Ysabell Napisano 1 Grudnia 2014 Napisano 1 Grudnia 2014 Cześć, postawiłam sobie karty na grudzień. co w pracy: 3 puchary, 7 mieczy, 4 miecze Miecze są ogólnie korzystne dla spraw intelektualnych. Czwórka to ekonomiczne myślenie, praca intelektualna. Może nadgodziny? Czytałam, że siódemka może oznaczać odejście z jednego stanowiska i przejście na inne, ogólnie zmiany. Trójka pucharów może oznaczać pracową imprezę, która będzie w grudniu, albo po prostu pomyślność związaną z pracą w grupie. życie uczuciowe: król kijów, 10 monet, król monet ewidentnie jakiś facet się tu kręci. Nie pytałam o życie rodzinne, więc raczej wykluczam ojca. Trudno mi odgadnąć, co to połączenie może oznaczać, ale może nie spędzę tego miesiąca tylko na pracy ;-) ogólna atmosfera miesiąca: as kijów, 9 monet, 8 monet wytrwała praca, drobne prezenty, witalność, ogólnie będę zadowoloną z siebie, zapracowaną, ale niestety nadal singielką. Wydaje mi się, że te karty korespondują z tymi odnoszącymi się do pracy i nadają im pozytywny ton. Jak myślicie? proszę o komentarze Cytuj
Lena75 Napisano 2 Grudnia 2014 Napisano 2 Grudnia 2014 Przydał by sie jakis krótki opis sytuacji.... Cytuj
Lena75 Napisano 2 Grudnia 2014 Napisano 2 Grudnia 2014 co w pracy: 3 puchary, 7 mieczy, 4 miecze W pracy bez zmian, bedziesz sie nadal w niej realizowac, ,mozliwe jednak ze jest obok Ciebie ktoś fałszywy który coś knuje.Pod koniec miesiąca poczujesz wyczerpanie. życie uczuciowe: król kijów, 10 monet, król monet Pojawia sie jacys mężczyźni.Jeden "bawidamek" drugi bardziej stateczny i ułozony....ale skupisz sie bardziej na rodzinie. ogólna atmosfera miesiąca: as kijów, 9 monet, 8 monet Bedziesz bardzo aktywna, wprowadzisz w zycie jakies plany,poznasz nowych ludzi, jednak wydaje mi sie ze bardziej bedziesz skupiona na swojej pracy.Mozliwy awans albo jakas premia. Cytuj
Ysabell Napisano 2 Grudnia 2014 Autor Napisano 2 Grudnia 2014 Przydał by sie jakis krótki opis sytuacji.... zapracowana bezdzietna singielka przed trzydziestką, oto ja Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi