Skocz do zawartości

Sylwek Lenki - karty rzuciła Pretoria (ZWERYFIKOWANY)

Lena75

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Matka...zona ...pracownik ;P

Jak spedzę Sylwester :

9pucharów, diabeł, 6mieczy, kapłan, król mieczy

Wyglada na to ze Sylwka spędze w domu , w gronie rodziny.( 9pucharów) mozliwe ze chlapne wiecej wina niz normalnie i moze mnie nosic ;P ( Diabeł)

chyba niestety mąz bedzie musiał isc do pracy ( 6 mieczy + Król Mieczy) co jest wielce prawdopodobne...Kapłan...hmm..tak myslę ze jak zostane sama to pewnie zajme sie Tarotem :)

Tak sobie pomyslałam ze w tej 9 Pucharów moze tez byc zamkniecie starych emocjonalnych spraw i skupienie sie na przyszłości....Stary Rok/ Nowy Rok.

Edytowane przez Lena75
Napisano

Kopiuję to co napisałam w prywatnej, dodając coś ;)

W królu może Twego lubego widać, który jest facetem raczej nie dającym się ponieść alkoholowi, nie staje się raczej wtedy taki jak inni ( beztroski, wesoły, robiący bzdurne rzeczy itp ) ... Początkowo będzie spokojnie, później dasz się ponieść imprezie, może coś więcej chlapniesz ;) Nawet tą 6mieczy widzę dość dobrze, albo odetniesz się od problemów, ktoś Cię poprze lub po prostu otoczenie Cię zaakceptuje.

Napisano

Jak spedzę Sylwester :

9pucharów, diabeł, 6mieczy, kapłan, król mieczy

tak mi się wydaje, że możesz ostro popić, bo i 9 kieli i diabeł ;) Zaznacza się tutaj jakiś poważny mężczyzna, który może studzić Twoje imprezowe zamiary :)

Napisano

W królu może Twego lubego widać, który jest facetem raczej nie dającym się ponieść alkoholowi, nie staje się raczej wtedy taki jak inni ( beztroski, wesoły, robiący bzdurne rzeczy itp )

Dokładnie taki jest.....czasami myślę że zbyt dretwy i rozsądny ;P ale ktos musi ,kiedy reszta pije ;P

• Moderator
Napisano

Przy 6 mieczy to sylwester raczej na pewno nie będzie w domu :P

przy diable będzie mocno zakrapiany

9 pucharów to wystawność, obżarstwo, na imprezę idealna karta

kapłan - mówi o tradycji czyli będzie to dość klasyczny sylwester, na wyjeździe, ale bez ekstrawagancji nie wiadomo jakich

król mieczy - ach tu mógł wyjść jakiś jegomość :)

Napisano
Przy 6 mieczy to sylwester raczej na pewno nie będzie w domu :P

przy diable będzie mocno zakrapiany

9 pucharów to wystawność, obżarstwo, na imprezę idealna karta

kapłan - mówi o tradycji czyli będzie to dość klasyczny sylwester, na wyjeździe, ale bez ekstrawagancji nie wiadomo jakich

król mieczy - ach tu mógł wyjść jakiś jegomość :)

Więc....

Mozliwe ze pójdziemy do tesciów (Kapłan)...a tam stoły uginają się zawsze od jedzenia , a i alkoholu nie brakuje ;P ( 9 Pucharów) w królu widze jednak mojego meza czuwajacego nad wszystkim:) Potem pewnie wyjdziemy puszczac fajewerki...więc i plener ;) hahaha

:):):)

Gość Euterpe
Napisano

patrząc na tego diabełka, myślę że coś niespodziewanie może wam wypaść, obierzecie inny kierunek działań.

diabeł + król mieczy - ktoś się niestosownie zachowa lub będzie czymś mamić... ta parka skojarzyła mi się też z robieniem podchodów.

diabeł z kapłanem - pouczenie (+ król mieczy - od tego pana) nie mające na celu nic dobrego...

uważałabym więc na czyjeś słowa/czyny

9 kielichów jest optymistyczną kartą, więc na początku powinno wszystko grać, ale później może się imprezka popsuć...

Gość Daffne
Napisano

Jak spędzę Sylwester :

9 pucharów, diabeł, 6 mieczy, kapłan, król mieczy

Będzie spędzony w gronie bliskich i znajomych, jakas domówka zapewne zakrapiana alkoholem i wesołą atmosferą. Wieczorem możecie wyjść na sztuczne ognie :-). U Was moga je puszczać głównie Panowie (Kapłan) ( Król mieczy).

• 4 tygodnie później...
Napisano

Weryfikacja:

Sylwester spedziłam w domu przed telewizorem w gronie dziecka i męża....alkoholu w ogole nie pilam....w Nowy Rok złozylismy sobie życzenioa...i grzecznie poszłam spac :)