Sanya Napisano 3 Grudnia 2014 Napisano 3 Grudnia 2014 Jak spędzę tegorocznego sylwestra: 6 pucharów, 6 buław, Król mieczy Widzę, że spędzę ten dzień z kimś z przeszłości, powrócą stare sprawy, wspomnienia. W tej 6 buław mogę gdzieś pojechać. Zaznacza się tu również towarzystwo jakiegoś mężczyzny Cytuj
Gość Euterpe Napisano 3 Grudnia 2014 Napisano 3 Grudnia 2014 z HB XII Wisielec (6+6=12), czyli na luzie, bez wstrząsów, spokojnie, na obijaniu się i myśleniu o czymś... Na ten czas świat może też się wywrócić do góry nogami, ale w pozytywnym sensie 6 pucharów - zrobisz to, co kiedyś albo wrócisz wspomnieniami do króla mieczy całość może wskazywać, że jakiś pan z przeszłości się odezwie 6 buław wskazuje dobrą zabawę, doczekasz pewnie północy i pooglądasz fajerwerki król mieczy - ojciec, gość albo pan z którym wymienisz życzenia na nowy rok Cytuj
Sanya Napisano 3 Grudnia 2014 Autor Napisano 3 Grudnia 2014 Dziękuję Kochana Zaprosił mnie mój dobry kolega sprzed lat żebyśmy spędzili sylwestra wraz z jego znajomymi, ale jeszcze nie podjęłam ostatecznej decyzji Cytuj
afercia Napisano 3 Grudnia 2014 Napisano 3 Grudnia 2014 Jak spędzę tegorocznego sylwestra: 6 pucharów, 6 buław, Król mieczy Wspominając dawne czasy z kimś kto powrócił np z zagranicy albo daleka, mężczyzna raczej bardzo analityczny. Albo będziesz się bawiła tak dobrze jak mała dziewczynka, rozmawiając z kimś na takie tematy bardzo inteligentne Cytuj
Mesi Napisano 3 Grudnia 2014 Napisano 3 Grudnia 2014 Zaprosił mnie mój dobry kolega sprzed lat żebyśmy spędzili sylwestra wraz z jego znajomymi, ale jeszcze nie podjęłam ostatecznej decyzji ...i tak jakbyś już zweryfikowała jak dorzucisz jeszcze do tego super zabawę - to jest to interpretacja kart: 6 pucharów, 6 buław, Król mieczy Cytuj
Gość Linkinia Napisano 3 Grudnia 2014 Napisano 3 Grudnia 2014 Rzeczywiście, w kartach widać to bardzo ładnie - zaproszenie od kogoś, kogo dobrze znasz. Wiemy, że to mężczyzna. A 6 buław to jak dla mnie potwierdzenie, że się wybierzesz z nim i pobawisz Suma HB - Wisielec, Cesarzowa. Propozycja Cię zaskoczyła, ale bardzo pozytywnie Cytuj
Sanya Napisano 3 Grudnia 2014 Autor Napisano 3 Grudnia 2014 Jeszcze nie zadecydowałam, bo również mam propozycję od innych znajomych, ale opcja spędzenia go z moim kolegą przemawia do mnie dostatecznie i jestem najbardziej skłonna ku temu rozwiązaniu Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 3 Grudnia 2014 Napisano 3 Grudnia 2014 Dziękuję Kochana Zaprosił mnie mój dobry kolega sprzed lat żebyśmy spędzili sylwestra wraz z jego znajomymi, ale jeszcze nie podjęłam ostatecznej decyzji myślę że pójdziesz z nim będziesz się świetnie bawić ale równiez zauwazysz zmiany które w nim zaistniały Cytuj
Sanya Napisano 3 Grudnia 2014 Autor Napisano 3 Grudnia 2014 Ojoj czyżbyś dostrzegła w tych kartach coś czego nie widzę? Kolega ostatnio dość mocno się do mnie "dobija" i ciężko mi uwierzył, że chodzi o coś więcej, bo znamy się kupę lat, ale z drugiej strony jego zachowanie jest momentami podejrzane :/ Czasem sądzę, że ten sylwester to może być pretekst żeby coś między nami zaistniało Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 3 Grudnia 2014 Napisano 3 Grudnia 2014 nie wiem dokladnie jakie zmiany ale taką miałam "myśl/wizje" patrząc na te karty Cytuj
roszpunka79 Napisano 4 Grudnia 2014 Napisano 4 Grudnia 2014 Sylwester będzie okazją do odświeżenia kontaktów, które były przez jakiś czas zawieszone. Po 6 buław można sądzić, że będziesz się dobrze bawić. Może poznasz jakiegoś ęteligenta ;-). Cytuj
Koma Napisano 4 Grudnia 2014 Napisano 4 Grudnia 2014 Bedziesz sie dobrze bawic i uwage skoncentrujesz na panu, zdecydowanie. Cytuj
Lena75 Napisano 4 Grudnia 2014 Napisano 4 Grudnia 2014 Jak spędzę tegorocznego sylwestra: 6 pucharów, 6 buław, Król mieczy Jak na mój gust spedzisz Sylwestra z rodziną. Pojawi sie tez Pan z przeszłości, byc moze z jakąś niespodzianką. 1 Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 4 Grudnia 2014 Maestro Napisano 4 Grudnia 2014 Z mężczyzną, ktorego już znasz od dawna:). On Ciebie gdzies zaprosi:) Cytuj
Gość Daffne Napisano 4 Grudnia 2014 Napisano 4 Grudnia 2014 Jak spędzę tegorocznego sylwestra: 6 pucharów, 6 buław, Król mieczy->Pustelnik myślę, że bedziesz się bawić z kimś kogo już znasz ale relacja była zawieszona i się odświeża (6 kielichów). Pan ma nadzieje, że poza odświeżeniem zacznie się między Wami nowy poczatek z szansą na flirt czy coś więcej w przyszlości. Cytuj
panna.marta Napisano 4 Grudnia 2014 Napisano 4 Grudnia 2014 podejrzewam, że spędzisz ten czas z kimś bliskim może to jakiś mężczyzna. Będzie spokojnie, ale alkoholu nie zabraknie 1 Cytuj
pretoria Napisano 5 Grudnia 2014 Napisano 5 Grudnia 2014 Pod znakiem przeszłości, ale nie wiem czy będą to wspomnienia, czy ludzie ze starych czasów. Ogólnie powinno być fajnie, dzięki temu dniu może coś się stać - nie wiem, jakieś nowe plany, przedsięwzięcia itp. Cytuj
Sanya Napisano 5 Grudnia 2014 Autor Napisano 5 Grudnia 2014 Właśnie się boję żeby moja przeszłość nie zdominowała tego dnia i żebym nie skończyła na kanapie sam na sam z kieliszkiem w ręku Liczę jednak, że 6 pucharów nie będzie oznaczać użalania się nad swoim życiem, w końcu to nie 5 Cytuj
pretoria Napisano 5 Grudnia 2014 Napisano 5 Grudnia 2014 Kurcze i w sumie jest wisielec... Może do ostatniej chwili nie będziesz wiedziała czy i gdzie pójdziesz... Cytuj
Sanya Napisano 5 Grudnia 2014 Autor Napisano 5 Grudnia 2014 Właśnie :/ dlatego ostrożnie podchodzę do optymistycznych interpretacji, zwłaszcza, że jeszcze nie jestem pewna czy sylwester z moim kumplem wypali zxawsze mam w zanadrzu sylwester w swoim akademiku, ale to jeszcze jest kwestia otwarta Cytuj
Sanya Napisano 5 Grudnia 2014 Autor Napisano 5 Grudnia 2014 Btw: jak spojrzałam pierwszy raz na te karty to moje pierwsze skojarzenie to: wspominanie mojego byłego chłopaka (mieczowy), ale wolalałabym tego uniknąć Cytuj
Moderator Arbogast Napisano 5 Grudnia 2014 Moderator Napisano 5 Grudnia 2014 6 pucharów to taka ciepła atmosfera wśród znajomych 6 bułąw to jakiś bal... król mieczy facet z facetem na balu w miejscu ktore znasz i dobrze Ci sie kojarzy Cytuj
Sanya Napisano 4 Stycznia 2015 Autor Napisano 4 Stycznia 2015 WERYFIKACJA Spędziłam Sylwestra w domu z rodzicami i z ciocią. Ostatnie kilka godzin w zasadzie tylko z ojcem wspominając dawne czasy. Było super, popiliśmy, oglądaliśmy na rynku w mieście fajerwerki. Także król mieczy przedstawiał mojego tatę. Leno, PannoMarto i Euterpe byłyście najbliżej Cytuj
panna.marta Napisano 4 Stycznia 2015 Napisano 4 Stycznia 2015 WERYFIKACJASpędziłam Sylwestra w domu z rodzicami i z ciocią. Ostatnie kilka godzin w zasadzie tylko z ojcem wspominając dawne czasy. Było super, popiliśmy, oglądaliśmy na rynku w mieście fajerwerki. Także król mieczy przedstawiał mojego tatę. Leno, PannoMarto i Euterpe byłyście najbliżej [/quote super, dzięki i życzę samych dobroci w nowym roku Cytuj
Sanya Napisano 4 Stycznia 2015 Autor Napisano 4 Stycznia 2015 Dziękuję Kochana, ja również życzę wszystkiego najlepszego! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi