Skocz do zawartości

jutrzejsza impreza (ZWERYFIKOWANY)

Gość paulinqa123

Rekomendowane odpowiedzi

Gość paulinqa123
Napisano

jak przebiegnie impreza (barbórka) na którą zostałam zaproszona przez X ?

Krol bulaw, krolowa kielichów, cesarz, 2 kielichy - no myślę że będe adorowana, miło spędze czas

Napisano

Ojej bardzo ładne karty :) Pan będzie Cię adorował, co widać w tym aktywnym królu i w kielichowej :) 2 pucharów sugeruje, że będzie fantastycznie, wzajemne porozumienie etc. :)

Gość paulinqa123
Napisano

tak sobie mysle jeszcze ze ten cesarz i 2 puchary, ze bedzie sie zachowywał jakbym była jego kobietą albo coś w tym stylu

Napisano

Nic dodać, nic ująć. Karty nader oczywiste. Nie trzeba życzyć udanego spotkania, bo takie będzie :-)

Gość grimmoire
Napisano
:serduszka: piękne zestawienie :) zgadzam się z poprzedniczkami i życzę udanej zabawy paulinqa :)
Gość paulinqa123
Napisano

dziękuje dziewczyny :)) impreza odbędzie się jutro wieczorem, także postaram sie dać znać w piątek :D

Napisano

A ja myślę, że nie jeden pan będzie Cię adorował :) Będzie bardzo miło :) udanej Barbórki :)

Napisano

Krol bulaw, krolowa kielichów, cesarz, 2 kielichy

Ale będziesz piękna :) Dużo rozmów z bardzo ciepłym mężczyzną albo nawet dwoma - jednym z którym przyszłaś który będzie chciał cię zawłaszczyć a drugi romansowy jakiś, narwany chyba że to jeden i ten sam się pokazał :) chyba trochę też się napijesz :) Baw się dobrze!

Gość SooYoung
Napisano

Siedzenie przy stole i wznoszenie kieliszków :) Cesarz i 2 puchary

Dodatkowo pan może się napalić w tym buławianym i zechce przy okazji imprezy skorzystać to i mogą być "ogniste" propozycje.

A układ Król buław i Cesarz to wzmocnienie szefowania, zarządzania, wiec może rządzić co macie robić, jak jechać, gdzie siedzieć, czy tańczyć - takie tam organizowanie Ci czasu, a tez narzucać swoje zdanie.

Tak wygląda że X zaprasza to X wymaga, zależy co będzie rozumiał przez to "wymaganie" - miej to na uwadze, bo Cesarz jest mało romantyczny i mało uczuciowy za to Ty pokazujesz się w Królowej Kielichów, czyli u Ciebie oczekiwania i emocje względem całej imprezy i zachowania Pana wezmą górę.

Gość Linkinia
Napisano

Krol bulaw, krolowa kielichów, cesarz, 2 kielichy --> HB VI Kochankowie

Zadałaś pytanie, jak przebiegnie impreza...

pan będzie się Tobą zajmował przez całą imprezę, widać jego zadowolenie i adorację, Ty będziesz pod jego wrażeniem... może padną jakieś słowa, obietnice w tym Cesarzu, bo karta po nim zwiastuje bardzo fajny dalszy przebieg, zrozumienie, bliskość, radość ;) alkohol ;)

Gość paulinqa123
Napisano

dziękuje dziewczyny... Pan raczej z tych którzy myślą o jednym, i wychodzi z założenia że musi byc po jego myśli :D a ja lubie takie "wzorce" łamać :D nie mniej jednak czuje ze będę miała ubaw :D

Napisano

Myślę, że nie tylko ten konkretny facet będzie Cię podrywać, ale że ogólnie zwrócisz na siebie uwagę też jakiegos postronego mężczyzny. Ale generalnie to Pan będzie kozaczył jak gwiazda programu strojąc piórka i robiąc podchody godowe w Twoją stronę... Nie ma wątpliwości, że będzie też się czuł jakby Twoje towarzystwo dopełniało Jego "doskonałości" :lol:

Na pewno poczujesz się doceniona jako kobita na tej imprezie:>

Napisano

Krol bulaw, krolowa kielichów, cesarz, 2 kielichy

Bedziesz jego Królową, widac bedzie sie dobrze bawić i dobrze czuc w swoim towarzystwie. Myślę ze X darzy Cie uczuciami i bedzie Ci to okazywac na kazdym kroku.

Zycze udanej imprezy :)

Gość paulinqa123
Napisano

bardzo dziękuje :D uczuć to tu raczej mało... jemu zależy na "jednym" ;D

Napisano

No widać po kartach, że chłop napalił się i to jeszcze własnie dla podbicia ego. Ale najważniejsze, że to wiesz. Gośc myśli, że będzie prowadził łanię, a to łania będzie prowadzić jego;)

Gość paulinqa123
Napisano

weryfikacja: stricte nie poszliśmy na barbórke bo kilka dni wczesniej mieliśmy sprzeczkę, Kuba zachował się niestosownie i kazałam mu isć z osoba która będzie spełniać jego oczekiwania... więc odwołał imprezę, wczoraj przeprosił i upewnił się czy spotkanie nadal aktualne, zabrał mnie do centrum handlowego i dopiero tam dowiedziałam się ze impreze odwołał, co mnie mocno zdenerwowało bo wyszykowałam się jak na barbórke.... strzeliłam focha, kazałam sie odwieźć do domu.... w drodze wyjaśniliśmy sobie wszystko, powiedził mi że miał dobre intencje i chciał mi zrobić niespodzianke i po zakupach zabrać mnie w miejsce... koniec końców wpadliśmy do jego mieszkania na pizze i pogaduchy... on liczy na kolejne spotkanie w sobote, faktycznie aspekt seksualny jest tu silny ale to wiem odkąd go znam, i rzeczywiscie zachowywał się tak jakbym była jego kobietą a nawet kilka razy użył słowa "żona" przy ekspedientkach ;)

Napisano

No ta 2 pucharów podkreśliła, że spotkanie będzie bardziej "sam na sam" :)

Gość paulinqa123
Napisano

tak czy siak, miło było :) poznałam go troche od tej "lepszej/milszej " strony