adivino Napisano 30 Listopada 2014 Napisano 30 Listopada 2014 Czy rehabilitacja, którą zaczynam od najbliższego wtorku przyniesie efekty? 2 mieczy - rycerz monet - król monet hmm..rycerz monet, po nim król monet...dla mnie tak Jak się tam będę czuł? śmierć - 3 mieczy - as monet nie wiem bardzo o czym ta śmierć mówi.. nie będzie to dla mnie przyjemne, będę miał jakieś trudności, stres, ale koniec końców będę zadowolony Cytuj
Gość SooYoung Napisano 30 Listopada 2014 Napisano 30 Listopada 2014 Rehabilitacja jakiego rodzaju, czego ? Zapytałam, bo patrząc na 2 mieczy widać głowę i szyję oraz kręgosłup, głównie kręgi szyjne. 2 mieczy - rycerz monet - król monet Wszystkie trzy karty są statyczne, brak tu ruchu, mówią o uziemnieniu - siedzeniu (a denary to żywioł ziemi). Do czego dążysz poprzez tę rehabilitację, bo jak do elastyczności i dużej aktywności ruchowej to karty są mało aktywne. Jak się tam będę czuł?śmierć - 3 mieczy - as monet Masz szansę na zmianę ale bardziej jest tu zawód, rozczarowanie z proponowanej Ci rehabilitacji. Karta 3 mieczy wskazuje tez na okolice klatki piersiowej i bólów z nią związanych. As monet to też tabletki, branie lekarstw. Cytuj
afercia Napisano 30 Listopada 2014 Napisano 30 Listopada 2014 Czy rehabilitacja, którą zaczynam od najbliższego wtorku przyniesie efekty? 2 mieczy - rycerz monet - król monet Przyniesie ale nie taki jaki oczekujesz tzn liczysz na więcej Nie do końca zadowoli Cię forma jakby było zbyt statycznie, nudno. Niestety na rehabilitacji jest tak często. Nie wiem z czym masz problem ale ja byłam zmuszona 2 razy po operacji nogi i ręki i dużo większy efekt miałam gdy ćwiczyłam w domu Jak się tam będę czuł? śmierć - 3 mieczy - as monet Rozczarowany bo będzie bolało. Cytuj
adivino Napisano 6 Grudnia 2014 Autor Napisano 6 Grudnia 2014 Chodzi o kręgosłup, klatkę piersiową. Z tym rozczarowaniem i że zbyt statycznie, nudno to można powiedzieć, że się zgadza. Myślałem, że będą to inne ćwiczenia, a są wg mnie za mało efektywne. I ciężko nie jest. Cytuj
Trida Napisano 8 Grudnia 2014 Napisano 8 Grudnia 2014 Czy rehabilitacja, którą zaczynam od najbliższego wtorku przyniesie efekty?2 mieczy - rycerz monet - król monet Małymi krokami do przodu. Jak najbardziej się polepszy. Chociaż możesz dłuższy czas czuć się 'sztywny' to i tak bd dobrze. Jak się tam będę czuł?śmierć - 3 mieczy - as monet Nie najlepiej ale się przyzwyczaisz. Cytuj
Gość Daffne Napisano 8 Grudnia 2014 Napisano 8 Grudnia 2014 Czy rehabilitacja, którą zaczynam od najbliższego wtorku przyniesie efekty? 2 mieczy - rycerz monet - król monet da efekty, ale nie od razu, tzreba będzie uzrobić się w cierpliwość,a wtedy powinno być się zadowolonym. Jak się tam będę czuł? śmierć - 3 mieczy - as monet z początku niezbyt dobre odczycia mieć możesz, ale to się zmieni. Cytuj
Sanya Napisano 9 Grudnia 2014 Napisano 9 Grudnia 2014 Czy rehabilitacja, którą zaczynam od najbliższego wtorku przyniesie efekty? 2 mieczy - rycerz monet - król monet Na początku nie będzie widocznych efektów (2 mieczy), ale poprzez systematyczną pracę osiągniesz odpowiednie rezultaty. Jak się tam będę czuł? śmierć - 3 mieczy - as monet Możesz odczuwać ból fizyczny w tej 3 mieczy.. ale po jakimś czasie jak przetrwasz ten gorszy okres będzie zupełnie inaczej Cytuj
adivino Napisano 15 Grudnia 2014 Autor Napisano 15 Grudnia 2014 dzisiaj był ostatni dzień. po dwóch tygodniach na tę chwilę efekty są i to dobre, ale żeby były jeszcze lepsze to część ćwiczeń muszę wykonywać w domu, aby z tego rycerza przejść do króla monet wiadomo, że nie było dla mnie przyjemnością jeżdżenie tam codziennie, ale z czasem się przyzwyczaiłem i było sympatycznie, polubiłem te ćwiczenia. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi