Skocz do zawartości

grudzień Ysabell

Ysabell

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cześć,

postawiłam sobie karty na grudzień.

co w pracy: 3 puchary, 7 mieczy, 4 miecze

Miecze są ogólnie korzystne dla spraw intelektualnych. Czwórka to ekonomiczne myślenie, praca intelektualna. Może nadgodziny? Czytałam, że siódemka może oznaczać odejście z jednego stanowiska i przejście na inne, ogólnie zmiany. Trójka pucharów może oznaczać pracową imprezę, która będzie w grudniu, albo po prostu pomyślność związaną z pracą w grupie.

życie uczuciowe: król kijów, 10 monet, król monet

ewidentnie jakiś facet się tu kręci. Nie pytałam o życie rodzinne, więc raczej wykluczam ojca. Trudno mi odgadnąć, co to połączenie może oznaczać, ale może nie spędzę tego miesiąca tylko na pracy ;-)

ogólna atmosfera miesiąca: as kijów, 9 monet, 8 monet

wytrwała praca, drobne prezenty, witalność, ogólnie będę zadowoloną z siebie, zapracowaną, ale niestety nadal singielką. Wydaje mi się, że te karty korespondują z tymi odnoszącymi się do pracy i nadają im pozytywny ton.

Jak myślicie? proszę o komentarze

Napisano

co w pracy: 3 puchary, 7 mieczy, 4 miecze

W pracy bez zmian, bedziesz sie nadal w niej realizowac, ,mozliwe jednak ze jest obok Ciebie ktoś fałszywy który coś knuje.Pod koniec miesiąca poczujesz wyczerpanie.

życie uczuciowe: król kijów, 10 monet, król monet

Pojawia sie jacys mężczyźni.Jeden "bawidamek" drugi bardziej stateczny i ułozony....ale skupisz sie bardziej na rodzinie.

ogólna atmosfera miesiąca: as kijów, 9 monet, 8 monet

Bedziesz bardzo aktywna, wprowadzisz w zycie jakies plany,poznasz nowych ludzi, jednak wydaje mi sie ze bardziej bedziesz skupiona na swojej pracy.Mozliwy awans albo jakas premia.

Napisano
Przydał by sie jakis krótki opis sytuacji....

zapracowana bezdzietna singielka przed trzydziestką, oto ja