Skocz do zawartości

Jakie mam szansę na pracę w firmie pocztowej?

Gość Lukrusia

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Lukrusia
Napisano (edytowane)

Jakie mam szansę na pracę w firmie pocztowej ? 3 kielichy - Król kielichów -6 kielichów?

Rozkład dla Kwiatuszka :)

3 kielichy - Szansę są , bo 3 kielichów to radość , świętowanie czegoś czyli np pracy zdobytej .

Akurat tak już długi czas składam cv po firmach i nic sad może chociaż tutaj się uda .

Król kielichów - to dyrektor tej firmy , osobą chyba złą nie jest bo Król kielichów to mężczyzna czuły, można na niego wpłynąć przez takie spokojne , miłe podejście , ceni sobie ciekawych ludzi . Akurat mam ciekawe zainteresowanie tarotem - wpisałam to na chybił trafił w cv smile poważnie pierwszy raz a co się będę cackać .

6 Kielichów - to powrót to tej firmy jakieś 4 lata temu starałam się o pracę tam ale nie zostałam przyjęta .

Szanse po tych kartach mam jednak , 3 kielichów to świętowanie sukcesu , czyli mogą mnie docenić .

Temat wątku powinien składać się z zadanego pytania i/lub nazwy zastosowanego rozkładu. - Ciastko

Edytowane przez Ciastko08
Napisano

Masz bardzo duże szanse, 3 pucharów mówi o sukcesie, natomiast Król kielichów oznacza mężczyznę, który będzie miał swoje zasługi w tym, żeby Twoja kandydatura tym razem została przyjęta (6 pucharów) :)

• Moderator
Napisano

niestety ale a tu nie widzę, by były jakieś szanse, puchary to ulotne marzenia, chcenia i nic więcej

szef to bardziej wychodzi w królu buław niż królu pucharów

3 pucharów to owszem radość, ale to bardziej takie rozmawianie o tej pracy

Król pucharów - ktoś przyjazny, ale mało władny

6 kielichów - karta czasu minionego... nic nowego ta karta nie wnosi

Napisano

Jakie mam szansę na pracę w firmie pocztowej ? 3 kielichy - Król kielichów -6 kielichów?

Hb....Eremita ...mnie sie wydaje ze w ogólnym bilansie nie dostaniesz tej pracy.

3 Kielichów mówi raczej o braku zmian w pracy, ale owszem zostaniesz doceniona.Król Kielichów to moim zdaniem osoba rekrutująca....6 Kielichów mówi raczej o np.pogodnym nastroju na rozmowie o prace.

Napisano (edytowane)

(...) ceni sobie ciekawych ludzi . Akurat mam ciekawe zainteresowanie tarotem - wpisałam to na chybił trafił w cv smile poważnie pierwszy raz a co się będę cackać .

Ja bym była bardziej ostrożna na Twoim miejscu z tym wpisywaniem do CV zainteresowania Tarotem. Zazwyczaj takie osoby traktuje się niepoważnie - o czym może mówić 6 pucharów ( osoba nieżyciowa i naiwna) w tym przypadku. Myślę, że bardziej sobie zaszkodziłaś, niż pomogłaś tą "szczerością".

A pisząc tak wprost - rozbawiłaś pana tą informacją;-)

Edytowane przez Davisa
Napisano

Mysle ze 3 Puchary to rozmowa kwalifikacyjna, moze sympatycznie pogadasz z szefem, albo poflirtujecie,

jakas szansa na prace jest, ale nieduza.

Gość Lukrusia
Napisano
Ja bym była bardziej ostrożna na Twoim miejscu z tym wpisywaniem do CV zainteresowania Tarotem. Zazwyczaj takie osoby traktuje się niepoważnie - o czym może mówić 6 pucharów ( osoba nieżyciowa i naiwna) w tym przypadku. Myślę, że bardziej sobie zaszkodziłaś, niż pomogłaś tą "szczerością".

A pisząc tak wprost - rozbawiłaś pana tą informacją;-)

;Lili a wiesz ,że chyba wyczułam pana - jakaś moc dziwna przyciągania- Bo na fb pan szef (starszy facet około 66 lat więc mitu o flirtach nie pisać ) też ma dodane tarot , numeroglogia do Lubię to . Kurcze może coś w tym jest , że ezo ludzie się wyczuwają .

Na stażu podobnie było gdyby odrabiałam - tam z jedną panią się zakolegowałyśmy bardzo i bliżej końca stażu połapałyśmy się , że mamy te same zainteresowania ezoteryczne z tym , że ona rozkłada karty klasyczne .

Gość SooYoung
Napisano (edytowane)

Lukrusia fajnie że to napisałaś, jednak tak sobie myślę, że karty to wabik. Jak on ma 66 lat to gdzie on może poznać nową kobietę? Która na niego spojrzy w realu, a na fb może sobie pisać swobodnie z iloma chce.

To nie że mit o flirtach, ale miła rozmowa z kobieta, wzajemne dzielenie się emocjami (i może z tego będzie coś więcej) pewnie nadal go to interesuje. Czemu z racji wieku ma sobie tego odmawiać. Męskie myślenie jest takie że mężczyzną w pełni (a jak jeszcze maja viagrę) jest się do 100-tki.

Wielu panów wie że tarotem w większości interesują się kobiety i to jest doskonałe miejsce na podryw. Zada pytanie -> pani mu postawi karty, zacznie mu doradzać, on zagubiony :DD zaczną do siebie pisać i znajomość się rozwija.

Powiązanie - mężczyzna i tarot, to do takiego powiązania zawsze trzeba podchodzić z dystansem. Jeszcze mężczyzna w tym wieku, kiedy to wiek dojrzały charakteryzuje się tym że ma się poukładane w głowie i dobrze wie na czym ten świat stoi, to nie trzeba szukać informacji w kartach.

Jeden ma nawijkę na wiersze i słodkie słowa, a drugi na tarot i czary :P

Znam pana który ma podlinkowane pełno stron dotyczących emocji (a na takich strona głównie są kobiety) stron mówiących o rozstaniach, także stron o tarocie, stron gdzie kobiety mówią o swoim życiu itp. Piszą o tym co je spotyka, mają wątpliwości co do swojej przyszłości, także kładą sobie karty. On zajmuje się kreowaniem wizerunku i dobrze wie że zagubiona, niepewna siebie kobieta, a zwłaszcza po rozstaniu będzie chciała odmienić swoje życie i wtedy pojawia się on ze swoją ofertą. Tak znajduje sobie nowe klientki i ma pracę.

Kobiety jak widzą u niego te linki do stron to na początku myślą, on jest taki wrażliwy, tak jak Ty myślisz o szefie

że ezo ludzie się wyczuwają
,a on dba o rozwój swojej firmy, tak jak Twój szef dba o zapewnienie sobie miłych znajomości ( jest to bardziej niż pewne).

Choć mogę się mylić, może pan myśli o świecie duchowym, ale w ezo "siedzę" już dobrych parę lat i wielu takich panów "wyczuwających" widziałam w akcji :DD dlatego nie wierzę w to "wyczuwanie się", zwłaszcza u 66- latka :P

Edytowane przez SooYoung
Napisano

Jeżeli jest pytanie o szanse, a wychodzi 3 kielichów, to sądzę, że tak...dlatego nie lubię pytania o szanse..takie niekonkretne, nic nie wnoszące