Gość anhana Napisano 30 Listopada 2014 Napisano 30 Listopada 2014 Baaardzo zapracowana studentka, singielka Ściągnęłam z tarotowego bo w klasykach się zdecydowanie za mało dzieje Aura : As pik Król pik Walet Kier - Miesiąc pod znakiem pracy, zdobywania wiedzy , załatwiania jakiś spraw urzędowych ! Rodzina: 9 karo Walet Karo Dama trefl- Tutaj nie ogarniam Studia : 10 kier Dama kier Dama karo - ulala milutko na studiach, przyjemnie i pozytywnie, nadal się będę bardzo przykładać do studiów i to przyniesie rezultaty. Uczucia : 10 pik as kier 9 serce- Może poznam kogoś w podróży Niespodzianka : 10 karo walet trefl 10 trefl - przypływ gotówki o którą będzie trzeba zawalczyć ? Ostrzeżenie : 9 trefl- Nie stresować się ! Trochę mi śmierdzi życzeniówką w niektórych miejscach ale zobaczymy. Cytuj
Czarownica Napisano 2 Grudnia 2014 Napisano 2 Grudnia 2014 Aura: As pik Król pik Walet Kier - ogólnie pod znakiem załatwiania spraw, ale sądząc po tym walecie kierowym to chyba jednak formalności związane z załatwianiem wolnego na święta i z prezentami w dużej mierze Rodzina: 9 karo Walet Karo Dama trefl- No, że mamie będziez pomagać ogarniać jakieś drobniejsze sprawy Studia: 10 kier Dama kier Dama karo - na studiach fajnie, chyba po prostu luz, może też sytuacja, że dostaniesz pochwałę i będziesz mogła poczuć się doceniona Uczucia: 10 pik as kier 9 kier - raczej bez porywów serca tutaj, może z domu rodzinnego będziesz wzdychać do kogoś na odległość albo przez internety Niespodzianka: 10 karo walet trefl 10 trefl - niestety, nie mam pojęcia, bo nie ogarniam dziesiątek Ostrzeżenie: 9 trefl - uważać na przeziębienia Cytuj
Gość anhana Napisano 2 Grudnia 2014 Napisano 2 Grudnia 2014 Dzieki czarownicaaa )) bo juz myslalam ze dzial zamarl Cytuj
Ciastko08 - Klaudia G. Napisano 5 Grudnia 2014 Napisano 5 Grudnia 2014 Jutro obiecuje dorzucić swoje Cytuj
Gość gość5 Napisano 20 Grudnia 2014 Napisano 20 Grudnia 2014 Baaardzo zapracowana studentka, singielka Ściągnęłam z tarotowego bo w klasykach się zdecydowanie za mało dzieje Aura : As pik Król pik Walet Kier - sprawy urzedowe Cie czekaja- dajace nadzieje na spelnienie Rodzina: 9 karo Walet Karo Dama trefl- pewnie jakies pieniadze od mamy Studia : 10 kier Dama kier Dama karo - mila atmosfera, mysle, ze bez wiekszych stresow minie grudzien Uczucia : 10 pik as kier 9 serce- ojej, wyjazd poza miejscowosc sie szykuje - mila i spokojna- byc moze zaowocuje jakims zauroczeniem a moze i czyms bardziej powaznym ( w koncu Sylwester sie szykuje ) Niespodzianka : 10 karo walet trefl 10 trefl - mozesz sie splukac z kaski ito dosc powaznie ( spelnianie zachcianek czasami niezbyt dobrze sie konczy) Ostrzeżenie : 9 trefl- uwaga na stłuczki, złamania- na imprezach uwazaj na awanturnikow, bo mozesz dostac rykoszetem Cytuj
Gość anhana Napisano 26 Grudnia 2014 Napisano 26 Grudnia 2014 WERYFIKACJA Aura: Oj, momentami ciężko było , myślę, że w królu pikowym i Asie wyszły kłopoty zdrowotne. Żadnych spraw urzędowych nie było, ani tym bardziej biegania za prezentami. Rodzina: Wszystko Ok,pomaganie mamie itp, myślę, że treflowa to moja mama Studia: Było okej, pozaliczałam wszystko z bardzo dobrymi wynikami, może stąd ta dama karowa Uczucia : I tu milutko, spotkałam się przed wyjazdem z kolegą i było bardzo miło, a później faktycznie wzdychałam przez internety z domu Niespodzianka: Tu nie mam pojęcia o co chodziło ..ale na pewno się nie spłukałam z kasy Ostzreżenie: Przeziębiłam się dość poważnie na początku miesiąca Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi