Skocz do zawartości

rozmowa z szefem

Gość paulinqa123

Rekomendowane odpowiedzi

Gość paulinqa123
Napisano (edytowane)

admy i mody mam na was wy****ne. dziękuję

Edytowane przez paulinqa123
Napisano

O co mu chodzi?

9 mieczy wisielec sąd - coś mu nie daje spokoju, o czymś się dowiedział, niekoniecznie przyjemnym i chce ten stan zawieszenia przerwać (stan niewiedzy ;)) i wyjaśnić to (sąd)

Czy chodzi mu o moją sprzeczke z inna pracownicą,która miala miejsce jakis czas temu?

10 kielichów 2 mieczy krolowa monet - sądzę, że może o to chodzić, mamy tutaj niezgodę (2 mieczy), monetowa może oznaczać współpracownicę. 10 kielichów można w tym pytaniu potraktować jako twierdzącą odpowiedź.

Przebieg rozmowy?

8 monet królowa monet wieża 3 monet - widać tutaj, że będziesz mocno pracować nad argumentami, w wieży konflikt zostanie rozwiązany i nie będzie miał wpływu na Twoją dalszą pracę :)

Gość paulinqa123
Napisano (edytowane)

super, dziękuje ponownie Sanya widzę to podobnie :))) szkoda tylko ze bede musiala sie znow tłumaczyc a nie ja tutaj zawinilam.... kolezanka jest w ciazy i chyba jej hormony buzują ;) dlatego tez wyszła w monetowej , ma tez juz jedno dziecko, jest mlodsza ode mnie, i pracuje tam jako osoba "Dochodzaca" ale wyżej s*a niż d*pe ma ;D

Edytowane przez paulinqa123
Napisano

O co mu chodzi?

9 mieczy wisielec sąd

Od dłuższego czasu nosi się z zamiarem wyjaśnienia jakieś sprawy.

Czy chodzi mu o moją sprzeczke z inna pracownicą,która miala miejsce jakis czas temu?

10 kielichów 2 mieczy krolowa monet

Tak

Przebieg rozmowy?

8 monet królowa monet wieża 3 monet

Będziesz się tłumaczyć krok po kroku. Wybronisz się. Będzie uważał Cie za uczciwą. Sprawa rozwiąże sie pozytywnie.

Napisano

Wiesz co ta 10 pucharów całkiem pasuje do opisu Twojej współpracownicy, w mojej talii na tej karcie widnieje kobieta w ciąży :) Nie ma się co przejmować, najważniejsze żeby ta sytuacja nie pozostawiła oddźwięku na Twojej pracy, co zresztą pokazuje 3 monet :) A ludzie wiadomo, są różni i trzeba sobie z tym radzić niestety. Trzymam kciuki :)

Napisano

9 mieczy wisielec sąd

Myślę, że chce porozmawiać o czymś, o czym chciał już od jakiegoś czasu. I nie jest mu z tym zbyt dobrze. Chyba chce wrócić do jakiegoś tematu, który wcześniej był poruszany. Coś na zasadzie podsumowania.

10 kielichów 2 mieczy królowa monet

Być może nawiąże do sprzeczki ale raczej nie chce się w to mieszać, tzn. zajmować jednoznacznego stanowiska.

Myślę, że rozmowa będzie dotyczyła Ciebie. 3 monet to czas zapłaty, więc może chodzi o jakąś nagrodę, premię? Wieża może wskazywać nieoczekiwany przez Ciebie temat rozmowy, tzn. może dotyczyć zupełnie czegoś innego niż się spodziewasz.

Napisano

O co mu chodzi?

9 mieczy wisielec sąd

Wyjaśnienie sprawy, która wydała ci się że jest trochę odległa, kiedy zachowałaś się samolubnie, kogoś zraniłaś,

10 kielichów 2 mieczy krolowa monet

Moim zdaniem tak, nawet pokusiłabym się że była u niego na skargę na Ciebie

Przebieg rozmowy?

Będzie nawiązywał do Twojej pracy i stanowiska, będzie Ci się kazał bardziej na tym skupiać

• 1 miesiąc temu...
Gość paulinqa123
Napisano

do tej pory nie doszło do rozmowy z szefem i raczej już nie dojdzie