Skocz do zawartości

Sytuacja finansowa w grudniu (ZWERYFIKOWANY)

Inez2503

Rekomendowane odpowiedzi

• Maestro
Napisano

Jaka będzie nasza sytuacja finansowa w grudniu?

Słonce As kielichów 6 kielichów dołozona Śmierć Kapłanka 4 monet

na pewno nie wpłynie ona na nasz stosunek do siebie i nasze wzajemne uczucia, powinno się polepszyć, widać potem zmianę i moje oszczędzanie;)

A jakiś krótki opis sytuacji obecnej? :P Jest stabilnie, problemy?

Jest fatalnie...oboje pracujemy, ja mam stały dochód, on nieregularny i raz jest kasa, raz jest jej brak...;/

Gość paulinqa123
Napisano

ogólnie nie będzie źle, ale troche mało tutaj monet, uważam że w pewnym momencie może być mały kryzys finansowy, zahwianie finansowe, ale Ty to podciagniesz i wyjdziesz na prostą

Napisano

A jakiś krótki opis sytuacji obecnej? :P Jest stabilnie, problemy?

Napisano
Jaka będzie nasza sytuacja finansowa w grudniu?

Słonce As kielichów 6 kielichów dołozona Śmierć Kapłanka 4 monet

na pewno nie wpłynie ona na nasz stosunek do siebie i nasze wzajemne uczucia, powinno się polepszyć, widać potem zmianę i moje oszczędzanie;)

Myślę, że finanse nie będą najważniejsze w tym miesiącu. Chyba za bardzo martwisz się, czy na wszystko wystarczy, ale widać też, że spokojnie podejdziesz to problemów. Po prostu będziesz wydawała tylko na najpotrzebniejsze rzeczy.

Gość Euterpe
Napisano

Jaka będzie nasza sytuacja finansowa w grudniu? Słońce As kielichów 6 kielichów dołożona Śmierć Kapłanka 4 monet

pierwsze trzy karty to kasa wydana na prezenty, na najbliższych i wielka radość z tego. Ostatnie trzy mówią o przypływie rozsądku, powrocie do rzeczywistości i zawieszeniu w wydatkach.

ogólnie to z głodu nie umrzecie, pofolgujecie sobie, ale też jakiś grosz powinien zostać. Na każdej z tych kart nikt nie jest biedny, a i ta osóbka z 4 denarów też na pewno nie ma pustej skrzyni.

Napisano

Sprawy rodzinne trochę przyćmią finanse moim zdaniem, może był małe załamanie np wydatkami właśnie na sprawy rodzinne ale tragedii większej nie będzie :)

Napisano

Mi to bardziej wyglada na lekka rozrzutność przed swietami....prezenty dla rodziny...moze jakis nieplanowany zakup do domu...6 kielichów mi czesto pokazuje upiekszanie domu ... po świetach...moze lekkie zaciskanie pasa ale tragedii nie bedzie :)

• 1 miesiąc temu...
  • Maestro
Napisano

Musiałam liczyc na siebie, on miał troche pieniędzy, ale szybko wydał, potem zarobił znowu, ale...przepił...Dobrze, że jestem niezalezna..Tak mysle, ze ta Śmierc pokazała zakończenie relacji:)

• Lubię to! 1