Skocz do zawartości

Relacja na miesiąc(ZWERYFIKOWANY)

afercia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Przeszłość:

Król kielichów Zmartwychwstanie Rydwan Królowa mieczy

On był zawsze ciepłym kumplem, jednak dzieliła nas odległość i czasami ja byłam zbyt cięta. Z jego inicjatywy znajomość zmartwychwstała.

Relacja w ciągu najbliższego miesiąca

Karta główna: 2 kielichów

Tło: Królowa kielichów 10 pucharów 10 monet wypadł mi z talii paź buław i czuję że powinien tutaj być na końcu

Będziemy rozmawiać, więcej wymieniać się energią, może się spotkamy. Ja będę jakaś nie w sosie, cięta, zimna, analityczna. Pan będzie jednak próbował flirtować jak to pazik, zupełnie niezobowiązująco. Dużo ciepłych uczuć się wyklaruje.

Jak chciałabym aby wyglądała znajomość:

karta główna: 2 kielichów

Tło: 8 monet 2 mieczy As pucharów

Chciałabym spędzać z nim więcej czasu, ale nie jestem tego pewna, bo boję się że będzie mi przeszkadzał w studiowaniu. Ale chciałabym ciepłych uczuć w asie.

Gość Linkinia
Napisano

Przeszłość:

Król kielichów Zmartwychwstanie Rydwan Królowa mieczy

Tu króciutko: Kielichowy to wrażliwy facet, dla którego ta relacja znaczyła więcej niż dla Ciebie jako mieczowej.

Tło: Królowa kielichów 10 pucharów 10 monet wypadł mi z talii paź buław i czuję że powinien tutaj być na końcu

Bardzo ładna karta na relację, która zapowiada zbliżenie, dobre porozumienie i kontakt.

Jesteś już tutaj lepiej do niego nastawiona, o wiele cieplej. Masz aż dwie dziesiątki, dlatego myślę, że ten miesiąc będzie dość przełomowy dla was. Relacja wejdzie na wyższy poziom, powinniście się spotykać (10 denarów). Paź buław - zaproszenia, propozycje, inicjatywy. Flircik też ;)

Patrząc na te karty mam wrażenie, że z jednej strony chciałabyś, żeby był gdzieś obok, a z drugiej nie byłoby Ci smutno, jakby relacji nie było...

Napisano

Dziękuję :serducho:

Dla niego faktycznie nasza znajomość znaczyła zawsze więcej, zawsze pisał nawet jak ja go często olewałam. A teraz sama nie wiem co mi odbiło :D

Napisano

Rozmowy ,rozmowy ...spotkanie.Otworzysz sie na niego emocjonalnie, wasze relacje wejda na inny , wyzszy poziom...póki co w tym miesiącu widze relacje przyjacielskie z mozliwością rozwinięcia w cos więcej.

Ja tu widze ze jestes skłonna dostosowac sie do niego by spedzac razem czas, 2 Mieczy - rozmowy As pucharów -uczucia. Myslę że chciałabyś żeby z relacji koleżensko-przyjacielskich przejsc na relacje miłosną.

• 2 miesiące temu...
Napisano

Pan przyznał się że dziecko w drodze :P chociaż trochę rozmawialiśmy ale tylko na stopie koleżeńskiej