akszeinga1985 Napisano 5 Grudnia 2014 Napisano 5 Grudnia 2014 Jak będzie wyglądała moja przyszła praca. Kiedy mogę ją otrzymać? Sprawiedliwość, Rycerz mieczy, VI kijów Czas- X kijów W okolicy miejsca zamieszkania?- Królowa pucharów Będzie to praca, w której będzie trzeba włożyć trochę wysiłku, nerwowa. Może to być praca umysłowa w dużej instytucji raczej w okolicy miejsca zamieszkania. Jak uważacie? Cytuj
Lena75 Napisano 5 Grudnia 2014 Napisano 5 Grudnia 2014 Póki co odniosę sie do czasu..... 10 Kijów odpowiada 10 dniom...wiec prawdopodobnie cos do 10 dni sie ruszy. Cytuj
Lena75 Napisano 5 Grudnia 2014 Napisano 5 Grudnia 2014 Jak będzie wyglądała moja przyszła praca. Sprawiedliwość, Rycerz mieczy, VI kijów Myśle że moze to byc praca umysłowa . która moze Ci przysporzyć sporo stresu, "cięzka" ale która przyniesie Ci satysfakcje i w pełni sie w niej zaangazujesz. Z miejscem...nie bede zgadywac bo nie wiem Cytuj
gucio19 Napisano 5 Grudnia 2014 Napisano 5 Grudnia 2014 Mi skojarzyła się policja albo inna podobna instytucja, moze jakas kancelaria prawna, to bedzie praca w domu lub w plenerze-kiedys mialam oferte pracy ktora polegała na tym, ze mialam zbierac info nt. wypadkow wiec glownie to byla praca w plenerze, ewentualnie przez net itp. I te karty mi jakos tak do tego pasują Cytuj
Sanya Napisano 5 Grudnia 2014 Napisano 5 Grudnia 2014 (edytowane) Haha te karty idealnie pasują mi na adwokata generalnie Twoja praca może jak najbardziej być związana z kontrolowaniem czegoś, oceną, koniecznością obrony swoich argumentów, zatem stricte umysłowa, wymagająca bystrości umysłu.. Jeśli chodzi o czas - zależy jak się umówiłaś z kartami. Mnie się sprawdziła kiedyś metoda związana z czasem astronomicznym. Wg niej 10 buław to III dekada strzelca, a zatem okolice drugiej części grudnia. Czy praca może być w okolicach Twojego miejsca zamieszkania? Z dużym prawdopodobieństwem tak, nie pokazała się tu żadna karta wyjazdowa. Edytowane 5 Grudnia 2014 przez Sanya Cytuj
Arcan Napisano 5 Grudnia 2014 Napisano 5 Grudnia 2014 Pracę dostaniesz w strzelcu Coś z prawem, adminstracją? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi