Ceres Napisano 29 Listopada 2014 Napisano 29 Listopada 2014 Singielka, po 30 -stce, pracująca, bezdzietna. Wieczny niedosyt pieniędzy i brak perspektyw na normalnego faceta. Aura -X Mieczy, V Kielichów, XIII ŚMIERĆ - HB KOŁO FORTUNY Nie za fajna, będę rozpamiętywać poniesioną w przeszłości stratę co doprowadzi do osiągnięcia w relacjach z kimś punktu krytycznego, przestanie mnie ten ktoś kompletnie obchodzić i odetnę się od tego kogoś. Ogólnie będzie ponuro i będzie mi się ten miesiąc wlókł. Dom : III Kielichów, X Monet, VI Mieczy - HB SŁOŃCE Goście, mama wróci z Holandii od mojego brata, może mój brat też przyjedzie na święta, ogólnie fajna rodzinna atmosfera. Praca: XXI ŚWIAT, VIII Kielichów, III Kielichów - HB PAPIEŻ Zmiana pracy ? Jakaś interesująca oferta z grona znajomych ? Finanse: Rycerz Monet, IV Mieczy, Król Buław - HB CESARZ Jakaś premia czy coś ( zdziwiłabym się, bo na poczcie premia świąteczna to cud, którego kilka lat nie widziałam a jak raz była to mi te 70 zeta dupy nie urwało z radości) może prędzej uda mi się sprzedać z mojego rękodzieła więcej niż oczekiwałam. Ale powinno być stabilnie pod względem finansowym. Ewentualnie pojawi się jakiś facet, od którego dostanę pieniążki (brat mi czyms sypnie na święta lub możliwość ich zarobienia Uczucia: II Monet, IV Kielichów, V Buław - HB MOC Jakaś niestabilność uczuciowa, rozterki, wahania, problemy z podjęciem decyzji ale dam sobie z tym radę. faceta żadnego tu nie widzę. Niespodzianka: VII Buław, III Mieczy, V Kielichów - HB XVIII KSIĘŻYC Wydaje mi się, że się z kimś pokłócę, poczuję się dotknięta i zraniona przez kogoś, stracę jakieś złudzenia. Ostrzeżenie: IX PUSTELNIK, Rycerz Buław, V Buław - HB XIV UMIARKOWANIE Nie siedzieć w domu, nie izolować się, wprowadzić jakieś zmiany. Efekty na koniec miesiąca (wniesie zmiany w moim życiu albo nie): X Mieczy, Paź Monet, VI KOCHANKOWIE - HB WIEŻA Podjęcia decyzji, że coś minęło i odeszło bezpowrotnie, zajęcie się czymś nowym czyli nastąpią zmiany. Jakieś te karty nijakie dla mnie i miałam problem z interpretacją, ktoś wspomoże ? Cytuj
Lena75 Napisano 29 Listopada 2014 Napisano 29 Listopada 2014 Aura -X Mieczy, V Kielichów, XIII ŚMIERĆ - HB KOŁO FORTUNY No widze tu ostre zmaganie sie z losem,bedziesz na przemian zła i rożżalona.Prawdopodobnie bedziesz wałkować i analizowac przeszłośc.Mogą nastapić jakies gwałtowne zmiany ,które pomoga Ci sie pogodzic z tym co jest lub po prostu nastapi transformacja Twojego podejcia do zycia. Dom : III Kielichów, X Monet, VI Mieczy - HB SŁOŃCE Generalnie bardzo radosnie i światecznie, jednak chyba nie wszyscy bedą sie mogli zjawic na Świetach i chyba bedzie Ci z tego powodu przykro. Praca: XXI ŚWIAT, VIII Kielichów, III Kielichów - HB PAPIEŻ Zakonczysz pomyslnie jakis projekt , jednak czekaja Cie jakies zmiany i przeobrazenia w firmie.Wszystko powinno isc głatko, bedzie ok. Patrząc na Świat pomyslałam czy nie szykuje sie jakas delegacja ? Finanse: Rycerz Monet, IV Mieczy, Król Buław - HB CESARZ Jak dla mnie bedziesz wydawac kasę....jakis facet rzuci kasa...ale generalnie stabilnie ,bez zmian..czyli...wciąz niedosyt Uczucia: II Monet, IV Kielichów, V Buław - HB MOC W uczuciach zmienne nastroje,jednak blizsze smutkowi i chandrze, mozliwe ze bedziesz sie biła z własnymi myslami i wciąz rozpamietywała przeszłość. Na koncu Moc ,więc myśle ze znajdziesz w sobie siłę i wole walki i nie poddasz sie stanom depresyjnym. Niespodzianka: VII Buław, III Mieczy, V Kielichów - HB XVIII KSIĘŻYC Wykazesz sie odwaga i przebudujesz swoje zycie ( postanowienie Noworoczne ? ) Ostrzeżenie: IX PUSTELNIK, Rycerz Buław, V Buław - HB XIV UMIARKOWANIE Przede wszystkim nie ulegaj zachcianką.Nie izoluj sie od ludzi.Nie rób zamętu i sie nie przechwalaj. Efekty na koniec miesiąca (wniesie zmiany w moim życiu albo nie): X Mieczy, Paź Monet, VI KOCHANKOWIE - HB WIEŻA Moim zdaniem dokonasz wyborów króre zmienią twoje zycie. Dostaniesz korzystną szanse , więc ja wykorzystaj. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 29 Listopada 2014 Napisano 29 Listopada 2014 Aura - X Mieczy, V Kielichów, XIII ŚMIERĆ - HB KOŁO FORTUNY raczej coś zakończysz (same karty obrazujące koniec), ale będzie to naturalna zmiana i pójdziesz dalej nie przykuwając już większej uwagi do tego, co było kiedyś Dom - III Kielichów, X Monet, VI Mieczy - HB SŁOŃCE radość w rodzinnym gronie 6 mieczy wskazuje na przemieszanie się, więc też myślę, że krewni wpadną do Ciebie Słoneczko pokazuje, że możesz się czuć w centrum uwagi albo może tutaj chodzić o Twojego krewniaka i wtedy większość rzeczy będzie się kręcić wokół niego. 10 denarów pokazało mi kiedyś suto zaprawiony stół, więc będziesz wtedy bardzo najedzona (uważaj, bo można po tym przytyć - mnie troszkę wtedy przybyło) i zadowolona (3 puchary). Praca - XXI ŚWIAT, VIII Kielichów, III Kielichów - HB PAPIEŻ z wszystkim powinnaś się wyrobić i zakończysz większość spraw na czas albo nawet wcześniej. Później będzie to już tylko wspomnieniem. Czyżby szykowała się wigilia dla pracowników? Może będzie i tam okazja do świętowania albo dostaniesz pod koniec miesiąca informację, która Cię uszczęśliwi. Finanse - Rycerz Monet, IV Mieczy, Król Buław - HB CESARZ stabilnie, pod kontrolą, rozsądne wydatki, wszystko zaplanowane i zapięte na ostatni guzik, nie będziesz chyba narzekać na brak grosika w kieszeni, skupisz się bardziej na zaoszczędzeniu niż szastaniu na prawo i lewo kasiorą. Pod koniec jakiś mężczyzna może się w to wplątać, ale stawiam na to, że prędzej wesprze, dorzuci się. Uczucia - II Monet, IV Kielichów, V Buław - HB MOC na początku wahania, trochę niepewności, ale przez większość tego miesiąca powinno być w miarę spokojnie. W dwóch denarach skupisz się na finansach, pracy i innych obowiązkach. W 4 pucharach może Ci się odechcieć miłostek albo też zaznaczyło się tutaj przemęczenie. 5 buław to nerwy, kołowrotek myśli, odczuwanie wszystkich emocji w jednej chwili, więc z ciszy nici. Może być to spowodowane kilkoma czynnikami: król buław w finansach, nowa wiadomość związana z pracą, Sylwestrem, gośćmi na BN... Niespodzianka: VII Buław, III Mieczy, V Kielichów - HB XVIII KSIĘŻYC ładnie się to łączy z aurą Uda Ci się uporać z własnymi emocjami, lękami, czarnymi myślami, sprawami przeszłości. Zakończysz uciążliwy etap, aby wejść w kolejny, lepszy. Uspokoisz się też przy okazji. Ostrzeżenie: IX PUSTELNIK, Rycerz Buław, V Buław - HB XIV UMIARKOWANIE nie przesiaduj zbyt wiele przed kompem, nie wpadaj zbyt szybko gniew, nie baw się w aspołeczną, narwaną. Jeżeli masz gdzieś założony swój profil, uważaj na pewnego pana (rycerz buław). Efekty na koniec miesiąca (wniesie zmiany w moim życiu albo nie): X Mieczy, Paź Monet, VI KOCHANKOWIE - HB WIEŻA zburzysz stare, aby zasadzić nowe, co już się pokazało kilka razy wyżej. W ostateczności jednak powinnaś być zadowolona (paź monet). Cytuj
afercia Napisano 30 Listopada 2014 Napisano 30 Listopada 2014 Aura -X Mieczy, V Kielichów, XIII ŚMIERĆ - HB KOŁO FORTUNY Za dużo będziesz miała na barkach. Będziesz dużo wspominać. Dom : III Kielichów, X Monet, VI Mieczy - HB SŁOŃCE Powrót kogoś albo wyjazd gdzieś może na święta. Czas spędzony na rozmawianiu i bawieniu się z najbliższymi. Praca: XXI ŚWIAT, VIII Kielichów, III Kielichów - HB PAPIEŻ Wyjazd służbowy albo jakaś impreza firmowa. Może zostaniesz raz w pracy później niż zwykle bo będzie dużo zleceń. Finanse: Rycerz Monet, IV Mieczy, Król Buław - HB CESARZ Stabilnie, ale bez szału. Może ponieść Cię w zakupach dla bliskiego mężczyzny np brata. Uczucia: II Monet, IV Kielichów, V Buław - HB MOC Będziesz rozmyślać o tym co straciłaś, o co nie zawalczyłaś. Albo będziesz rozważać za i przeciw jakiejś relacji której do tej pory nie dostrzegałaś i będziesz z kimś konkurować albo ktoś o Ciebie Niespodzianka: VII Buław, III Mieczy, V Kielichów - HB XVIII KSIĘŻYC Będziesz zmuszona bronić swojego zdania, co Cię zrani i będzie Ci przykro. Jakby ktoś wygarnął Ci że coś przegapiłaś albo zepsułaś przez nieuwagę. Ostrzeżenie: IX PUSTELNIK, Rycerz Buław, V Buław - HB XIV UMIARKOWANIE Uważaj na kłótnie z mężczyzną bardzo dynamicznym. Uważaj nocą. Efekty na koniec miesiąca (wniesie zmiany w moim życiu albo nie): X Mieczy, Paź Monet, VI KOCHANKOWIE - HB WIEŻA Będziesz czuła się przytłoczona i będziesz chciała to zmienić podejmując decyzję, może związaną z jakimś mężczyzną młodszym. Cytuj
Ceres Napisano 4 Grudnia 2014 Autor Napisano 4 Grudnia 2014 Dzięki wielkie juz teraz wiem, że w tym miesiącu chyba w pracy mnie rozsadzi ze złości. Cytuj
Lena75 Napisano 4 Grudnia 2014 Napisano 4 Grudnia 2014 U mnie grudzien tez najgoretszy ze wszystkich miesiecy....wiec Cie rozumiem ;P Cytuj
Ceres Napisano 1 Stycznia 2015 Autor Napisano 1 Stycznia 2015 Weryfikacja Singielka, po 30 -stce, pracująca, bezdzietna. Wieczny niedosyt pieniędzy i brak perspektyw na normalnego faceta. Aura -X Mieczy, V Kielichów, XIII ŚMIERĆ - HB KOŁO FORTUNY Nie za fajna, będę rozpamiętywać poniesioną w przeszłości stratę co doprowadzi do osiągnięcia w relacjach z kimś punktu krytycznego, przestanie mnie ten ktoś kompletnie obchodzić i odetnę się od tego kogoś. Ogólnie będzie ponuro i będzie mi się ten miesiąc wlókł. Miesiąc ponury ale nie wlókł się, wszystko działo się za szybko, nerwowo. Osiągnęłam punkt krytyczny pod względem tolerancji dla czegoś. Dom : III Kielichów, X Monet, VI Mieczy - HB SŁOŃCE Goście, mama wróci z Holandii od mojego brata, może mój brat też przyjedzie na święta, ogólnie fajna rodzinna atmosfera. Wszystko się zgadza, na święta przyjechali wszyscy, fajnie, miło i rodzinnie było Praca: XXI ŚWIAT, VIII Kielichów, III Kielichów - HB PAPIEŻ Zmiana pracy ? Jakaś interesująca oferta z grona znajomych ? Podjęłam decyzję o zmianie pracy. Finanse: Rycerz Monet, IV Mieczy, Król Buław - HB CESARZ Jakaś premia czy coś ( zdziwiłabym się, bo na poczcie premia świąteczna to cud, którego kilka lat nie widziałam a jak raz była to mi te 70 zeta dupy nie urwało z radości) może prędzej uda mi się sprzedać z mojego rękodzieła więcej niż oczekiwałam. Ale powinno być stabilnie pod względem finansowym. Ewentualnie pojawi się jakiś facet, od którego dostanę pieniążki (brat mi czyms sypnie na święta lub możliwość ich zarobienia Finansowo ok, dupy nie urywało ale nie było tragicznie, zarobiłam na moim rękodziele więcej niż się spodziewałam. Uczucia: II Monet, IV Kielichów, V Buław - HB MOC Jakaś niestabilność uczuciowa, rozterki, wahania, problemy z podjęciem decyzji ale dam sobie z tym radę. faceta żadnego tu nie widzę. Chandra i rozpamiętywanie przeszłości. Niespodzianka: VII Buław, III Mieczy, V Kielichów - HB XVIII KSIĘŻYC Wydaje mi się, że się z kimś pokłócę, poczuję się dotknięta i zraniona przez kogoś, stracę jakieś złudzenia. Zgadza się, a wszystko to dotyczyło pracy i tego jak mnie traktowali. Rozczarowałam się. Straciłam złudzenia, ze cos się zmieni lub polepszy u mnie w pracy. Ostrzeżenie: IX PUSTELNIK, Rycerz Buław, V Buław - HB XIV UMIARKOWANIE Nie siedzieć w domu, nie izolować się, wprowadzić jakieś zmiany. Efekty na koniec miesiąca (wniesie zmiany w moim życiu albo nie): X Mieczy, Paź Monet, VI KOCHANKOWIE - HB WIEŻA Podjęcia decyzji, że coś minęło i odeszło bezpowrotnie, zajęcie się czymś nowym czyli nastąpią zmiany. Zgadza się i dotyczy to mojej pracy Jakieś te karty nijakie dla mnie i miałam problem z interpretacją, ktoś wspomoże ? 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi