Lena75 Napisano 7 Grudnia 2014 Napisano 7 Grudnia 2014 (edytowane) Rozkład podkradłam od Sanya ;P Matka...żona...pracownik. 1.Energie i sprawy, które się już kończą i odchodzą: RÓWNOWAGA Spokój ,harmonia, rownowaga ( dziwne bo jeszcze nie odczułam w pełni harmoni i spokoju) 2. Cele, zadania ukończone: RYCERZ PUCHARÓW Zakonczenie emocjonalnych spraw. 3. Sprawy i zadania, które przechodzą do nowego roku: 8 MIECZY Nadal bedę "odcieta" od ludzi, złe myslenie o sobie wciąz bedzie miało na mnie wpływ Wciąz bedę sie zmieniac,transformować. 4. Gdzie jesteś dzisiaj, Twoja obecna pozycja:KROLOWA MONET Jestem oddana rodzinie i pracy. 5.Nowe sprawy, które się pojawią: CESARZOWA- 9 PUCHARÓW - KRÓL MONET Przyznam nie wiem jak to ugryśc....odnajde zadowolenie i harmonie płynace z posiadania domu i rodziny.Z Krolowej Mieczy zmienię sie w Cesarzową? Król Monet to mój mąż czyli to co pewne i stabilne.Hb Wisielec - czyli nie zmieni się nic a ja bardziej skupię sie na wlasnym wnetrzu....lub zaczniemy od nowa ,od innej strony. 6.Wyzwania, trudności, z którymi się zmierzysz: PAŹ MONET Dochodzenie do celu małymi kroczkami. Finanse beda wyzwaniem. 7. Cele, które możesz osiągnąć: 8 PUCHARÓW Pozostawie przeszłośc za sobą.Wzrost satysfakcji zyciem uczuciowym. 8.Twoja kondycja psychiczna: RYCERZ BUŁAW Będe w koncu wiedziała czego chcę od zycia , i bede to zdobywac. Wroci pewnosc siebie.Nie bede sie liczyła z opinią innych, bede działac impulsywnie,spontanicznie. 9.Twoja kondycja fizyczna: KAPŁANKA Przeciętna.Częste przeziębienia. Skłonność do melancholii. 10.Miłość: ŚWIAT Oddalenie od męża ? Czy raczej spelnienie marzeń ? Zgoda i spełnienie w partnerstwie. 11.Przyjaciele i rodzina: DIABEŁ No ktos bedzie coś knuł , mozliwe kłotnie.Zdrada. 12.Finanse: 6 MIECZY Moze byc jakis dołek finansowy, pieniadze gdzieś "uciekną" lub wsparcie rodziny finansowo. 13.Praca: KROL MONET Stabilnie, bez zmian. 14. Niespodzianki w nowym roku: AS PUCHARÓW -4 PUCHARY-4 MIECZE I wszystko nabrało innego znaczenia....As Pucharów wskazuje na nową miłośc i poblizu 4Pucharów i 4 Mieczy , bedzie to raczej niespelnione uczucie.Moze tez oznaczac odnowienie uczuc...4 Pucharów to kontrolowanie i ukrywanie emocji...brak pewności czy iśc za głosem serca czy nie. 4 Mieczy wskazuje ze jednak wycofam sie zdystansuję . .HB Eremita...niespodzianką w nadchodzacym roku bedzie to ze wybiorę samotnośc emocjonalną i skupienie sie na swoim wnetrzu niż miłośc. 15.Dar od Wszechświata w Nowym Roku: EREMITA Skupie sie na swoim wnętrzu , poszukiwanie siebie.Bycie sobą. Za sugestią Daffne dociągłam karty do pozycji 5 i 14 Edytowane 9 Grudnia 2014 przez Lena75 dociagniecie kart Cytuj
Arshi Napisano 8 Grudnia 2014 Napisano 8 Grudnia 2014 Do końca tygodnia się wypowiem, jestem na zesłaniu więc trudno byc aktywnym na ezo... Cytuj
Lena75 Napisano 8 Grudnia 2014 Autor Napisano 8 Grudnia 2014 Do końca tygodnia się wypowiem, jestem na zesłaniu więc trudno byc aktywnym na ezo... Trzymam za słowo ;P Cytuj
Gość Daffne Napisano 8 Grudnia 2014 Napisano 8 Grudnia 2014 1.Energie i sprawy, które się już kończą i odchodzą: RÓWNOWAGA może jakieś urzędowe sprawy do załatwienia albo dochodzenie do równowagi w jakimś sensie 2. Cele, zadania ukończone: RYCERZ PUCHARÓW może jakaś miłostka się zakończyła albo Twoje niezdecydowanie uczuciowe dobiegło końca. 3. Sprawy i zadania, które przechodzą do nowego roku: 8 MIECZY jakieś ograniczenia albo forma zachowanego dystansu jeszcze może się odznaczać w nowym roku. 4. Gdzie jesteś dzisiaj, Twoja obecna pozycja:KROLOWA MONET jesteś Panią siebie dość twardo stąpającą po ziemi 5.Nowe sprawy, które się pojawią: CESARZOWA pojawi się zadowolenie z obrotu spraw jakie pojawią się w Twoim życiu. Jakie one bedą nie wiadomo bo nie ma innych kart. 6.Wyzwania, trudności, z którymi się zmierzysz: PAŹ MONET będzie trzeba się doszkalać, douczać w jakiejś dziedzinie życia. 7. Cele, które możesz osiągnąć: 8 PUCHARÓW jakaś miłość, która pojawia się i znika... może właśnie taką miłość będzie można osiągnąć albo odseparujesz się od takiej miłości. 8.Twoja kondycja psychiczna: RYCERZ BUŁAW bardzo dobra, będziesz aktywna i energiczna 9.Twoja kondycja fizyczna: KAPŁANKA tu nieco gorzej bo kapłanka jest raczej bierna, będziesz mieć "żywy" umysł 10.Miłość: ŚWIAT otworzysz się na nowe....:-) 11.Przyjaciele i rodzina: DIABEŁ może pojawić się ktoś z rodziny czy były znajomy, który troszkę może swa osobą namieszać. Może to jego dotyczy to 8 kielichów wyżej. 12.Finanse: 6 MIECZY będą dobre, ale bez szału. 13.Praca: KROL MONET pewny zarobek bedzie. 14. Niespodzianki w nowym roku: AS PUCHARÓW szansa na nowe uczucie, szkoda, że nie dociągnęłaś. 15.Dar od Wszechświata w Nowym Roku: EREMITA mądrość będziesz miała daną od "góry", kieruj się nią w przyszłym roku, a ominiesz "zasadzki" losu :-) Cytuj
Gość Daffne Napisano 8 Grudnia 2014 Napisano 8 Grudnia 2014 jak dociągniesz to zerknę z ciekawości Cytuj
Lena75 Napisano 9 Grudnia 2014 Autor Napisano 9 Grudnia 2014 5.Nowe sprawy, które się pojawią: CESARZOWA- 9 PUCHARÓW - KRÓL MONET 1opcja.- jakaś rywalka 2 opcja - to ja zmienie sie w Cesarzową (patrz pozycja 14) czyli powiekszenie rodziny. Przyznam nie wiem jak to ugryśc....odnajde zadowolenie i harmonie płynace z posiadania domu i rodziny.Z Krolowej Mieczy zmienię sie w Cesarzową? Król Monet to mój mąż czyli to co pewne i stabilne.Hb Wisielec - czyli nie zmieni się nic a ja bardziej skupię sie na wlasnym wnetrzu....lub zaczniemy od nowa ,od innej strony. 14. Niespodzianki w nowym roku: AS PUCHARÓW -4 PUCHARY-4 MIECZE Wyglada na to ze to bezdie jakas niespodzianka która mnie uszczesliwi....jakies nowe doświadczenia emocjonalne.Jednak pierwsze o czym pomyslałam to o ciązy. I wszystko nabrało innego znaczenia....As Pucharów wskazuje na nową miłośc i poblizu 4Pucharów i 4 Mieczy , bedzie to raczej niespelnione uczucie.Moze tez oznaczac odnowienie uczuc...4 Pucharów to kontrolowanie i ukrywanie emocji...brak pewności czy iśc za głosem serca czy nie. 4 Mieczy wskazuje ze jednak wycofam sie zdystansuję . .HB Eremita...niespodzianką w nadchodzacym roku bedzie to ze wybiorę samotnośc emocjonalną i skupienie sie na swoim wnetrzu niż miłośc. Cytuj
Gość Daffne Napisano 10 Grudnia 2014 Napisano 10 Grudnia 2014 5.Nowe sprawy, które się pojawią: CESARZOWA- 9 PUCHARÓW - KRÓL MONET Być może stosunki z Twoim stałym partnerem się poprawią albo zapragniecie w inny sposób niż zazwyczaj spędzać wspólnie czas. Może to być wyjazd na kilka dni albo ocieplenie się relacji między Wami w taki sposób, który Ciebie zadowoli i sprawi, że poczujesz się szczęśliwa. 14. Niespodzianki w nowym roku: AS PUCHARÓW -4 PUCHARY-4 MIECZE Może pojawić się jakiś adorator albo tylko Twoje pragnienie na coś nowego nieznanego, nie będziesz jednak robić żadnych kroków w strone realizowania, tak więc zostanie wszystko bardziej w świecie marzeń, pragnień niezrealizowanych. Cytuj
pretoria Napisano 10 Grudnia 2014 Napisano 10 Grudnia 2014 Zapisuję się coby nie umknęło, zajrzę albo w piątek, albo przez weekend Daffne, ale ładnie kolorowo zrobiłaś, cud Cytuj
Sanya Napisano 11 Grudnia 2014 Napisano 11 Grudnia 2014 1.Energie i sprawy, które się już kończą i odchodzą: RÓWNOWAGA Jeżeli czekasz na coś to karta na tej pozycji może wskazywać, że ten okres oczekiwania się kończy. 2. Cele, zadania ukończone: RYCERZ PUCHARÓW Być może nadmierne kierowanie się emocjami. 3. Sprawy i zadania, które przechodzą do nowego roku: 8 MIECZY Zablokowanie wewnętrzne, coś powoduje, że nie czujesz się do końca komfortowo. 4. Gdzie jesteś dzisiaj, Twoja obecna pozycja:KROLOWA MONET Jesteś osobą odpowiedzialną, dbającą o dom, pracującą, konkretna, stąpająca twardo po ziemi 5.Nowe sprawy, które się pojawią: CESARZOWA- 9 PUCHARÓW - KRÓL MONET Mam wrażenie, że możesz wkroczyć w jakiś nowy, fajny etap ze swoim mężem, będziecie czerpać zadowolenie ze swojego wspólnego życia, Ty będziesz się realizować jako kobieta, pod każdym możliwym względem, natomiast on jako mężczyzna przede wszystkim odpowiedzialny za dobrobyt materialny. 6.Wyzwania, trudności, z którymi się zmierzysz: PAŹ MONET W jakim wieku są Twoje dzieci? Pojawiają się problemy w szkole z nauką lub ogólnie z dzieckiem. 7. Cele, które możesz osiągnąć: 8 PUCHARÓW No karta brama, możesz rozpocząć nowy styl życia, coś nowego ogólnie rzecz biorąc, obrać inny kierunek w życiu, może jakaś pasja, hobby? 8.Twoja kondycja psychiczna: RYCERZ BUŁAW Dobra, czasem się podenerwujesz, ale będziesz cały czas w ruchu i nie widzę tutaj nudy ani jakichś dołków, chyba nie będziesz mieć na to czasu 9.Twoja kondycja fizyczna: KAPŁANKA Tu mi na myśl przyszło, że coś może być nie tak, jakaś dolegliwość, której objawy nie są widoczne od razu, a ona może się rozwijać. 10.Miłość: ŚWIAT Pełnia szczęścia w obecnym związku 11.Przyjaciele i rodzina: DIABEŁ Ktoś może Cię zdenerwować i wyniknie siarczysta kłótnia, ew. na odwrót. Coś przykrego się wydarzy. 12.Finanse: 6 MIECZY Może Cię spotkać większy odpływ gotówki. Ew. zmienicie źródło dochodu. 13.Praca: KROL MONET Stabilnie, widać, że będziesz pracować nadal. 14. Niespodzianki w nowym roku: AS PUCHARÓW -4 PUCHARY-4 MIECZE Możesz mieć szansę na jakiś dłuższy wypoczynek. 15.Dar od Wszechświata w Nowym Roku: EREMITA Skup się na sobie, na swoim wnętrzu. To będzie dobry rok pod względem samopoznania. 1 Cytuj
Gość grimmoire Napisano 11 Grudnia 2014 Napisano 11 Grudnia 2014 1.Energie i sprawy, które się już kończą i odchodzą: RÓWNOWAGA Też mi do harmonii nie pasuje, więc może koniec już mieszania słodkiego i gorzkiego, przeciwności 2. Cele, zadania ukończone: RYCERZ PUCHARÓW Zakończony etap pewnych emocji, odzyskana równowaga, emocje nie będą miały ataków 3. Sprawy i zadania, które przechodzą do nowego roku: 8 MIECZY Jeszcze wszystkiego z zeszłego roku nie wiesz, nie wszystko osiągnęło spokój, ale jest na dobrej drodze, do tego będzie konieczny krok w tył, wycofanie 4. Gdzie jesteś dzisiaj, Twoja obecna pozycja:KROLOWA MONET Stabilna sytuacja i spełnienie w domu, dobra pozycja w pracy 5.Nowe sprawy, które się pojawią: CESARZOWA- 9 PUCHARÓW - KRÓL MONET Rozkwitniesz na wszystkich frontach i będziesz z tego zadowolona 6.Wyzwania, trudności, z którymi się zmierzysz: PAŹ MONET Być może będziesz musiała wrócić jako uczeń - dodatkowy kurs, jakieś uprawnienia, coś do pracy lub niezbędne stanie Ci się prawo jazdy (jeżeli nie posiadasz), coś na co będziesz musiała dodatkowo wyłożyć pieniądze 7. Cele, które możesz osiągnąć: 8 PUCHARÓW Zostawić stare dzieje za sobą i odetchnąć pełną piersią 8.Twoja kondycja psychiczna: RYCERZ BUŁAW Zdecydowanym krokiem będziesz brać co się Tobie należy, pozytywna karta 9.Twoja kondycja fizyczna: KAPŁANKA Trochę słabiej niż psychiczna, ale źle nie powinno być, częściej możesz potrzebować odpoczynku 10.Miłość: ŚWIAT Bardziej do mnie przemawia kompletność, obecność wszystkich pierwiastków w domu, w rodzinie 11.Przyjaciele i rodzina: DIABEŁ Uwaga na plotki, nieczyste zagrywki i naturę ludzką 12.Finanse: 6 MIECZY Tu mi się znów kojarzy z kursami, nauką i zapłatą za naukę 13.Praca: KROL MONET Też myślę, że finansowo nie powinno się zmienić 14. Niespodzianki w nowym roku: AS PUCHARÓW -4 PUCHARY-4 MIECZE Uważać na emocje, żeby się nie stały obezwładniające.. wtedy konieczne stanie się wycofanie, reakcja obronna 15.Dar od Wszechświata w Nowym Roku: EREMITA Czas na wyciszenie i kontemplację, w sytuacjach kiedy będziesz tego potrzebować Cytuj
