Skocz do zawartości

czy będzie kontakt

asa71

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

jakiś czas temu poznałam ciekawą osobę, postawiłam trzy karty na pytanie:

czy się odezwie: 6 kielichów, as denarów, paź kielichów (odwrócony)

no właśnie 6 kielichów to wspomnienia, tęsknota. As denarów to karta brama czyli jakaś zmiana...? i ten paź kielichów nie wiem jak to ugryśc!

przy okazji spytałam narusza regulamin

i teraz nie wiem czy mam czekac aż się odezwie...

Zapoznaj się z regulaminem działu. - Czarownica

Gość paulinqa123
Napisano

teroetycznie 6 kielichow pokazuje powrót do ludzi i miejsc, więc tym samym często odnowienie kontaktu, as denarów równiez krok na przód ale paź kiel odwr. to dla mnie brak rozwoju... uważam ze tu karty wyszły troche życzeniowe... widać twoje pragnienie a nie rzeczywisty rezultat..

Napisano

Postrzega cie jako.atrakcyjna, moze mysli o tobie, ale raczej sie nie odezwie pierwszy.

Napisano

Jak na moje się nie odezwie. Będzie o tym myślał ale chyba Ty nie wytrzymasz i zrobisz 'pierwszy krok'.

przy okazji spytałam czy jestem dla niego atrakcyjna i wyszedł (...)

Zweryfikujesz to pytanie?

Napisano

czy się odezwie: 6 kielichów, as denarów, paź kielichów (odwrócony) - nie odezwie się, Ty będziesz się składać jak scyzoryk by coś zrobić, a on sam z siebie palcem nie kiwnie.Paź odwrócony kończący układ ewidentnie na to wskazuje moim zdaniem.

Asa, dookreśl się przy okazji, czy jesteś kobietą, czy mężczyzną, bo Twoje dane profilowe mówią jedno, a wypowiedzi drugie.

Napisano (edytowane)

Czy jestem atrakcyjna dla niego karty: regulamin dalej nieprzeczytany No i jestem kobietą :)

Edytowane przez Czarownica
.
Napisano

Nie odezwie się. Będzie wspominał (6 kielichów) i nawet będzie chciał wykonać krok w Twoją stronę, ale zabraknie mu odwagi.

Napisano

Nie odezwie się. Może i przejdzie mu taka myśl przez głowę, ale na myśleniu się skończy.

Napisano
Witam,

jakiś czas temu poznałam ciekawą osobę, postawiłam trzy karty na pytanie:

no właśnie 6 kielichów to wspomnienia, tęsknota. As denarów to karta brama czyli jakaś zmiana...? i ten paź kielichów nie wiem jak to ugryśc!

przy okazji spytałam narusza regulamin

i teraz nie wiem czy mam czekac aż się odezwie...

Zapoznaj się z regulaminem działu. - Czarownica

Mnie sie wydaje ze facet popada w skrajnosci ,z jednej strony chciałby ale z drugiej sie boi. Moim zdaniem sie nie odezwie bo ma blędna ocenę sytuacji i swoich mozliwości.

Napisano

Wszystko wskazuje na to że powinnam pierwsza nawiązać kontakt...

Napisano

Moze zapytaj kart jak potoczy sie relacja jesli pierwsza nawiązesz kontakt....to moze wiele wyjasnic.