Skocz do zawartości

Czy w tym roku poznam

Arbogast

Rekomendowane odpowiedzi

• Moderator
Napisano

Czy w tym roku poznam jeszcze jakaś interesujaca mnie dziewczynę?

2 pucharów - 10 denarów - rycerz denarów

poznac to poznam, bo 2 pucharów to przecież spotkanie, zauroczenie, ale 10 denarów to ona może z kimś już być, a nawet mieszkać, rycerz denarów może mówić, że albo to ktoś już znajomy, albo będzie to na gruncie zawodowym

Napisano

Tak,mozesz się w niej zauroczyć, mogą byc spotkania ale może się okazać że jest zajęta, albo coś innego, raczej ta znajomosc pozostanie na stopie przyjacielskiej(mozesz czuć się lekko urażony albo po prostu nie zechcesz tego kontynuowac np na zasadzie romansu)

Gość Euterpe
Napisano

żadna kobieca karta nie pokazała się tutaj i z HB masz XII Wisielca (samotność, opóźnienie, przebywanie w nierealnym świecie).

nadal będziesz się obracał w sprawdzonym gronie znajomych, jesteś otwarty i pozytywnie nastawiony, masz wiele do zaoferowania (rycerz denarów - osoba siedzi z pieniążkiem na koniu i czeka), ale żadnej interesującej dziewczyny na horyzoncie nie widać.

2 pucharów faktycznie wskazuje na miło spędzony czas z drugą osobą, ale obok stoi 10 denarów, więc to nie będzie nikt nowy. Uzbrój się w cierpliwość (ostatnia karta).

Napisano

Moim zdaniem tak ...pierwsza karta to spotkania....ale obawiam sie ze bedzie (jest) spelniona uczuciowo ( 10 Denarów) i moze Cie traktowac raczej jak dobrego przyjaciela ( Rycek) Hb Wisielec....w nim widze Twoje wyczekiwanie ze cos sie zmieni.

Napisano

A i owszem, poznasz/spotkasz... Ale w rozwoju relacji stanie na przeszkodzie prawdopodobnie rodzina (pewnie jej). Będzie Cię ciągnęło do pani, oj będzie...

Napisano

Sądzę, że spędzisz ostatnie dni roku bardzo dobrze, i w miłym towarzystwie, jednak nie będzie tam żadnej wolnej, interesującej Pani.

X denarów i rycerz denarów wskazują raczej na spotkania w "stałym" gronie gdzie nic Cię nie zaskakuję, nie ma nikogo nowego. Ot, starzy fajni sprawdzenie ludzie i miejsca.

Powodzenia ;)

• Maestro
Napisano

Do końca roku to Ty mój drogi bgędziesz z obecną pania, o czym karty dobitnie informują. Bedziesz jej wierny i żadna inna Ciebie nie zainteresuje na tyle, aby odejść od obecnej.

Napisano

Moja pierwsza myśl, to że spotkasz, ale to będzie zauroczenie..i wg mnie to tu takie zainteresowanie sprawami pieniężnymi widać ;)

Napisano

popieram interpretację Inez :) już się spotykasz, z kimś kto jest Ci bliski.

Gość paulinqa123
Napisano

oczywiście że poznasz;D cześć ! mam na imie Paulina haha :D

a tak na serio, poznasz fajną babke :)

Gość grimmoire
Napisano

myślę, że poznasz lub "poznasz" - bliżej kogoś, kogo już znasz, ale dostrzeżesz dopiero, być może kogoś związanego z pracą, ale pojawią się trudności a w efekcie marne szanse na wspólną podróż w stronę zachodzącego słońca

• 1 miesiąc temu...
  • Moderator
Napisano

weryfikacja

Owszem poznałem nowa panią w końcówce starego roku, wirtualnie, bo spotkanie nastąpiło dopiero w tym roku. Znajomość się rozwija.

• 3 tygodnie później...
  • Moderator
Napisano

I znów musze dopowiedzieć, że ta 10 denarów pokazała ją w związku... pewne rzeczy wychodza na jaw dopiero po czasie