fionaaa Napisano 3 Grudnia 2014 Napisano 3 Grudnia 2014 (edytowane) Właśnie rozstałam się z Panem, oddałam mu jego rzeczy zostawiając je w pracy, bez słowa, bez spotykania się. Na pytanie czy jeszcze będzie próbował się ze mną skontaktować wyciągnęłam karty: królowa kielichów, siódemka denarów, gwiazda. Będę musiała poczekać, ale będzie próbował się skontaktować (pewnie złoży mi życzenia świąteczne). Edytowane 3 Grudnia 2014 przez fionaaa Cytuj
Czarownica Napisano 3 Grudnia 2014 Napisano 3 Grudnia 2014 Królowa Kielichów, 7denarów, Gwiazda. - myślę, że w końcu (po dość długim wyczekiwaniu) możesz się doczekać życzeń, czegoś serdecznego, ale też równocześnie niezobowiązującego. Mogą to być właśnie życzenia świąteczne, ale o charakterze neutralnym. Tutaj niestety bardziej widać to Twoje myślenie o kontakcie niż jego działanie. Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 3 Grudnia 2014 Napisano 3 Grudnia 2014 tak, będzie próbował i dopiero po jakimś czasie, mogą to być życzenia na gwiazdke tak jak piszecie, lub np sylwestrowe Cytuj
Sanya Napisano 3 Grudnia 2014 Napisano 3 Grudnia 2014 Królowa kielichów, 7 monet, Gwiazda - ja tu kontaktu nie widzę. Bardziej Twoje oczekiwanie (7 monet), bo widać, że Ci zależy, że chciałabyś żeby się odezwał, jeszcze to przeżywasz (Królowa Kielichów). Gwiazda to również karta nadziei.. Jako tako nie widzę jednak jego inicjatywy. Cytuj
fionaaa Napisano 3 Grudnia 2014 Autor Napisano 3 Grudnia 2014 Dziękuję za odpowiedzi. Interesuje mnie to dlatego, bo zachował się jak ostatnia świnia, a załatwiłam mu bardzo intratną dla jego kariery rzecz, zawszy o tym marzył. Dałam mu wiele wsparcia i bardzo pomogłam, nigdy by tego sam nie załatwił, ale będzie mu teraz bardzo trudno z tego skorzystać. On był jak ślepiec, a ja byłam jego psem przewodnikiem, tylko pies właśnie uciekł, a on został z tym sam, według mnie sam nie da rady z tego skorzystać, to jak stanie przed samym szczytem bez szans na wejście. Stąd było moje pytanie, czy będzie próbował się skontaktować. Cytuj
Beata39 Napisano 3 Grudnia 2014 Napisano 3 Grudnia 2014 szuka nowego uczucia (królowa pucharów), odpoczywa sobie, chce to wszystko przemyśleć(7 denarów) a gwiazda daje nadzieję, że będzie dobrze. W sumie wychodzi kapłanka i HB kochankowie. Więc stawiam na taki kontakt bardziej przyjacielski. Cytuj
Grahanka Napisano 3 Grudnia 2014 Napisano 3 Grudnia 2014 Po prostu zadaj pytanie: czy Pan się ze mną skontaktuje. (Próbować można i tego nie wykonać) Obserwowałam Twój wątek i wcześniejsze karty, które połozyłaś. Pan już się wystudził i chciał zamknąć znajomość, jednakże Twój ruch, oddanie rzecz, da mu do myślenia. Twój gest potraktuje jak wybaczenie i szanse na coś. Będzie wspominał i marzył o Tobie. Odezwie się. Cytuj
fionaaa Napisano 3 Grudnia 2014 Autor Napisano 3 Grudnia 2014 Dziękuję za odpowiedzi, on nigdy nie był nawet ciepły, a oddanie jego rzeczy to raczej nie gest przebaczenia, ale pokazanie, że nie chcę mieć z nim nic wspólnego, a on właśnie bardzo potrzebuje mojej przyjaźni, żeby spełnić marzenie swojego życia i ustawić się na całe życie, bo zawodowo osiągnie wszystko. Cytuj
gucio19 Napisano 3 Grudnia 2014 Napisano 3 Grudnia 2014 Nie sugeruje się innymi, myślę, że nie skontaktuje się, Ty będziesz wyczekiwała tego kontaktu(7den,gwiazda) i trochę przeżywała że go nie ma(królowa, moc z sumy) Cytuj
fionaaa Napisano 3 Grudnia 2014 Autor Napisano 3 Grudnia 2014 Posłuchałam rady i zadałam pytanie czy Pan się ze mną skontaktuje? Wyszły karty: giermek kielichów, rycerz kielichów, 9 buław. Wychodzi, że będzie jeszcze się kontaktował pomimo obaw i lęków. Cytuj
Czarownica Napisano 3 Grudnia 2014 Napisano 3 Grudnia 2014 Ja tu dalej widzę jakieś zachowawcze życzenia celem wybadania gruntu. Cytuj
Grahanka Napisano 3 Grudnia 2014 Napisano 3 Grudnia 2014 9 buław - to wyzwanie go przerośnie, powstrzyma się. Cytuj
Sanya Napisano 3 Grudnia 2014 Napisano 3 Grudnia 2014 Wszystko pozostanie w sferze jego myśli i marzeń, 9 buław mówi o bierności i wstrzymywaniu się od kontaktu. Cytuj
Mesi Napisano 3 Grudnia 2014 Napisano 3 Grudnia 2014 Niestety nie widzę tu ani chęci kontaktu ani prób kontaktu z jego strony. Karty bardziej ukazują Twoje myślenie o tym i chęć, by on się odezwał. Cytuj
afercia Napisano 3 Grudnia 2014 Napisano 3 Grudnia 2014 królowa kielichów, siódemka denarów, gwiazda Nie ma męskich kart ani kontaktowych. Jak dla mnie Ty się szybciej złamiesz albo masz nadzieję, że przypomni sobie o byciu dobrym chłopcem Na jaki czas kładłaś karty? Cytuj
Gość SooYoung Napisano 3 Grudnia 2014 Napisano 3 Grudnia 2014 (edytowane) Posłuchałam rady i zadałam pytanie czy Pan się ze mną skontaktuje? Wyszły karty: giermek kielichów, rycerz kielichów, 9 buław. Wychodzi, że będzie jeszcze się kontaktował pomimo obaw i lęków. Skoro Pan już się nauczył ze dzięki kobiecie może zrobić karierę czy zrealizować jakiś swój cel, to dalej będzie to wykorzystywał i tak postępował -> Rycerz kielichów- uwodzi,czaruje i wykorzystuje słodkie słówka żeby oczarować, omamić i zdobyć. Giermek kielichów wskazuje na kontakt - taki może podejmować żeby wybadać czy jeszcze coś tam u Ciebie ugra. Z Twoje strony może być stłumiona nadzieja że Pan się pokaja i doceni to co dla niego zrobiłaś, stad pytania czy on się jeszcze odezwie. Myślę że przy okazji Świąt, lub jakiś oficjalnych sytuacji może taki kontakt nastąpić, ale będzie to z jego strony z wyrachowania. Pan szybko pójdzie szukać kolejnej mecenaski, osoby która go "wesprze" tak jak Ty to robiłaś. Te karty też to pokazują - Ciebie w 9 buław przybitą zachowaniem pana. Dają wskazówkę żebyś była przygotowana na nieczyste zagrania z jego strony, które Cię emocjonalnie osłabią - wypalenie emocjonalne. Edytowane 3 Grudnia 2014 przez SooYoung Cytuj
fionaaa Napisano 3 Grudnia 2014 Autor Napisano 3 Grudnia 2014 Dziękuję wszystkim, faktycznie mnie to przybiło. ja mu naprawdę bardzo pomogłam. a karty kładłam na miesiąc. Cytuj
Davisa Napisano 4 Grudnia 2014 Napisano 4 Grudnia 2014 (edytowane) O taak, chciałby naprawić Waszą relację. Myślę, że pod jakimś pretekstem odezwie się, mimo obaw (chyba nieźle oberwał od Ciebie?;-) Giermek pucharów + Rycerz pucharów suma Kapłan - będzie chciał Cię urobić jakoś, może nawet przeprosi i obieca poprawić się? . W tych kartach widzę okazanie skruchy;-) Gdyby jednak się nie odezwał, to widać, że bardzo żałuje i chyba faktycznie nie poradzi sobie bez Ciebie z realizacją swoich marzeń (9 buław pokazuje wyczerpanego, przewrażliwionego i lękliwego człowieka, który stoi sam na karcie, ten człowiek więcej mówi niż działa). Edytowane 4 Grudnia 2014 przez Davisa Cytuj
fionaaa Napisano 4 Grudnia 2014 Autor Napisano 4 Grudnia 2014 To straszny tchórz, nie umie prosić o pomoc, musiałam się dużo napocić, żeby w ogóle uwierzył, że to jest w zasięgu jego ręki pomimo, że miał podane na tacy i bardzo mu zależało. On zresztą wymyślił sobie, że pojadę z nim i tam znowu "będę go na rękach nosiła", żeby mniej się bał. Oczywiście bardzo marzyłam o tym, żeby pojechać z nim, bo to przepiękne miejsce wręcz wymarzone do bycia we dwoje, ale zależało mi na partnerstwie, a to odpada, a rola "chłopca do bicia i noszenia walizek" nie interesuje mnie. Zresztą jak okazało się, że go witają i zapraszają od razu przesłał treść tego potwierdzenia z pytaniami a kiedy on ma jechać, w tle więc było pomóż mi załatw dalej wszystko. ale zignorowałam pytanie. Został sam. To jak stać przed rajem i nie móc do niego wejść. Też nie wiem jak on sobie z tym poradzi. Ale "wygrał milird w totka, tylko trzeba zrealizować los". Cytuj
fionaaa Napisano 11 Stycznia 2015 Autor Napisano 11 Stycznia 2015 Skontaktował się. Pozdrawiam i dzięuję wszystkim 1 Cytuj
Davisa Napisano 12 Stycznia 2015 Napisano 12 Stycznia 2015 A mogłabyś zdradzić więcej szczegółów, czy to jakiś problem dla Ciebie? Wiesz.. ciekawa jestem, jak te karty mają się do rzeczywistości;-) Cytuj
fionaaa Napisano 13 Stycznia 2015 Autor Napisano 13 Stycznia 2015 Wysłał życzenia na nowy rok w drugi dzień świąt, nie odpowiedziałam i cisza. Cytuj
Davisa Napisano 13 Stycznia 2015 Napisano 13 Stycznia 2015 nie odpowiedziałam i cisza. ta 9 buław pokazała Twoją reakcję:-) Dzięki za weryfikację. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi