Moderator Arbogast Napisano 6 Grudnia 2014 Moderator Napisano 6 Grudnia 2014 Od kilku miesięcy spotykam się z dziewczyną, ale przybrało to raczej formę takiego wolnego układu Rozkład Maciej: 1. Aktualna sytuacja, tło RYDWAN No właśnie Rydwan to karta układu wolnego, spotykanie, spędzanie czasu, kontakt, seks, ale wszystko na zasadzie luźnej znajomości, choć nie pozbawionej emocji 2. Przeszłość, wpływy CESARZOWA Cesarzowa - może to wpływ matki? A może to jakaś inna kobieta, która była kiedyś i stanowi jakiś odnośnik, a może to właśnie ta z która się spotykam, tylko, kiedyś więcej dla mnie znaczyła? 3. Źródło PAŹ PUCHARÓW To jest właśnie takie zauroczenie, ale bardzo niedojrzałe, jakby ta relacja była niedojrzała 4. Rada KOCHANKOWIE Zdecydować się, bo związek jest możliwy 5. To co nieuniknione PAŹ BUŁAW To karta kontaktu, karta seksu, karta możliwości do działania 6. Karta główna, rozwiązanie problemu, wynik, przyszłość SIŁA Karta siły mówi, że to co chcemy jest w zasięgu ręki, że można to przerodzić w związek. Cytuj
Sanya Napisano 6 Grudnia 2014 Napisano 6 Grudnia 2014 Rozkład Maciej: 1. Aktualna sytuacja, tło RYDWAN Rydwan czasem mi pokazuje sytuacje, w których trzeba się określić co dalej: "albo jedziemy razem albo osobno" 2. Przeszłość, wpływy CESARZOWA Inna kobieta miała w przeszłości duży wpływ na Twoje podejście do związków. 3. Źródło PAŹ PUCHARÓW Ta wasza relacja to dopiero zalążek prawdziwego uczucia, coś na zasadzie zauroczenia, przyjaźni, niezobowiązujących spotkań. 4. Rada KOCHANKOWIE Podjąć konkretną decyzję, nie wahać się. 5. To co nieuniknione PAŹ BUŁAW Jeszcze trochę tak polawirujecie na zasadzie luźnej znajomości 6. Karta główna, rozwiązanie problemu, wynik, przyszłość SIŁA Mam wrażenie, że ta relacja ma potencjał, tylko tak jak zasygnalizowali Kochankowie, należy podjąć konkretną decyzję co dalej i pokierować tą relacją tak aby awansowała "szczebel wyżej" Tutaj te pazie mówią o tym, że to jest dopiero zalążek czegoś poważnego Ale nie wahaj się tylko działaj Cytuj
Lena75 Napisano 6 Grudnia 2014 Napisano 6 Grudnia 2014 1. Aktualna sytuacja, tło RYDWAN Jakies zaangazowanie jest, czy ona mieszka w innym miescie ? Rydwan to szybkośc...wiec chyba sporo sie dzieje 2. Przeszłość, wpływy CESARZOWA Moim zdaniem kobieta ktora kiedys kochales zmieniła Twoje podejscie do relacji z innymi kobietami. 3. Źródło PAŹ PUCHARÓW Gdzies głeboko są zakopane uczucia,emocje....pora je odkopac. 4. Rada KOCHANKOWIE Dokonaj wyboru co dalej. 5. To co nieuniknione PAŹ BUŁAW W relacji wciąz wysoka temperatura 6. Karta główna, rozwiązanie problemu, wynik, przyszłość SIŁA Myśle ze Pani Cie poskromi jest mozliwosc stworzyc głebszy związek.... Cytuj
Davisa Napisano 6 Grudnia 2014 Napisano 6 Grudnia 2014 Czy pani jest wolna? I jak to z Tobą jest? Cytuj
pretoria Napisano 7 Grudnia 2014 Napisano 7 Grudnia 2014 1. Aktualna sytuacja, tło RYDWAN Rydwan to głównie męska seksualność, tak jakby to bardziej ta strona dążyła do seksu i tego bardziej potrzebowała. Rozwój sytuacji, dynamizm. 2. Przeszłość, wpływy CESARZOWA Ja tu bym z nieco innej strony ugryzła i stwierdziła, że Pani jest bardzo zmysłową i pociągająca kobietą. 3. Źródło PAŹ PUCHARÓW Strach przed ujawnieniem tego co jest. 4. Rada KOCHANKOWIE Zastanówcie sie czego chcecie i podejmijcie konkretną decyzję. 5. To co nieuniknione PAŹ BUŁAW Działanie, ruch. 6. Karta główna, rozwiązanie problemu, wynik, przyszłość SIŁA Jeśli zdecydujecie się na związek będzie bardzo fajny. Cytuj
Koma Napisano 7 Grudnia 2014 Napisano 7 Grudnia 2014 Cearzowa, bym.obstawiala matke, chyba ze bylo.malzenstwo, powazny zwiazek, matka dziecka , cos takiego, jesli nie, to.matka wedlug mnie. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 7 Grudnia 2014 Maestro Napisano 7 Grudnia 2014 1.Aktualna sytuacja : wszystko sie roziwja, idziecie naprzód, na oslep niekiedy, prewne rzeczy dzieja sie poza Wami 2. Przeszłość : spory wpływ matki 3. Źródło : okazuj jej więcej czułości 4. Rada : podejmij decyzję czego tak naprawde od niej chcesz 5. Dzieki samozaparciu i sile woli macie ogromna szanse na związek Cytuj
Trida Napisano 8 Grudnia 2014 Napisano 8 Grudnia 2014 1. Aktualna sytuacja, tło RYDWANNa pewno coś się dzieje, jest ruch ale każde raczej w swoją stronę niż w jednym, tym samym kierunku.2. Przeszłość, wpływy CESARZOWA No pani gra pierwsze skrzypce ona decyduje o większości spraw. 3. Źródło PAŹ PUCHARÓW Twoje emocje i zauroczenie. 4. Rada KOCHANKOWIE Podobnie jak reszta uważam, ze powinniście podjać jakaś decyzję, bo wiecznie w stanie romansu trwać nie można. 5. To co nieuniknione PAŹ BUŁAW Smsowanie, kontakt i seks jak dla mnie namiętność 6. Karta główna, rozwiązanie problemu, wynik, przyszłość SIŁA Macie szanse na coś fajnego, o ile oboje się zdecydujecie i 'podejmiecie ryzyko'. Rozwiązanie problemu - weź byka za rogi i działaj Cytuj
roszpunka79 Napisano 8 Grudnia 2014 Napisano 8 Grudnia 2014 Ja w tych kartach widzę przede wszystkim bardzo dużą Twoją niepewność co z tym układem zrobić. Był potencjał na związek i to, żeby ta kobieta zagościła w Twoim sercu, ale się rozlazł. Teraz to „miłostka”- fajna znajomość i faktycznie w tym paziu kielichowym widać, że emocje są. Ale to nie jest to o co Ci chodzi. I stoisz przed dylematem (kochankowie, rydwan). Ja w tych kartach nie widzę szans na poważny, stały związek, więź wynikającą z miłości. Myślę, że to będzie dalej działać na dotychczasowych zasadach- będziecie się spotykać, fajnie spędzać czas, uprawiać seks. Trudno Ci chyba coś postanowić, bo widać, że przyciąganie jest dość silne, ale też dość luźne podejście do sprawy obydwojga albo jednej ze stron. Miłość tu chyba nie rozkwitnie, jeśli o to pytałeś. Cytuj
d@neczka Napisano 8 Grudnia 2014 Napisano 8 Grudnia 2014 Mnie się wydaje, że Ty nie wiesz na co się zdecydować, chyba nie do końca Ci po drodze z tą kobietą. Chyba chcesz wrócić do tego co było między Wami kiedyś, taki powrót do przeszłości, życzeniowe rozmyślania. Samymi marzeniami się nie da żyć, czas na podjęcie decyzji. Będzie właściwa. Powodzenia! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi