Maestro Inez2503 Napisano 4 Grudnia 2014 Maestro Napisano 4 Grudnia 2014 (edytowane) Jak spędze Sylwestra? Król Buław Rycerz Buław Umiarkowanie 9 pucharów suma Diabeł HB Kapłan z moim mężczyzną gdzies może sobie wyjdziemy na jakąs imprezę.. I dodatkowo zapytałam Co istotnego w uczuciach wydarzy sie w grudniu? Rycerz Buław Król Buław As Mieczy Król Pucharów 6 buław suma Słońce HB Rydwan ciekawe, bo ci pierwsi to u mnie na Sylwestra wyszli, nie wiem może jacys podrywacze beda koło mnie, widać, że z moim partnerem (Król Pucharów - zawsze w tej karcie mi wychodzi) będzie dobrze:) Edytowane 4 Grudnia 2014 przez Inez2503 Cytuj
Gość Noa20 Napisano 4 Grudnia 2014 Napisano 4 Grudnia 2014 Też myślę, że gdzieś pójdziecie, na pewno. Imprezka zakrapiana (normalne) ale bez szaleństw. Ogólnie dobra zabawa, czasem jakieś zrywy (typu żarty, tańce itp.). Dobrze będziecie się bawić ale w stosownej "tonacji" Udanej imprezki:) Cytuj
panna.marta Napisano 4 Grudnia 2014 Napisano 4 Grudnia 2014 może być jakaś spokojna impreza w gronie osób Ci znanych do tej pory. Na spokojnie, bez szaleństw. Możesz się czymś trochę zdenerwować albo trochę zapić. Cytuj
Koma Napisano 5 Grudnia 2014 Napisano 5 Grudnia 2014 Impreza w wiekszym gronie, wsrod znajomych albo w domu. Milo i kulturalnie, moze ktos przyprowadzi swoich znajomych, braci itp. Cytuj
Gość SooYoung Napisano 5 Grudnia 2014 Napisano 5 Grudnia 2014 (edytowane) Jak spędze Sylwestra? Król Buław Rycerz Buław Umiarkowanie 9 pucharów suma Diabeł HB Kapłan Widzę tutaj inną sytuację: Dużo tu energii ognia i oby nie chodziło o kłótnię, z którymś panem - eksem lub z obecnym partnerem. Umiarkowanie to wyciszenie i uspokojenie emocji wiec dojdziecie do porozumienia i wieczór zakończy się miło Na kłótnię albo nerwową atmosferę wskazuje też suma - Diabeł HB Kapłan - możesz poczuć się w potrzasku, takie uwiązanie emocjonalne z powodu osoby która narzuca swoje poglądy. dodatkowo zapytałam Co istotnego w uczuciach wydarzy sie w grudniu? Rycerz Buław Król Buław As Mieczy Król Pucharów 6 buław suma Słońce HB Rydwan Tu też są nerwy - energia ognia, podniesienie ciśnienia. Może być w zamyśle jakiś wyjazd, ale może chodzić o sytuacja z tamtą panią z przeszłości. Twój partner postawi na swoim (albo ją pogoni, albo postawi na swojej wersji wydarzeń) na wygraną wskazuje 6 buław. suma Słońce HB Rydwan - wyjaśnienie sprawy, coś wyjdzie na jaw Choć wiem ze pytasz o związek to to co się rzuca w oczy z podsumy że w karcie Słońca jest dziecko, możliwe że zadzieje się jakaś sytuacja dotycząca Twojego syna - albo jego wyjazd, albo jakieś działania z synem związane, a to też wzbudzi Twoje uczucia, emocje. Edytowane 5 Grudnia 2014 przez SooYoung Cytuj
Gość Euterpe Napisano 5 Grudnia 2014 Napisano 5 Grudnia 2014 Jak spędzę Sylwestra? Król Buław Rycerz Buław Umiarkowanie 9 pucharów suma Diabeł HB Kapłan ogień może wskazywać na kłótnię, ale też na gorący seks Rozkład widzę w takich częściach: spokój-burza-spokój-spokój. widać też, że mężczyzna będzie wiódł prym. Na początku może być trochę nudnawo, później pan się bardziej rozkręci, a dalej spędzicie ten czas w sielankowej atmosferze. Może tez gdzieś się wybierzecie - rycerz buław oznacza także podróże - albo odwrotnie. Albo zamówicie sobie jedzonko do domu W ostateczności koszmaru chyba nie będzie, złożycie sobie wszyscy wzajemnie życzenia, pobawicie się i tyle. I dodatkowo zapytałam Co istotnego w uczuciach wydarzy się w grudniu? Rycerz Buław Król Buław As Mieczy Król Pucharów 6 buław suma Słońce HB Rydwan możesz być zła na jakiegoś pana, w wyniku czego odetniesz się od niego. On może wyjść później z przeprosinami albo ogólnie ta sytuacja wyjdzie Ci w ostateczności na dobre. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 5 Grudnia 2014 Autor Maestro Napisano 5 Grudnia 2014 Ciekawe co piszecie, mi Rycerz czy Król Buław nigdy nie pokazali nerwów, raczej męskie zabieganie i namiętność, ale życie pokaże:) Nerwówkę mam w Rycerzu Mieczy zawsze:) Cytuj
Sanya Napisano 5 Grudnia 2014 Napisano 5 Grudnia 2014 Król Buław Rycerz Buław Umiarkowanie 9 pucharów suma Diabeł HB Kapłan Widzę, że będzie bez wielkiego szału, spokojnie. 9 pucharów na pewno mówi o gościnie, ale umiar sugeruje, że nic Cię nie zaskoczy Król buław, rycerz buław.. na pewno spędzisz tę noc w męskim towarzystwie. I dodatkowo zapytałam Co istotnego w uczuciach wydarzy sie w grudniu? Rycerz Buław Król Buław As Mieczy Król Pucharów 6 buław suma Słońce HB Rydwan Możesz miec wokół siebie dwóch ognistych adoratorów, ale w konsekwencji nic nie wyjdzie z ich zakusów, bo Ty będziesz wierna pucharowemu Cytuj
Lena75 Napisano 5 Grudnia 2014 Napisano 5 Grudnia 2014 Jak spędze Sylwestra? Król Buław Rycerz Buław Umiarkowanie 9 pucharów suma Diabeł HB Kapłan Na poczatku może byc fajnie ,duzo działania ,wiec pewnie gdzies wyjdziecie ale koncówka...hmm....mozliwa jakas malenka kłotnia albo...sex I dodatkowo zapytałam Co istotnego w uczuciach wydarzy sie w grudniu? Rycerz Buław Król Buław As Mieczy Król Pucharów 6 buław suma Słońce HB Rydwan Bedzie dobrze....na pewno bedziesz adorowana przez innych mężczyzn. Uczuciowo bedziesz spełniona i szczesliwa. Cytuj
pretoria Napisano 5 Grudnia 2014 Napisano 5 Grudnia 2014 Jak spędze Sylwestra? Król Buław Rycerz Buław Umiarkowanie 9 pucharów suma Diabeł HB Kapłan Zapewne w towarzystwie Pana, będzie dość codziennie, ale i troszkę uczuciowo. W diable możliwe upojenie lub po prostu pokazała się impreza. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 3 Stycznia 2015 Autor Maestro Napisano 3 Stycznia 2015 Sylwestra spędziłam u mojej mamy, do ktorej zawiozł mnie mój mąż i tam zostawił. Siedziałam sobie z mama , siostra , szwagrem i dziećmi i było fajnie. W grudniu pokazała sie pomoc męża, ktory zawiozł mnie na Sylwestra, wcześniej tez w czyms mi pomogł i powrót mojego partnera do nałogu . 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi