Skocz do zawartości

Rehabilitacja

adivino

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Czy rehabilitacja, którą zaczynam od najbliższego wtorku przyniesie efekty?

2 mieczy - rycerz monet - król monet

hmm..rycerz monet, po nim król monet...dla mnie tak

Jak się tam będę czuł?

śmierć - 3 mieczy - as monet

nie wiem bardzo o czym ta śmierć mówi.. nie będzie to dla mnie przyjemne, będę miał jakieś trudności, stres, ale koniec końców będę zadowolony

Gość SooYoung
Napisano

Rehabilitacja jakiego rodzaju, czego ? Zapytałam, bo patrząc na 2 mieczy widać głowę i szyję oraz kręgosłup, głównie kręgi szyjne.

Wszystkie trzy karty są statyczne, brak tu ruchu, mówią o uziemnieniu - siedzeniu (a denary to żywioł ziemi). Do czego dążysz poprzez tę rehabilitację, bo jak do elastyczności i dużej aktywności ruchowej to karty są mało aktywne.

Jak się tam będę czuł?

Masz szansę na zmianę ale bardziej jest tu zawód, rozczarowanie z proponowanej Ci rehabilitacji. Karta 3 mieczy wskazuje tez na okolice klatki piersiowej i bólów z nią związanych. As monet to też tabletki, branie lekarstw.

Napisano

Przyniesie ale nie taki jaki oczekujesz tzn liczysz na więcej :) Nie do końca zadowoli Cię forma jakby było zbyt statycznie, nudno. Niestety na rehabilitacji jest tak często. Nie wiem z czym masz problem ale ja byłam zmuszona 2 razy po operacji nogi i ręki i dużo większy efekt miałam gdy ćwiczyłam w domu :)

Jak się tam będę czuł?

Rozczarowany bo będzie bolało.

Napisano

Chodzi o kręgosłup, klatkę piersiową.

Z tym rozczarowaniem i że zbyt statycznie, nudno to można powiedzieć, że się zgadza. Myślałem, że będą to inne ćwiczenia, a są wg mnie za mało efektywne. I ciężko nie jest.

Napisano

Małymi krokami do przodu. Jak najbardziej się polepszy. Chociaż możesz dłuższy czas czuć się 'sztywny' to i tak bd dobrze.

Jak się tam będę czuł?

Nie najlepiej ale się przyzwyczaisz.

Gość Daffne
Napisano

da efekty, ale nie od razu, tzreba będzie uzrobić się w cierpliwość,a wtedy powinno być się zadowolonym.

Jak się tam będę czuł?

z początku niezbyt dobre odczycia mieć możesz, ale to się zmieni.

Napisano

Na początku nie będzie widocznych efektów (2 mieczy), ale poprzez systematyczną pracę osiągniesz odpowiednie rezultaty.

Jak się tam będę czuł?

Możesz odczuwać ból fizyczny w tej 3 mieczy.. ale po jakimś czasie jak przetrwasz ten gorszy okres będzie zupełnie inaczej :)

Napisano

dzisiaj był ostatni dzień.

po dwóch tygodniach na tę chwilę efekty są i to dobre, ale żeby były jeszcze lepsze to część ćwiczeń muszę wykonywać w domu, aby z tego rycerza przejść do króla monet :P

wiadomo, że nie było dla mnie przyjemnością jeżdżenie tam codziennie, ale z czasem się przyzwyczaiłem i było sympatycznie, polubiłem te ćwiczenia.