pretoria Napisano 12 Grudnia 2014 Napisano 12 Grudnia 2014 1.Energie i sprawy, które się już kończą i odchodzą: RÓWNOWAGA Spokój ,harmonia, rownowaga ( dziwne bo jeszcze nie odczułam w pełni harmoni i spokoju) -> Powiedziałabym tak samo, ale skoro nie odczułaś pełnej harmonii to może porozumienie w związku lub wstrzemięźliwość seksualna ( rzadsze kontakty seksualne itp ). 2. Cele, zadania ukończone: RYCERZ PUCHARÓW Oddanie, miłość. 3. Sprawy i zadania, które przechodzą do nowego roku: 8 MIECZY Negatywne myślenie, ograniczenia, błędne koło, czy też poczucie spętania. 4. Gdzie jesteś dzisiaj, Twoja obecna pozycja:KROLOWA MONET W domu, rodzinie i pracy. Odpowiedzialna i pracowita kobietka z Ciebie. 5.Nowe sprawy, które się pojawią: CESARZOWA- 9 PUCHARÓW - KRÓL MONET Staniesz się bardziej kobieca, stanowcza i rodzinna. Jak dla mnie będziesz pociągała innych facetów, może swojego męża, może szefa, wspołpracowników. No na pewno będziesz podziwiana i szanowana. 6.Wyzwania, trudności, z którymi się zmierzysz: PAŹ MONET Ja bym stawiła na problemy z dzieckiem. 7. Cele, które możesz osiągnąć: 8 PUCHARÓW Uciekniesz od problemów i zostawisz sprawy z przeszłości za sobą. 8.Twoja kondycja psychiczna: RYCERZ BUŁAW Będzie dobra, choć może nieco troche walki się wkraść. 9.Twoja kondycja fizyczna: KAPŁANKA Jak zadbasz tak będziesz miała, ale obejdzie się bez większych uchybień. 10.Miłość: ŚWIAT Bycie we właściwym związku, zgoda i szczęście w partnerstwie 11.Przyjaciele i rodzina: DIABEŁ No uważaj, uważaj, bo ktoś może wykorzystać coś przeciwko Tobie. 12.Finanse: 6 MIECZY Jak dla mnie nie będzie najgorzej, raczej widać lęk. Większe wydanie pieniędzy może być związane z jakimś wyjazdem, przeprowadzką itp. 13.Praca: KROL MONET Stabilnie, bez zmian -> dokładnie 14. Niespodzianki w nowym roku: AS PUCHARÓW -4 PUCHARY-4 MIECZE Niespodzianki przeplatające się, od szczęścia w domu do przykrości. Odczujesz potrzebę by ktoś obdarzył Cię miłością, co może nie być prostym osiągnięciem. Pokonacie pewne trudności w związku, ale później odczujesz izolacje, cisza po burzy, czas nabierania dystansu do pewnych spraw. Jak dla mnie przeplatanki w sprawach miłości, domu. 15.Dar od Wszechświata w Nowym Roku: EREMITA Zajmiesz się sobą Odnoszę nieodparte wrażenie, że może ktoś poza mężem wpaść Ci w oko, jakąś większą miętę poczujesz 1 Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 13 Grudnia 2014 Maestro Napisano 13 Grudnia 2014 1.Energie i sprawy, które się już kończą i odchodzą: RÓWNOWAGA Układanie życia na nowo, mam tez skojarzenie z dzieleniem uwagi na dwie relacje (kobieta ma na karcie ogień i wodę) 2. Cele, zadania ukończone: RYCERZ PUCHARÓW Zakończenie relacji z ukochanym mężczyzną 3. Sprawy i zadania, które przechodzą do nowego roku: 8 MIECZY Możesz być uwięziona w swoich lękach, które nie mają pokrycia w rzeczywistości, możesz sobie wkręcać to, czego nie ma 4. Gdzie jesteś dzisiaj, Twoja obecna pozycja:KROLOWA MONET Jesteś kobietą zadbaną, która ma i pracę i dom 5.Nowe sprawy, które się pojawią: CESARZOWA- 9 PUCHARÓW - KRÓL MONET Może byc ciąża, lub też Twoje małżeństwo będzie lepsze, widac, ze TY się weźmiesz za to, zaczniesz więcej wymagać, zaczniesz też darzyć samą siebie większą miłością, albo tez jakiś romans się szykuje........ 6.Wyzwania, trudności, z którymi się zmierzysz: PAŹ MONET Nauka..Może jakieś kursy, albo większą uwagę poświęcisz dziecku, może jakieś zajęcia pozaszkolne 7. Cele, które możesz osiągnąć: 8 PUCHARÓW Odrzucisz to, co było złe i niedogodne dla Ciebie 8.Twoja kondycja psychiczna: RYCERZ BUŁAW Dużo energii i namiętnosci 9.Twoja kondycja fizyczna: KAPŁANKA W klubach fitness raczej się Ciebie nie spotka;))) 10.Miłość: ŚWIAT W uczuciach nowy etap Cię czeka 11.Przyjaciele i rodzina: DIABEŁ Uważaj na plotki i fałsz z ich strony 12.Finanse: 6 MIECZY Kto wie, czy nie pojedziesz zarobkować za granicę? 13.Praca: KROL MONET Tu powinno byc dobrze, lub mężczyzna Cie wesprze 14. Niespodzianki w nowym roku: AS PUCHARÓW -4 PUCHARY-4 MIECZE Wydaje mi się, że uda Ci się uwolnić od niespełnionych uczuć, bardziej skupisz się na swoim zdrowiu, możliwa separacja z mężem - 4 mieczy 15.Dar od Wszechświata w Nowym Roku: EREMITA nauczysz się być sama z sobą i cieszyć tą samotnością 1 Cytuj
Arshi Napisano 14 Grudnia 2014 Napisano 14 Grudnia 2014 1.Energie i sprawy, które się już kończą i odchodzą: RÓWNOWAGA konczy sie czas rozwazania wszystkiego, wszystko szlo wolno bez ekscesow i emocji 2. Cele, zadania ukończone: RYCERZ PUCHARÓW konczy sie pogon za idealami i marzeniami 3. Sprawy i zadania, które przechodzą do nowego roku: 8 MIECZY musisz wkoncu przejrzec jaka sytuacja jest wokol ciebie wyglada mi tutaj ze masz jakies sprawy zwiazane z instytucjami panstwowymi 4. Gdzie jesteś dzisiaj, Twoja obecna pozycja:KROLOWA MONET poznajesz swoaj wartosc obecnie 5.Nowe sprawy, które się pojawią: CESARZOWA- 9 PUCHARÓW - KRÓL MONET moze relacja z mezczyzna lecz nie bedziesz chciala sie angazowac 6.Wyzwania, trudności, z którymi się zmierzysz: PAŹ MONET moze trzeba intensywniej popracowac w pracy 7. Cele, które możesz osiągnąć: 8 PUCHARÓW moze wreszcie podejmniesz decyzje zgodnie ze soba, zmiana pracy, nowe postanowienia na rok 2015? 8.Twoja kondycja psychiczna: RYCERZ BUŁAW dobra, jestes pelna zapalu 9.Twoja kondycja fizyczna: KAPŁANKA optymalna 10.Miłość: ŚWIAT cos musisz zmienic w zyciu, moze otoczenie aby milosc rozkwitla 11.Przyjaciele i rodzina: DIABEŁ beda chcielui wywrzec na tobie jakis wplyw i manipulowac 12.Finanse: 6 MIECZY przychod 13.Praca: KROL MONET Stabilnie, bez zmian. 14. Niespodzianki w nowym roku: AS PUCHARÓW -4 PUCHARY-4 MIECZE moze nowe uczucie ale ktore nie dokonca ci przypasuje 15.Dar od Wszechświata w Nowym Roku: EREMITA bedziesz miala okazje i czas dobrze poznac swoje wnetrze 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi