aloa Napisano 3 Grudnia 2014 Napisano 3 Grudnia 2014 Czy w przyszłym roku zalegalizuję związek z panem w USC ? Król mieczy, 2 buław, kochankowie Hmm tak jak miałby pojawić się w moim życiu nowy pan.Będę dokonywać wyboru, coś rozważać.Na końcu kochankowie-wybór, romans? Cytuj
Sanya Napisano 3 Grudnia 2014 Napisano 3 Grudnia 2014 Król mieczy zawsze mi pokazuje sformalizowanie relacji, często oznacza notariusza, urzędnika. Dalej mamy karty które oznaczają dualnośc, współdzielenie z kimś energii. Z podsumy wychodzi Gwiazda Sądzę zatem, że z dużym prawdopodobieństwem zalegalizujecie swój związek. Cytuj
roszpunka79 Napisano 4 Grudnia 2014 Napisano 4 Grudnia 2014 Ja tu widzę poważne wahanie, brak pewności, ze naprawdę się tego chce. Jeśli do tego dojdzie to wg mnie to będzie właśnie sformalizowanie związku, małżeństwo z rozsądku, ale bez takiego silnego wewnętrznego przekonania, że to właśnie TO. Cytuj
Koma Napisano 4 Grudnia 2014 Napisano 4 Grudnia 2014 Wedlug mnie jest duza szansa na zalegalizowanie. Krol mieczy czesto pokazuje aktualnego partnera u.mnie, wiec mysle ze chodzi o pana. Cytuj
Ceres Napisano 4 Grudnia 2014 Napisano 4 Grudnia 2014 Jak dla mnie to niestety nie. ta 2 buław psuje układ na tak, coś jakby było wyczekiwanie na to ale tylko wyczekiwanie. Cytuj
Lena75 Napisano 4 Grudnia 2014 Napisano 4 Grudnia 2014 Król mieczy, 2 buław, kochankowie Jak dla mnie nie ma tu głebokich uczuć...raczej wahanie Pana czy tego własnie chce. 2 Buław mówi tu raczej o związku bez zobowiązań. Suma Sprawiedliwośc ...więc moze uczciwie postawicie sprawe. Moim zdaniem raczej nie dojdzie do slubu. Cytuj
Czarownica Napisano 4 Grudnia 2014 Napisano 4 Grudnia 2014 Moim zdaniem tu nie ma legalizacji, a dalsze tkwienie w sytuacji "pomiędzy". On się nie chce ustatkować, tu są mocne wahania i impas a propos takiej wiążącej decyzji, bardzo kalkulacyjnie podchodzi, ostrożnie i sceptycznie wręcz. Cytuj
Davisa Napisano 4 Grudnia 2014 Napisano 4 Grudnia 2014 Czy w przyszłym roku zalegalizuję związek z panem w USC ? Król mieczy, 2 buław, kochankowie Oj, ciężko będzie usidlić pana. Może Cię zwodzić, omami nadziejami i tyle. Jest prawdopodobne, że w końcu powiesz "dosyć" i postawisz mu warunek albo-albo. Cytuj
Moderator Arbogast Napisano 5 Grudnia 2014 Moderator Napisano 5 Grudnia 2014 Dokładnie jak określiła Czarownica - nie ma tu formalizacji Ceres i Lena podobnie - 2 buław to nie jest legalizacja gdyby tu była 2 denarów to jeszcze idąc Jóźwiakiem można by dopatrywać się legalizacji przy kochankach ale w takim układzie to nie widać USC... Cytuj
Beata39 Napisano 5 Grudnia 2014 Napisano 5 Grudnia 2014 JAk dla mnie będą rozmowy i rozważanie za i przeciw. Bedzie miło, przyjacielsko ale bez fanfarów weselnych. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi