Gość paulinqa123 Napisano 1 Grudnia 2014 Napisano 1 Grudnia 2014 (edytowane) admy i mody mam na was wy****ne. dziękuję Edytowane 31 Grudnia 2015 przez paulinqa123 Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 1 Grudnia 2014 Napisano 1 Grudnia 2014 Z kim je spedze - umowisz sie z kims, bedziesz czekala na tego kogos i gdzies pojedziecie,paz kieli sugeruje ze to nie bedzie nikt szczegolnei wazny z kim je spedze - mi tu wyglada na kube czy ex zlozy mi zyczenia ? - spoznione ale wyglada na to ze tak Cytuj
Lena75 Napisano 2 Grudnia 2014 Napisano 2 Grudnia 2014 Jak spedzisz urodziny : 7 denarów, as kielichów, 6 denarów, rydwan , paź kielichów Obstawiam wyjscie z jakimś facetem na przysłowiową lampke wina. z kim je spedzisz / 6 monet swiat paz kielichow Z tym co u góry Chyba bedzie przy "kasie"...jakiś "światowiec". czy ex zlozy CI zyczenia ? wisiu sprawka 9 dena 10 kiela ryc kiela , Oj bedzie sie bardzo wahac czy to zrobic....moim zdaniem ostatecznie tego nie zrobi. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 2 Grudnia 2014 Maestro Napisano 2 Grudnia 2014 Na pewno sama ich nie spędzisz, widać, że będzie przy Tobie rodzina i chyba ktoś do Ciebie przyjedzie, jakaś młoda osoba, co sie uwidacznia w dwóch rozdaniach : 7 denarów, as kielichów, 6 denarów, rydwan , paź kielichów i z kim je spedze / 6 monet swiat paz kielichow . Ex złozy Ci zyczenia, ale nie od razu, on się nagle przebudzi i dojdzie do wniosku, że wypada zareagować.. Cytuj
gucio19 Napisano 2 Grudnia 2014 Napisano 2 Grudnia 2014 Mysle ze spedzisz urodziny w otoczeniu rodziny czy jakiegos przyjaciela/przyjaciolki mozliwe ze mlodszej od Ciebie, bedziesz czekała na ta osobę, bedzie musiala dojechac, posiedzicie w domu ,potem moze pojdziecie na jakas impreze . co do exa mysle ze tak, ale tak jak mowisz w ostatniej chwili lub po czasie, wisielec to trochę przedłuzy, ale ryc.pucharów wychodzi z inicjatywa nie czytalam interpretacji innych, dopiero po dodaniu odpowiedzi. ale tez mi przeszlo przez mysl, ze napisze bo tak wypada a nie ze szczerej chęci Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 2 Grudnia 2014 Napisano 2 Grudnia 2014 dziękuje, myślę ze jeśli chodzi o życzenia od ex to najbardziej możliwa wersja,złoży po czasie lub pozno bo tak wypada.... przykro mi,a co do młodszej osoby to na prawde nikt nieprzychodzi mi na myśl, może będzie to kolega "mlody duchem" nie dojrzaly jak na swoj wiek Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 2 Grudnia 2014 Napisano 2 Grudnia 2014 (edytowane) Jak spedzisz urodziny : 7 denarów, as kielichów, 6 denarów, rydwan , paź kielichów Obstawiam wyjscie z jakimś facetem na przysłowiową lampke wina. z kim je spedzisz / 6 monet swiat paz kielichow Z tym co u góry Chyba bedzie przy "kasie"...jakiś "światowiec". na myśl przychodzi mi trzech... ale chyba całkiem prawdopodobne ze mój dawny chłopak przyjedzie z Austrii i wstąpi do mnie bo ostatnio dzwonił kilka razy... i do niego bardzo pasuje pazik kielichów ;D i ten opis co dodałaś mnie oświecił ;D czy ex zlozy CI zyczenia ? wisiu sprawka 9 dena 10 kiela ryc kiela , Oj bedzie sie bardzo wahac czy to zrobic....moim zdaniem ostatecznie tego nie zrobi. Edytowane 2 Grudnia 2014 przez paulinqa123 Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 2 Grudnia 2014 Napisano 2 Grudnia 2014 weryfikacje dodam 11go lub 12go grudnia Cytuj
Gość Euterpe Napisano 2 Grudnia 2014 Napisano 2 Grudnia 2014 spędzisz ten czas w gronie znanych, życzliwych, pozytywnie do Ciebie nastawionych osób. Stare, dobre grono znajomych. Jeżeli nie w 100%, to chociaż w większości będą to dziewczyny. od exa chyba wiadomości nie dostaniesz... baw się dobrze! Cytuj
pretoria Napisano 2 Grudnia 2014 Napisano 2 Grudnia 2014 Ten dzień będzie dość fajnym dniem Mnie się nasunęło, że może go spędzisz z kimś kto ma na Ciebie oko. Co do exa wg mnie niestety nie. Miłego ;D Cytuj
fionaaa Napisano 3 Grudnia 2014 Napisano 3 Grudnia 2014 Też myślę, że sama ich nie spędzisz, ale na życzenia od ex chyba nie nadejdą. Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 11 Grudnia 2014 Napisano 11 Grudnia 2014 (edytowane) no i jestem po.... niestety ex nie złożył mi życzeń, urodziny spędziłam nijak... rano byłam sama w domu, a na wieczór poszłam do pracy.... ale za to otrzymałam wiele pięknych życzeń od znajomych i rodziny, kilka słodyczy od klientów oraz od szefowstwa winko,róże i życzenia więc było mi bardzo miło i przyjemnie, nie spodziewałam sie... natomiast przykro mi trochę że ex nie napisał nawet: 100 lat... tym bardziej że 3 mies. temu ja się bardzo postarałam dla niego Edytowane 11 Grudnia 2014 przez paulinqa123 Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 12 Grudnia 2014 Napisano 12 Grudnia 2014 własnie otrzymałam życzenia od ex, dzień po moich urodzinach... karty to pięknie pokazały Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi