Skocz do zawartości

Moja przyszła praca

akszeinga1985

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jak będzie wyglądała moja przyszła praca. Kiedy mogę ją otrzymać?

Sprawiedliwość, Rycerz mieczy, VI kijów

Czas- X kijów

W okolicy miejsca zamieszkania?- Królowa pucharów

Będzie to praca, w której będzie trzeba włożyć trochę wysiłku, nerwowa. Może to być praca umysłowa w dużej instytucji raczej w okolicy miejsca zamieszkania.

Jak uważacie?

Napisano

Póki co odniosę sie do czasu.....

10 Kijów odpowiada 10 dniom...wiec prawdopodobnie cos do 10 dni sie ruszy.

Napisano

Jak będzie wyglądała moja przyszła praca.

Sprawiedliwość, Rycerz mieczy, VI kijów

Myśle że moze to byc praca umysłowa . która moze Ci przysporzyć sporo stresu, "cięzka" ale która przyniesie Ci satysfakcje i w pełni sie w niej zaangazujesz.

Z miejscem...nie bede zgadywac bo nie wiem ;)

Napisano

Mi skojarzyła się policja albo inna podobna instytucja, moze jakas kancelaria prawna, to bedzie praca w domu lub w plenerze-kiedys mialam oferte pracy ktora polegała na tym, ze mialam zbierac info nt. wypadkow wiec glownie to byla praca w plenerze, ewentualnie przez net itp. I te karty mi jakos tak do tego pasują :D

Napisano (edytowane)

Haha te karty idealnie pasują mi na adwokata :D generalnie Twoja praca może jak najbardziej być związana z kontrolowaniem czegoś, oceną, koniecznością obrony swoich argumentów, zatem stricte umysłowa, wymagająca bystrości umysłu..

Jeśli chodzi o czas - zależy jak się umówiłaś z kartami. Mnie się sprawdziła kiedyś metoda związana z czasem astronomicznym. Wg niej 10 buław to III dekada strzelca, a zatem okolice drugiej części grudnia.

Czy praca może być w okolicach Twojego miejsca zamieszkania? Z dużym prawdopodobieństwem tak, nie pokazała się tu żadna karta wyjazdowa.

Edytowane przez Sanya