Skocz do zawartości

Czy odezwie się w tym tygodniu

afercia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Czy pewien mężczyzna odezwie się w tym tygodniu?

Rycerz mieczy Paź buław Król mieczy

Męsko. Będzie chciał, nawet chciałby poflirtować, ale chyba zrezygnuje.

Jakie będą konsekwencje jeśli odezwę się pierwsza? [Mam z tym duży problem, zawsze pozostawiam to facetom :) szczególnie że inicjowałam ostatnio ja rozmowę]

3 monet 7 monet Księżyc 9 pucharów

Tutaj nie wiem czy będzie zmęczony po pracy i szybko się zmyje? Czy raczej będziemy mieć oboje z tego jakiś zysk, poznamy się lepiej, poznamy się od innej strony?

Będę wdzięczna za pomoc :)

Napisano

Mam wrazenie ze on sie odezwie pierwszy i nada ton rozmowie na poczatku.

Wyglada jakbys sie przymierzala czy pierwsza zaczac, oceniasz zyski i straty, ale raczej na przymierzaniu sie skonczy i w koncu pogadasz raczej z kims innym o tym, gadajac jak to bys chciala pogadac z nim , ale sie zastanawiasz.;)

• Lubię to! 1
Napisano

On się odezwie zdecydowanie pierwszy. A co do Twoich kart, to nie trafiłabyś chyba na szczególnie dobry moment, raczej na taki, gdy on chciałby się w spokoju zrelaksować.

• Lubię to! 1
  • Maestro
Napisano

Odezwie się, ale jakoś tak chłodno, służbowo. Jeśli TY odezwiesz się pierwsza, to możecie pogadać, ale potem on powie, że ma niby coś do zrobienia, że zadzwoni później i tego nie uczyni..

• Lubię to! 1
Napisano

On się raczej odezwie, ale wiele bym się po tym odezwaniu nie spodziewała.

• Lubię to! 1
Napisano

Rycerz mieczy Paź buław Król mieczy[/b]

U mnie panowie mieczowi to tacy: porozmawiać można ale szybko a potem pełne odcięcie. Więc zadzwoni ale nic z tego nie wyniknie.

Jakie będą konsekwencje jeśli odezwę się pierwsza? [Mam z tym duży problem, zawsze pozostawiam to facetom :) szczególnie że inicjowałam ostatnio ja rozmowę]

Będziesz zbierała sie na rozmowę ale chyba zostawisz to w spokoju, bedzie takie zastanawianie sie co mogłoby byc gdybym zadzwoniła, a nóż było by fajnie.

• Lubię to! 1
Napisano

Odp.1

Uważam, że nie odezwie się w tym tygodniu.

Odp.2

3 monety - masz szansę go rozkochać w sobie lub ogólnie znaczenie do tego pytania to szukanie kontaktu

7 monet - tym ruchem możesz mu zainponować, ale raczej jest to wskazówka abys uzbroiła się w cierpliwość, nich on zrobi to pierwszy.

księżyc - zdaj się na intuicję, która Ci mówi "nie rób tego, to nie zgodne z Tobą", bo jestes tradycjonalna i to męczyzna powinien zrobic pierwszy krok.

Też tak uważam, co ma byc to bedzie. Powodzenia ;-)

• Lubię to! 1
Napisano

Dziękuję!

On się odezwie zdecydowanie pierwszy. A co do Twoich kart, to nie trafiłabyś chyba na szczególnie dobry moment, raczej na taki, gdy on chciałby się w spokoju zrelaksować.

Właśnie się tego boję, że przeszkodzę mu w odpoczywaniu po ciężkim dniu bo ja mam takie wyczucie, że pożal się Boże :P

Odezwie się, ale jakoś tak chłodno, służbowo. Jeśli TY odezwiesz się pierwsza, to możecie pogadać, ale potem on powie, że ma niby coś do zrobienia, że zadzwoni później i tego nie uczyni..

Do tej pory ja tak robiłam w relacji z nim i nie raz po tygodniu pisał że miałam napisać jak np wrócę z kina xD

Rycerz mieczy Paź buław Król mieczy[/b]

U mnie panowie mieczowi to tacy: porozmawiać można ale szybko a potem pełne odcięcie. Więc zadzwoni ale nic z tego nie wyniknie.

Będziesz zbierała sie na rozmowę ale chyba zostawisz to w spokoju, bedzie takie zastanawianie sie co mogłoby byc gdybym zadzwoniła, a nóż było by fajnie.

Typowa ja, skończę na gdybaniu :D

Odp.1

Uważam, że nie odezwie się w tym tygodniu.

Odp.2

3 monety - masz szansę go rozkochać w sobie lub ogólnie znaczenie do tego pytania to szukanie kontaktu

7 monet - tym ruchem możesz mu zainponować, ale raczej jest to wskazówka abys uzbroiła się w cierpliwość, nich on zrobi to pierwszy.

księżyc - zdaj się na intuicję, która Ci mówi "nie rób tego, to nie zgodne z Tobą", bo jestes tradycjonalna i to męczyzna powinien zrobic pierwszy krok.

Też tak uważam, co ma byc to bedzie. Powodzenia ;-)

To, że mnie tak wychowali to największe moje przekleństwo! Jak jest kumpel to nie mam problemu, ale jak mężczyzna zaczyna mi się podobać to nagle kompletna blokada. Jako 5latka dostałam straszną burę, że powiedziałam pierwsza `cześć` do kolegi z przedszkola i tak to się za mną ciągnie niestety.

Napisano

Czy pewien mężczyzna odezwie się w tym tygodniu?

Rycerz mieczy Paź buław Król mieczy

Odezwie się i to w dość niedługim czasie :)

Jakie będą konsekwencje jeśli odezwę się pierwsza?

Mam wrażenie, że będzie zajęty, w związku z tym odpowiedź, kontakt z nim nie będą satysfakcjonujące. Nie będziesz do końca zadowolona (9 pucharów).

• Lubię to! 1
Gość Euterpe
Napisano

Czy pewien mężczyzna odezwie się w tym tygodniu? Rycerz mieczy Paź buław Król mieczy

rycerz mieczy wskazuje u mnie kontakt, paź buław wiadomość, ale król mieczy się odcina. Jeżeli już to tak na szybko.

Zależy też czy kontaktujecie się od czasu do czasu, czy relacja została urwana pół roku temu. Jeżeli trafiłam w drugą opcję (albo gdzieś koło tego), to chłopak nie wykona ruchu, bo się odciął.

Jakie będą konsekwencje jeśli odezwę się pierwsza? 3 monet 7 monet Księżyc 9 pucharów

porozmawiacie na stopie koleżeńskiej, wymienicie się informacjami, dowiesz się chyba tego, co chciałaś, ale pozostanie niedosyt, jakaś nutka niepewności może się pojawić. 9 pucharów wskazuje na zadowolenie. Księżyc z ostatnią kartą (+król mieczy) mogą sugerować, że pan nagle się ulotni, odejdzie do swojej "samotni".

• 2 tygodnie później...
Napisano

WERYFIKACJA

On się nie odezwał, a ja zwyczajnie nie miałam czasu więc karty pokazały moje zapracowanie

Dziękuję wszystkim za odpowiedzi :serducho: