Lena75 Napisano 5 Grudnia 2014 Napisano 5 Grudnia 2014 (edytowane) Matka...zona ...pracownik ;P Jak spedzę Sylwester : 9pucharów, diabeł, 6mieczy, kapłan, król mieczy Wyglada na to ze Sylwka spędze w domu , w gronie rodziny.( 9pucharów) mozliwe ze chlapne wiecej wina niz normalnie i moze mnie nosic ;P ( Diabeł) chyba niestety mąz bedzie musiał isc do pracy ( 6 mieczy + Król Mieczy) co jest wielce prawdopodobne...Kapłan...hmm..tak myslę ze jak zostane sama to pewnie zajme sie Tarotem Tak sobie pomyslałam ze w tej 9 Pucharów moze tez byc zamkniecie starych emocjonalnych spraw i skupienie sie na przyszłości....Stary Rok/ Nowy Rok. Edytowane 5 Grudnia 2014 przez Lena75 Cytuj
pretoria Napisano 5 Grudnia 2014 Napisano 5 Grudnia 2014 Kopiuję to co napisałam w prywatnej, dodając coś W królu może Twego lubego widać, który jest facetem raczej nie dającym się ponieść alkoholowi, nie staje się raczej wtedy taki jak inni ( beztroski, wesoły, robiący bzdurne rzeczy itp ) ... Początkowo będzie spokojnie, później dasz się ponieść imprezie, może coś więcej chlapniesz Nawet tą 6mieczy widzę dość dobrze, albo odetniesz się od problemów, ktoś Cię poprze lub po prostu otoczenie Cię zaakceptuje. Cytuj
Sanya Napisano 5 Grudnia 2014 Napisano 5 Grudnia 2014 Jak spedzę Sylwester : 9pucharów, diabeł, 6mieczy, kapłan, król mieczy tak mi się wydaje, że możesz ostro popić, bo i 9 kieli i diabeł Zaznacza się tutaj jakiś poważny mężczyzna, który może studzić Twoje imprezowe zamiary Cytuj
Lena75 Napisano 5 Grudnia 2014 Autor Napisano 5 Grudnia 2014 W królu może Twego lubego widać, który jest facetem raczej nie dającym się ponieść alkoholowi, nie staje się raczej wtedy taki jak inni ( beztroski, wesoły, robiący bzdurne rzeczy itp ) Dokładnie taki jest.....czasami myślę że zbyt dretwy i rozsądny ;P ale ktos musi ,kiedy reszta pije ;P Cytuj
Moderator Arbogast Napisano 5 Grudnia 2014 Moderator Napisano 5 Grudnia 2014 Przy 6 mieczy to sylwester raczej na pewno nie będzie w domu przy diable będzie mocno zakrapiany 9 pucharów to wystawność, obżarstwo, na imprezę idealna karta kapłan - mówi o tradycji czyli będzie to dość klasyczny sylwester, na wyjeździe, ale bez ekstrawagancji nie wiadomo jakich król mieczy - ach tu mógł wyjść jakiś jegomość Cytuj
Lena75 Napisano 5 Grudnia 2014 Autor Napisano 5 Grudnia 2014 Przy 6 mieczy to sylwester raczej na pewno nie będzie w domu przy diable będzie mocno zakrapiany 9 pucharów to wystawność, obżarstwo, na imprezę idealna karta kapłan - mówi o tradycji czyli będzie to dość klasyczny sylwester, na wyjeździe, ale bez ekstrawagancji nie wiadomo jakich król mieczy - ach tu mógł wyjść jakiś jegomość Więc.... Mozliwe ze pójdziemy do tesciów (Kapłan)...a tam stoły uginają się zawsze od jedzenia , a i alkoholu nie brakuje ;P ( 9 Pucharów) w królu widze jednak mojego meza czuwajacego nad wszystkim:) Potem pewnie wyjdziemy puszczac fajewerki...więc i plener hahaha :) Cytuj
Gość Euterpe Napisano 6 Grudnia 2014 Napisano 6 Grudnia 2014 patrząc na tego diabełka, myślę że coś niespodziewanie może wam wypaść, obierzecie inny kierunek działań. diabeł + król mieczy - ktoś się niestosownie zachowa lub będzie czymś mamić... ta parka skojarzyła mi się też z robieniem podchodów. diabeł z kapłanem - pouczenie (+ król mieczy - od tego pana) nie mające na celu nic dobrego... uważałabym więc na czyjeś słowa/czyny 9 kielichów jest optymistyczną kartą, więc na początku powinno wszystko grać, ale później może się imprezka popsuć... Cytuj
Gość Daffne Napisano 10 Grudnia 2014 Napisano 10 Grudnia 2014 Jak spędzę Sylwester : 9 pucharów, diabeł, 6 mieczy, kapłan, król mieczy Będzie spędzony w gronie bliskich i znajomych, jakas domówka zapewne zakrapiana alkoholem i wesołą atmosferą. Wieczorem możecie wyjść na sztuczne ognie :-). U Was moga je puszczać głównie Panowie (Kapłan) ( Król mieczy). Cytuj
Lena75 Napisano 2 Stycznia 2015 Autor Napisano 2 Stycznia 2015 Weryfikacja: Sylwester spedziłam w domu przed telewizorem w gronie dziecka i męża....alkoholu w ogole nie pilam....w Nowy Rok złozylismy sobie życzenioa...i grzecznie poszłam spac Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi