Skocz do zawartości

Jak minie mi dzisiejszy wieczór (ZWERYFIKOWANY)

afercia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Andrzejkowe plany się posypały. Mieliśmy iść dużą ekipą do klubu w rezultacie idę tylko z jedną współlokatorką na imprezę. Obie mamy takie nastawienie, że głowa mała :) wolałabym pójść spać, ale mam nadzieje że mi to przejdzie bo po ostatnim szale zaliczeń potrzebuje restartu

Jak minie mi dzisiejszy wieczór?

Paź mieczy 6 buław Wieża

W paziu się waham co z sobą zrobić, ale pokonam swoje lenistwo i triumfalnie pójdę się bawić... Chyba pozdzieram kolana bo stracę równowagę jak wieża. Chyba że to zwiastuje jednak napięcie i mnie wyrzucą z imprezy xD

Jak będę się bawić?

Świat Paź kielichów Rydwan

Raczej dobrze, może jakiś facet się przyklei. Będzie wesoło, dużo ruchu. Mam nadzieje,że ta goła babka na świecie to jednak nie ja xD

Co mnie zaskoczy?

9 monet Król buław Koło Rycerz monet

Ilość facetów. Wydarzy się coś na co nie będę mieć wpływu. Wydam wyjątkowo dużo kasy.

Czy poznam kogoś nowego?

10 buław Koło Papież

Nie będę mieć na to głowy, bo będzie się w niej kręcił ktoś inny.

Co myślicie? <3

Napisano

Paź mieczy 6 buław Wieża

Z jakas ciezkoscia sie tam wybierzesz, w wiezy albo sie cos wydarzy niespodziewanego, albo szybko zmienisz zdaniesz, albo sie naszprycujesz alkoholem, ze jutro bedzie jakis kacyk. Wieza tez moze symbolizowac klub co mi najbardziej pasuje

Jak będę się bawić?

Dobrze, bedziesz zadowolona, ale bez szalenstw.

Co mnie zaskoczy?

Odpicujesz sie i spotkasz kogos, jakiegos pana,znajomego

Czy poznam kogoś nowego?

10 buław Koło Papież

Nie, tu tez obstawiam na spotkanie kogos znajomego, ale tu pasuje na osobe od ktorej mozesz byc zalezna, albo to Twoj autorytet

• Lubię to! 1
Napisano

WERYFIKACJA

Paź mieczy 6 buław Wieża

Nie chciało mi się iść okropnie ale w końcu poszłam na imprezę, wcześniej jeszcze robiłam naleśniki :D Faktycznie koszmarnie bolały mnie stopy ale nie spadłam na szczęście

Jak będę się bawić?

Zmieniłam klub, na wydziałowej byłam zaledwie chwilę. Dużo ruchu. Ogólnie tak 7/10 Bawiłam się z młodszą koleżanką.

Co mnie zaskoczy?

Autobus mi uciekł! Widok Rai[dlatego zmyłam się z wydziałowej]. Ilość ludzi.

Czy poznam kogoś nowego?

10 buław Koło Papież

Faktycznie po głowie kręcił się ktoś inny i nie bardzo miałam ochoty na poznawanie innych ludzi.

• Lubię to! 1