Skocz do zawartości

Grudzien

gucio19

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

singielka,bezdzietna,w dodatku ostatnio aspoleczna, poszukujaca pracy ;)

Aura: Krolowa bulaw 10 bulaw 5 pucharów -> Rydwan

uczucia:Paz bulaw 2 pucharow Moc->Cesarz

dom: 9 bulaw Paz denarow odwrocony Rydwan Ksiezyc ->Kolo Fortuny

zdrowie :Cesarzowa 8 mieczy Mag->Wisielec

finanse :9 pucharów Wisielec Kolo fortuny 2 denarow->Cesarzowa

praca:Pustelnik 4 bulaw 8 mieczy odwrocone->Mag

niespodzianka: 8 mieczy Cesarz pustelnik->Mag

ostrzezenie: Krolowa denarow Paz bulaw Sprawiedliwosc->Smierc

Ogólnie będzie mi coś ciążylo. Moze coś się wyda na wyjeździe i ciężko będzie mi się z tym pogodzić.

W uczuciach nic specjalnego, wymiana wiadomości, może spotkanie z "Cesarzem".

W domu możliwe, ze gorzej, dystans, jakieś oszustwa, ale sytuacja się wyjasni?

Jak zwykle pewnie zachorują mi migdały, zatoki pod wpływem zmiennej temperatury,mozliwe jakies zamartwianie sie

Szukam jakiejs konkretnej pracy ale chyba nic z tego,przynajmniej nie w tym miesiacu, mimo ze nie bede bierna, poki co bede na utrzymaniu rodziców. Mozliwe też ze dostane jakas kase i kupie cos dla siebie. Niespodzianka: moze znowu tata trafi do szpitala?

Ostrzezenie: nie wiem....kolezanka nie chce mi oddac pieniedzy i mysle nad zlozeniem sprawy do sadu.Moze ona tutaj wyszla?

Odwdziecze się za kazdą odpowiedz na dniach :)

Edytowane przez gucio19
Napisano

Miesiąc minie Ci bardzo szybko, będziesz miała wręcz poczucie, że minął za szybko i nie zdążyłaś zrobić wszystkiego co chciałaś.

Otrzymasz jakiąś nieoczekiwaną propozycję spotkania, albo telefon. Na pewno wzbudzi to w Tobie dużo emocji więc panuj nad sobą :) mi moc pokazała mój wybuch furii więc teraz jestem do niej bardzo uprzedzona :)

Będziesz trochę odizolowana, żyła bardziej w nocy przez co będziecie trochę się unikać. Może też będziesz bardziej skupiona na samorozwoju niż na nich. Albo zwyczajnie Cię wkurzą i się odizolujesz :)

Coś związane ze sprawami kobiecymi, może po prostu bardziej bolesna miesiączka. Problem ze wzrokiem.

Zdasz się na los, niektóre wydatki muszą zawisnąć. 9 pucharów kojarzy mi się z prezentami bożonarodzeniowymi :)

Raczej bez rewelacji, to co szukasz raczej się nie znajdzie.

Odizolowanie od mężczyzny, które będzie dość bolesne. Albo wymiana jakiś ostrych słów a potem okres milczenia.

Uważaj z wydatkami, nie bądź w gorącej wodzie kąpana szczególnie jak jeździsz autem żeby uniknąć mandatu. Nie rób nic pochopnie :)

Napisano

Sporo tu działania, chyba bedziesz w ciaglym biegu, przez to grudzien zleci szybciutko.Chyba bedziesz zyła wiarą w lepsza przyszłośc.Mam wrazenie ze pod koniec miesiąca poczujesz sie samotna i opuszczona.

Dostaniesz dobrą wiadomośc dotyczacą jakiegoś mężczyzny. Najprawdopodobniej dojdzie do spotkania.Byc moze uda Ci sie go "usidlic" ;P

W domu szalenstwo przedswiateczne co moze spowodowac jakies spiecia i chec izolacji.Jakas informacja dotyczaca pracy od członka rodziny.

Prawdopodobnie jakies sprawy kobiece sie odezwą.Moze tez wkrasc sie obnizony nastrój, chandra.

Poczujesz sie spełniona, chyba zadowolą Cię prezenty,mozliwe ze jakas kasiurka wpadnie....z dwóch zrodeł ? ;P Bedziesz zadowolona.

Bedziesz nadal poszukiwac pracy, byc moze zweryfikujesz swoje cele.

Zetniesz sie z jakims mężczyzną, poczujesz sie samotna ...ale w Magu widze polepszenie sytuacji.

Nie matkuj,uwazaj na składane przez kogos obietnice,unikaj uprzedzen,nie podejmuj czegoś co nie ma przyszłości.

Gość Euterpe
Napisano

Aura: Królowa buław 10 buław 5 pucharów -> Rydwan

o ile na początku będziesz tryskać energią, skupisz się bardziej na swoim wyglądzie, może z kimś zaczniesz flirtować, zaczniesz wykazywać więcej inicjatywy w jakiejś sprawie, o tyle później może być ci bardzo ciężko, poczujesz, że już nie dasz rady unieść tego ciężaru. Pod koniec jednak pogodzisz się z tym, zostawisz za sobą nowy rok i otworzysz się w pełni na nowy.

uczucia: Paz buław 2 pucharów Moc->Cesarz

w paziu buław może przyjść wiadomość od jakiegoś pana, z którym później mile spędzisz czas :) Albo jakaś inna wiadomość, która pozwoli Ci się z czymś pogodzić. Pierwsza karta wskazuje też, że możesz chcieć się komuś przypodobać, zaczniesz ostrożniej dobierać garderobę, większa dbałość o swoje ciało i oto, co inni powiedzą. Ostatnie dwie karty mówią, że dojdziesz ze sobą do harmonii, coś w rodzaju pogodzenia się z czymś/kimś. Uspokoisz się, poczujesz się pewniejsza jutra, energia Cię nie opuści, ale możesz zacząć inaczej nią rozporządzać.

dom: 9 buław Paz denarów odwrócony Rydwan Księżyc ->Kolo Fortuny

siedzenie przed kompem i szukanie pracy, może przyjedzie ktoś z daleka albo będziesz na tego kogoś liczyć, niezadowolenie, że nie posiada się własnych, zarobionych pieniędzy, może uciekniesz w nierealne marzenia, wycofanie się

może pojedziesz gdzieś na sylwestra. Księżyc skojarzył mi się z patrzeniem przez okno na fajerwerki.

zdrowie: Cesarzowa 8 mieczy Mag->Wisielec

powinno być dobrze, ewentualnie niewielkie przeziębienie w środku miesiąca.

finanse: 9 pucharów Wisielec Kolo fortuny 2 denarów->Cesarzowa

zadowolenie jest i chociaż nie masz pracy, możesz dostać od kogoś ładne kieszonkowe pod koniec roku :)

praca: Pustelnik 4 buław 8 mieczy odwrócone->Mag

jak wspomniałam wyżej, siedzenie przed kompem i poszukiwanie ofert. Do końca roku nic się nie ruszy, ciągłe wyczekiwanie. Chociaż te odwrócone 8 mieczy może wskazują na ruch w tej dziedzinie... :co:

patrząc na tą niespodziankę, chyba jednak uda Ci się z pracą :)

Albo nawiążesz internetową znajomość z jakimś panem...

lub kolega złoży życzenia, których się od niego nie spodziewasz.

ostrzeżenie: Królowa denarów Paz buław Sprawiedliwość->Śmierć

uważaj na wydatki, nie bądź zbyt rozrzutna, naiwna, uważaj na przepisy, bądź ostrożna przy zawieraniu umowy

Napisano

Pośpiech

Spotkania kontakty dające siłę.

dystans, trzskanie drzwiami i późne powroty.

W miarę

Będziesz musiała spojrzeć na nie z innej perspektywy, decydować na co wydać.

Raczej jakieś rozmyślania, dużo umysłowej pracy

dystans w relacji z panem

Uważaj z poświęcaniem się innym