Skocz do zawartości

to i mój sylwek ;D

Gość paulinqa123

Rekomendowane odpowiedzi

Gość paulinqa123
Napisano (edytowane)

admy i mody mam na was wy****ne. dziękuję

Edytowane przez paulinqa123
  • Maestro
Napisano

Jakieś wyjście, za które trzeba będzie zapłacić,ale coś wyjdzie na jaw, jakaś kobieta cos wyjawi..Pójdziesz z nerwowym partnerem:) Będziecie się bawić w jakimś klubie..

Napisano

as monet kochankowie kapłanka 2 puchary wieża - plan bedzie na wyjscie we dwoje ,ale wydaje mi sie ze runie ( wieża) w sumie Eremita, który tu kojarzy mi sie z samotnoscia..ale pewnie sie myle ;)

Dopytałam jeszcze z kim?

rycerz mieczy krolowa monet 10 denarów- z bliskim mi kolegą który mnie "atakuje" :D

skoro tak piszesz :) a nie jest trochę w "gorącej wodzie kapany"? :)

Gdzie?

gwiazda paź mieczy 10 monet - stawiam na plener.....

Napisano

Jak spędzę sylwestra?

as monet kochankowie kapłanka 2 puchary wieża - wiesz co wydaje mi się, że bardziej tutaj się zaznacza impreza we dwoje.. chyba dostaniesz propozycję, będziesz się chwilę wahać czy ją przyjąć czy nie i ostatecznie się zgodzisz, dodam, że w tej wieży może Cię coś zaskoczyć

Dopytałam jeszcze z kim?

rycerz mieczy krolowa monet 10 denarów- no własnie, nie wiem czasem czy ten rycerz mieczy nie będzie zbyt porywczy :P Na pewno będziesz w towarzystwie jakiegoś mężczyzny

Gdzie?

gwiazda paź mieczy 10 monet - sądzę, że to może byc otoczenie domowe, w tej 10 monet, dom, mieszkanie należące do młodej osoby, miejsce gdzie przyjemne dla oka, w którym dobrze się czujesz.

Gość Euterpe
Napisano

Jak spędzę sylwestra? as monet kochankowie kapłanka 2 puchary wieża

pojawi się szansa na wyjście do znajomego/krewnego i chyba z niej skorzystacie. W kapłance możesz być taka cicha i mniej obecna, ale spędzisz ten czas miło, w przyjaznym gronie osób. Wieża to sylwester, otwieranie szampana, świętowanie z hukiem :)

Dopytałam jeszcze z kim? rycerz mieczy królowa monet 10 denarów

z mężczyzną, ale też może się tam zjawić jakiś krewny lub pan z rodziną/dziewczyną/narzeczoną/żoną

Gdzie? gwiazda paź mieczy 10 monet

daleko od swojego mieszkania, ale, jak napisałam wyżej, możecie wpaść do krewnego lub innej bliskiej Ci osoby

Napisano

Zostaniesz zaproszona na jakas impreze, obowiazyac beda suknie wieczorowe

Z kims kto duzo jezdzi po swiecie, i smoli do ciebie ta osoba cholewki

to bedzie jakis lokal na uboczu, rejony wiejskie mozliwe

Napisano

Urzadzisz domowke prawdopodobnie, przyjdzie jakas para i moga sie poklocic

Gdzie-raczej w domu, przyozdobionym jakimis dekoracjami, swiatelkami itp. , bedzie troche ludzi.

Gość paulinqa123
Napisano (edytowane)

właśnie dostałam propozycję wylotu z kolega na sylwestra do Maroko .....

Gdzie?

gwiazda paź mieczy 10 monet - i tak teraz myślę .... przecież flaga Maroko ma na środku gwiazdę...

jest to mało prawdopodobne ale jeśli rzeczywiście polecę to niezły szok xd czy komuś z Was paź mieczy pokazał np inny kraj lub zagranicę ?

Edytowane przez paulinqa123
Gość Euterpe
Napisano

raczej gwiazda = odległość

mnie tak pokazywała

paź mieczy to ten kolega

10 denarów wskazywałoby to konkretne miejsce - jedzenia, wystrój, ludzie - wszystko pięknie :)

Napisano

Gwiazda mi pokazywala plany dalekiej podrozy (zreszta zrealizowane)na zasadzie " spodziewam sie wielkiego wow, bedzie super", i to "wow" to byly oczekiwania tej drugiej strony (do ktorej jechalam).

Gość Daffne
Napisano

Jak spędzę sylwestra?

as monet kochankowie kapłanka 2 puchary wieża

myslę, że spędzisz sylwestra rodzinnie w gronie najbliższych :-)

z kim?

rycerz mieczy krolowa monet 10 denarów

z rodziną i bliskimi znajomymi?

Gdzie?

gwiazda paź mieczy 10 monet

hm w domu, możliwe że u siebie albo u kogoś.