Skocz do zawartości

Rozwój sytuacji z pracą ; Rozkład;

Gość Marina33

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Marina33
Napisano

Jak widzi mnie w firmie szef 7 Kielichów (Papieżyca) - Doświadczenie posiadam : Kapłanka jest interpretacją tego ,czyli wg.szefa poradzę sobie w pracy, jestem spokojna, cierpliwa , ds.obsługi klienta poradzę sobie z 7 kielichów - nie straszę wyglądem :))

Jakie działania podejmie wobec mnie 2 Miecze (Cesarz) Z dystansem do mnie , formalne zachowanie . Rozmowy bardzo konkretne na temat pracy jeśli by mnie wybrali .

Jak będą moją kandydaturę do pracy widzieć osoby tam zatrudnione (w frmie pracują panie , które bardzo by nie chciały abym to ja została przyjęta) 7 Mieczy

7 Mieczy pozytywną kartą nie jest - to sztuczna karta , pokazująca ludzi z wymuszonymi minami , nieszczerzy , a więc z radości na pewno skakać nie będą .

Rozwój sytuacji 8 Mieczy ( 4monet, Słońce, Umiarkowanie,4 kije, Moc) Przez pewien czas nie będę zupełnie wiedziała na czym stoję , jak moja sytuacja wygląda czy coś wyjdzie z tego , z dołożonych kart 4 monet której nie lubię bo nie wskazuje konkretów , raczej negatywne odpowiedzi .Pieniądze , które należą do firmy ich zasoby ,niekoniecznie przekazywane do mnie . Słońce - szkolenie , są w firmie organizowane , 4 kije , Moc - parcie mam sobą , ale co to 4 kije znaczy jakiś określony kąt dla mnie , miejsce wskazane do pracy .

Jak się zachowywać Śmierć ( Zakochani) Spokojnie działać , Na karcie Śmierć ludzie proszą ją , a więc prosić o szanse pracy bo niestety w moim regionie panuje duże bezrobocie więc warto próbować .

Zakończy dla Mnie SĄD (Rycerz Monet,10Monet,5 Kijów,2 monet) Sąd Jest super kartą bo kiedyś wskazała pewnej pani , której wróżyłam otrzymanie pracy , wieć może się uda , rycerz monet to też stabilizacja ,z 10 monet . 5 kijów - oj będzie rywalizacja - wyścig szczurów. 2 Monet - ta karta jest zwodnicza .

Zadowolenie moje Wisielec Niby wyżej Sąd karta zadowolenia a tutaj nie mam się z czego cieszyć bo wisielec jest w zawieszeniu czeka na okazję , obudzenie sie ? Nie rozumiem , pomóżcie .

A tak mnie postrzega szef Q.Mieczy - 8 Monet - Q. Kijów

Wygadana, konkretna , do celu dążę , staram sie o pracę bardzo 8 monet , Q.Kijów - energiczna ,ambitna.