Gość paulinqa123 Napisano 3 Grudnia 2014 Napisano 3 Grudnia 2014 (edytowane) admy i mody mam na was wy****ne. dziękuję Edytowane 31 Grudnia 2015 przez paulinqa123 Cytuj
Sanya Napisano 3 Grudnia 2014 Napisano 3 Grudnia 2014 O co mu chodzi? 9 mieczy wisielec sąd - coś mu nie daje spokoju, o czymś się dowiedział, niekoniecznie przyjemnym i chce ten stan zawieszenia przerwać (stan niewiedzy ) i wyjaśnić to (sąd) Czy chodzi mu o moją sprzeczke z inna pracownicą,która miala miejsce jakis czas temu? 10 kielichów 2 mieczy krolowa monet - sądzę, że może o to chodzić, mamy tutaj niezgodę (2 mieczy), monetowa może oznaczać współpracownicę. 10 kielichów można w tym pytaniu potraktować jako twierdzącą odpowiedź. Przebieg rozmowy? 8 monet królowa monet wieża 3 monet - widać tutaj, że będziesz mocno pracować nad argumentami, w wieży konflikt zostanie rozwiązany i nie będzie miał wpływu na Twoją dalszą pracę Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 3 Grudnia 2014 Napisano 3 Grudnia 2014 (edytowane) super, dziękuje ponownie Sanya widzę to podobnie )) szkoda tylko ze bede musiala sie znow tłumaczyc a nie ja tutaj zawinilam.... kolezanka jest w ciazy i chyba jej hormony buzują dlatego tez wyszła w monetowej , ma tez juz jedno dziecko, jest mlodsza ode mnie, i pracuje tam jako osoba "Dochodzaca" ale wyżej s*a niż d*pe ma ;D Edytowane 3 Grudnia 2014 przez paulinqa123 Cytuj
Grahanka Napisano 3 Grudnia 2014 Napisano 3 Grudnia 2014 O co mu chodzi? 9 mieczy wisielec sąd Od dłuższego czasu nosi się z zamiarem wyjaśnienia jakieś sprawy. Czy chodzi mu o moją sprzeczke z inna pracownicą,która miala miejsce jakis czas temu? 10 kielichów 2 mieczy krolowa monet Tak Przebieg rozmowy? 8 monet królowa monet wieża 3 monet Będziesz się tłumaczyć krok po kroku. Wybronisz się. Będzie uważał Cie za uczciwą. Sprawa rozwiąże sie pozytywnie. Cytuj
Sanya Napisano 3 Grudnia 2014 Napisano 3 Grudnia 2014 Wiesz co ta 10 pucharów całkiem pasuje do opisu Twojej współpracownicy, w mojej talii na tej karcie widnieje kobieta w ciąży Nie ma się co przejmować, najważniejsze żeby ta sytuacja nie pozostawiła oddźwięku na Twojej pracy, co zresztą pokazuje 3 monet A ludzie wiadomo, są różni i trzeba sobie z tym radzić niestety. Trzymam kciuki Cytuj
Mesi Napisano 3 Grudnia 2014 Napisano 3 Grudnia 2014 9 mieczy wisielec sąd Myślę, że chce porozmawiać o czymś, o czym chciał już od jakiegoś czasu. I nie jest mu z tym zbyt dobrze. Chyba chce wrócić do jakiegoś tematu, który wcześniej był poruszany. Coś na zasadzie podsumowania. 10 kielichów 2 mieczy królowa monet Być może nawiąże do sprzeczki ale raczej nie chce się w to mieszać, tzn. zajmować jednoznacznego stanowiska. 8 monet królowa monet wieża 3 monet Myślę, że rozmowa będzie dotyczyła Ciebie. 3 monet to czas zapłaty, więc może chodzi o jakąś nagrodę, premię? Wieża może wskazywać nieoczekiwany przez Ciebie temat rozmowy, tzn. może dotyczyć zupełnie czegoś innego niż się spodziewasz. Cytuj
afercia Napisano 3 Grudnia 2014 Napisano 3 Grudnia 2014 O co mu chodzi? 9 mieczy wisielec sąd Wyjaśnienie sprawy, która wydała ci się że jest trochę odległa, kiedy zachowałaś się samolubnie, kogoś zraniłaś, Czy chodzi mu o moją sprzeczke z inna pracownicą,która miala miejsce jakis czas temu? 10 kielichów 2 mieczy krolowa monet Moim zdaniem tak, nawet pokusiłabym się że była u niego na skargę na Ciebie Przebieg rozmowy? 8 monet królowa monet wieża 3 monet Będzie nawiązywał do Twojej pracy i stanowiska, będzie Ci się kazał bardziej na tym skupiać Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 5 Stycznia 2015 Napisano 5 Stycznia 2015 do tej pory nie doszło do rozmowy z szefem i raczej już nie dojdzie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi