Gość Linkinia Napisano 3 Grudnia 2014 Napisano 3 Grudnia 2014 Odwdzięczę się za każdą interpretację Jestem singlem, nie chodzę na randki. W ostatnim miesiącu ładnie rozwinęły mi się relacje z trzema kolegami. Jeden z nich jest zajęty, więc relacja czysto koleżeńska, on próbuje mnie zeswatać ze swoim kumplem D. Owy D. bardzo odpowiada mi pod względem charakteru, fizycznie niezbyt, planujemy kolejne spotkania na kawę, obiad itp. Jak będzie wyglądała moja relacja z D. w grudniu? Król mieczy, 5 buław, 2 mieczy --> HB VII Rydwan Jest bardzo inteligentny, oczytany, myślę, że król mieczy dobrze go opisuje. Następnie jest karta interakcji, więc sądzę, że jeszcze pogadamy i się spotkamy. 2 mieczy może pokazywać jego nieśmiałość i brak zdecydowanych posunięć, dystans. Może nie będę wiedziała, na co mogę liczyć. Jest jeszcze R., który bardzo mi się podoba, ale postanowiłam sobie odpuścić i zostać przy kolegowaniu. Jak będzie wyglądała moja relacja z R. w grudniu? As kielichów, Rycerz buław, 3 mieczy --> HB IV Cesarz Zachowa się w taki sposób, że mnie rozczaruje albo zrani. Spontanicznie zapytałam się kart, jakie będzie najważniejsze wydarzenie w uczuciach w grudniu? Król kielichów, 4 buław, Rycerz buław --> HB IV Cesarz Karty mogły pokazać rozwijanie się, zacieśnianie relacji z wymienionymi wyżej panami albo randkę z jednym z nich/miłe spotkanie. Jak myślicie? Cytuj
Grahanka Napisano 3 Grudnia 2014 Napisano 3 Grudnia 2014 Jak będzie wyglądała moja relacja z D. w grudniu? Król mieczy, 5 buław, 2 mieczy --> HB VII Rydwan Pan jest typem oziębłym, myślę, że nie zna kobiet i nie umie o nie zabiegać, stąd jego ciągłe poszukiwania i nie zrozumienie ze strony kobiet. Spotkanie się, rozmowy będą zażarte, konwersacja gorąca. Generalnie bedzie chciał udowodnić swoje racje. Zirytuje Cie swoja postawą i zniechęci. Będziesz się wahać, czy podtrzymać jeszcze tą znajomość. Zaistniała sytuacja wcale nie bedzie swiadczyc o tym, że nie wpadłaś mu w oko, on po prostu nie umie mówić ani pokazywać uczuć. Zdusie jes w sobie. Rydwan pokazuje, że kazdy z Was pójdzie w swoją stronę. (Nie zagłębiaj się w to co się stało, sama powiedziałaś, że Ci się nie podoba, a nawet jesli brzydal to powinnas z przyjemnością na niego patrzeć, jego ruchy, miny... ;-) Jest jeszcze R., który bardzo mi się podoba, ale postanowiłam sobie odpuścić i zostać przy kolegowaniu. Jak będzie wyglądała moja relacja z R. w grudniu? As kielichów, Rycerz buław, 3 mieczy --> HB IV Cesarz Facet z temperamentem, wie czego chce. Nie tylko Tobie się podoba. Widać miłe początki, zauroczenie, ale w rezultacie Cie rozczaruje. Spontanicznie zapytałam się kart, jakie będzie najważniejsze wydarzenie w uczuciach w grudniu? Król kielichów, 4 buław, Rycerz buław --> HB IV Cesarz W końcu się coś zadzieje w Twoim życiu uczuciowym, będziesz odkrywac nowe drogi: męczyzn i ich charaktery. Oni też będą o Tobie rozmyślać, zawrócisz im w głowie. Nie bedzie kontaktów fizycznych, ale uczucia bedą Was rozpalac. Myślę, że sama sobie zadziwisz w tym miesiącu. Powodzenia! Cytuj
Sanya Napisano 3 Grudnia 2014 Napisano 3 Grudnia 2014 Jak będzie wyglądała moja relacja z D. w grudniu? Król mieczy, 5 buław, 2 mieczy --> HB VII Rydwan Wydaje mi się, że Pan to typ dominujący, w związku z czym może dojść między Wami do wymiany zdań, czegoś w rodzaju konkurowania ze sobą, przez co Wasze drogi się troszkę rozminą, możecie się oddalić od siebie. Rydwan często mi pokazuje pójście w inną stronę. Jest jeszcze R., który bardzo mi się podoba, ale postanowiłam sobie odpuścić i zostać przy kolegowaniu. Jak będzie wyglądała moja relacja z R. w grudniu? As kielichów, Rycerz buław, 3 mieczy --> HB IV Cesarz Może tutaj Wam wypaść jakieś spotkanie, któreś wyjdzie z inicjatywą, ale pokazuje się rozczarowanie, jakiś niesmak.. Spontanicznie zapytałam się kart, jakie będzie najważniejsze wydarzenie w uczuciach w grudniu? Król kielichów, 4 buław, Rycerz buław --> HB IV Cesarz Widzę randkowanie w tej 4 buław, może jakaś impreza, w każdym bądź razie jest dwóch panów i wokół nich będzie oscylować Twoje życie uczuciowe Cytuj
Gość Euterpe Napisano 3 Grudnia 2014 Napisano 3 Grudnia 2014 Jak będzie wyglądała moja relacja z D. w grudniu? Król mieczy, 5 buław, 2 mieczy --> HB VII Rydwan król mieczy + 2 miecze + rydwan - pan się chyba odetnie lub pozostanie w cieniu... w pięciu buławach może być jakaś rozmowa, ale przy tych mieczach to bardziej potyczka intelektualna albo walka na to, kto się pierwszy odezwie... Może również wskazywać niewielkie nerwy spowodowane jego chłodną postawą, pytania typu "czego on w ogóle chce?" itp. Jak będzie wyglądała moja relacja z R. w grudniu? As kielichów, Rycerz buław, 3 mieczy --> HB IV Cesarz pan Ci się bardzo podoba, potrafi sprawić, że zaczyna Cię przepełniać uczucie w całym ciele. Może pojawić się jakaś wiadomość od niego, ale chyba nie będzie to nic miłego... Ewentualnie poczujesz się obrażona na niego z innych względów. Pan widać aktywny i lubi kierować sytuacją. Może wyskoczy z jakąś propozycją w ostatniej chwili, a Ty już będziesz mieć na ten czas plany... as kielichów z 3 mieczy skojarzył mi się z łzami - uważaj, abyś przez jego działania nie płakała. On też może to robić nieświadomie, pod wpływem chwili/emocji. Spontanicznie zapytałam się kart, jakie będzie najważniejsze wydarzenie w uczuciach w grudniu? Król kielichów, 4 buław, Rycerz buław --> HB IV Cesarz będziesz ciągle marzyć o swoim idealnym panu lub o kimś konkretnym. Starasz się też zatrzymać wszystkie uczucia i emocje z nim związane w sobie. Rycerz buław zwiastuje, że ktoś (może w jego charakterze) wyrwie Cię z tej zadumy. Jest tutaj działanie jakiegoś mężczyzny - może R Cytuj
afercia Napisano 3 Grudnia 2014 Napisano 3 Grudnia 2014 Jak będzie wyglądała moja relacja z D. w grudniu [B] Król mieczy, 5 buław, 2 mieczy --> HB VII Rydwan[/b] Chyba trochę się posprzeczacie na poziomie tzn. inteligentna i burzliwa rozmowa, gdzie oboje macie różne postawy co może cię wkurzyć i będziesz chciała się odciąć, dużo ruchu w relacji ale nie powiedziałabym że będzie z tego w tym miesiące love story Jak będzie wyglądała moja relacja z R. w grudniu? As kielichów, Rycerz buław, 3 mieczy --> HB IV Cesarz Masz do niego ciepłe uczucia, ale on chyba trochę podrywacz jest i chyba tym Cię zrani Spontanicznie zapytałam się kart, jakie będzie najważniejsze wydarzenie w uczuciach w grudniu? Król kielichów, 4 buław, Rycerz buław --> HB IV Cesarz Jakaś impreza gdzie bardzo uczuciowy pan okaże się rasowym flirciarzem Albo miłe pożegnanie przed wyjazdem na święta Cytuj
Lena75 Napisano 4 Grudnia 2014 Napisano 4 Grudnia 2014 Jak będzie wyglądała moja relacja z D. w grudniu? Król mieczy, 5 buław, 2 mieczy --> HB VII Rydwan Pan nieco wycofany...chciałby a boi sie.W rydwanie widze ze jednak coś ruszy w tej relacji. Jest jeszcze R., który bardzo mi się podoba, ale postanowiłam sobie odpuścić i zostać przy kolegowaniu. Jak będzie wyglądała moja relacja z R. w grudniu? As kielichów, Rycerz buław, 3 mieczy --> HB IV Cesarz Pan zadziała spontanicznie , ale chyba Cie rozczaruje.Rycek Buław kojarzy mi sie takim "bawidamkiem" więc uwazaj na niego bo moze Cie zranić.Suma Cesarz ...wydaje mi sie ze w tej relacji pozostanie tak jak jest. Spontanicznie zapytałam się kart, jakie będzie najważniejsze wydarzenie w uczuciach w grudniu? Król kielichów, 4 buław, Rycerz buław --> HB IV Cesarz Spotkasz wielu mężczyzn...z jednym nawet moze sie wywiązać romans. Cytuj
gucio19 Napisano 4 Grudnia 2014 Napisano 4 Grudnia 2014 Odwdzięczę się za każdą interpretację Jestem singlem, nie chodzę na randki. W ostatnim miesiącu ładnie rozwinęły mi się relacje z trzema kolegami. Jeden z nich jest zajęty, więc relacja czysto koleżeńska, on próbuje mnie zeswatać ze swoim kumplem D. Owy D. bardzo odpowiada mi pod względem charakteru, fizycznie niezbyt, planujemy kolejne spotkania na kawę, obiad itp. Jak będzie wyglądała moja relacja z D. w grudniu? Król mieczy, 5 buław, 2 mieczy --> HB VII Rydwan Jest bardzo inteligentny, oczytany, myślę, że król mieczy dobrze go opisuje. Następnie jest karta interakcji, więc sądzę, że jeszcze pogadamy i się spotkamy. 2 mieczy może pokazywać jego nieśmiałość i brak zdecydowanych posunięć, dystans. Może nie będę wiedziała, na co mogę liczyć. Jest jeszcze R., który bardzo mi się podoba, ale postanowiłam sobie odpuścić i zostać przy kolegowaniu. Jak będzie wyglądała moja relacja z R. w grudniu? As kielichów, Rycerz buław, 3 mieczy --> HB IV Cesarz Zachowa się w taki sposób, że mnie rozczaruje albo zrani. Spontanicznie zapytałam się kart, jakie będzie najważniejsze wydarzenie w uczuciach w grudniu? Król kielichów, 4 buław, Rycerz buław --> HB IV Cesarz Karty mogły pokazać rozwijanie się, zacieśnianie relacji z wymienionymi wyżej panami albo randkę z jednym z nich/miłe spotkanie. Jak myślicie? Bez patrzenia na int. innych: z panem D . moze dojsc do jakiegos spiecia, wymiany zdan, ale on wyjdzie z inicjatywą pogodzenia Pan R. : Może być szansa na romans, jednak może się okazać ze jest zajęty Najwazniejsze wydarzenie: Mi się wydaje, że rycerz sam do Ciebie przyjedzie I bedzie to odwzajemnione uczucie, moze nawet zwiazek. Cytuj
roszpunka79 Napisano 4 Grudnia 2014 Napisano 4 Grudnia 2014 Jak będzie wyglądała moja relacja z D. w grudniu? Król mieczy, 5 buław, 2 mieczy --> HB VII Rydwan Chyba z tego swatania nici będą- wg mnie 2 mieczy na końcu zamyka sprawę. Mogą być jakieś problemy z dogadaniem się z nim albo ktoś jeszcze wkradnie się ktoś jeszcze w łaski jego lub Twoje. Ewentualnie jakiś niefajny incydent między wami będzie miał miejsce- kłótnia, nerwowa atmosfera coś w ten deseń. Luzu tu nie widać na pewno. Któreś z Was da nogę. Jak będzie wyglądała moja relacja z R. w grudniu? As kielichów, Rycerz buław, 3 mieczy --> HB IV Cesarz R. może znaleźć jakiś nowy obiekt westchnień- as+rycerz buławowy. Co faktycznie może Cię zranić do żywego. Ewentualnie uderzy do Ciebie w konkury, ale ostatecznie da jakąś plamę, po której poczujesz niesmak i smutek. Spontanicznie zapytałam się kart, jakie będzie najważniejsze wydarzenie w uczuciach w grudniu? Król kielichów, 4 buław, Rycerz buław --> HB IV Cesarz Jakaś impreza, spotkanie lub spotkania, w czasie których możesz kogoś poznać lub poczujesz się doceniona przez faceta lub facetów i to poprawi Ci nastrój. Cytuj
Gość Linkinia Napisano 5 Stycznia 2015 Napisano 5 Stycznia 2015 WERYFIKACJA Dopisałam kolorem przy mojej interpretacji. DZIĘKUJĘ Jak będzie wyglądała moja relacja z D. w grudniu? Król mieczy, 5 buław, 2 mieczy --> HB VII Rydwan Jest bardzo inteligentny, oczytany, myślę, że król mieczy dobrze go opisuje. Następnie jest karta interakcji, więc sądzę, że jeszcze pogadamy i się spotkamy. 2 mieczy może pokazywać jego nieśmiałość i brak zdecydowanych posunięć, dystans. Może nie będę wiedziała, na co mogę liczyć. Widziałam go tylko na uczelni, a wtedy zachowywał dystans. Odezwałam się do niego w przerwie świątecznej i trochę popisaliśmy przez internet, angażował się, sporo się o nim dowiedziałam, przygotował dla mnie coś, co jest związane z moim hobby. Czuję, że mnie lubi, ale tylko lubi i nie sądzę, by chciał wyjść poza stopę koleżeńską. Jest jeszcze R., który bardzo mi się podoba, ale postanowiłam sobie odpuścić i zostać przy kolegowaniu. Jak będzie wyglądała moja relacja z R. w grudniu? As kielichów, Rycerz buław, 3 mieczy --> HB IV Cesarz Zachowa się w taki sposób, że mnie rozczaruje albo zrani. Relacja była w porządku, niczego przykrego nie powiedział ani nie zachował się źle. As kielichów i rycerz buław wskazują na zabawny flirt między nami. 3 mieczy to ukłucie zazdrości, jakie poczułam, gdy został oznaczony na imprezie urodzinowej jakiejś dziewczyny. Spontanicznie zapytałam się kart, jakie będzie najważniejsze wydarzenie w uczuciach w grudniu? Król kielichów, 4 buław, Rycerz buław --> HB IV Cesarz Karty mogły pokazać rozwijanie się, zacieśnianie relacji z wymienionymi wyżej panami albo randkę z jednym z nich/miłe spotkanie. Karty pokazały spotkanie grupowe, które było bardzo miłe, był na nim wspomniany wyżej kolega. Spotkałam się też z moim ex przyjacielem, a nie spodziewałam się, że go zobaczę. Jak myślicie? Jak będzie wyglądała moja relacja z D. w grudniu?Król mieczy, 5 buław, 2 mieczy --> HB VII Rydwan Pan jest typem oziębłym, myślę, że nie zna kobiet i nie umie o nie zabiegać, stąd jego ciągłe poszukiwania i nie zrozumienie ze strony kobiet. Spotkanie się, rozmowy będą zażarte, konwersacja gorąca. Generalnie bedzie chciał udowodnić swoje racje. Zirytuje Cie swoja postawą i zniechęci. Będziesz się wahać, czy podtrzymać jeszcze tą znajomość. Zaistniała sytuacja wcale nie bedzie swiadczyc o tym, że nie wpadłaś mu w oko, on po prostu nie umie mówić ani pokazywać uczuć. Zdusie jes w sobie. Rydwan pokazuje, że kazdy z Was pójdzie w swoją stronę. (Nie zagłębiaj się w to co się stało, sama powiedziałaś, że Ci się nie podoba, a nawet jesli brzydal to powinnas z przyjemnością na niego patrzeć, jego ruchy, miny... ;-) Jest jeszcze R., który bardzo mi się podoba, ale postanowiłam sobie odpuścić i zostać przy kolegowaniu. Jak będzie wyglądała moja relacja z R. w grudniu? As kielichów, Rycerz buław, 3 mieczy --> HB IV Cesarz Facet z temperamentem, wie czego chce. Nie tylko Tobie się podoba. Widać miłe początki, zauroczenie, ale w rezultacie Cie rozczaruje. Spontanicznie zapytałam się kart, jakie będzie najważniejsze wydarzenie w uczuciach w grudniu? Król kielichów, 4 buław, Rycerz buław --> HB IV Cesarz W końcu się coś zadzieje w Twoim życiu uczuciowym, będziesz odkrywac nowe drogi: męczyzn i ich charaktery. Oni też będą o Tobie rozmyślać, zawrócisz im w głowie. Nie bedzie kontaktów fizycznych, ale uczucia bedą Was rozpalac. Myślę, że sama sobie zadziwisz w tym miesiącu. Powodzenia! Jak będzie wyglądała moja relacja z D. w grudniu?Król mieczy, 5 buław, 2 mieczy --> HB VII Rydwan Wydaje mi się, że Pan to typ dominujący, w związku z czym może dojść między Wami do wymiany zdań, czegoś w rodzaju konkurowania ze sobą, przez co Wasze drogi się troszkę rozminą, możecie się oddalić od siebie. Rydwan często mi pokazuje pójście w inną stronę. Jest jeszcze R., który bardzo mi się podoba, ale postanowiłam sobie odpuścić i zostać przy kolegowaniu. Jak będzie wyglądała moja relacja z R. w grudniu? As kielichów, Rycerz buław, 3 mieczy --> HB IV Cesarz Może tutaj Wam wypaść jakieś spotkanie, któreś wyjdzie z inicjatywą, ale pokazuje się rozczarowanie, jakiś niesmak.. Spontanicznie zapytałam się kart, jakie będzie najważniejsze wydarzenie w uczuciach w grudniu? Król kielichów, 4 buław, Rycerz buław --> HB IV Cesarz Widzę randkowanie w tej 4 buław, może jakaś impreza, w każdym bądź razie jest dwóch panów i wokół nich będzie oscylować Twoje życie uczuciowe Cytuj
Gość Linkinia Napisano 5 Stycznia 2015 Napisano 5 Stycznia 2015 Ciąg dalszy waszych interpretacji. Jak będzie wyglądała moja relacja z D. w grudniu [B]Król mieczy, 5 buław, 2 mieczy --> HB VII Rydwan[/b] Chyba trochę się posprzeczacie na poziomie tzn. inteligentna i burzliwa rozmowa, gdzie oboje macie różne postawy co może cię wkurzyć i będziesz chciała się odciąć, dużo ruchu w relacji ale nie powiedziałabym że będzie z tego w tym miesiące love story Jak będzie wyglądała moja relacja z R. w grudniu? As kielichów, Rycerz buław, 3 mieczy --> HB IV Cesarz Masz do niego ciepłe uczucia, ale on chyba trochę podrywacz jest i chyba tym Cię zrani Spontanicznie zapytałam się kart, jakie będzie najważniejsze wydarzenie w uczuciach w grudniu? Król kielichów, 4 buław, Rycerz buław --> HB IV Cesarz Jakaś impreza gdzie bardzo uczuciowy pan okaże się rasowym flirciarzem Albo miłe pożegnanie przed wyjazdem na święta Jak będzie wyglądała moja relacja z D. w grudniu?Król mieczy, 5 buław, 2 mieczy --> HB VII Rydwan Pan nieco wycofany...chciałby a boi sie.W rydwanie widze ze jednak coś ruszy w tej relacji. Jest jeszcze R., który bardzo mi się podoba, ale postanowiłam sobie odpuścić i zostać przy kolegowaniu. Jak będzie wyglądała moja relacja z R. w grudniu? As kielichów, Rycerz buław, 3 mieczy --> HB IV Cesarz Pan zadziała spontanicznie , ale chyba Cie rozczaruje.Rycek Buław kojarzy mi sie takim "bawidamkiem" więc uwazaj na niego bo moze Cie zranić.Suma Cesarz ...wydaje mi sie ze w tej relacji pozostanie tak jak jest. Spontanicznie zapytałam się kart, jakie będzie najważniejsze wydarzenie w uczuciach w grudniu? Król kielichów, 4 buław, Rycerz buław --> HB IV Cesarz Spotkasz wielu mężczyzn...z jednym nawet moze sie wywiązać romans. Bez patrzenia na int. innych: z panem D . moze dojsc do jakiegos spiecia, wymiany zdan, ale on wyjdzie z inicjatywą pogodzeniaPan R. : Może być szansa na romans, jednak może się okazać ze jest zajęty Najwazniejsze wydarzenie: Mi się wydaje, że rycerz sam do Ciebie przyjedzie I bedzie to odwzajemnione uczucie, moze nawet zwiazek. Jak będzie wyglądała moja relacja z D. w grudniu?Król mieczy, 5 buław, 2 mieczy --> HB VII Rydwan Chyba z tego swatania nici będą- wg mnie 2 mieczy na końcu zamyka sprawę. Mogą być jakieś problemy z dogadaniem się z nim albo ktoś jeszcze wkradnie się ktoś jeszcze w łaski jego lub Twoje. Ewentualnie jakiś niefajny incydent między wami będzie miał miejsce- kłótnia, nerwowa atmosfera coś w ten deseń. Luzu tu nie widać na pewno. Któreś z Was da nogę. Jak będzie wyglądała moja relacja z R. w grudniu? As kielichów, Rycerz buław, 3 mieczy --> HB IV Cesarz R. może znaleźć jakiś nowy obiekt westchnień- as+rycerz buławowy. Co faktycznie może Cię zranić do żywego. Ewentualnie uderzy do Ciebie w konkury, ale ostatecznie da jakąś plamę, po której poczujesz niesmak i smutek. Spontanicznie zapytałam się kart, jakie będzie najważniejsze wydarzenie w uczuciach w grudniu? Król kielichów, 4 buław, Rycerz buław --> HB IV Cesarz Jakaś impreza, spotkanie lub spotkania, w czasie których możesz kogoś poznać lub poczujesz się doceniona przez faceta lub facetów i to poprawi Ci nastrój. Jak będzie wyglądała moja relacja z D. w grudniu? Król mieczy, 5 buław, 2 mieczy --> HB VII Rydwankról mieczy + 2 miecze + rydwan - pan się chyba odetnie lub pozostanie w cieniu... w pięciu buławach może być jakaś rozmowa, ale przy tych mieczach to bardziej potyczka intelektualna albo walka na to, kto się pierwszy odezwie... Może również wskazywać niewielkie nerwy spowodowane jego chłodną postawą, pytania typu "czego on w ogóle chce?" itp. Jak będzie wyglądała moja relacja z R. w grudniu? As kielichów, Rycerz buław, 3 mieczy --> HB IV Cesarz pan Ci się bardzo podoba, potrafi sprawić, że zaczyna Cię przepełniać uczucie w całym ciele. Może pojawić się jakaś wiadomość od niego, ale chyba nie będzie to nic miłego... Ewentualnie poczujesz się obrażona na niego z innych względów. Pan widać aktywny i lubi kierować sytuacją. Może wyskoczy z jakąś propozycją w ostatniej chwili, a Ty już będziesz mieć na ten czas plany... as kielichów z 3 mieczy skojarzył mi się z łzami - uważaj, abyś przez jego działania nie płakała. On też może to robić nieświadomie, pod wpływem chwili/emocji. Spontanicznie zapytałam się kart, jakie będzie najważniejsze wydarzenie w uczuciach w grudniu? Król kielichów, 4 buław, Rycerz buław --> HB IV Cesarz będziesz ciągle marzyć o swoim idealnym panu lub o kimś konkretnym. Starasz się też zatrzymać wszystkie uczucia i emocje z nim związane w sobie. Rycerz buław zwiastuje, że ktoś (może w jego charakterze) wyrwie Cię z tej zadumy. Jest tutaj działanie jakiegoś mężczyzny - może R Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi