Gość paulinqa123 Napisano 5 Grudnia 2014 Napisano 5 Grudnia 2014 (edytowane) admy i mody mam na was wy****ne. dziękuję Edytowane 31 Grudnia 2015 przez paulinqa123 Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 5 Grudnia 2014 Maestro Napisano 5 Grudnia 2014 Jakieś wyjście, za które trzeba będzie zapłacić,ale coś wyjdzie na jaw, jakaś kobieta cos wyjawi..Pójdziesz z nerwowym partnerem:) Będziecie się bawić w jakimś klubie.. Cytuj
Lena75 Napisano 5 Grudnia 2014 Napisano 5 Grudnia 2014 as monet kochankowie kapłanka 2 puchary wieża - plan bedzie na wyjscie we dwoje ,ale wydaje mi sie ze runie ( wieża) w sumie Eremita, który tu kojarzy mi sie z samotnoscia..ale pewnie sie myle Dopytałam jeszcze z kim? rycerz mieczy krolowa monet 10 denarów- z bliskim mi kolegą który mnie "atakuje" skoro tak piszesz a nie jest trochę w "gorącej wodzie kapany"? Gdzie? gwiazda paź mieczy 10 monet - stawiam na plener..... Cytuj
Sanya Napisano 5 Grudnia 2014 Napisano 5 Grudnia 2014 Jak spędzę sylwestra? as monet kochankowie kapłanka 2 puchary wieża - wiesz co wydaje mi się, że bardziej tutaj się zaznacza impreza we dwoje.. chyba dostaniesz propozycję, będziesz się chwilę wahać czy ją przyjąć czy nie i ostatecznie się zgodzisz, dodam, że w tej wieży może Cię coś zaskoczyć Dopytałam jeszcze z kim? rycerz mieczy krolowa monet 10 denarów- no własnie, nie wiem czasem czy ten rycerz mieczy nie będzie zbyt porywczy Na pewno będziesz w towarzystwie jakiegoś mężczyzny Gdzie? gwiazda paź mieczy 10 monet - sądzę, że to może byc otoczenie domowe, w tej 10 monet, dom, mieszkanie należące do młodej osoby, miejsce gdzie przyjemne dla oka, w którym dobrze się czujesz. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 6 Grudnia 2014 Napisano 6 Grudnia 2014 Jak spędzę sylwestra? as monet kochankowie kapłanka 2 puchary wieża pojawi się szansa na wyjście do znajomego/krewnego i chyba z niej skorzystacie. W kapłance możesz być taka cicha i mniej obecna, ale spędzisz ten czas miło, w przyjaznym gronie osób. Wieża to sylwester, otwieranie szampana, świętowanie z hukiem Dopytałam jeszcze z kim? rycerz mieczy królowa monet 10 denarów z mężczyzną, ale też może się tam zjawić jakiś krewny lub pan z rodziną/dziewczyną/narzeczoną/żoną Gdzie? gwiazda paź mieczy 10 monet daleko od swojego mieszkania, ale, jak napisałam wyżej, możecie wpaść do krewnego lub innej bliskiej Ci osoby Cytuj
Arshi Napisano 6 Grudnia 2014 Napisano 6 Grudnia 2014 Zostaniesz zaproszona na jakas impreze, obowiazyac beda suknie wieczorowe Z kims kto duzo jezdzi po swiecie, i smoli do ciebie ta osoba cholewki to bedzie jakis lokal na uboczu, rejony wiejskie mozliwe Cytuj
Koma Napisano 7 Grudnia 2014 Napisano 7 Grudnia 2014 Urzadzisz domowke prawdopodobnie, przyjdzie jakas para i moga sie poklocic Gdzie-raczej w domu, przyozdobionym jakimis dekoracjami, swiatelkami itp. , bedzie troche ludzi. Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 7 Grudnia 2014 Napisano 7 Grudnia 2014 (edytowane) właśnie dostałam propozycję wylotu z kolega na sylwestra do Maroko ..... Gdzie? gwiazda paź mieczy 10 monet - i tak teraz myślę .... przecież flaga Maroko ma na środku gwiazdę... jest to mało prawdopodobne ale jeśli rzeczywiście polecę to niezły szok xd czy komuś z Was paź mieczy pokazał np inny kraj lub zagranicę ? Edytowane 7 Grudnia 2014 przez paulinqa123 Cytuj
Gość Euterpe Napisano 7 Grudnia 2014 Napisano 7 Grudnia 2014 raczej gwiazda = odległość mnie tak pokazywała paź mieczy to ten kolega 10 denarów wskazywałoby to konkretne miejsce - jedzenia, wystrój, ludzie - wszystko pięknie Cytuj
Koma Napisano 7 Grudnia 2014 Napisano 7 Grudnia 2014 Gwiazda mi pokazywala plany dalekiej podrozy (zreszta zrealizowane)na zasadzie " spodziewam sie wielkiego wow, bedzie super", i to "wow" to byly oczekiwania tej drugiej strony (do ktorej jechalam). Cytuj
Gość Daffne Napisano 8 Grudnia 2014 Napisano 8 Grudnia 2014 Jak spędzę sylwestra? as monet kochankowie kapłanka 2 puchary wieża myslę, że spędzisz sylwestra rodzinnie w gronie najbliższych :-) z kim? rycerz mieczy krolowa monet 10 denarów z rodziną i bliskimi znajomymi? Gdzie? gwiazda paź mieczy 10 monet hm w domu, możliwe że u siebie albo u kogoś. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi