Skocz do zawartości

Sylwester (ZWERYFIKOWANY)

Inez2503

Rekomendowane odpowiedzi

• Maestro
Napisano (edytowane)

Jak spędze Sylwestra?

Król Buław Rycerz Buław Umiarkowanie 9 pucharów suma Diabeł HB Kapłan

z moim mężczyzną gdzies może sobie wyjdziemy na jakąs imprezę..

I dodatkowo zapytałam Co istotnego w uczuciach wydarzy sie w grudniu?

Rycerz Buław Król Buław As Mieczy Król Pucharów 6 buław suma Słońce HB Rydwan

ciekawe, bo ci pierwsi to u mnie na Sylwestra wyszli, nie wiem może jacys podrywacze beda koło mnie, widać, że z moim partnerem (Król Pucharów - zawsze w tej karcie mi wychodzi) będzie dobrze:)

Edytowane przez Inez2503
Napisano

Też myślę, że gdzieś pójdziecie, na pewno. Imprezka zakrapiana (normalne) ale bez szaleństw. Ogólnie dobra zabawa, czasem jakieś zrywy (typu żarty, tańce itp.).

Dobrze będziecie się bawić ale w stosownej "tonacji"

Udanej imprezki:)

Napisano

może być jakaś spokojna impreza w gronie osób Ci znanych do tej pory. Na spokojnie, bez szaleństw. Możesz się czymś trochę zdenerwować albo trochę zapić.

Napisano

Impreza w wiekszym gronie, wsrod znajomych albo w domu.

Milo i kulturalnie, moze ktos przyprowadzi swoich znajomych, braci itp.

Gość SooYoung
Napisano (edytowane)
Jak spędze Sylwestra?

Widzę tutaj inną sytuację:

Dużo tu energii ognia i oby nie chodziło o kłótnię, z którymś panem - eksem lub z obecnym partnerem. Umiarkowanie to wyciszenie i uspokojenie emocji wiec dojdziecie do porozumienia i wieczór zakończy się miło :)

Na kłótnię albo nerwową atmosferę wskazuje też suma - Diabeł HB Kapłan - możesz poczuć się w potrzasku, takie uwiązanie emocjonalne z powodu osoby która narzuca swoje poglądy.

dodatkowo zapytałam Co istotnego w uczuciach wydarzy sie w grudniu?

Tu też są nerwy - energia ognia, podniesienie ciśnienia. Może być w zamyśle jakiś wyjazd, ale może chodzić o sytuacja z tamtą panią z przeszłości.

Twój partner postawi na swoim (albo ją pogoni, albo postawi na swojej wersji wydarzeń) na wygraną wskazuje 6 buław.

suma Słońce HB Rydwan - wyjaśnienie sprawy, coś wyjdzie na jaw

Choć wiem ze pytasz o związek to to co się rzuca w oczy z podsumy że w karcie Słońca jest dziecko, możliwe że zadzieje się jakaś sytuacja dotycząca Twojego syna - albo jego wyjazd, albo jakieś działania z synem związane, a to też wzbudzi Twoje uczucia, emocje.

Edytowane przez SooYoung
Gość Euterpe
Napisano

Jak spędzę Sylwestra? Król Buław Rycerz Buław Umiarkowanie 9 pucharów suma Diabeł HB Kapłan

ogień może wskazywać na kłótnię, ale też na gorący seks :D

Rozkład widzę w takich częściach: spokój-burza-spokój-spokój.

widać też, że mężczyzna będzie wiódł prym. Na początku może być trochę nudnawo, później pan się bardziej rozkręci, a dalej spędzicie ten czas w sielankowej atmosferze.

Może tez gdzieś się wybierzecie - rycerz buław oznacza także podróże - albo odwrotnie. Albo zamówicie sobie jedzonko do domu :)

W ostateczności koszmaru chyba nie będzie, złożycie sobie wszyscy wzajemnie życzenia, pobawicie się i tyle.

I dodatkowo zapytałam Co istotnego w uczuciach wydarzy się w grudniu? Rycerz Buław Król Buław As Mieczy Król Pucharów 6 buław suma Słońce HB Rydwan

możesz być zła na jakiegoś pana, w wyniku czego odetniesz się od niego. On może wyjść później z przeprosinami albo ogólnie ta sytuacja wyjdzie Ci w ostateczności na dobre.

• Maestro
Napisano

Ciekawe co piszecie, mi Rycerz czy Król Buław nigdy nie pokazali nerwów, raczej męskie zabieganie i namiętność, ale życie pokaże:) Nerwówkę mam w Rycerzu Mieczy zawsze:)

Napisano

Widzę, że będzie bez wielkiego szału, spokojnie. 9 pucharów na pewno mówi o gościnie, ale umiar sugeruje, że nic Cię nie zaskoczy :) Król buław, rycerz buław.. na pewno spędzisz tę noc w męskim towarzystwie.

Możesz miec wokół siebie dwóch ognistych adoratorów, ale w konsekwencji nic nie wyjdzie z ich zakusów, bo Ty będziesz wierna pucharowemu :)

Napisano
Jak spędze Sylwestra?

Na poczatku może byc fajnie ,duzo działania ,wiec pewnie gdzies wyjdziecie ale koncówka...hmm....mozliwa jakas malenka kłotnia albo...sex ;)

Bedzie dobrze....na pewno bedziesz adorowana przez innych mężczyzn. Uczuciowo bedziesz spełniona i szczesliwa.

Napisano

Jak spędze Sylwestra?

Zapewne w towarzystwie Pana, będzie dość codziennie, ale i troszkę uczuciowo. W diable możliwe upojenie lub po prostu pokazała się impreza.

• 4 tygodnie później...
  • Maestro
Napisano

Sylwestra spędziłam u mojej mamy, do ktorej zawiozł mnie mój mąż i tam zostawił. Siedziałam sobie z mama , siostra , szwagrem i dziećmi i było fajnie.

W grudniu pokazała sie pomoc męża, ktory zawiozł mnie na Sylwestra, wcześniej tez w czyms mi pomogł i powrót mojego partnera do nałogu .

• Lubię to! 1