Lulu86 Napisano 2 Grudnia 2014 Napisano 2 Grudnia 2014 relacja z przeszłości kiedyś było super teraz sie do siebie nieodzywamy jest wrogo i nieprzyjemnie głownie przez plotki. Chciałabym zeby sie poprawiło. Co na to karty.jak bedzie z relacja.;; papiez umiarkowanie księżyc głupiec 4 bulawy. Wydaje sie ze przez te plotki to juz chyba gorzej sie nie da.mysle ze chyba nic sie nie da zrobic ciagle plotki i jakies niedomowienia. On byc moze jest w jakimś poważnym zwiazku. Przykro mi z powodu całej sytuacji. Cytuj
Gość grimmoire Napisano 2 Grudnia 2014 Napisano 2 Grudnia 2014 wygląda na to, że pan jest już z kimś (Kapłan), a ewentualne próby załagodzenia sytuacji i intencje mogą być mylnie odczytane(Księżyc, Głupiec) w stronę romansu (Głupiec, 4 buław) Cytuj
afercia Napisano 2 Grudnia 2014 Napisano 2 Grudnia 2014 jak bedzie z relacja: papiez umiarkowanie księżyc głupiec 4 bulawy. Pan chyba czuje się urażony, papież jest taki moim zdaniem zadufany siedzi wysoko i wszystkich ocenia umiarkowanie stopuje relację, przez jakieś niedomówienie, nieodpowiedzialne zachowanie i w 4ce widzę 2 rozwiązania: albo radość z pogodzenia się i wyjaśnienia albo odejście i ci ludzie machają do ciebie na pożegnanie.. Cytuj
Czarownica Napisano 3 Grudnia 2014 Napisano 3 Grudnia 2014 Lulu co to za temat wątku? Nie jesteś tu nowa, żeby walić po oczach takimi... Wszyscy tu proszą o pomoc w interpretacji. Cytuj
Lulu86 Napisano 3 Grudnia 2014 Autor Napisano 3 Grudnia 2014 A co złe jest z tym tytułem. Nie za bardzo rozumiem tych zasad. Cytuj
Sanya Napisano 3 Grudnia 2014 Napisano 3 Grudnia 2014 Papież, Umiarkowanie, Księżyc, Głupiec, 4 buław Nic się nie zmieni w Waszej relacji, nadal będziecie między sobą zachowywać dystans, zapewne przez te niejasności. Głupiec u mnie pokazał odejście od relacji, tzn. oprócz braku kontaktu również totalne zobojętnienie, pójście inną drogą. 4 buław może tutaj dopowiadać, że któreś z Was wejdzie w związek i to będzie właśnie przyczynkiem do odcięcia się. Cytuj
Lulu86 Napisano 3 Grudnia 2014 Autor Napisano 3 Grudnia 2014 Bardzo wam dziekuje za pomoc. Facet jest w zwiazku absolutnie mnie żaden romans nie interesuje, także chciałam zeby tylko było miło. Cytuj
Lena75 Napisano 4 Grudnia 2014 Napisano 4 Grudnia 2014 jak bedzie z relacja.;; papiez umiarkowanie księżyc głupiec 4 bulawy. Moim zdaniem nic sie nie zmieni.Bedzie tak jak jest.Myślę ze panu jest tak wygodnie i dobrze sie z tym czuje.W ostatnich trzech kartach widze raczej Twoja nadzieje na rozpoczecie nowej drogi w tej relacji czyli pogodzenie , które da Ci spokój i harmonie (4 buław) Cytuj
Czarownica Napisano 4 Grudnia 2014 Napisano 4 Grudnia 2014 A co złe jest z tym tytułem. Nie za bardzo rozumiem tych zasad. To, że dałaś temat "Proszę o interpretację", a dopiero ja zmieniłam go na "Relacja z Panem". Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi