Moderator Arbogast Napisano 6 Grudnia 2014 Moderator Napisano 6 Grudnia 2014 Czy w tym roku poznam jeszcze jakaś interesujaca mnie dziewczynę? 2 pucharów - 10 denarów - rycerz denarów poznac to poznam, bo 2 pucharów to przecież spotkanie, zauroczenie, ale 10 denarów to ona może z kimś już być, a nawet mieszkać, rycerz denarów może mówić, że albo to ktoś już znajomy, albo będzie to na gruncie zawodowym Cytuj
Koma Napisano 6 Grudnia 2014 Napisano 6 Grudnia 2014 Mozesz poznac, ale sie wykosztujesz przy tym. Cytuj
gucio19 Napisano 6 Grudnia 2014 Napisano 6 Grudnia 2014 Tak,mozesz się w niej zauroczyć, mogą byc spotkania ale może się okazać że jest zajęta, albo coś innego, raczej ta znajomosc pozostanie na stopie przyjacielskiej(mozesz czuć się lekko urażony albo po prostu nie zechcesz tego kontynuowac np na zasadzie romansu) Cytuj
Gość Euterpe Napisano 6 Grudnia 2014 Napisano 6 Grudnia 2014 żadna kobieca karta nie pokazała się tutaj i z HB masz XII Wisielca (samotność, opóźnienie, przebywanie w nierealnym świecie). nadal będziesz się obracał w sprawdzonym gronie znajomych, jesteś otwarty i pozytywnie nastawiony, masz wiele do zaoferowania (rycerz denarów - osoba siedzi z pieniążkiem na koniu i czeka), ale żadnej interesującej dziewczyny na horyzoncie nie widać. 2 pucharów faktycznie wskazuje na miło spędzony czas z drugą osobą, ale obok stoi 10 denarów, więc to nie będzie nikt nowy. Uzbrój się w cierpliwość (ostatnia karta). Cytuj
Lena75 Napisano 6 Grudnia 2014 Napisano 6 Grudnia 2014 Czy w tym roku poznam jeszcze jakaś interesujaca mnie dziewczynę? 2 pucharów - 10 denarów - rycerz denarów Moim zdaniem tak ...pierwsza karta to spotkania....ale obawiam sie ze bedzie (jest) spelniona uczuciowo ( 10 Denarów) i moze Cie traktowac raczej jak dobrego przyjaciela ( Rycek) Hb Wisielec....w nim widze Twoje wyczekiwanie ze cos sie zmieni. Cytuj
Davisa Napisano 6 Grudnia 2014 Napisano 6 Grudnia 2014 Czy w tym roku poznam jeszcze jakaś interesujaca mnie dziewczynę? 2 pucharów - 10 denarów - rycerz denarów A i owszem, poznasz/spotkasz... Ale w rozwoju relacji stanie na przeszkodzie prawdopodobnie rodzina (pewnie jej). Będzie Cię ciągnęło do pani, oj będzie... Cytuj
NarratorkaHorrorow Napisano 7 Grudnia 2014 Napisano 7 Grudnia 2014 Sądzę, że spędzisz ostatnie dni roku bardzo dobrze, i w miłym towarzystwie, jednak nie będzie tam żadnej wolnej, interesującej Pani. X denarów i rycerz denarów wskazują raczej na spotkania w "stałym" gronie gdzie nic Cię nie zaskakuję, nie ma nikogo nowego. Ot, starzy fajni sprawdzenie ludzie i miejsca. Powodzenia Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 7 Grudnia 2014 Maestro Napisano 7 Grudnia 2014 Do końca roku to Ty mój drogi bgędziesz z obecną pania, o czym karty dobitnie informują. Bedziesz jej wierny i żadna inna Ciebie nie zainteresuje na tyle, aby odejść od obecnej. Cytuj
adivino Napisano 7 Grudnia 2014 Napisano 7 Grudnia 2014 Moja pierwsza myśl, to że spotkasz, ale to będzie zauroczenie..i wg mnie to tu takie zainteresowanie sprawami pieniężnymi widać Cytuj
saba33 Napisano 7 Grudnia 2014 Napisano 7 Grudnia 2014 popieram interpretację Inez już się spotykasz, z kimś kto jest Ci bliski. Cytuj
Gość gość5 Napisano 7 Grudnia 2014 Napisano 7 Grudnia 2014 wyglada na to, zę tak- tyle, ze zajeta Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 7 Grudnia 2014 Napisano 7 Grudnia 2014 oczywiście że poznasz;D cześć ! mam na imie Paulina haha a tak na serio, poznasz fajną babke Cytuj
Gość grimmoire Napisano 7 Grudnia 2014 Napisano 7 Grudnia 2014 myślę, że poznasz lub "poznasz" - bliżej kogoś, kogo już znasz, ale dostrzeżesz dopiero, być może kogoś związanego z pracą, ale pojawią się trudności a w efekcie marne szanse na wspólną podróż w stronę zachodzącego słońca Cytuj
Moderator Arbogast Napisano 11 Stycznia 2015 Autor Moderator Napisano 11 Stycznia 2015 weryfikacja Owszem poznałem nowa panią w końcówce starego roku, wirtualnie, bo spotkanie nastąpiło dopiero w tym roku. Znajomość się rozwija. Cytuj
Moderator Arbogast Napisano 1 Lutego 2015 Autor Moderator Napisano 1 Lutego 2015 I znów musze dopowiedzieć, że ta 10 denarów pokazała ją w związku... pewne rzeczy wychodza na jaw dopiero po czasie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi