Skocz do zawartości

prezentacje (ZWERYFIKOWANY)

panna.marta

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

witam, w przyszłym tygodniu wybieram się w podróż służbową na której będę prezentowała nowy produkt przed szerokim audytorium. Już czuję stres. Zadałam pytanie kartom kładąc karty na każde miasto do którego jadę.

1. Jak pójdzie mi prezentacja w mieście W:

koło fortuny X, 6 monet, wisielec XII dołożone rycerz buław i 4 buław

mam wrażenie, że mogę się zaciąć może ze stresu :( ktoś mi pomoże albo szybko się ogarnę

2.Jak mi pójdzie w mieście K (1 dzień):

cesarzowa III, 3 denary, 9 mieczy dołożone rycerz pucharów

9 mieczy upatrywała bym stres :(

3. Jak pójdzie mi prezentacja w mieście K (2 dzień):

9 monet, świat XXI, 9 buław dołożone 3 buławy

mogę popłynąć za daleko z pewnym tematem nie wiem...

i karty na kolegę miasto W:

as mieczy, sąd ostateczny XX, rydwan VII dołożne as buław i papież V

powinno pójść mu szybko i sprawnie

Zweryfikuję za tydzień!

Napisano

1. Powiedziałabym, że pójdzie Ci dobrze, pełen sukces, ale nie będziesz umiała tego docenić czy zobaczyć, przez swoje lęki i uprzedzenia. Ale pojawi się ktoś kto Cię wesprze i sprawi że poczujesz się bardziej zadowolona.

2. I podobnie będziesz miała możliwość zabłysnąć i bardzo dobrze zostaniesz odebrana, ale będziesz tak bardzo się starała, że Cię to przeciąży, poczujesz się zmęczona. I wsparciem może się okazać rodzina, albo przyjaciele.

3. Uwierzysz w siebie, prezentacja będzie udana ale też ty poczujesz się pewniej, i zaufasz swoim umiejętnościom bardziej.

4. Pójdzie mu dokładnie tak jak sobie zaplanował. Prezentacja spotka się z dużym uznaniem. Może zapoczątkować jakieś nowe przedsięwzięcie dzięki temu, awansować.

• Lubię to! 1
Napisano

1. Bedziesz sie mocno starac przekonac do produktu, ale nie pojdzie za tym ciag dalszy, brak efektow, albo w ogole spotkanie bedzie odwolane .

2.Pelna profeska, duzo przygotowan, moze nieprzespane noce z tego powodu.

3. Wedlug mnie tez solidne przygotowanie, strach przed publicznoscia.Albo nieufnosc ze strony przybylych na prezentacje.

Jakos nie zrozumialam.czy pytasz jak ci pojdzie sama prezentacja, czy jakie beda wymierne efekty, stad ten dualizm moj dzisiaj ;)

Koledze pojdzie bardzo dobrze.

• Lubię to! 1
Napisano

ogolnie jak mi pojdzie prezentacja. Spotkanie nie moze byc odwolane.

Gość Euterpe
Napisano

1. Jak pójdzie mi prezentacja w mieście W: koło fortuny X, 6 monet, wisielec XII dołożone rycerz buław i 4 buław

dobrze, dasz im tyle informacji, ile potrzebują, następnie odprężysz się po tym wszystkim, stres stłamsisz w sobie, nie będzie chyba po Tobie poznać, że się tym przejmujesz, dasz z siebie wszystko.

2.Jak mi pójdzie w mieście K (1 dzień): cesarzowa III, 3 denary, 9 mieczy dołożone rycerz pucharów

tutaj też ok, ale ktoś może zadać pytanie, przez co możesz się bardziej spocić, ale poradzisz sobie. Stres może tutaj bardziej na Ciebie działać niż w pierwszym przemówieniu, ale stawisz mu czoła i wygrasz z nim. Słuchacze powinni Cię dobrze odebrać.

Możesz też analizować to wszystko jeszcze raz wieczorem i upewniać się czy wszystko poszło dobrze.

3. Jak pójdzie mi prezentacja w mieście K (2 dzień): 9 monet, świat XXI, 9 buław dołożone 3 buławy

też świetnie :) W 9 i 3 buławach możesz mieć zwyczajnie tego dosyć i marzyć o powrocie do domu.

Napisano

weryfikacja:

miasto W:

b dobrze, jedna mała pomyłka z zamianą slajdów, trochę mi się też wydłużyło :)

miasto K dzień 1:

bardzo dobrze

miasto K dzień 2:

trafiła się trochę zdystansowana grupa, miałam większe trudności niż w dniu poprzednim...przybyła mi z pomocą pewna koleżanka można powiedzieć przyjechała wręcz z innego miasta aby mnie wspierać :)

• Lubię to! 1