Skocz do zawartości

Cereskowy grudzień :)(ZWERYFIKOWANY)

Ceres

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Singielka, po 30 -stce, pracująca, bezdzietna. Wieczny niedosyt pieniędzy i brak perspektyw na normalnego faceta.

Aura -X Mieczy, V Kielichów, XIII ŚMIERĆ - HB KOŁO FORTUNY

Nie za fajna, będę rozpamiętywać poniesioną w przeszłości stratę co doprowadzi do osiągnięcia w relacjach z kimś punktu krytycznego, przestanie mnie ten ktoś kompletnie obchodzić i odetnę się od tego kogoś. Ogólnie będzie ponuro i będzie mi się ten miesiąc wlókł.

Dom : III Kielichów, X Monet, VI Mieczy - HB SŁOŃCE

Goście, mama wróci z Holandii od mojego brata, może mój brat też przyjedzie na święta, ogólnie fajna rodzinna atmosfera.

Praca: XXI ŚWIAT, VIII Kielichów, III Kielichów - HB PAPIEŻ

Zmiana pracy ? Jakaś interesująca oferta z grona znajomych ?

Finanse: Rycerz Monet, IV Mieczy, Król Buław - HB CESARZ

Jakaś premia czy coś ( zdziwiłabym się, bo na poczcie premia świąteczna to cud, którego kilka lat nie widziałam a jak raz była to mi te 70 zeta dupy nie urwało z radości) może prędzej uda mi się sprzedać z mojego rękodzieła więcej niż oczekiwałam. Ale powinno być stabilnie pod względem finansowym. Ewentualnie pojawi się jakiś facet, od którego dostanę pieniążki (brat mi czyms sypnie na święta :) lub możliwość ich zarobienia

Uczucia: II Monet, IV Kielichów, V Buław - HB MOC

Jakaś niestabilność uczuciowa, rozterki, wahania, problemy z podjęciem decyzji ale dam sobie z tym radę. faceta żadnego tu nie widzę.

Niespodzianka: VII Buław, III Mieczy, V Kielichów - HB XVIII KSIĘŻYC

Wydaje mi się, że się z kimś pokłócę, poczuję się dotknięta i zraniona przez kogoś, stracę jakieś złudzenia.

Ostrzeżenie: IX PUSTELNIK, Rycerz Buław, V Buław - HB XIV UMIARKOWANIE

Nie siedzieć w domu, nie izolować się, wprowadzić jakieś zmiany.

Efekty na koniec miesiąca (wniesie zmiany w moim życiu albo nie): X Mieczy, Paź Monet, VI KOCHANKOWIE - HB WIEŻA

Podjęcia decyzji, że coś minęło i odeszło bezpowrotnie, zajęcie się czymś nowym czyli nastąpią zmiany.

Jakieś te karty nijakie dla mnie i miałam problem z interpretacją, ktoś wspomoże ?

Napisano

No widze tu ostre zmaganie sie z losem,bedziesz na przemian zła i rożżalona.Prawdopodobnie bedziesz wałkować i analizowac przeszłośc.Mogą nastapić jakies gwałtowne zmiany ,które pomoga Ci sie pogodzic z tym co jest lub po prostu nastapi transformacja Twojego podejcia do zycia.

Generalnie bardzo radosnie i światecznie, jednak chyba nie wszyscy bedą sie mogli zjawic na Świetach i chyba bedzie Ci z tego powodu przykro.

Zakonczysz pomyslnie jakis projekt , jednak czekaja Cie jakies zmiany i przeobrazenia w firmie.Wszystko powinno isc głatko, bedzie ok. Patrząc na Świat pomyslałam czy nie szykuje sie jakas delegacja ?

Jak dla mnie bedziesz wydawac kasę....jakis facet rzuci kasa...ale generalnie stabilnie ,bez zmian..czyli...wciąz niedosyt :)

W uczuciach zmienne nastroje,jednak blizsze smutkowi i chandrze, mozliwe ze bedziesz sie biła z własnymi myslami i wciąz rozpamietywała przeszłość. Na koncu Moc ,więc myśle ze znajdziesz w sobie siłę i wole walki i nie poddasz sie stanom depresyjnym.

Wykazesz sie odwaga i przebudujesz swoje zycie ( postanowienie Noworoczne ? )

Przede wszystkim nie ulegaj zachcianką.Nie izoluj sie od ludzi.Nie rób zamętu i sie nie przechwalaj.

Efekty na koniec miesiąca (wniesie zmiany w moim życiu albo nie): X Mieczy, Paź Monet, VI KOCHANKOWIE - HB WIEŻA

Moim zdaniem dokonasz wyborów króre zmienią twoje zycie. Dostaniesz korzystną szanse , więc ja wykorzystaj.

Napisano

Aura - X Mieczy, V Kielichów, XIII ŚMIERĆ - HB KOŁO FORTUNY

raczej coś zakończysz (same karty obrazujące koniec), ale będzie to naturalna zmiana i pójdziesz dalej nie przykuwając już większej uwagi do tego, co było kiedyś

Dom - III Kielichów, X Monet, VI Mieczy - HB SŁOŃCE

radość w rodzinnym gronie :) 6 mieczy wskazuje na przemieszanie się, więc też myślę, że krewni wpadną do Ciebie :) Słoneczko pokazuje, że możesz się czuć w centrum uwagi albo może tutaj chodzić o Twojego krewniaka i wtedy większość rzeczy będzie się kręcić wokół niego. 10 denarów pokazało mi kiedyś suto zaprawiony stół, więc będziesz wtedy bardzo najedzona (uważaj, bo można po tym przytyć - mnie troszkę wtedy przybyło) i zadowolona (3 puchary).

Praca - XXI ŚWIAT, VIII Kielichów, III Kielichów - HB PAPIEŻ

z wszystkim powinnaś się wyrobić i zakończysz większość spraw na czas albo nawet wcześniej. Później będzie to już tylko wspomnieniem. Czyżby szykowała się wigilia dla pracowników? Może będzie i tam okazja do świętowania albo dostaniesz pod koniec miesiąca informację, która Cię uszczęśliwi.

Finanse - Rycerz Monet, IV Mieczy, Król Buław - HB CESARZ

stabilnie, pod kontrolą, rozsądne wydatki, wszystko zaplanowane i zapięte na ostatni guzik, nie będziesz chyba narzekać na brak grosika w kieszeni, skupisz się bardziej na zaoszczędzeniu niż szastaniu na prawo i lewo kasiorą. Pod koniec jakiś mężczyzna może się w to wplątać, ale stawiam na to, że prędzej wesprze, dorzuci się.

Uczucia - II Monet, IV Kielichów, V Buław - HB MOC

na początku wahania, trochę niepewności, ale przez większość tego miesiąca powinno być w miarę spokojnie. W dwóch denarach skupisz się na finansach, pracy i innych obowiązkach. W 4 pucharach może Ci się odechcieć miłostek albo też zaznaczyło się tutaj przemęczenie. 5 buław to nerwy, kołowrotek myśli, odczuwanie wszystkich emocji w jednej chwili, więc z ciszy nici. Może być to spowodowane kilkoma czynnikami: król buław w finansach, nowa wiadomość związana z pracą, Sylwestrem, gośćmi na BN...

ładnie się to łączy z aurą :) Uda Ci się uporać z własnymi emocjami, lękami, czarnymi myślami, sprawami przeszłości. Zakończysz uciążliwy etap, aby wejść w kolejny, lepszy. Uspokoisz się też przy okazji.

nie przesiaduj zbyt wiele przed kompem, nie wpadaj zbyt szybko gniew, nie baw się w aspołeczną, narwaną. Jeżeli masz gdzieś założony swój profil, uważaj na pewnego pana (rycerz buław).

zburzysz stare, aby zasadzić nowe, co już się pokazało kilka razy wyżej. W ostateczności jednak powinnaś być zadowolona (paź monet).

Napisano

Za dużo będziesz miała na barkach. Będziesz dużo wspominać.

Powrót kogoś albo wyjazd gdzieś może na święta. Czas spędzony na rozmawianiu i bawieniu się z najbliższymi.

Wyjazd służbowy albo jakaś impreza firmowa. Może zostaniesz raz w pracy później niż zwykle bo będzie dużo zleceń.

Stabilnie, ale bez szału. Może ponieść Cię w zakupach dla bliskiego mężczyzny np brata.

Będziesz rozmyślać o tym co straciłaś, o co nie zawalczyłaś. Albo będziesz rozważać za i przeciw jakiejś relacji której do tej pory nie dostrzegałaś i będziesz z kimś konkurować albo ktoś o Ciebie :)

Będziesz zmuszona bronić swojego zdania, co Cię zrani i będzie Ci przykro. Jakby ktoś wygarnął Ci że coś przegapiłaś albo zepsułaś przez nieuwagę.

Uważaj na kłótnie z mężczyzną bardzo dynamicznym. Uważaj nocą.

Będziesz czuła się przytłoczona i będziesz chciała to zmienić podejmując decyzję, może związaną z jakimś mężczyzną młodszym.

Napisano

Dzięki wielkie juz teraz wiem, że w tym miesiącu chyba w pracy mnie rozsadzi ze złości.

Napisano

U mnie grudzien tez najgoretszy ze wszystkich miesiecy....wiec Cie rozumiem ;P

• 4 tygodnie później...
Napisano

Weryfikacja

Singielka, po 30 -stce, pracująca, bezdzietna. Wieczny niedosyt pieniędzy i brak perspektyw na normalnego faceta.

Nie za fajna, będę rozpamiętywać poniesioną w przeszłości stratę co doprowadzi do osiągnięcia w relacjach z kimś punktu krytycznego, przestanie mnie ten ktoś kompletnie obchodzić i odetnę się od tego kogoś. Ogólnie będzie ponuro i będzie mi się ten miesiąc wlókł.

Miesiąc ponury ale nie wlókł się, wszystko działo się za szybko, nerwowo. Osiągnęłam punkt krytyczny pod względem tolerancji dla czegoś.

Goście, mama wróci z Holandii od mojego brata, może mój brat też przyjedzie na święta, ogólnie fajna rodzinna atmosfera.

Wszystko się zgadza, na święta przyjechali wszyscy, fajnie, miło i rodzinnie było

Zmiana pracy ? Jakaś interesująca oferta z grona znajomych ?

Podjęłam decyzję o zmianie pracy.

Jakaś premia czy coś ( zdziwiłabym się, bo na poczcie premia świąteczna to cud, którego kilka lat nie widziałam a jak raz była to mi te 70 zeta dupy nie urwało z radości) może prędzej uda mi się sprzedać z mojego rękodzieła więcej niż oczekiwałam. Ale powinno być stabilnie pod względem finansowym. Ewentualnie pojawi się jakiś facet, od którego dostanę pieniążki (brat mi czyms sypnie na święta :) lub możliwość ich zarobienia

Finansowo ok, dupy nie urywało ale nie było tragicznie, zarobiłam na moim rękodziele więcej niż się spodziewałam.

Jakaś niestabilność uczuciowa, rozterki, wahania, problemy z podjęciem decyzji ale dam sobie z tym radę. faceta żadnego tu nie widzę.

Chandra i rozpamiętywanie przeszłości.

Wydaje mi się, że się z kimś pokłócę, poczuję się dotknięta i zraniona przez kogoś, stracę jakieś złudzenia.

Zgadza się, a wszystko to dotyczyło pracy i tego jak mnie traktowali. Rozczarowałam się. Straciłam złudzenia, ze cos się zmieni lub polepszy u mnie w pracy.

Nie siedzieć w domu, nie izolować się, wprowadzić jakieś zmiany.

Podjęcia decyzji, że coś minęło i odeszło bezpowrotnie, zajęcie się czymś nowym czyli nastąpią zmiany.

Zgadza się i dotyczy to mojej pracy

Jakieś te karty nijakie dla mnie i miałam problem z interpretacją, ktoś wspomoże ?

• Lubię to! 1