Skocz do zawartości

sylwester panny marty (ZWERYFIOWANY)

panna.marta

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jak spędzę sylwestra w tym roku?

5 buław, rycerz denarów, 6 monet dołożone mag I

szczerze mówiąc nie mam pojęcia, ale wydaje mi się, że to zaproszenie od kogoś kogo dobrze już znam w miejsce, gdzie przebywa dużo ludzi i jest dość głośno. Zastanawiam się tylko co oznacza mag.

Napisano

Zaciagniesz moze jakiegos Rycerza, on zapewnia bal finansowo i bedziesz go czarowac .

Gość Euterpe
Napisano

Jak spędzę sylwestra w tym roku? 5 buław, rycerz denarów, 6 monet dołożone mag I

powiedziałabym, że będziesz się świetnie bawić, nudzić się na pewno nie będziesz. W 5 buławach jest sporo ruchu, więc obstawiam tańce, uczestnictwo w mini konkursach. Do tego rycerz denarów - nie będziesz tam sama. Pan w jego charakterze zapewni Ci rozrywkę, może zafunduje część (jak nie wstęp) z swojej kieszeni. Weźmiesz też kilka groszy ze sobą i też coś sobie tam kupisz (drink, przekąskę).

Większość kart męskich - mężczyzna będzie przewodnikiem tego wieczoru, dasz się prowadzić, poczujesz się przy jego boku swobodnie i bezpiecznie, zechce zrobić na Tobie najlepsze wrażenie.

5+6+1=12 -> XII Wisielec - na czas imprezy odlecisz do innego świata, poczujesz się błogo, na kolejne dni będziesz miło wspominać tę noc :)

Napisano

5 buław, rycerz denarów, 6 monet dołożone mag

Też miałam kiedyś 5 buław na sylwestra :) Było dużo ludzi, wręcz nie mogliśmy się pomieścic :) Moim zdaniem dostaniesz zaproszenie, niekoniecznie od mężczyzny, może byc serdeczna Tobie koleżanka, przyjaciółka żeby właśnie spędzic tę noc w większym towarzystwie. Mag zawsze mi mówi o fantastycznej zabawie, także sylwek będzie barwny i pełen wrażeń :)

Napisano

A ja myślę ze to moze byc nawet domówka gdzie bedzie sporo ludzi, w magu widzę dobra zabawe w towarzystwie mężczyzny a moze nawet dwóch (Rycek) ;) Zastanawia mnie tylko ten Wisielec w HB.

• Moderator
Napisano

Czy aby na pewno masz wtedy wolne? będziesz pracowała? 5 buław to taka walka z samym sobą w tym przypadku, denary rycerz denarów... jakbys pracowała przy jakiejś organizacji sylwestra bardziej niż się tam bawiła

Napisano

idę do pracy, ale nie organizuje w niej sylwka.

Napisano
Jak spędzę sylwestra w tym roku?

5 buław, rycerz denarów, 6 monet dołożone mag I

szczerze mówiąc nie mam pojęcia, ale wydaje mi się, że to zaproszenie od kogoś kogo dobrze już znam w miejsce, gdzie przebywa dużo ludzi i jest dość głośno. Zastanawiam się tylko co oznacza mag.

obstawiam,że spędzisz go z kumplem z pracy

5 kijów to dysharmonia.. nie będzie Ci za komfortowo

• 4 tygodnie później...
Napisano

weryfikacja - sylwestra zroganizowałam w domu. Bez szaleństw, na spokojnie wśród najbliższych.