Skocz do zawartości

Grudzień 2014

afercia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Studentka, związek w rozsypce

Aura:

Kochankowie Śmierć 10 kielichów

Stanę przed decyzją aby coś zakończyć co da mi poczucie szczęścia.

Uczucia:

Król monet 7 kielichów 5 buław

Duży wpływ starszego, bardzo czułego mężczyzny, który będzie mnie oczarowywał. Ale i kłótnia.

Studia

Koło Paź kielichów 9 buław

Będę czuć się trochę samotna, ale wytrwale będę zdobywać wiedzę. Może jakieś kolokwium będzie w kole. Ogólnie się przekaturlam.

Zdrowie

7 kielichów Królowa kielichów As monet

Przemoczę się albo zmarżnę na własne życzenie. Będę musiała sięgnąć po leki.

Niespodzianka

3 monet As kielichów 10 mieczy

Będę mieć więcej do roboty niż myślałam, jednak będę musiała dużo czasu poświęcić na naukę. Będę mieć mega kaca po jakiejś libacji.

Ostrzeżenie

Pustelnik Paź mieczy As mieczy

Jak się zdenerwujesz pobądź sama a nie wyżywaj się na innych. Uważaj na swój zbyt cięty jęzor.

Gość Euterpe
Napisano

Aura: Kochankowie Śmierć 10 kielichów

dokonasz wyboru, który nie będzie łatwy, ale przyniesie spore zadowolenie i ukojenie

śmierć mówi, że chodzi tutaj o taki dylemat (zmiana, której spodziewamy się od dłuższego czasu), który jest do przewidzenia - jeżeli nie chodzi tutaj o Twój obecny związek, to na pewno powinnaś się domyślić o co jeszcze...

Uczucia: Król monet 7 kielichów 5 buław

w pierwszej części miesiąca serce zajmie pewien mężczyzna, który jest dojrzały, przy kasie lub zwyczajnie wskazuje Twoje obecnego partnera. Ze względu na to, że to król denarów, a więc ta część, która odpowiada za materię, możesz skupić się bardziej na wymaganiach profesorów i ich zaspokojeniu (7 pucharów). 7 kielichów oznacza również spełnione marzenia, więc może jakiś pan sprawi Ci miłą niespodziankę. O ile na początku powinno być w miarę dobrze, spokojnie, radośnie, tak pod koniec możesz czuć się bardziej zabiegana, zestresowana. 5 buław czasami pokazuje mętlik w głowie, natłok myśli, burzę mózgów.

Studia: Koło Paź kielichów 9 buław

czyżby jeszcze w grudniu zrobili niezapowiedzianą kartkówkę, po której poczujesz się nie pewnie? Nauki tutaj nie widać, raczej wrzucenie na luz, wymienianie się informacjami, spotkanie z osobą, która wydaje Ci się sympatyczna. Koło wskazuje, że stanie się coś, na co nie będziesz mieć większego wpływu i chyba tego nie przewidzisz. Giermek też przynosi wiadomości.

9 buław może wskazywać na dystans do uczelni przez wyjazd do domu na święta lub upomnienie od profesora, lub popsucie nastroju przez jakąś inną nowinkę.

Zdrowie: 7 kielichów Królowa kielichów As monet

katar, coś z zatokami, krążeniem krwi, ogólnie płynami w organizmie. As denarów mógłby wskazywać wydatek na leki, ale też poprawę zdrowia.

Niespodzianka: 3 monet As kielichów 10 mieczy

wiadomość z uczelni, która Cię dobije

rozmowa z kimś, po której coś zakończysz z tą osobą, ale jednocześnie poczujesz się spokojna

wylejesz przez kogoś łzy, ale cierpienie szybko się zakończy

Ostrzeżenie: Pustelnik Paź mieczy As mieczy

nie bądź aspołeczna, staraj się powstrzymać ostry język

Napisano

Aura:

Stanę przed decyzją aby coś zakończyć co da mi poczucie szczęścia.

Dokonasz wyboru i cos się skończy.....jeśli faktycznie czujesz ze jestes w niesatysfakcującym związku, odczujesz ulgę.

Uczucia:

Duży wpływ starszego, bardzo czułego mężczyzny, który będzie mnie oczarowywał. Ale i kłótnia.

Ja tu raczej widze rywalizacje faceta, ale czy starszego? Stawiam raczej na rozsądnego i stabilnego emocjonalnie mena:) Bedzie się starał zdobuc twoje wzgledy.

Studia

Będę czuć się trochę samotna, ale wytrwale będę zdobywać wiedzę. Może jakieś kolokwium będzie w kole. Ogólnie się przekaturlam.

Moim zdaniem po prostu bedziesz sie "bujac" ... zdasz sie na los ,co ma byc to bedzie....chyba rozpad związku odbije sie na studiach, troszkę lekcewaząco mozesz do nich w tym miesiącu podejsc.

Zdrowie

Przemoczę się albo zmarżnę na własne życzenie. Będę musiała sięgnąć po leki.

Taaa..smarku...smarku:p

Niespodzianka

Będę mieć więcej do roboty niż myślałam, jednak będę musiała dużo czasu poświęcić na naukę. Będę mieć mega kaca po jakiejś libacji.

A ja myślę że czeka Cie mozolna praca w jakies relacji która nie do końca Cie zadowoli.

Ostrzeżenie

Jak się zdenerwujesz pobądź sama a nie wyżywaj się na innych. Uważaj na swój zbyt cięty jęzor.

Nie okazuj wrogosci innym , nie izoluj sie od ludzi, krytykujac innych sama wysłuchaj nieprzyjemnosci,nie czepiaj sie drobiazgów

• Lubię to! 1
Napisano

Dziękuję bardzo :)

Mam nadzieje, że jakoś ten miesiąc minie :)

Napisano

Studentka, związek w rozsypce

Aura:

Stanę przed decyzją aby coś zakończyć co da mi poczucie szczęścia. Miesiąc upłynie pod aurą związku ;). Możecie go zakonczyc lub przenieść na inny etap. Tak czy siak, to będzie korzystna zmiana.

Uczucia:

Duży wpływ starszego, bardzo czułego mężczyzny, który będzie mnie oczarowywał. Ale i kłótnia. Myślę, że ktoś Ci się może spodobać lub Ty komuś-7 kielichów to idealizowanie, rozmyślanie, w 5 buław może być konkurencja, a Król denarów stateczny facet, może Ci tym zaimponować.

Studia

Będę czuć się trochę samotna, ale wytrwale będę zdobywać wiedzę. Może jakieś kolokwium będzie w kole. Ogólnie się przekaturlam. Mozliwe ze czeka Cie jakis egzamin, ale zacisniesz zeby i zdasz.

Zdrowie

Przemoczę się albo zmarżnę na własne życzenie. Będę musiała sięgnąć po leki. Możesz zasłabnąć - masz problemy z sercem? Uwazaj na uzywki..Opcja nr 2: jakis zabieg pod narkozą. Ale nie bedzie to grozne.

Niespodzianka

Będę mieć więcej do roboty niż myślałam, jednak będę musiała dużo czasu poświęcić na naukę. Będę mieć mega kaca po jakiejś libacji. Czekają Cie duze emocje, na szczescie krotkotrwałe (nie wiem czy pozytywne czy na odwrót) za sprawą ludzi z pracy/ze studiów

Ostrzeżenie

Skup się na nauce[?]

Nie czytalam Twojej interpretacji ani innych :)

• Lubię to! 1
Napisano

Dziękuję :)

problemów z sercem jako takich nie mam, ale czasami dokucza mi nieregularne bicie serducha więc może to znowu da o sobie znać :)