Skocz do zawartości

Czy w przyszłym roku zalegalizuję związek z panem w USC ?

aloa

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Król mieczy, 2 buław, kochankowie

Hmm tak jak miałby pojawić się w moim życiu nowy pan.Będę dokonywać wyboru, coś rozważać.Na końcu kochankowie-wybór, romans?

Napisano

Król mieczy zawsze mi pokazuje sformalizowanie relacji, często oznacza notariusza, urzędnika. Dalej mamy karty które oznaczają dualnośc, współdzielenie z kimś energii. Z podsumy wychodzi Gwiazda :) Sądzę zatem, że z dużym prawdopodobieństwem zalegalizujecie swój związek.

Napisano

Ja tu widzę poważne wahanie, brak pewności, ze naprawdę się tego chce. Jeśli do tego dojdzie to wg mnie to będzie właśnie sformalizowanie związku, małżeństwo z rozsądku, ale bez takiego silnego wewnętrznego przekonania, że to właśnie TO.

Napisano

Wedlug mnie jest duza szansa na zalegalizowanie.

Krol mieczy czesto pokazuje aktualnego partnera u.mnie, wiec mysle ze chodzi o pana.

Napisano

Jak dla mnie to niestety nie. ta 2 buław psuje układ na tak, coś jakby było wyczekiwanie na to ale tylko wyczekiwanie.

Napisano

Jak dla mnie nie ma tu głebokich uczuć...raczej wahanie Pana czy tego własnie chce.

2 Buław mówi tu raczej o związku bez zobowiązań.

Suma Sprawiedliwośc ...więc moze uczciwie postawicie sprawe.

Moim zdaniem raczej nie dojdzie do slubu.

Napisano

Moim zdaniem tu nie ma legalizacji, a dalsze tkwienie w sytuacji "pomiędzy". On się nie chce ustatkować, tu są mocne wahania i impas a propos takiej wiążącej decyzji, bardzo kalkulacyjnie podchodzi, ostrożnie i sceptycznie wręcz.

Napisano

Oj, ciężko będzie usidlić pana. Może Cię zwodzić, omami nadziejami i tyle. Jest prawdopodobne, że w końcu powiesz "dosyć" i postawisz mu warunek albo-albo.

• Moderator
Napisano

Dokładnie jak określiła Czarownica - nie ma tu formalizacji

Ceres i Lena podobnie - 2 buław to nie jest legalizacja

gdyby tu była 2 denarów to jeszcze idąc Jóźwiakiem można by dopatrywać się legalizacji przy kochankach

ale w takim układzie to nie widać USC...

Napisano

JAk dla mnie będą rozmowy i rozważanie za i przeciw. Bedzie miło, przyjacielsko ale bez fanfarów weselnych.