Twoje poczynania po cichu. Nie masz się czego bać, bo dobrze wykonujesz swoją pracę Cytuj
Lena75 Napisano 29 Listopada 2014 Napisano 29 Listopada 2014 W śmierci widzę zakończenie pracy lub jakiegos projektu, ale moze to byc dośc nieprzyjemne, ktoś moze naduzywac swojej pozycji ( Diabeł) Wisielec niestety potwierdza bezrobocie ale mówi tez o nieodpowiednim zachowaniu. Mag...wbrew pozorom cała ta sytuacja bedzie dla Ciebie impulsem do działania . Cytuj
Czarownica Napisano 29 Listopada 2014 Napisano 29 Listopada 2014 Jeśli z całej i stawiałaś na spokojnie, to moim zdaniem tu się dziś kroją poważne zmiany i odwiedziny w związku z nimi, bądź też powiadomienie, że :szefa dziś nie ma ale oczekuj informacji od niego na dniach a propo tej sytuacji. Cytuj
Apokalipto Napisano 29 Listopada 2014 Autor Napisano 29 Listopada 2014 Jezeli nie wyszly Twoje obawy to mysle,ze tak moze odwiedzić szef lub ktos inny ale doslownie wpadnie na sekundę, niespodziewanie. ewentualnie moze Cię "sprawdzić", Twoje poczynania po cichu. haha to było by takie "w jego stylu" więc kto wie... Cytuj
Gość Euterpe Napisano 29 Listopada 2014 Napisano 29 Listopada 2014 dzisiaj chyba nie, bo coś mu nagle mogło wypaść; prędzej spodziewałabym się informacji na jego temat. Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 29 Listopada 2014 Napisano 29 Listopada 2014 Mi smierc zawsze pokazywala nadejscie (gdy pytalam o wiadomosc) wiec sadze ze ten ktos sie pojawi Cytuj
Apokalipto Napisano 30 Listopada 2014 Autor Napisano 30 Listopada 2014 WERYFIKACJA - nie wiem jak to w temacie umieścić..... Wczoraj szefa nie było, ale do mnie zadzwonił. Jednak miałam wrażenie ze ktoś z jego otoczenia mnie obserwował i miałam jednego "dziwnego" klienta co niby sie na wszystkim znał a podpytywał... więc kto wieeee..... 1 Cytuj
Czarownica Napisano 30 Listopada 2014 Napisano 30 Listopada 2014 Wisielec to obserwacja, więc całkiem możliwe, zresztą karty pasowały od początku do takiego "niby nie, ale jednak jakby coś". Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi