Maestro Inez2503 Napisano 7 Grudnia 2014 Maestro Napisano 7 Grudnia 2014 1. Osobowość, sposób życia i odbioru wydarzeń: Świat - jestem osobą otwartą, mam spore grono znajomych 2. Pieniądze: 4 monet/Śmierć będę ich pilnowała mocno, karta Śmierć o jakiejś zmianie m owi... 3. Życie codzienne Rycerz Monet/Siła - spokojnie i stabilnie, dam sobie radę 4. Dom: 3 monet/Świat nadal obowiazki domowe, kształcenie się, praca itp. 5. Wszystko co cieszy Królowa Mieczy/Koło moja inteligencja i umiejętność podejmowania decyzji 6. Praca: Wieża/Cesarz jakas diametralna zmiana sie szykuje, ale może i coś lepszego przede mną?? 7. Partnerstwo, miłość: Rydwan/Sprawiedliwośc na pewno rozwód wezmę i chyba dalszy rozwój mojej relacji 8.Tajemnice,tabu: Król Buław/Wisielec nie wiem, ktos będzie ciagle krązył koło mnie? 9. Wyższe poznanie: Pustelnik/Świat osiagnę je dizęki swojej wiedzy 10. Uznanie społeczne: Gwiazda/Wieża zdobędę je, ale cos sie posuje? 11. Przyjaciele: 5 kielichów/Pustelnik rozczarują mnie mocno 12. Ukryte nadzieje i obawy: 5 monet/Kapłanka obawiam sie o finanse Cytuj
Arshi Napisano 7 Grudnia 2014 Napisano 7 Grudnia 2014 1. Osobowość, sposób życia i odbioru wydarzeń: Świat - widac ze wydarzenia beda ciebie dopelniac, poczujesz sie jakbys odnalazla swoej miejsce 2. Pieniądze: 4 monet/Śmierć - wyglada jakbys przestala byc rozrzutna 3. Życie codzienne Rycerz Monet/Siła - w rzyciu codziennym bedziesz podchodzila rozsadnie do wydatkow, mozliwe ze bedziesz odkladala na cos 4. Dom: 3 monet/Świat - moze przeprowadzka za praca 5. Wszystko co cieszy Królowa Mieczy/Koło - ze pdejdziesz chlodno do zaistnialych sytuacji, co okaze sie bardzo wskazane, mozliwe ze jakas wazna decyzja do przesmyselnia bedzie sie szykowala 6. Praca: Wieża/Cesarz - ryzyko wypowiedzenia umowy 7. Partnerstwo, miłość: Rydwan/Sprawiedliwośc - skoro pisalas o rozwodzie mozliwe ze sie przeniesiesz za miloscia 8.Tajemnice,tabu: Król Buław/Wisielec - jest to facet dobrze znany,jakiegos faceta bedzisz ukrywala znanego nie oddzi ktory bedzie chcial sie spotkac albo odnowic kontakt 9. Wyższe poznanie: Pustelnik/Świat - dopiero jak wycisz sie od natlkou wydarzen, po przemyselniach zrozumiesz jakie sytuacje dokladnie 10. Uznanie społeczne: Gwiazda/Wieża bedziesz chciala zdobyc ale cos pokrzyzuje plany 11. Przyjaciele: 5 kielichów/Pustelnik - zawiada ciebie, w potrzebie. pamietaj przyjaciol jak ksiazek niewielu ale dobrych 12. Ukryte nadzieje i obawy: 5 monet/Kapłanka - ze pogorszy sie sprawa finansowa u ciebie Cytuj
Sanya Napisano 7 Grudnia 2014 Napisano 7 Grudnia 2014 1. Osobowość, sposób życia i odbioru wydarzeń: Świat - będziesz otwarta na świat i ludzi 2. Pieniądze: 4 monet/Śmierć zapowiedz zmiany, szkoda, że nie dołożyłaś do tej śmierci; obecnie widać, że jest u Ciebie stabilnie, ale nie wiadomo co będzie dalej. 3. Życie codzienne Rycerz Monet/Siła - skupisz się na materii, będziesz wkładać w to wszystkie swoje siły 4. Dom: 3 monet/Świat nadal obowiazki domowe, kształcenie się, praca itp. - praca, może jakiś wyjazd zagraniczny albo po prostu rozszerzanie swoich horyzontów po to by osiągać coraz więcej. Tutaj cały czas ten aspekt materii się zaznacza, to chyba zdominuje nadchodzący rok 5. Wszystko co cieszy Królowa Mieczy/Koło Twój rozsądek Cię ucieszy, racjonalne podejście do życia. Los Ci może coś zesłac, jeśli bedziesz się kierowac rozsądkiem. 6. Praca: Wieża/Cesarz chyba zmienisz pracę. Stąd może ta śmierć przy finansach jako koniec stabilnej sytuacji. 7. Partnerstwo, miłość: Rydwan/Sprawiedliwośc Nastąpi koniec, rozwiązanie jakiejś relacji, która trwa. 8.Tajemnice,tabu: Król Buław/Wisielec coś związanego z jakimś mężczyzną, wisielec często mi uzależnienia pokazuje. 9. Wyższe poznanie: Pustelnik/Świat Widac, że ten rok będzie dla Ciebie krokiem milowym w kierunku odkrycia pewnych prawd, może coś zrozumiesz, właśnie przez to, że rozszerzysz horyzonty, będziesz się rozwijać w każdym bądź razie i to przyniesie efekty. 10. Uznanie społeczne: Gwiazda/Wieża - tutaj może nastąpić coś, co w jakiś sposób sprawi, że nie zostaniesz doceniona, chociaż będziesz na to zasługiwać. 11. Przyjaciele: 5 kielichów/Pustelnik - oj coś brzydkie te karty. Chyba znajomi nie będą obok, wtedy kiedy będziesz ich potrzebować, w związku za tym poczujesz się samotna.Można to skonfrontować z tą wieżą w poprzednim punkcie. 12. Ukryte nadzieje i obawy: 5 monet/Kapłanka - boisz się bardzo o kaskę Cytuj
Lena75 Napisano 8 Grudnia 2014 Napisano 8 Grudnia 2014 1. Osobowość, sposób życia i odbioru wydarzeń: Świat - jestem osobą otwartą, mam spore grono znajomych Jestes otwarta na wszystko i wszystkich, ale też żyjesz w swoim swiecie. 2. Pieniądze: 4 monet/Śmierć będę ich pilnowała mocno, karta Śmierć o jakiejś zmianie m owi... Wiesz ze mozesz liczyc tylko na siebie , mozliwe ze bedziesz próbowała to zmienic 3. Życie codzienne Rycerz Monet/Siła - spokojnie i stabilnie, dam sobie radę Dokąłdnie 4. Dom: 3 monet/Świat nadal obowiazki domowe, kształcenie się, praca itp. Mozliwe ze w cos zainwestujesz, bedziesz szukac nowych wyzwań ;P w domu stabilnie jednak cos moze Cię od niego "oddalac" ...moze szkolenia,wyjazdy. 5. Wszystko co cieszy Królowa Mieczy/Koło moja inteligencja i umiejętność podejmowania decyzji Lubisz wszsytko wykonywac perfekcyjnie i dokładnie...nie boisz sie zmian 6. Praca: Wieża/Cesarz jakas diametralna zmiana sie szykuje, ale może i coś lepszego przede mną?? W pracy moga nastapic gwałtowne zmiany , ale uporczywie krok po kroku bedziesz realizowac swoje cele, wiec powinno wrócic do stabilizacji. Hb Sąd ,wiec jestem dobrej mysli...bo to przezwyciezenie problemów i zdobycie uznania:) 7. Partnerstwo, miłość: Rydwan/Sprawiedliwośc na pewno rozwód wezmę i chyba dalszy rozwój mojej relacji Obstawiam ze sprawa rozwodu dość szybko się potoczy. 8.Tajemnice,tabu: Król Buław/Wisielec nie wiem, ktos będzie ciagle krązył koło mnie? Wydaje mi sie ża jakiś facet bedzie sie koło Ciebie kręcic a ty bedziesz czekac na rozwój sytuacji. 9. Wyższe poznanie: Pustelnik/Świat osiagnę je dizęki swojej wiedzy Samopoznawanie się i swiata. 10. Uznanie społeczne: Gwiazda/Wieża zdobędę je, ale cos sie posuje? Też mi sie tak wydaje...mozliwe że w oczach niektórych osób mozesz stracic po rozwodzie. 11. Przyjaciele: 5 kielichów/Pustelnik rozczarują mnie mocno Oj tak...ale jak to mówią : "przyjaciół poznaje sie w potrzebie" 12. Ukryte nadzieje i obawy: 5 monet/Kapłanka obawiam sie o finanse dokładnie Cytuj
roszpunka79 Napisano 8 Grudnia 2014 Napisano 8 Grudnia 2014 1. Osobowość, sposób życia i odbioru wydarzeń: Świat – dużo tych zmian w rozkładzie widać u Ciebie, więc myślę, że ten rok może być czasem przełomów u Ciebie w życiu i w Tobie, będzie w Tobie gotowość do zmian –zamykania tego co stare i rozpoczynania nowego; z odwagą do sięgania po to co może przynieść Ci spełnienie i radość; ta karta mi się tu skojarzyła i z wyciąganiem esencji ze wszystkiego w co się zaangażujesz. 2. Pieniądze: 4 monet/Śmierć –o pieniądze możesz się bać, możesz je oszczędzać, liczyć, dążyć do tego, żeby dorobić; widać tu zmianę, ale po tych dwóch kartach nie wiem w jakim kierunku. Zmianę widać też w sytuacji zawodowej. Dla mnie równie dobrze może być tak, że przestaniesz się tak martwić o sytuację finansową, bo zmiana w pracy będzie na lepsze, ale też możesz stracić to co masz i przez jakiś czas być na utrzymaniu mężczyzny. 3. Życie codzienne Rycerz Monet/Siła – tutaj stabilnie, przewidywalnie, spokojnie co będzie dawać poczucie bezpieczeństwa i siłę do zmagania się z codziennością. 4. Dom: 3 monet/Świat – przeprowadzka w związku ze zmianą pracy? 5. Wszystko co cieszy Królowa Mieczy/Koło – uwielbiam tę królewnę , silna, zdecydowana, zrównoważona, wiedząca czego chce i jak to osiągnąć; w stanie jej umysłu łatwiej mierzyć się z losem i tym co on przynosi; ale pomyślałam też, że ona może pokazuje inną kobietę- np. Twoją mamę? Może zmienią się Wasze relacje? Jeśli to ma cieszyć to oczywiście na lepsze. 6. Praca: Wieża/Cesarz- już pisałam- zmiana, biorąc pod uwagę sumę, teraz myślę, że na lepsze jednak. 7. Partnerstwo, miłość: Rydwan/Sprawiedliwość- rozwód też, ale na miłość i partnerstwo to dla mnie średnie te karty. Będzie czas robienia bilansów, być może podejmowania decyzji. Chłodniejsze spojrzenie na to co się będzie działo, a może być burzliwie i niestabilnie. 8.Tajemnice,tabu: Król Buław/Wisielec – podobne w wymowie te karty do poprzednich dwóch, będzie to związane z mężczyzną na pewno, może ujawni się u niego coś co przez jakiś czas było uśpione, nie dawało o sobie znać. 9. Wyższe poznanie: Pustelnik/Świat – tu widać postępy w rozwoju duchowym, nawet bardzo duże, umożliwiające uwolnienie od spraw, które Cię będą ograniczać. 10. Uznanie społeczne: Gwiazda/Wieża – coś się zmieni w tym zakresie, jakbyś z jakiś powodów miała je stracić, albo przestanie Ci na tym tak bardzo zależeć. 11. Przyjaciele: 5 kielichów/Pustelnik – chyba będziesz musiała polegać na sobie, bo przyjaciele mogą zawieść. 12. Ukryte nadzieje i obawy: 5 monet/Kapłanka – nadzieja, że skończy się ta bida z nędzą, czas udręki i odzyskasz spokój; obawa, że to będzie trwać; w obawach jeszcze skojarzył mi się strach czy i jak sobie poradzisz- tak ogólnie, nie tylko finansowo. Cytuj
d@neczka Napisano 8 Grudnia 2014 Napisano 8 Grudnia 2014 1. Osobowość, sposób życia i odbioru wydarzeń: Świat - oj, będzie się działo 2. Pieniądze: 4 monet/Śmierć raczej przestaniesz ich tak mocno pilnować, wbrew pozorom będzie ich więcej3. Życie codzienne Rycerz Monet/Siła - spokojnie i stabilnie, dam sobie radędasz sobie świetnie radę4. Dom: 3 monet/Świat nadal obowiazki domowe, kształcenie się, praca itp. jakaś żmudna praca (kształcenie się?), ale przynosząca duże korzyści,5. Wszystko co cieszy Królowa Mieczy/Koło moja inteligencja i umiejętność podejmowania decyzji jakieś niespodziewane zdarzenia, z którymi sobie poradzisz6. Praca: Wieża/Cesarz jakas diametralna zmiana sie szykuje, ale może i coś lepszego przede mną?? zmiana się szykuje, ale raczej wzmocni Twoją pewność siebie7. Partnerstwo, miłość: Rydwan/Sprawiedliwośc na pewno rozwód wezmę i chyba dalszy rozwój mojej relacji rzeczywiście, tak jakby prosta droga do rozwodu 8.Tajemnice,tabu: Król Buław/Wisielec nie wiem, ktos będzie ciagle krązył koło mnie? ja bym tu uważała na jakiegoś mężczyznę, inaczej się mu przyglądnęła, on coś kombinuje9. Wyższe poznanie: Pustelnik/Świat osiagnę je dizęki swojej wiedzy tak to prawda, ale myślę, że tu będzie chodziło o Twoją taką wewnętrzną wiedzę, doświadczenia10. Uznanie społeczne: Gwiazda/Wieża zdobędę je, ale cos sie posuje? a może to ktoś będzie chciał popsuć Twój humor, Twoje poczucie sukcesu, zadowolenia, nawet nie wiem czy to będzie rzeczywiste, czy raczej chęć wmówienia Ci porażki11. Przyjaciele: 5 kielichów/Pustelnik rozczarują mnie mocno chyba samiutka zostaniesz, ale na dobre to wyjdzie12. Ukryte nadzieje i obawy: 5 monet/Kapłanka obawiam sie o finanse zgadzam się, ale to tylko obawy... Myślę, że będzie to szalony czas, ale wiele Cię nauczy i koniec końców dużo zyskasz. Powodzenia! Cytuj
Gość Daffne Napisano 8 Grudnia 2014 Napisano 8 Grudnia 2014 1. Osobowość, sposób życia i odbioru wydarzeń: Świat - będziesz coraz bardziej otwarta na smakowanie życia i doświadczanie jego uroków. 2. Pieniądze: 4 monet/Śmierć - myślę,że będzie zmiana pracy 3. Życie codzienne Rycerz Monet/Siła - wykażesz się siłą mentalną w życiu bo sytuacja może tego wymagać. 4. Dom: 3 monet/Świat - w domu tradycyjnie bez większych zmian, może być zmiana miejsca zamieszkania? 5. Wszystko co cieszy Królowa Mieczy/Koło - będa nowe doświadczenia, zmiany, które bedą Cię cieszyc. Zacznie cieszyć Cię sam fakt, że nadchodzą zmiany i to też będzie zmiana postawy. 6. Praca: Wieża/Cesarz - będzie tu zmiana, jakieś zaskoczenie nagłe, ale wyjdziesz na tym dobrze. 7. Partnerstwo, miłość: Rydwan/Sprawiedliwośc - było ostre ruszenie do przodu, przyjdzie czas na układanie sobie wzajemnie życia, załatwianie jakiś formalności 8.Tajemnice,tabu: Król Buław/Wisielec - tabu stało się rzeczywistością 9. Wyższe poznanie: Pustelnik/Świat - wyjdziesz z pustelnika, zaczniesz pragnąć poznawać świat, życie i doświadczac tego co jeszcze nie jest Ci znane. 10. Uznanie społeczne: Gwiazda/Wieża -nowe... idzie nowe i radość płynąca z poznawania. 11. Przyjaciele: 5 kielichów/Pustelnik -możesz czasem poczuć sie sama...ale nie samotna! ;D 12. Ukryte nadzieje i obawy: 5 monet/Kapłanka -obawa, że coś się niepowiedzie, a nadzieja, że będzie coraz lepiej ) Cytuj
Iwka78 Napisano 29 Grudnia 2014 Napisano 29 Grudnia 2014 zapisuje się! :-) 1. Osobowość, sposób życia i odbioru wydarzeń: Świat – bardzo ładna karta – tak jak piszesz duża otwartość na świat i ludzi 2. Pieniądze: 4 monet/Śmierć będziesz liczyć kasę, bo nie będziej jej zbyt wiele, ale widać ,że szykuje się jakaś spora zmiana w tej kwestii. 3. Życie codzienne Rycerz Monet/Siła – będzie bardzo dobrze, będziesz jak ten rycek monet – stabilna i skupiona na tym, co trzeba w danym momencie robić, nie będziesz trwonić energii na głupoty, dużo siły i samozaparcia tu widać 4. Dom: 3 monet/Świat nadal obowiazki domowe, kształcenie się, praca itp. 5. Wszystko co cieszy Królowa Mieczy/Koło – odcięcie się od czegoś, albo zmiany, które wprowadzasz w życie w pewnym sensie powodują, że się odcinasz od czegoś/kogoś, taka kolej życia…. 6. Praca: Wieża/Cesarz biorąd pod uwagę, że tam wyżej miałaś śmierć, to na poziomie zawodowym dużo będzie się działo, spora zmiana, ale przy cesarzu powiedziałabym, że na dobre 7. Partnerstwo, miłość: Rydwan/Sprawiedliwośc –hm…. No tu będę mocne zrywy emocjonalne, sinusojda… ale też widać rozwód na horyzoncie i sprawiedliwa ocena obecnego związku 8.Tajemnice,tabu: Król Buław/Wisielec może maz jakiegoś przyjaciela, który o czymś Ci nie mówi… 9. Wyższe poznanie: Pustelnik/Świat będziesz skupiona na rozwoju i otworzysz jakieś „drzwi” do wyższego poznania 10. Uznanie społeczne: Gwiazda/Wieża – zmienisz swój wizerunek całkowicie 11. Przyjaciele: 5 kielichów/Pustelnik rozczarują mnie mocno – no niestety, tutaj będziesz samotna… 12. Ukryte nadzieje i obawy: 5 monet/Kapłanka obawiam sie o finanse, boisz się i niepotrzebnie tworzysz negatywny obraz w głowie….a to co jest w naszej głowie, zawsze możemy zmienić Cytuj
Lena75 Napisano 31 Grudnia 2014 Napisano 31 Grudnia 2014 7. Partnerstwo, miłość: Rydwan/Sprawiedliwośc Chyba nabrało właśnie innego znaczenia..... Cytuj
Moderator Arbogast Napisano 1 Stycznia 2015 Moderator Napisano 1 Stycznia 2015 Świat - chyba wszędzie Cie pełno, nie istnieją dla Ciebie granice pieniądze - braknąć Ci ich nie braknie, bo ostatecznie 4 monet mówi o posiadaniu i takim kurczowym trzymaniu, ale śmierć może zwiastować odpływy finansowe Rycerz monet z siła w życiu codziennym - stabilizacja i spokój, bardzo dobre karty, Dom 3 monet - może jakiś mały remont? Królowa mieczy - cieszą Cię ploteczki cieszy Cię to, że możesz z kimś porozmawiać, Ty bardziej lubisz mówić niż słuchać Praca: wieża/cesarz - wieża zwiastuje nagłe zmiany, oby to nie było zwolnienie Partnerstwo - rydwan to układ wolny, rydwan ze sprawiedliwoscią - rozwód, każde w swoją sstronę Tajemnice tabu - królowa buław - widzisz z nowy królowa buław w innym rozkładzie jako wpływy z przeszłości - ewidentnie z czymś sobie nie radzisz... mogą to być twoje problemy związkowe Wyższe poznianie - pustelnik świat - czas na zastanawienie się, nad analizą własnego ja - pięknie to karty pokazały - tam królowa bułąw tu pustelnik Uznianie społeczne - gwiazda tutaj raczej bym powiedział, że zalezy Ci na postrzeganiu Cię jako delikatną zmysłową kobietą, praca nad własnym wizerunkiem Przyjaciel;e: 5 kielichów zawiedziesz sie na kimś,może runąć jakaś przyjaźń Ukryte nadzieje i obawy: 5 monet - obawa utraty pracy? 1 Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 1 Stycznia 2015 Autor Maestro Napisano 1 Stycznia 2015 Świat - chyba wszędzie Cie pełno, nie istnieją dla Ciebie granicepieniądze - braknąć Ci ich nie braknie, bo ostatecznie 4 monet mówi o posiadaniu i takim kurczowym trzymaniu, ale śmierć może zwiastować odpływy finansowe Rycerz monet z siła w życiu codziennym - stabilizacja i spokój, bardzo dobre karty, Dom 3 monet - może jakiś mały remont? Królowa mieczy - cieszą Cię ploteczki cieszy Cię to, że możesz z kimś porozmawiać, Ty bardziej lubisz mówić niż słuchać Praca: wieża/cesarz - wieża zwiastuje nagłe zmiany, oby to nie było zwolnienie Partnerstwo - rydwan to układ wolny, rydwan ze sprawiedliwoscią - rozwód, każde w swoją sstronę Tajemnice tabu - królowa buław - widzisz z nowy królowa buław w innym rozkładzie jako wpływy z przeszłości - ewidentnie z czymś sobie nie radzisz... mogą to być twoje problemy związkowe Wyższe poznianie - pustelnik świat - czas na zastanawienie się, nad analizą własnego ja - pięknie to karty pokazały - tam królowa bułąw tu pustelnik Uznianie społeczne - gwiazda tutaj raczej bym powiedział, że zalezy Ci na postrzeganiu Cię jako delikatną zmysłową kobietą, praca nad własnym wizerunkiem Przyjaciel;e: 5 kielichów zawiedziesz sie na kimś,może runąć jakaś przyjaźń Ukryte nadzieje i obawy: 5 monet - obawa utraty pracy? Arbogascie, w tajemnicach jest Król Bulaw, nie królowa:) Masz racje, wole mówic, niz słuchac:)) Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 17 Grudnia 2015 Autor Maestro Napisano 17 Grudnia 2015 weryfikacja 1. Osobowość, sposób życia i odbioru wydarzeń: Świat - jestem osobą otwartą, mam spore grono znajomych2. Pieniądze: 4 monet/Śmierć będę ich pilnowała mocno, karta Śmierć o jakiejś zmianie mowi 3. Życie codzienne Rycerz Monet/Siła - spokojnie i stabilnie, dam sobie radę 4. Dom: 3 monet/Świat nadal obowiazki domowe, kształcenie się, praca itp. 5. Wszystko co cieszy Królowa Mieczy/Koło moja inteligencja i umiejętność podejmowania decyzji 6. Praca: Wieża/Cesarz jakas diametralna zmiana sie szykuje, ale może i coś lepszego przede mną?? 7. Partnerstwo, miłość: Rydwan/Sprawiedliwośc na pewno rozwód wezmę i chyba dalszy rozwój mojej relacji 8.Tajemnice,tabu: Król Buław/Wisielec nie wiem, ktos będzie ciagle krązył koło mnie? 9. Wyższe poznanie: Pustelnik/Świat osiagnę je dizęki swojej wiedzy 10. Uznanie społeczne: Gwiazda/Wieża zdobędę je, ale cos sie posuje? 11. Przyjaciele: 5 kielichów/Pustelnik rozczarują mnie mocno 12. Ukryte nadzieje i obawy: 5 monet/Kapłanka obawiam sie o finanse 1 Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 17 Grudnia 2015 Autor Maestro Napisano 17 Grudnia 2015 1. Osobowość, sposób życia i odbioru wydarzeń: Świat - widac ze wydarzenia beda ciebie dopelniac, poczujesz sie jakbys odnalazla swoej miejsce2. Pieniądze: 4 monet/Śmierć - wyglada jakbys przestala byc rozrzutna 3. Życie codzienne Rycerz Monet/Siła - w zyciu codziennym bedziesz podchodzila rozsadnie do wydatkow, mozliwe ze bedziesz odkladala na cos 4. Dom: 3 monet/Świat - moze przeprowadzka za praca 5. Wszystko co cieszy Królowa Mieczy/Koło - ze pdejdziesz chlodno do zaistnialych sytuacji, co okaze sie bardzo wskazane, mozliwe ze jakas wazna decyzja do przesmyselnia bedzie sie szykowala 6. Praca: Wieża/Cesarz - ryzyko wypowiedzenia umowy 7. Partnerstwo, miłość: Rydwan/Sprawiedliwośc - skoro pisalas o rozwodzie mozliwe ze sie przeniesiesz za miloscia 8.Tajemnice,tabu: Król Buław/Wisielec - jest to facet dobrze znany,jakiegos faceta bedzisz ukrywala znanego nie oddzi ktory bedzie chcial sie spotkac albo odnowic kontakt 9. Wyższe poznanie: Pustelnik/Świat - dopiero jak wycisz sie od natlkou wydarzen, po przemyselniach zrozumiesz jakie sytuacje dokladnie 10. Uznanie społeczne: Gwiazda/Wieża bedziesz chciala zdobyc ale cos pokrzyzuje plany 11. Przyjaciele: 5 kielichów/Pustelnik - zawiada ciebie, w potrzebie. pamietaj przyjaciol jak ksiazek niewielu ale dobrych 12. Ukryte nadzieje i obawy: 5 monet/Kapłanka - ze pogorszy sie sprawa finansowa u ciebie Dzieki:))) Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 17 Grudnia 2015 Autor Maestro Napisano 17 Grudnia 2015 1. Osobowość, sposób życia i odbioru wydarzeń: Świat - będziesz otwarta na świat i ludzi 2. Pieniądze: 4 monet/Śmierć zapowiedz zmiany, szkoda, że nie dołożyłaś do tej śmierci; obecnie widać, że jest u Ciebie stabilnie, ale nie wiadomo co będzie dalej. 3. Życie codzienne Rycerz Monet/Siła - skupisz się na materii, będziesz wkładać w to wszystkie swoje siły 4. Dom: 3 monet/Świat nadal obowiazki domowe, kształcenie się, praca itp. - praca, może jakiś wyjazd zagraniczny albo po prostu rozszerzanie swoich horyzontów po to by osiągać coraz więcej. Tutaj cały czas ten aspekt materii się zaznacza, to chyba zdominuje nadchodzący rok 5. Wszystko co cieszy Królowa Mieczy/Koło Twój rozsądek Cię ucieszy, racjonalne podejście do życia. Los Ci może coś zesłac, jeśli bedziesz się kierowac rozsądkiem. 6. Praca: Wieża/Cesarz chyba zmienisz pracę. Stąd może ta śmierć przy finansach jako koniec stabilnej sytuacji. 7. Partnerstwo, miłość: Rydwan/Sprawiedliwośc Nastąpi koniec, rozwiązanie jakiejś relacji, która trwa. 8.Tajemnice,tabu: Król Buław/Wisielec coś związanego z jakimś mężczyzną, wisielec często mi uzależnienia pokazuje. 9. Wyższe poznanie: Pustelnik/Świat Widac, że ten rok będzie dla Ciebie krokiem milowym w kierunku odkrycia pewnych prawd, może coś zrozumiesz, właśnie przez to, że rozszerzysz horyzonty, będziesz się rozwijać w każdym bądź razie i to przyniesie efekty. 10. Uznanie społeczne: Gwiazda/Wieża - tutaj może nastąpić coś, co w jakiś sposób sprawi, że nie zostaniesz doceniona, chociaż będziesz na to zasługiwać. 11. Przyjaciele: 5 kielichów/Pustelnik - oj coś brzydkie te karty. Chyba znajomi nie będą obok, wtedy kiedy będziesz ich potrzebować, w związku za tym poczujesz się samotna.Można to skonfrontować z tą wieżą w poprzednim punkcie. 12. Ukryte nadzieje i obawy: 5 monet/Kapłanka - boisz się bardzo o kaskę Dziękuję... Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 17 Grudnia 2015 Autor Maestro Napisano 17 Grudnia 2015 1. Osobowość, sposób życia i odbioru wydarzeń: Świat - jestem osobą otwartą, mam spore grono znajomychJestes otwarta na wszystko i wszystkich, ale też żyjesz w swoim swiecie. 2. Pieniądze: 4 monet/Śmierć będę ich pilnowała mocno, karta Śmierć o jakiejś zmianie m owi... Wiesz ze mozesz liczyc tylko na siebie , mozliwe ze bedziesz próbowała to zmienic 3. Życie codzienne Rycerz Monet/Siła - spokojnie i stabilnie, dam sobie radę Dokąłdnie 4. Dom: 3 monet/Świat nadal obowiazki domowe, kształcenie się, praca itp. Mozliwe ze w cos zainwestujesz, bedziesz szukac nowych wyzwań ;P w domu stabilnie jednak cos moze Cię od niego "oddalac" ...moze szkolenia,wyjazdy. 5. Wszystko co cieszy Królowa Mieczy/Koło moja inteligencja i umiejętność podejmowania decyzji Lubisz wszsytko wykonywac perfekcyjnie i dokładnie...nie boisz sie zmian 6. Praca: Wieża/Cesarz jakas diametralna zmiana sie szykuje, ale może i coś lepszego przede mną?? W pracy moga nastapic gwałtowne zmiany , ale uporczywie krok po kroku bedziesz realizowac swoje cele, wiec powinno wrócic do stabilizacji. Hb Sąd ,wiec jestem dobrej mysli...bo to przezwyciezenie problemów i zdobycie uznania:) 7. Partnerstwo, miłość: Rydwan/Sprawiedliwośc na pewno rozwód wezmę i chyba dalszy rozwój mojej relacji Obstawiam ze sprawa rozwodu dość szybko się potoczy. 8.Tajemnice,tabu: Król Buław/Wisielec nie wiem, ktos będzie ciagle krązył koło mnie? Wydaje mi sie ża jakiś facet bedzie sie koło Ciebie kręcic a ty bedziesz czekac na rozwój sytuacji. 9. Wyższe poznanie: Pustelnik/Świat osiagnę je dizęki swojej wiedzy Samopoznawanie się i swiata. 10. Uznanie społeczne: Gwiazda/Wieża zdobędę je, ale cos sie posuje? Też mi sie tak wydaje...mozliwe że w oczach niektórych osób mozesz stracic po rozwodzie. 11. Przyjaciele: 5 kielichów/Pustelnik rozczarują mnie mocno Oj tak...ale jak to mówią : "przyjaciół poznaje sie w potrzebie"[/COLOR] 12. Ukryte nadzieje i obawy: 5 monet/Kapłanka obawiam sie o finanse dokładnie Dziękuję)) Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 17 Grudnia 2015 Autor Maestro Napisano 17 Grudnia 2015 1. Osobowość, sposób życia i odbioru wydarzeń: Świat – dużo tych zmian w rozkładzie widać u Ciebie, więc myślę, że ten rok może być czasem przełomów u Ciebie w życiu i w Tobie, będzie w Tobie gotowość do zmian –zamykania tego co stare i rozpoczynania nowego; z odwagą do sięgania po to co może przynieść Ci spełnienie i radość; ta karta mi się tu skojarzyła i z wyciąganiem esencji ze wszystkiego w co się zaangażujesz.2. Pieniądze: 4 monet/Śmierć –o pieniądze możesz się bać, możesz je oszczędzać, liczyć, dążyć do tego, żeby dorobić; widać tu zmianę, ale po tych dwóch kartach nie wiem w jakim kierunku. Zmianę widać też w sytuacji zawodowej. Dla mnie równie dobrze może być tak, że przestaniesz się tak martwić o sytuację finansową, bo zmiana w pracy będzie na lepsze, ale też możesz stracić to co masz i przez jakiś czas być na utrzymaniu mężczyzny. - częściowo tak było, dopóki byłam z partnerem, dostawałam od niego pieniądze... 3. Życie codzienne Rycerz Monet/Siła – tutaj stabilnie, przewidywalnie, spokojnie co będzie dawać poczucie bezpieczeństwa i siłę do zmagania się z codziennością. 4. Dom: 3 monet/Świat – przeprowadzka w związku ze zmianą pracy? 5. Wszystko co cieszy Królowa Mieczy/Koło – uwielbiam tę królewnę , silna, zdecydowana, zrównoważona, wiedząca czego chce i jak to osiągnąć; w stanie jej umysłu łatwiej mierzyć się z losem i tym co on przynosi; ale pomyślałam też, że ona może pokazuje inną kobietę- np. Twoją mamę? Może zmienią się Wasze relacje? Jeśli to ma cieszyć to oczywiście na lepsze. 6. Praca: Wieża/Cesarz- już pisałam- zmiana, biorąc pod uwagę sumę, teraz myślę, że na lepsze jednak. 7. Partnerstwo, miłość: Rydwan/Sprawiedliwość- rozwód też, ale na miłość i partnerstwo to dla mnie średnie te karty. Będzie czas robienia bilansów, być może podejmowania decyzji. Chłodniejsze spojrzenie na to co się będzie działo, a może być burzliwie i niestabilnie. 8.Tajemnice,tabu: Król Buław/Wisielec – podobne w wymowie te karty do poprzednich dwóch, będzie to związane z mężczyzną na pewno, może ujawni się u niego coś co przez jakiś czas było uśpione, nie dawało o sobie znać. 9. Wyższe poznanie: Pustelnik/Świat – tu widać postępy w rozwoju duchowym, nawet bardzo duże, umożliwiające uwolnienie od spraw, które Cię będą ograniczać. 10. Uznanie społeczne: Gwiazda/Wieża – coś się zmieni w tym zakresie, jakbyś z jakiś powodów miała je stracić, albo przestanie Ci na tym tak bardzo zależeć. 11. Przyjaciele: 5 kielichów/Pustelnik – chyba będziesz musiała polegać na sobie, bo przyjaciele mogą zawieść. 12. Ukryte nadzieje i obawy: 5 monet/Kapłanka – nadzieja, że skończy się ta bida z nędzą, czas udręki i odzyskasz spokój; obawa, że to będzie trwać; w obawach jeszcze skojarzył mi się strach czy i jak sobie poradzisz- tak ogólnie, nie tylko finansowo. Dziekuję Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 17 Grudnia 2015 Autor Maestro Napisano 17 Grudnia 2015 - oj, będzie się działo raczej przestaniesz ich tak mocno pilnować, wbrew pozorom będzie ich więcej dasz sobie świetnie radę jakaś żmudna praca (kształcenie się?), ale przynosząca duże korzyści, jakieś niespodziewane zdarzenia, z którymi sobie poradzisz zmiana się szykuje, ale raczej wzmocni Twoją pewność siebie rzeczywiście, tak jakby prosta droga do rozwodu ja bym tu uważała na jakiegoś mężczyznę, inaczej się mu przyglądnęła, on coś kombinuje coś w tym jest... tak to prawda, ale myślę, że tu będzie chodziło o Twoją taką wewnętrzną wiedzę, doświadczenia a może to ktoś będzie chciał popsuć Twój humor, Twoje poczucie sukcesu, zadowolenia, nawet nie wiem czy to będzie rzeczywiste, czy raczej chęć wmówienia Ci porażki chyba samiutka zostaniesz, ale na dobre to wyjdzie zgadzam się, ale to tylko obawy... Myślę, że będzie to szalony czas, ale wiele Cię nauczy i koniec końców dużo zyskasz. Powodzenia! Dziekuję) Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 17 Grudnia 2015 Autor Maestro Napisano 17 Grudnia 2015 1. Osobowość, sposób życia i odbioru wydarzeń: Świat - będziesz coraz bardziej otwarta na smakowanie życia i doświadczanie jego uroków. 2. Pieniądze: 4 monet/Śmierć - myślę,że będzie zmiana pracy 3. Życie codzienne Rycerz Monet/Siła - wykażesz się siłą mentalną w życiu bo sytuacja może tego wymagać. 4. Dom: 3 monet/Świat - w domu tradycyjnie bez większych zmian, może być zmiana miejsca zamieszkania? 5. Wszystko co cieszy Królowa Mieczy/Koło - będa nowe doświadczenia, zmiany, które bedą Cię cieszyc. Zacznie cieszyć Cię sam fakt, że nadchodzą zmiany i to też będzie zmiana postawy. 6. Praca: Wieża/Cesarz - będzie tu zmiana, jakieś zaskoczenie nagłe, ale wyjdziesz na tym dobrze. 7. Partnerstwo, miłość: Rydwan/Sprawiedliwośc - było ostre ruszenie do przodu, przyjdzie czas na układanie sobie wzajemnie życia, załatwianie jakiś formalności 8.Tajemnice,tabu: Król Buław/Wisielec - tabu stało się rzeczywistością 9. Wyższe poznanie: Pustelnik/Świat - wyjdziesz z pustelnika, zaczniesz pragnąć poznawać świat, życie i doświadczac tego co jeszcze nie jest Ci znane. 10. Uznanie społeczne: Gwiazda/Wieża -nowe... idzie nowe i radość płynąca z poznawania. 11. Przyjaciele: 5 kielichów/Pustelnik -możesz czasem poczuć sie sama...ale nie samotna! ;D 12. Ukryte nadzieje i obawy: 5 monet/Kapłanka -obawa, że coś się niepowiedzie, a nadzieja, że będzie coraz lepiej ) Dziekuję Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 17 Grudnia 2015 Autor Maestro Napisano 17 Grudnia 2015 (edytowane) 1. Osobowość, sposób życia i odbioru wydarzeń: Świat – bardzo ładna karta – tak jak piszesz duża otwartość na świat i ludzi2. Pieniądze: 4 monet/Śmierć będziesz liczyć kasę, bo nie będziej jej zbyt wiele, ale widać ,że szykuje się jakaś spora zmiana w tej kwestii. 3. Życie codzienne Rycerz Monet/Siła – będzie bardzo dobrze, będziesz jak ten rycek monet – stabilna i skupiona na tym, co trzeba w danym momencie robić, nie będziesz trwonić energii na głupoty, dużo siły i samozaparcia tu widać 4. Dom: 3 monet/Świat nadal obowiazki domowe, kształcenie się, praca itp. 5. Wszystko co cieszy Królowa Mieczy/Koło – odcięcie się od czegoś, albo zmiany, które wprowadzasz w życie w pewnym sensie powodują, że się odcinasz od czegoś/kogoś, taka kolej życia…. 6. Praca: Wieża/Cesarz biorąd pod uwagę, że tam wyżej miałaś śmierć, to na poziomie zawodowym dużo będzie się działo, spora zmiana, ale przy cesarzu powiedziałabym, że na dobre 7. Partnerstwo, miłość: Rydwan/Sprawiedliwośc –hm…. No tu będę mocne zrywy emocjonalne, sinusoida… ale też widać rozwód na horyzoncie i sprawiedliwa ocena obecnego związku 8.Tajemnice,tabu: Król Buław/Wisielec może masz jakiegoś przyjaciela, który o czymś Ci nie mówi… 9. Wyższe poznanie: Pustelnik/Świat będziesz skupiona na rozwoju i otworzysz jakieś „drzwi” do wyższego poznania 10. Uznanie społeczne: Gwiazda/Wieża – zmienisz swój wizerunek całkowicie 11. Przyjaciele: 5 kielichów/Pustelnik rozczarują mnie mocno – no niestety, tutaj będziesz samotna… 12. Ukryte nadzieje i obawy: 5 monet/Kapłanka obawiam sie o finanse, boisz się i niepotrzebnie tworzysz negatywny obraz w głowie….a to co jest w naszej głowie, zawsze możemy zmienić Dziękuję Edytowane 17 Grudnia 2015 przez Inez2503 Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 17 Grudnia 2015 Autor Maestro Napisano 17 Grudnia 2015 Świat - chyba wszędzie Cie pełno, nie istnieją dla Ciebie granicepieniądze - braknąć Ci ich nie braknie, bo ostatecznie 4 monet mówi o posiadaniu i takim kurczowym trzymaniu, ale śmierć może zwiastować odpływy finansowe Rycerz monet z siła w życiu codziennym - stabilizacja i spokój, bardzo dobre karty, Dom 3 monet - może jakiś mały remont? Królowa mieczy - cieszą Cię ploteczki cieszy Cię to, że możesz z kimś porozmawiać, Ty bardziej lubisz mówić niż słuchać Praca: wieża/cesarz - wieża zwiastuje nagłe zmiany, oby to nie było zwolnienie Partnerstwo - rydwan to układ wolny, rydwan ze sprawiedliwoscią - rozwód, każde w swoją sstronę Tajemnice tabu - królowa buław - widzisz z nowy królowa buław w innym rozkładzie jako wpływy z przeszłości - ewidentnie z czymś sobie nie radzisz... mogą to być twoje problemy związkowe Wyższe poznianie - pustelnik świat - czas na zastanawienie się, nad analizą własnego ja - pięknie to karty pokazały - tam królowa bułąw tu pustelnik Uznianie społeczne - gwiazda tutaj raczej bym powiedział, że zalezy Ci na postrzeganiu Cię jako delikatną zmysłową kobietą, praca nad własnym wizerunkiem Przyjaciel;e: 5 kielichów zawiedziesz sie na kimś,może runąć jakaś przyjaźń Ukryte nadzieje i obawy: 5 monet - obawa utraty pracy? Dziękuję Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi